21 Eylül 2009 Pazartesi

Melekler Korusun 34.Bölüm (18/09/2009)

Melekler Korusun afiş,Melekler Korusun 34.Bölüm izle,Melekler Korusun 34.Bölüm online izle,Melekler Korusun 34.Bölüm bedava izle,Melekler Korusun 34.Bölüm indirmeden izle,Melekler Korusun 34.Bölüm full izle,Melekler Korusun 34.Bölüm trailer
Tür:Dizi
Konu:Annesini Balıkesir'de bırakarak İstanbul'a gelen İpek, her şeye kaldığı yerden başlamak ister. Ancak kısa sürede pek çok şey değişmiştir. Özgür Deniz'le, Mualla Fevzi'yle, Barış ise artık annesi ve kız kardeşiyle yaşamaya başlamıştır. Evsiz kalan İpek, okulda yeni tanıştığı Çağla ve Nuray'ın yanına taşınmak zorunda kalır. İlk defa öğrenci evine çıkan İpek'i, pek çok tatsız sürpriz beklemektedir. İpek, zorlu bir sınavdan geçecektir!
Melek, tüm güçlüklere rağmen Balıkesir'de yeniden tutunmaya çalışırken, Mualla'dan şok edici bir haber alır. Kehribar evi boşaltarak, kayıplara karışmıştır!
Melek, Kehribar'ın hiç ummadığı bir yerde olduğunu öğrenir ve annesini bulmak için geçici olarak İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Ancak İstanbul, Melek'i birbirinden çarpıcı hediyelerle karşılar!
Deniz, Özgür'ün birlikte yaşama teklifini kabul eder ve onun yanına taşınır. Öte yandan, sorumluluklar arttıkça, zorluklar başlar. Özgür, en çok ihtiyaç duydukları anda, marketteki işini kaybeder. Son parasıyla Deniz'e bir ‘hoş geldin sürprizi' hazırlar. Ancak bu uzun gece, üst üste gelen davetsiz misafirlerle unutulmaz olacaktır!
Eylül ve Erkan, hazırladıkları tiyatro oyununa sponsor olan Mert ile yemeğe çıkarlar. Yemeğin sonundaki beklenmeyen sürpriz, Eylül'ün de yeni bir karar vermesine neden olur. Erkan'dan bir bebek sahibi olmak! Eylül, hedefine ulaşmak için Erkan'a çok büyük bir oyun hazırlar.
Esin, annesine hamile olduğunu söyleyince, Adalet fenalaşmıştır... Öfkeden deliye dönen Adalet, Esin'in bebeği aldırması için son bir fırsat yaratır. Çaresizce doktora giden Esin'e, minik bebeğinden büyülü bir işaret gelir. Esin, bebeğini doğurmaya ve tek başına büyütmeye karar vererek İstanbul'a kaçar. Esin'in peşine düşen Birol ve Fırat, Erkan'dan yardım isteyince işler iyice karışacaktır.










0 yorum:

Yorum Gönder