5 Temmuz 2009 Pazar

Afacanlar Kampta - Daddy Day Camp (2007 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/280ryox.jpg
Yapım:2007 / ABD
Tür:Komedi /Aile
Yönetmen:Fred Savage
Senaryo:Geoff Rodkey, David N. Weiss, J.david Stem
Müzik:James Michael Dooley
Süre:1 Saat 29 Dk.
Oyuncular:Cuba Gooding Jr., Bart Johnson, Lochlyn Munro, Brian Doyle-Murray, Paul Rae, Tamala Jones, Josh McLerran, Christy Summerhays, Dallin Boyce, Dimitrius Deslis, Frank Gerrish, Ginger Williams, Janice Power, Jennifer Lyon, Jj Neward, Jorji Diaz Fadel, Kate Fischer, Melinda Ratner, Molly Jepson, Paul Kiernan, Richard Gant, Richard C. Clifford, Sean Patrick Flaherty, Spencir Bridges, Tad D'agostino, Taggart Hurtubise, Talon G. Ackerman, Telise Galanis, Tyger Rawlings, Zachary Allen.
Konu:Sıcak yaz gelmiştir.chrlie ve philin açtıkları çocuk yuvasından bir grup ögrenci mezun olmustur.ikikafadara kalanlar ise kendi çocuklarıdır.ufaklıklar bir yaz kampına gitmek için babalarını sıkıştırır.ancak çocuklarla gittikleri kamp maceraları onlar için travmatik anlarla doludur.













Transformers 2: Revenge of the Fallen +13 (2009 - Orjinal Dil)

http://i40.tinypic.com/2nal5as.jpg
Yapım:2009, ABD
Tür:Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Yönetmen:Michael Bay
Senaryo:Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman
Müzik:Steve Jablonsky
Süre: 147 dk.
Oyuncular:Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (Robert Epps) , John Turturro (Agent Simmons) , Matthew Marsden (Graham) , Ramon Rodriguez (Leo)
Konu:Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.
Transformers: Yenilenlerin İntikamı, 2007 yılında izleyicinin büyük beğenisini kazanan ilk Transformers 'ın devamıdır. İnsanoğlunun Autobotlar ile Decepticonlar arasındaki savaşın ortasında kalmasını anlatan filmin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Michael Bay üstlenirken, prodüksiyon amirliğini Steven Spielberg yaptı.
Başrollerinde Shia LaBeouf – Megan Fox ikilisinin bir kez daha kamera karşısına geçtiği ikinci filmde izleyiciler daha fazla robotla tanışırken maceranın boyutları, başta Mısır olmak üzere daha çok ülkeye yayılacak.



Part.1
Part.2
Part.3
Part.4
Part.5
Part.6

Dönüş Yok - Irréversible +18 (2002 - Türkçe Dublaj)

http://i38.tinypic.com/2j5e9o3.jpg
Yapım:2002, Fransa
Tür:Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen:Gaspar Noé
Senaryo:Gaspar Noé
Müzik:Thomas Bangalter
Süre:97 Dk ..
Oyuncular:Monica Bellucci, Vincent Cassel, Jo Prestia, Albert Dupontel, Gaspar Noé, Adoum, Christophe Lemaire, Eric Moreau, Fesche, Foulaux, Giami, Jara-Millo, Jean-Louis Costes, Le Quellec, Michel Gondoin, Nato, Philippe Nahon, Stéphane Drouot, Stéphane Derdérian
Konu:Fransız sinemasının yaramaz çocuğu Gaspar Noé, "Dönüş Yok" ile bu yılın en tartışmalı filmini sunuyor sinemaseverlere.
Hafızalardan silinmeyen "I Stand Alone /Herkese Karşı Tek Başına" adlı filmi ile Cannes Film Festivali'nde FIPRESCI Ödülü'nü alan, çağdaş Fransız sinemasının aykırı figürü Gaspar Noé de kendi sınırlarını zorluyor ve çarpıcı bir yapıtla geri dönüyor. Bir şiddet olayıyla yaşamları paramparça olmuş bir çiftin olağandışı öyküsünü tersten anlatan bu filmin başrollerini, gerçek hayatta da birlikte olan, Monica Bellucci ile Vincent Cassel paylaşıyorlar. Aşk ve intikam duygusu üzerine gelişen filmdeki tecavüz ve şiddet sahneleri nedeniyle ülkemizdeki sinemalarda 16 yaş sınırı ile gösterime girmişti ..
Not:Film +18 Yaş Ve üzeri izleyiciler içindir.













İçimdeki Şeytan - Alone (2007- Türkçe Altyazılı)

http://i41.tinypic.com/20r6aup.jpg
Yapım:2007, Tayland
Tür:Gerilim / Komedi
Yönetmen: Banjong Pisanthanakun Parkpoom Wongpoom
Senaryo:Aummaraporn Phandintong , Banjong Pisanthanakun , Sopon Sukdapisit , Parkpoom Wongpoom
Müzik:Chartchai Pongprapapan
Süre: 90 dk.
Oyuncular:Marsha Wattanapanich (Pim / Ploy) , Vittaya Wasukraipaisan (Vee) , Ratchanoo Bunchootwong (Pim ve Ploy’un annesi)
Konu:Pim Tayland’taki geçmişini bırakıp çok sevdiği kocası Vee ile Kore’de yeni hayatına başlar. Mutlu giden hayatları ta ki Pim’e Tayland’tan bir telefon gelmesine kadar sürer. Telefonla gelen haberde Pim’in annesinin hastalığına bir türlü teşhis konulamadığı ve çok hasta olduğu Pim ve Vee’nin birlikte, Pim’in annesinin yanına dönmeleri gerektiği söylenir.
Pim Tayland’a vardığında geçmişte yaşadığı acı anılarla dolu bir tecrübeyi hatırlar. Fakat bu anılar geçmişte yaşadıklarından farklıdır. Bu geçmişe dönüşleri daha içten hisseder sanki o olaylar Pim’e çok yakın birisinin hisleri gibidir. Pim bu duyguları hissettiğinde bir süre sonra bir ikiz kardeşinin olduğunu hatırlar. Ve tüm anılar zihninde yavaş yavaş canlanmaya başlar.
Böylece bu yap-bozun parçaları netleşmeye başlar. Pim artık bu garip hislerinin sebebinin farkına varır. Böylece iki yaşam birbirine bağlanmaya başlar. Pim bundan sonra bir daha özgür olamayacaktır. Bu aslında korkunç bir farkındalığın başlangıcıdır. Pim’in bu kötü tecrübeleri unutmasına engel olan bir şey vardır. Onun neden bu tecrübeleri unutmaması istenmektedir?