16 Temmuz 2009 Perşembe

Aşk Kupası - Fever Pitch (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i29.tinypic.com/vrqxqh.jpg
Yapım:2005, ABD
Tür:Komedi / Romantik /
Yönetmen:Bobby Farrelly , Peter Farrelly
Senaryo:Lowell Ganz , Babaloo Mandel , Nick Hornby (Kitap)
Süre:98 dk.
Oyuncular:Drew Barrymore (Lindsey Meeks) , Jimmy Fallon (Ben) , Jason Spevack (Ben'in gençliği) , Jack Kehler (Al) , Scott H. Severance (Artie) , Jessamy R. Finet (Theresa) , Maureen Keiller (Viv) , Lenny Clarke (Carl Amca) , Ione Skye (Molly) , KaDee Strickland (Robin)
Konu:Lindsayin hayatında her şey kusursuz gitmektedir. İş yaşamında oldukça başarılı olan güzel kadın sonunda aradığı aşkı da bulmuştur. Yaz tatilinin keyfini çıkaran lise öğretmeni Ben istediğinden de iyi bir eş adayıdır.
Ancak yazın sonu gelip de beysbol sezonu açılınca Lindsayin kusursuz ilişkisi tam bir aşk üçgenine döner. Benin sakladığı gerçek aşkı ortaya çıkmıştır, Boston Red Sox. Yakışıklı öğretmenimiz tam bir beysbol fanatiğidir ve gözü 28 oyuncudan başka bir şey görmez.
Lindsayin mükemmel ilişkisi ile ilgili karar verme zamanı gelmiştir. Ya kusursuz erkeği olmadan yoluna devam edecek ya da bu aşk üçgeni içinde yaşamayı öğrenecektir




















Horton - Horton Hears A Who (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i36.tinypic.com/161x2yf.jpg
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen:Steve Martino, Jimmy Hayward
Senaryo:Ken Daurio, Cinco Paul,Dr. Seuss(Kitap)
Müzik:John Powell
Süre:1 saat 28 dk
Konu:Birgün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki , toz zerreciği Kimlerşehrinde yaşamaktadır. Horton, Kimler ve onların evini korumaya yardım etme kararı alır. Ancak toz zerreciğine karşı çıkanları, Horton bir anda kendi karşısında bulur.














Ultraviolet (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/2prd36v.jpg
Yapım:2006, ABD
Tür:Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Yönetmen:Kurt Wimmer
Senaryo:Kurt Wimmer
Müzik:Klaus Badelt
Süre:94 dk.
Oyuncular:Milla Jovovich (Violet) , Cameron Bright (Six) , Nick Chinlund (Daxus) , William Fichtner (Garth) , Sebastien Andrieu (Nerva) , Ida Martin (Genç Violet) , Ricardo Mamood (Song jat Shariff)
Konu:21. yüzyılın sonlarında insan ırkı, mutasyona uğramalarına yol açan bir virüsten etkilenmiştir. Virüsün etkiledikleri daha akıllı, daha hızlı hareket edebilen ve daha dayanıklı bir türe dönüşünce de, normal ve normal olmayanlar arasında bir egemenlik savaşı başlar. Tıpkı doğal seleksiyon gibi, güçlü olan güçsüzü yok edecektir.
Hükümet, 9 yaşında bir çocuk hakkında, insan ırkına karşı tehdit oluşturduğu için ölüm emri verir. Üstün ırktan Violet isimli bir kadın da, hiçbir suçu olmadığını düşündüğü çocukla beraber türlerin savaşının ortasında kalır.














Yıldırım Günleri and Days of Thunder (1990 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/f9p9ap.jpg
Yapım:1990 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Romantik, Spor
Yönetmen:Tony Scott
Senaryo:Tom Cruise, Robert Towne
Müzik:Hans Zimmer
Süre:1 saat 47 dk
Konu:"Yıldırımı durduramazsın!" sloganıyla gösterime giren filmde Cruise bir otomobil yarışcısı, Kidman ise bir doktor. Cole Trickle (Tom Cruise) Nascar yarışlarının zor dünyasına giriyor. Heyecanlı ve sinirlerine hakim olamayan bir yarışçı olan Cole, sadece rakipleriyle değil, kendi takımındaki dostlarıyla da anlaşmazlığa düşüyor. Birgün, sağlık sorunları yüzünden doktora gidiyor ve burada Claire Lewicki'ye (Nicole Kidman) aşık oluyor.
Tony Scott'la Tom Cruise'un "Top Gun"dan dört yıl sonra gerçekleşen bu buluşması çok daha başarılı.














Sahara (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i39.tinypic.com/b5fzgn.jpg
Yapım:2005, ABD
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Breck Eisner
Senaryo:Thomas Dean Donnelly , Joshua Oppenheimer , John C. Richards , James V. Hart , Clive Cussler (Kitap)
Müzik:Brian Tyler
Süre:124 dk.
Oyuncular:Matthew McConaughey (Dirk Pitt) , Penélope Cruz (Eva Rojas) , Steve Zahn (Al Giordino) , William H. Macy (Amiral Sandecker) , Lennie James (General Kazim) , Dayna Cussler (Dayna Cussler) , Clint Dyer (Oshodi)
Konu:Ulusal Sualtı Araştırmaları Kurumu'nun özel projeler yöneticisi Dirk Pitt, Afrika'daki Nijer nehrinde bir batıkta hazine aramaktadır. Bu arada bölgedeki toplu ölümleri araştıran Birleşmiş Milletler görevlisi güzel bir bilim kadınını ölümden kurtarır.
Araştırmalara beraber devam eden ikili, ölümlerin arkasında Fransız bir milyonerle Batı Afrika'lı bir diktatörün olduğunu öğrenirler. Bölgedeki biyolojik salgın engellenemezse denize yayılacak ve tüm dünyayı tehdit edecektir.
Çok satan aksiyon romanları yazarı Clive Cussler'ın aynı adlı kitabından uyarlanan film, ABD'de vizyona girdiği ilk hafta iyi bir gişe başarısı elde ederek yazarın takipçilerinin yanı sıra aksiyon severleri de tatmin etti.
















The Haunting Of Sorority Row (2007 - Türkçe Altyazılı)

http://i41.tinypic.com/21oddw1.jpg
Yapım:2007 ~ Kanada
Tür:Dram, Erotik, Gizem, Korku
Yönetmen:Bert Kish
Senaryo:Jed Seidel
Süre:1 saat 30 dk
Konu:Bir fakülte çömezi, kendisine onun, söz vermeyi kararlaştırdığı prestijli kız öğrenci birliğinin hakkında uğursuz olan bir şey olduğu şüphelilerdir. O, önceki yıldan bir sözün kaybolmasını kuşatıyor olan bir esrar olduğunu bulmaya gelir. Çok fazla soru ve garip olaylar, bu hikayeye epey bir kıvırmayı ekler.













Dövüş Kulübü - Fight Club (1999 - Türkçe Dublaj)

http://img116.imageshack.us/img116/2176/806modfightclubregularj.jpg
Yapım:1999 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen:David Fincher
Senaryo:Jim Uhls,Chuck Palahniuk(Kitap)
Müzik:Dust Brothers, John King, Michael Simpson
Süre:2 saat 19 dk
Konu:Oregon Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Chuck Palanhiuk'un uzak olmayan bir gelecekte geçen ve kafası karışık genç bir erkeği konu alan romanından yola çıkılarak çekilen Fight Club'da filmi anlatan, ünlü bir otomobil firmasında iyi bir işe sahiptir. Tek düze yaşamı kronik uykusuzluk sorunuyla çekilmez bir hale gelmiştir. Ailesi ve yakın bir arkadaşı olmayan Jack doktorunun tavsiyesi üzerine kanserli hastaların terapi grubuna katılır. Bu toplantılar esnasında Marla'yla tanışır o da genç adam gibi hasta olmadığı halde grubun toplantılarına katılmaktadır. Jack'in ve Marla'nın çabaları tüketici kültürünün anlamsızlığına karşı bir duruştur adeta kariyer sahibi ama yanlız insanların bir tepkisi. Jack'ın jenerasyonu ölü bir jenerasyondur. Bir yolculuk sonrası evinin yanmış olduğunu gördüğünde arayabileceği tek kişinin yolculuk sırasında tanıştığı sabun satıcısı Tyler Durden olmasıda adeta bunun bir kanıtıdır. İçilen birkaç biranın ardından park yerinde Tyler, kahramanımızı kendine vurması için kışırtacaktır. Aralarında başlayan bu kavga Jack'in hayatını değiştirecektir. Bir süre sonra Jack Tyler'ın yanına taşınır. Tyler'ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulübde sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır. Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler Durden hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.














50 Ölü Adam - Fifty Dead Men Walking (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i29.tinypic.com/fp3yae.jpg
Yapım:2008, İngiltere / Kanada
Tür:Gerilim / Dram / Aksiyon / Politik
Yönetmen:Kari Skogland
Senaryo:Kari Skogland , Nicholas Davies (Kitap) , Martin McGartland (Kitap)
Müzik:Ben Mink
Süre:117 dk.
Oyuncular:Ben Kingsley (Fergus) , Jim Sturgess (Martin) , Kevin Zegers (Sean) , Natalie Press (Lara) , Rose McGowan (Grace) , Tom Collins (Mikey)
Konu:1980'lerde Belfast'ta yaşayan Martin İngiliz Polisi tarafından IRA'ya sızmak ve İngiltere için istihbarat toplamakla görevlendirilir.
IRA'ya gönüllü olarak katılan ve faaliyetlerinde yer alan Martin, birkaç sene başarıyla bilgi sızdırsa da açığa çıktı gün, örgütün işkencelerine maruz kalmaktan kaçamaz.
Martin McGartland'ın otobiyografik romanından uyarlanan 50 Ölü Adam, kendisinin 1991'e kadar yaşadıklarını ele alıyor. IRA'nın elinden kurtulmayı başaran McGartland, bugün bile halen saklanan bir isim.





















Büyük Kaçış - Prison Break (Bölüm 9 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/30de0hz.jpg
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Bobby Roth, Brett Ratner, Kevin Hooks
Senaryo: Paul Scheuring, Matt Olmstead, Karyn Usher, Nick Santora, Zack Estrin
Müzik: Ramin Djawadi, Ferry Corsten
Süre:45 dk
Oyuncular:Wentworth Miller,Dominic Purcell,Robert Knepper,Sarah Wayne Callies,Amaury Nolasco
Konu:Michael, Seth "Cherry" Hoffner'a yardım eder ama onun esas derdi T-Bag'dir. Kendisini de plana dahil etmesi için Michael'i tehdit etmektedir. Michael kaçış planının duyulacağından dolayı endişelenir ve teklifi kabul eder. Takım, hapishane işkollarındayken deponun zeminini kazmaya devam eder. Sucre, kırdıkları beton parçaları nasıl gizleyebilecekleri konusunda endişelidir. Aynı zamanda yeni mahkûm, David Apolskis (Tweener) uyum sağlamaya çalışmaktadır. Diğer siyah ve beyaz mahkûmlar onunla uğraşmak isterler. T-Bag, bu fırsatı Tweener'ı yıldırmak için kullanır ve onun yeni arkadaşı olabileceğini söyler.













Babine (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i43.tinypic.com/nz13mg.jpg
Yapım:2008 Kanada
Tür:Fantastik
Yönetmen:Luc Picard
Senaryo:Fred Pellerin
Süre:112 Dk..
Oyuncular:Vincent-Guillaume Otis... Babine
Antoine Bertrand... Ti-Toine
Bobby Beshro
Marie Brassard... Madame Gélinas
René Richard Cyr... Méo Bellemare
Konu:Babine Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler



















Baba III - The Godfather III (1990 - Türkçe Dublaj)

http://i32.tinypic.com/nn1r0o.jpg
Yapım:1990 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Senaryo:Francis Ford Coppola, Mario Puzo
Müzik:Carmine Coppola
Süre:2 saat 49 dk
Konu:Don Michael Corleone artık genç değildir. Ailesini bu suç zincirinin dışına taşımak ve gençleri şiddet içeren bu yeraltına dünyasından uzaklaştırmak istemektedir. Corleone ailesinin Vatikan ile olan maddi bağlarını kontrol etmeli ve çok sevdiği kızı Mary ile yeğeni Vinnie arasındaki duygusal yakınlaşmanın da önüne geçmelidir.













Baba II - The Godfather II (1974 - Türkçe Dublaj)

http://i25.tinypic.com/5mwins.jpg
Yapım:1974 ~ ABD
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Senaryo:Francis Ford Coppola,Mario Puzo
Müzik:Nino Rota, Carmine Coppola
Süre:3 saat 20 dk
Konu:Genç Vito Corleone 1910'larda Sicilya'dan New York'a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950'lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.













Baba I - The Godfather (1972 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/2qxxocx.jpg
Yapım:1972 ~ ABD
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Senaryo:Francis Ford Coppola, Mario Puzo
Müzik:Nino Rota, Carmine Coppola
Süre:2 saat 55 dk
Konu:Sicilya'dan göç eden Corleone ailesi, Amerika'da yerleşme çabalarını sürdürürken kendilerine kaba kuvvet kullanmaya kalkan ve yapmaya kalktıkları her işten haraç isteyen bir takım kimliği belirsiz kişilere karşı onlar da kaba kuvvet kullanmaya ve bunda da başarılı olmaya başlayınca kendilerini tahmin bile edemeyecekleri bir yaşantının içinde bulurlar. Bir taraftan son derece katı örf ve aile yaşantısı diğer tarafta ise acımasızca önlerine çıkanları yok etmeye başlayan Corleone ailesi bir müddet sonra Amerika'nın en korkulan mafya topluluğu haline gelmiştir. Kendileri her ne kadar mafya değil bir aile olduklarını söyleseler de.













Affedilmeyenler - Unforgiven (1992 - Türkçe Dublaj)

http://img156.imageshack.us/img156/8645/unforgivenha0.jpg
Yapım:1992, ABD
Tür:Batı / Dram
Yönetmen:Clint Eastwood
Senaryo:David Webb Peoples
Müzik:Lennie Niehaus
Süre:131 dk.
Oyuncular:Clint Eastwood (William 'Bill' Munny) , Gene Hackman (Little Bill Daggett) , Morgan Freeman (Ned Logan) , Richard Harris (English Bob) , Jaimz Woolvett (The Schofield Kid) , Saul Rubinek (W.W. Beauchamp) , Frances Fisher (Strawberry Alice) , Anna Thomson (Delilah Fitzgerald) , David Mucci (Quick Mike) , Rob Campbell (Davey Bunting)
Konu:Küçük bir kovboy kasabasi olan Big Whiskey, þerif "Küçük Bill" Daggett'in sert idaresi altinda sakin bir hayat sürmektedir. Ancak kasabadaki hayat kadinlarindan biri, müsterileri tarafindan zalimce dograninca ortalik karisir. serifin, olayi görmezden gelmesi sonucu ayaklanan fahiseler, suçlularin kellesine ödül koyar.
Artik yasamayan karisi için eski hayatini geride birakip çiftçilige baslamis olan efsane kiralik katil William Munny, yeni yetme silahsör Schofield Kid tarafindan bastan çikarilir ve çocuklari için son bir kez ödül avciligi yapmaya soyunur. Bütün bunlar olurken serif Dagget'in kasabada kiralik katilleri istemeyecegini tahmin etmek güç degildir. Big Whiskey'nin yeni ziyaretçileri, kendini begenmis silahsör English Bob ve ucuz biyografi yazars Beauchamps'in da gelisiyle sinir kasabasinda ortalik iyice karisacaktir.
Aslinda gerçekten yasayan bir efsane olan Munny'ye gelince... Henüz kasabalilara verecegi ve hayattan alacagi dersler vardir.

IZLEMEK ICIN TIKLAYINIZ

Belalı Tatil - My Sisters Kids in Egypt (2004 - Türkçe Dublaj)

http://i25.tinypic.com/27ycnk8.jpg
Yapım:2004, Danimarka
Tür:Aile / Komedi
Yönetmen:Kasper Benfoed
Süre:75 dk.
Oyuncular:Lotte Merete Andersen, Neel Ronholt, Mikkel Sundo,Stephan Pagels Andersen, Wencke Barfoed, Niels Olsen
Konu:MISIRDA HEYCAN VE MACERA DOLU BİR TATİL SİZLERİ BEKLİYOR!
Mısırda harika bir tatil geçirmeye hazırlanan beş kardeş Kahire Havalimanında tek başlarına kalırlar. Çünkü babaları uçağı kaçırmıştır. Aynı uçakta yolculuk eden komşuları Bayan Flinth tatil boyunca onlara bakmayı kabul eder. Ancak Bayan Flinthin onlar için planları vardır.


















Hannibal (2001 - Türkçe Dublaj)

http://i34.tinypic.com/1qmoic.jpg
Yapım:2001 / ABD / İngiltere
Tür:Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Ridley Scott
Senaryo:Steven Zaillian,Thomas Harris(Kitap)
Müzik:Hans Zimmer
Süre:2 saat 11 dk
Oyuncular:Anthony Hopkins, Gary Oldman, Julianne Moore, Ray Liotta, Giancarlo Giannini, Frankie Faison, Ajay Naidu, Hazelle Goodman, David Andrews, Francesca Neri, Zeljko Ivanek
Konu:Dr. Hannibal Lecter'ın çaylak FBI ajanı Clarice Starling'in büyük hatası sonucu hücresinden kaçışının üzerinden yedi yıl geçmiştir. Dr. Lecter, bu kaçışının ardından Floransa'ya gidip yerleşmiş hayatın tadını çıkarmaktadır; fakat Clarice Starling hala Dr. Lecter ile yedi yıl önce en yüksek güvenlik önlemlerinin olduğu tehlikeli deliler koğuşunda yaptığı görüşmeyi unutmamıştır. Dr. Lecter'ı unutmayan biri daha vardır: Mason Verger. Dr. Lecter'ın eski bir kurbanı olan Mason Verger onun elinden güçlükle kurtulmuştur. Verger domuz besiciliğiyle kendine bir imparatorluk yaratmıştır ve de Dr. Lecter'dan intikam alma duygusuyla yanıp tutuşmaktadır. Dr. Lecter yüzünden bir soluk makinesine bağlı yaşamak zorunda kalan Verger'in zenginliği sayesinde elinde çok geniş imkanlar vardır ve kendi kurduğu dünyada en ufak bir hareketi bile hissetmektedir. Mason Verger sonunda Dr. Lecter'ı nasıl tuzağa düşüreceğini bulur. Dr.Lecter'a onun için dünyanın en değerli ve en zarif yemini sunacaktır. Verger'in bu yemi Dr. Lecter'a sunmasında Clarice Starling'i kendinde bir saplantı haline getiren FBI başmüfettiş yardımcısı Paul Krendler da ona yardım edecektir.





















Haberci - The Postman (1988 - Türkçe Dublaj)

http://i29.tinypic.com/30m6b6d.jpg
Yapım:1997 ~ ABD
Tür:Aksiyon ,Bilim Kurgu , Dram, Macera
Yönetmen:Kevin Costner
Senaryo:Eric Roth
Süre:2 saat 57 dk
Konu:2013 yılında, savaş sonrası, günlük yaşam altüst olmuştur. Toplum, pek çok ilkel kabilelere bölünmüştür. Bu kabileler, bir yandan da birbiriyle iletişim kurmaya çalışmaktadır. Toplum, başında General Bethleyhem'in (Will Patton) bulunduğu Holnists adlı bir ordu tarafından tehdit edilmektedir. Ancak, bu durum beklenmeyen bir kahramanın ortaya çıkması ile bozulur. Bu kişi, getirdiği mektuplarla umudun sembolü olan, geçmişteki insanlar ve kişilerle bağlantıya geçilmesini sağlayan 'Postacı'dır.



























Messengers 2 The Scarecrow (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i32.tinypic.com/rbipdu.jpg
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim, Korku
Yönetmen:Martin Barnewitz
Senaryo:Todd Farmer
Müzik:Joseph LoDuca
Oyuncular:Erbi Ago, Darcy Fowers, Kalina Green, Claire Holt, Michael McCoy, Matthew McNulty, Norman Reedus, Richard Riehle, Heather Stephens
Konu:John Rollins'in etrafında döner, onun çiftliğini kurtarmaya çabalayan ilk filmden basit kuzey Dakota çiftçisi, ve bir arada onun ailesini tutmak. Onun şansının, daha iyi değiştirmek göründüğü onun alanında esrarengiz bir bostan korkuluğunu yerleştirmekten, ama karşılık olarak onun makullüğüne mal olabilir.















Kan Gölü - Eden Lake (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i36.tinypic.com/rwowt0.jpg
Yapım:2008 / İngiltere
Tür:Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen:James Watkins
Senaryo:James Watkins
Müzik:David Julyan
Süre:1 saat 31 dk
Oyuncular:Michael Fassbender, Kelly Reilly, Bronson Webb, James Burrows, Alex Palmer, Alyssa Cooper, Eliza Elkington, Finn Atkins, Jack O'connell, James Gandhi, Jumayn Hunter, Lorraine Stanley, Mark Devenport, Rachel Gleeves, Shaun Dooley, Tara Ellis
Konu:Bir grup gencin kendini kanıtlamak amacıyla şiddete başvurması sonucu altından kalkamayacakları bir haltlar işleyerek , paniklemeleri sonucu sadistleşirler.Bundan sonra çift ile aralarında kedi-fare kovalamaca oyunu başlar












Dikey Limit - Vertical Limit (2000 - Türkçe Dublaj)

http://img207.imageshack.us/img207/6649/8771fdk8.jpg
Yapım:2000, ABD
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Martin Campbell
Senaryo:Robert King , Terry Hayes
Müzik:James Newton Howard
Süre:124 dk.
Oyuncular:Chris O'Donnell , Robin Tunney , Scott Glenn , Izabella Scorupco
Konu:Usta bir dağcı olan Peter(Chris O'Donnell) kızkardeşini (Robin Tunney) ve arkadaşlarını kurtarmak için dünyanın en tehlikeli zirvelerinden biri olan K2'ye tırmanır. Soğuk başta olmak üzere doğa koşulları, zirvede mahsur kalanlar için her dakikaya hayati bir anlam kazandırmaktadır. Dağlarda yaşayan garip bir adamın (Scott Glenn) de yardımıyla Peter anmansız bir mücadeleye girer.















7 Mumya - Seven Mummies (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i34.tinypic.com/14m44k6.jpg
Yapım:2006 / ABD
Tür:Aksiyon / Gerilim / Macera
Yönetmen:Nick Quested
Senaryo:Thadd Turner
Müzik:Michael Turner, James Intveld
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Matt Schulze, Andrew Bryniarski, Cerina Vincent, Billy Drago, Billy Wirth
Konu:Bir grup mahkum, çölde onları uzun süre yatacakları hapishaneye götürmekte olan gardiyanlarla birlikte yol almaktadır. Aralarında anlaşan adamlar kaçma girişiminde bulunur ve bir gardiyanı da rehin alarak kaçarlar. Bu kaçış sırasında karşılarına yaşlı bir kızılderili onlara hayallerinde bile göremeyecekleri miktarda altından bahseden bir hikaye anlatır. Açgözlülüklerine yenilen mahkumlar, hemen sınırı geçip kanun kuvvetlerinin elinden kurtulmak yerine, yollarını değiştirip, yaşlı adamın söz ettiği o bölgeye gitmeye karar verirler. Yolda, eski bir Vahşi Batı kasabasından geçerler. Bu kasabada zaman, tam da o dönemlerde durmuş gibidir. Buraya medeniyet uğramamıştır ve herkes sanki hala Vahşi Batı günlerinde yaşıyormuş gibi giyinmektedir. Kaçaklar bir bara girerler. Amaçları, fahişelerin ve kovboyların dolaştığı bu barda bir şeyler içmek ve gönül eğlendirmektir. Ne var ki, aynen ‘Gün Batımından Şafağa’ filminde olduğu gibi bu kasabada yaşayanlar da vampirler ve zombilerdir. Ve cehennemden çıkmışa benzeyen bu yaratıklar onların canlarını almaya ve ruhlarını emmeye niyetlidir. Bu kasabaya tam 100 senedir hiç kimse gelmemiştir ve onlar kurbanlarını büyük bir açlıkla beklemektedir. Daha önce müzik videoları yapmış olan Nick Quested’ın ilk yönetmenlik denemesi olan ‘7 Mumya’, rap müzik kullanımıyla dikkat çekiyor ..














Affinity (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://img523.imageshack.us/img523/6735/affinity.jpg
Yapım: 2008 ~ İngiltere
Tür:Dram
Yönetmen:Tim Fywell
Senaryo:Andrew Davies,Sarah Waters(Kitap)
Müzik:Frédéric Weber
Süre:2 saat
Oyuncular:Anna Madeley,Anne Reid,Domini Blythe,Zoe Tapper
Konu:Kadın mahkumların yaşamlarında yol gösterici bir model olmak ve aynı zamanda kendi problemlerinden de sıyrılmak amacıyla ziyaretçi olarak Millbank Hapishanesine giden bir kadının maceraları ama burada onu en çok etkiliyecek olan “medyum mahkum Selina” olacaktır ..
















512