10 Temmuz 2009 Cuma

Romantik (Yerli - 2007) Okan Bayülgen,Teoman,Yasemin Kozanoğlu

http://img261.imageshack.us/img261/8118/romantiksr3.jpg
Yapım:2007
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Sinan Çetin
Senaryo:Sinan Çetin
Süre:1 saat, 40 dk.
Oyuncular:Okan Bayülgen, Teoman , Yasemin Kozanoğlu, David Hemmings, Nolan Hemmings, Toprak Sergen
Konu:Ömer ve Gökhan yakın iki arkadaştır. İkisi de aynı kızı severler Ağzından tek bir kelime bile çıkmayan, dilsiz sandıkları Yasemin adlı bir kızı Ömer istemeden bir cinayet olayına karışıp kaçmak zorunda kalır. En yakın arkadaşı olan onun mektuplarını Yasemine ulaştırmaz ve genç kızla beraber olur. Yıllar sonra Ömer döndüğünde Romantik böyle bir film değil. Romantik bizi şaşırtan, bambaşka bir film. Öykümüzün kahramanı bir kızla tanışır. Onun sevdiği kızla birlikte mutlu olmasını isterken, ikisini ayıran kötü adamdan nefret ederiz. İşte bu noktada sinema tarihi için tuhaf bir durum gerçekleşir: Kahramanımızın peşini bırakıp kötü adamımızın öyküsünde alışılmadık bir yolculuğa çıkarız. Ve artık kötü adam kahramanımızdır. Seyirci olarak kime inanacağımızı şaşırırız. Aklımıza takılan soru şudur. Ya hep inandığımız şey gerçek değilse? Şaşırtıcı virajlarla ilerleyen, insanı bir şeye inandırıp, sonra ondan şüpheye düşüren Romantik, aykırı, tuhaf, beklenmedik ve bütün bildiklerimizi reddeden bir finale ulaşır. Kötü adamla iyi adamın birbirine karıştığı film bütün inançlarımızı boşa çıkarır ve şu cümle ile sona erer : "İnanç perdesi ne kadar kalınsa akıl güneşi o kadar geç doğar"



Tam ekran izlemek için aşağıdaki link'e tıklayın.
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=1686725797127812266

İt iti Isırır - Perro Come Perro (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i31.tinypic.com/vy1s0n.jpg
Ülke:Kolombia
Tür:Polisiye
Yönetmen:Carlos Moreno
Senaryo:Carlos Moreno,Alonso Torres
Süre:106 dk
Konu:2008 Kolombiya Film Ödülleri: En İyi Yönetmen; En İyi Erkek Oyuncu; En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu; En İyi Görüntü; En İyi Kurgu 2008 Huelva (İspanya) Best Screenplay.
Yeraltı dünyasının kurallarını çiğnedikleri için yolları kesişen iki kiralık katilin* Eusebio ile Victor'un izini süren* aksiyonla tıka basa dolu bu kara komedi* hem Kolombiya'nın Oscar adayı hem de Sundance'te prömiyer yapan ilk Kolombiya filmi. Video klip dünyasının eski kurdu Carlos Moreno* senaryosunu yazdığı* yönettiği ve kurguladığı bu ilk uzun metrajlı filminde paranın hızlı el değiştirdiği* kara büyünün işe yaradığı* şiddetin doğal karşılandığı* çetecilerin acımasız olduğu vahşi bir evren çiziyor.











Devlet Sırrı - Secret défense (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/20j5zpx.jpg
Yapım:2008 / Fransa
Tür:Gerilim
Yönetmen:Philippe Haïm
Senaryo:Nathalie Carter , Philippe Haïm , Julien Sibony
Müzik:Alexandre Azaria
Süre:100 Dk.
Oyuncular:Gérard Lanvin, Vahina Giocante, Nicolas Duvauchelle, Mehdi Nebbou, Rachida Brakni, Simon Abkarian
Konu:Fransa'da terörist grup ve gizli servislerin birbirlerine karşı devam eden acımasız savaşı, radikal karşı ideolojiler adına sürmektedir. Henüz, terörist ve gizli ajanlar hemen hemen aynı hayatları yönetiyor, manipülasyonda aynı yöntemler üzerinden gidiyorlardır.
Devlet Sırrı, Fransız gizli servisi tarafından askere alınan öğrenci Diane ve terörizmin onu kurtuluşa götüreceğine inanan belalı genç Pierre üzerinden onların gizli savaşını ifşa eder.
Diane ve Pierre görevleri için eğitilirken, kaçamayacakları olaylar zincirine takılıp kalırlar. Acaba soylu olarak gördükleri savaşları adına ikisi de fedakarlıkta bulunabilecek midir?











Gran Torino (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i25.tinypic.com/24b2ss0.png
Yapım:2008 / ABD
Tür:Aksiyon / Gerilim / Suç / Dram
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:Dave Johannson, Nick Schenk
Müzik:Michael Stevens, Kyle Eastwood
Süre:116 Dk ..
Oyuncular:Clint Eastwood, Ahney Her, John Carroll Lynch, Andrew Tamez-hull, Brian Howe, Geraldine Hughes, Arthur Cartwright, Antonio Mireles, Austin Douglas Smith, Bee Vang, Brian Haley, Brooke Chia Thao, Carlos Guadarrama
Konu:Walt Kowalski (Eastwood), eşi yeni vefat etmiş bir Kore savaşı gazisidir. 50 yıldır yaşadığı Detroit'teki sokağının uzakdoğulular tarafından “işgal edilmesi”nden rahatsız olan, huysuz, ırkçı ve yanlızlığı seven bir kişiliktir Walt. Thao isimli bir Hmong (Güneydoğu Asya’dan gelen bir ırk) genci, vahşi çete başı kuzenini etkilemek için yan komşusu Walt’ın 72 model Ford Gran Torino’sunu çalmaya kalkışınca Walt tarafından yakalanır.
Thao’nun Gran Torino’yu çalmaktaki başarısızlığını cezalandırmak için Thao’ya sert bir ziyarette bulunmaya karar veren çete, Walt ve Walt’un çiftesi tarafından geri tepilir. Aslında Walt’ın amacı Thao’yu kurtarmak değildir, çete üyelerinin çimlerine basmasına sinirlenmiştir.
Günler geçtikçe diğer Hmong aileleri şükranlarını gösterebilmek için Walt’ın verandasına türlü hediyeler bırakır ve Walt’ı evlerine davet ederler. Zaman ilerledikçe bir zamanlar varlığına dayanamadığı “çekik gözlü”lerle kendi ailesinden daha çok ortak yanı olduğunu fark eden Walt, ayrıca Thao ile kendi evlatlarıyla yaratamadığı bir baba-oğul ilişkisi oluşturur. Fakat Thao’yu terörize eden çete bir türlü Thao’nun ve ailesinin peşini bırakmaz. Bu arada Walt’un çeteyi alaşağı edebilmek için kendi planları vardır.
Clint Eastwood, Gran Torino’nun odak noktasını oluşturan Walt Kowalski ile kariyerinin en unutulmaz performanslarından birine imza atıyor ..











İyi Şanslar Chuck - Good Luck Chuck +18(2007 - Türkçe Dublaj)

http://i43.tinypic.com/2dlrimd.jpg
Yapım:2007 / ABD, Kanada
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Mark Helfrich
Senaryo:Steve Glenn, Josh Stolberg
Müzik:Aaron Zigman
Süre:96 Dk ..
Oyuncular:Jessica Alba, Dane Cook, Chelan Simmons, Michelle Harrison, Michael Teigen, Ben Ayres, Caroline Ford, Carrie Fleming, Chang Tseng, Chiara Zanni, Connor Price, Dan Fogler, Ellia English, Mackenzie Mowat, Natalie Morris, Troy Gentile
Konu:Henüz 10 yaşında iken bir kızı öpmediği için lanetlenen Charlie Kagan'ın bütün yaşamı alt üst olur.
Onunla beraber olan her kadın bir süre sonra çekip gitmektedir. Üstelik bu gidişin ardından doğru kişiyi de bulmaktadır.
Çünkü kadınlara göre, Charlie ile beraber olan her kadın bir süre sonra hayatının aşkına kavuşmaktadır.
Charlie bu tuhaf lanetten kurtulmaya karar verir ..
Film +18 yaş ve üzeridir.Cinsellik içeren sahneler yer almaktadır.










Unutulmaz Tatil - Spring Breakdown (2009 - Türkçe Dublaj)

http://i44.tinypic.com/2la7ukj.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Ryan Shiraki
Senaryo:Ryan Shiraki
Müzik:Deborah Lurie
Süre:84 Dk ..
Oyuncular:Parker Posey, Jane Lynch, Kristin Cavallari, Amber Tamblyn, Alyssa Bryer, Aliane Baquerot, Jonathan Sadowski, Amy Poehler, Will Arnett, Missi Pyle, Brie Gabrielle, Danny Arroyo, Loretta Devine, Sarah Hagan, Leslie Grossman
Konu:Güney sahillerinde çılgın bir tatile hazır olun. Otuzlu yaşlarındaki üç iyi arkadaş Gayle (Poehler), Becky (Parker Posey) ve Judi (Dratch) liseden beri unutulmaz kızlar olmanın hayalini kurmuşlar, fakat bir grup salak olmaktan fazlasını başaramamışlardır. Becky (Parker Posey) patronunun kızı Ashley’e (Amber Tamblyn) okulun Güney Padre adasına düzenlediği gezide refakat etme şansı yakalayınca, otuzlu yaşlardaki bu bayanlar, bunun her zaman hayalini kurdukları fırsat olabileceğini düşünürler ..









Bitirim İkili 3 - Rush Hour 3 (2007 - Türkçe Dublaj)

http://img262.imageshack.us/img262/8348/rushhour3my6.jpg
Yapım:2007
Tür:Aksiyon / Komedi / Polisiye
Yönetmen:Brett Ratner
Senaryo:Jeff Nathanson , Ross Lamanna
Müzik: Lalo Schifrin
Oyuncular:Vinnie Jones, Jackie Chan, Chris Tucker, Noémie Lenoir, Max von Sydow
Konu:Bu kez olayların büyük bölümünün Paris´te geçtiği filmde, iki polis (Jackie Chan, Chris Tucker) gene suçlulara karşı, Eiffel kulesinden, arka sokaklara kadar her yerde savaşıyorlar. 150m $´lık bütçesiyle ´Rush Hour 3´ izleyicilere sonsuz bir aksiyon ve eğlence vaat ediyor ..
Not:Linkler Yenilenmiştir.İyi Seyirler



















Kazanma Hırsı - Any Given Sunday (1999 - Türkçe Dublaj)

http://img11.imageshack.us/img11/2236/anygivensundayver2.jpg
Yapım:1999 - ABD
Tür:Spor / Dram
Yönetmen:Oliver Stone
Senaryo:Oliver Stone,John Logan , Daniel Pyne
Süre:2 saat 30 dk
Konu:Tony D'Amato'nun antrenörü olduğu takımın yıldızlarından olan Cap Rooney, bir gün bir maç sırasında maruz kaldığı bir faul sonucu ağır derecede sakatlanıp spor yaşantısı bitince takım, çok önemli kozlarından birini kaybetmiş olur.
Onun yerini tutması düşüncesiyle takıma alınan Willie Beaman, hırçınlıkları ve yaşadığı talihsizlikler nedeni ile kariyerini, bir türlü üst seviyelere taşıyamamıştır. Eline geçen bu fırsatın, son şansı olduğunun bilincinde olan Willie, arka arkaya başarılar elde edince hem takım için hem antrenör Tony için işler biraz olsun yoluna girmeye başlar.
Emektar Tony için de yaşanan bu olaylar, kendisini sorgulamasını sağlayacaktır. Willie'nin dışında bu sorgulamaya neden olan bir başka etken de, takımın sahibinin ölmesi sonucu onun yerine geçen kızı Christina'nın, takımın başarısı için hiç alışık olmadıkları yollar denemesi olacaktır.















Buz Devri III - Ice Age 3 :Dawn Of The Dinosaurs DivX Kalitesinde(2009 - Türkçe Altyazılı)

http://img132.imageshack.us/img132/6784/buzdevri3.jpg
Yapım:2009, ABD
Tür:Komedi / Animasyon
Yönetmen:Carlos Saldanha
Seslendirenler: John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)
Konu:Dinazorlar iniyor! Ice Age'in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.
Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego'ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.
Film DivX Kalitesindedir.Yüklenmesi biraz uzun sürebilir...

Buz Devri III Filmini DivX Kalitesinde İzlemek için aşağıdaki link'e tıklayın.
http://www.movshare.net/video/eotifn20uanl2



Filmi İzleyemiyorsanız.Aşağıdaki programı kurmanız gerekmektedir..
http://download.divx.com/player/DivXWebPlayerInstaller.exe