7 Ağustos 2009 Cuma

Clubbed 2009 (Türkçe Altyazılı)

Clubbed,online izle,afiş
Konu:Danny - yalnız bir fabrika işçisi, yaşam tarafından sindirilmiş - dövülmüş olduğunu ve çocukların önünde şiddet rastgele bir hareket olarak küçük. Onun zaten umutsuz varlığı daha da derinlik içine battı. Geri savaşmaya karar verir toplam arıza ve eşiğinde. O gece bir grup-kim onu al ve onu yer standı için güven vermek kulüp doormen karşılamaktadır. Böylece derin o yerel yeraltı patronu ile bozuk olur onların dünyasına, hareket shockingly acımasız sonuçları ile olaylar bir zincir ayar çizilir







son part megavideodur.




Clubbed - 2009 Türkçe Altyazılı

Clubbed,online izle,afiş
Yapım:2009
Tür:Suç
Yönetmen:Neil Thompson
Senaryo: Geoff Thompson
Oyuncular:Colin Salmon, Maxine Peake, Ian Virgo, Ciaran Griffiths, Neil Morrissey
Konu:Danny - yalnız bir fabrika işçisi, yaşam tarafından sindirilmiş - dövülmüş olduğunu ve çocukların önünde şiddet rastgele bir hareket olarak küçük. Onun zaten umutsuz varlığı daha da derinlik içine battı. Geri savaşmaya karar verir toplam arıza ve eşiğinde. O gece bir grup-kim onu al ve onu yer standı için güven vermek kulüp doormen karşılamaktadır. Böylece derin o yerel yeraltı patronu ile bozuk olur onların dünyasına, hareket shockingly acımasız sonuçları ile olaylar bir zincir ayar çizilir ..






Son part Megavideo'dur ..



Second Coming 2009 (Türkçe Altyazı)

Second Coming,online izle,afiş
Konu: Tek yumurta ikizi kız kardeşleri olarak büyütmek, Lora ve Ashley Gerritson’un her zaman, özel psişik bir bağı vardı. Biri, acıyı ne zaman hissedecekti, üzülecekti, veya mutluluk, diğeri de, onu hissetti. Lora, bir çocuk olarak büyük şehirde başarılı bir fotoğrafçı olması için ona dadanan küçük şehri bırakırken, Ashley olan onun kız kardeşi, onun arkadaşı Maggie’yle yerel yemek yiyende çalışıyor olan basit bir yaşamı yaşamak kaldı. Lora’nın yaşamı, onun, onun kız kardeşinden görüşleri soğutmayı almaya başladığı zaman aniden değiştirilendir, Ashley. Bir şey, dehşet verici bir şekilde yanlıştır… O, onu hissedebilir. Lora, onun, onun çocukluğunun küçük şehrine Ashley’i bulmak için dönmeli olduğunu bilir. O, toplumun kuyu-sevilen, dik bir üyesi olan o Barry erkek ördeğini fark etmeye başlar, Ashley’i bulmaya anahtarı tutabilir. Bir şey karanlığı vardır, ve onun hakkında rahatsız etmek. Görüşlerin, daha kuvvetli olduğu gibi, o, zamanın, bitiriyor olduğunu hisseder. Bir kız kardeşin “Yeniden Diriliş”i’nin esrarını göstermeyi açan kedi ve farenin bir oyununun olduğu kendine hazırlık yap ..





Strike 2009 (Türkçe Altyazı)

Strike,online izle,afiş
Konu:Bir kız zengin ve ünlü oluyor ancak en yakın arkadaşı onun bu durmunu beğenmiyor.Kız bu en yakın arkadaşını kaybetmemek için bir birinden ilginç bowling turnuvalarına katılır ve yaşıyacağı macerlar tam bir komedi. İyi seyirler ..





Watchmen 2009 (Türkçe Dublaj)

Watchmen,online izle,afiş
Konu:86-87 yılları arasında basılan 12 sayıdan oluşan Watchmen yayınlandığı Soğuk Savaş Dönemi’nden fazlasıyla etkilenmiş bir çizgi roman. 85 yılında, Amerika ve Sovyetler Birliği’nin nükleer savaşın eşiğinde olduğu sıralarda New York’ta geçen hikayede, süper kahramanlar kostüm ve maskeleriyle günlük hayatın bir parçası olarak halkın arasında yaşamaktadırlar.
Kendilerine atfedilen “süper-kahraman” tanımının aksine, ironik olarak süper güçleri olmayan bu kahramanlar, kanunlara bağlı olmadan kendi çabalarıyla adaleti sağlamaya çalışmaktadırlar.
Eski arkadaşlarından birinin öldürülmesi üzerine, cinayeti araştırmaya başlayan Rorschach, aslında bu olayın süper kahramanlara yönelik çok daha büyük bir komplonun başlangıcı olduğunu düşünmeye başlar. Bunun üzerine, bu komployu engelleyebilmek için, dağılmış olan eski takımını bir araya getirmek için çalışacaktır.









Knights of Bloodsteel - Bloodsteel Şövalyeleri 2009 (Türkçe Altyazı)

Knights of Bloodsteel,Bloodsteel Şövalyeleri,online izle,afiş
Konu:Serragoth, kötülükle mücadele etmesi için kılıçları kullanır, orman-mesken savaşçısı olarak onun hamile karısının ölümünün dışarı intikamını alması için ateş-nefes alan ejderhalar…










Bloodsteel Şövalyeleri - Knights of Bloodsteel - 2009 Türkçe Altyazılı

Bloodsteel Şövalyeleri,Knights of Bloodsteel,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD,Kanada
Tür:Fantastik
Yönetmen:Philip Spink
Senaryo:Sam Egan
Konu:Serragoth, kötülükle mücadele etmesi için kılıçları kullanır, orman-mesken savaşçısı olarak onun hamile karısının ölümünün dışarı intikamını alması için ateş-nefes alan ejderhalar…










Hydra - 2009 Türkçe Altyazılı

Hydra,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen:Andrew Prendergast
Senaryo:Peter Sullivan
Müzik:Gregory Tripi
Süre:1 saat 37 dk
Oyuncular:Dwayne Adway (Mr. Winters), Frank Alvarez (Otto), Texas Battle (Ronnie Kaplan), Ed Blinn (Daniel the Technician), Antonio D. Charity (Knut), Roark Critchlow (Sean Trotta), Diego Villarreal Garcia (Panos), William Gregory Lee (Clarence Elkins), Alex McArthur (Vincent Camden), Michael Miranda (Scott)
Konu:Hydra Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler
















Boş Oda 1 - Vacancy 1 - 2007 Türkçe Dublaj

Boş Oda 1,Vacancy 1,online izle,afiş
Yapım:2007, ABD
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Nimród Antal
Senaryo:Mark L. Smith
Müzik:Paul Haslinger
Süre:1 saat, 20 dk.
Oyuncular:Luke Wilson, Kate Beckinsale, Frank Whaley, Ethan Embry, Scott G. Anderson
Konu:Araları açık bir karı kocanın arabalarının gecenin geç bir saatinde gözlerden uzak bir taşra yolunda bozulması akla hayale gelmeyecek bir kâbusa yol açar. Çift şeritli ıssız ve karanlık bir otoyolda arabasız kalan David Fox ve yakında boşanacağı eşi Amy geceyi tuhaf ama zararsız görünümlü bir adam tarafından işletilen döküntü bir motelde geçirmeye mecbur kalırlar. Kaldıkları odanın gizli bölümünde işkence filmleri bulurlar ..





Boş Oda 2 - Vacancy 2 - 2009 Türkçe Dublaj

Boş Oda 2,Vacancy 2,online izle,afiş
Yapım:2009, ABD
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Eric Bross, Markl Smith
Senaryo:Mark L. Smith
Müzik:Jerome Dillon
Süre:86 Dk ..
Oyuncular:Scott G. Anderson, Arjay Smith, Gwendoline Yeo, Beau Billingslea, Joe Reegan, Trevor Wright, Agnes Bruckner,, Lola Davidson,, Angel Oquendo,, David Moscow,, Nelson Lee,Brian Klugman,, David Shackelford, Don Oscar Smith
Konu:Meadow View Inn Otelinde Fiyat Listesinde Katiller Çıkışta Cinayetler Var.
Eski yataklar ve kalitesiz dekorlu bir otelde bir gece geçiren Caleb, seksi yeni nişanlısı Jessica ve en iyi arkadaşı Tanner, Meadow View Inn oteline geçmeye karar verirler. Buranın ıssızdan öte, müşterilerine akla gelmeyecek işkenceler yapmak için kurulmuş korkunç tuzaklarla dolu bir otel olduğundan haberleri yoktur. Ölümcül bir kedi fare oyununda sıkışmış bulan ün genç arkadaş şimdi hayatta kalmak için savaşmak zorundadır ..









Otel 2 - Hostel 2 - Part 2 - 2007 Türkçe Dublaj

Hostel 2,Otel 2,online izla,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Eli Roth
Senaryo:Eli Roth
Konu:Geçtiğimiz Ocak ayında, yazar-yönetmen Eli Roth sinemaseverleri kanlı film “HOSTEL/OTEL”le dehşete sürükledi ve film gişelerde en üst sıraya yerleşerek 2006’nın bir numaralı filmi oldu. Bir yıl sonra, Roth bizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor, ama bu kez insan beyninin daha derin ve karanlık noktalarına yolculuk ediyoruz.
“HOSTEL 2/OTEL 2”de, Roma’da seyahat eden üç genç Amerikalı haftasonunu geçirmek üzere güzeller güzeli, sofistike bir Avrupalı tarafından egzotik ve doğal bir ‘spa’ya davet edilir. Kadın orada gevşeyecekleri, yenilenecekleri ve arkadaşlıklarını pekiştireceklerine dair gençleri temin eder.
Genç kızlar aradıkları vahayı orada bulacaklar mı? Yoksa bir açık arttırmanın kurbanları olmaya, dünyanın dört bir yanından iğrenç arzularını doyurmak için gizlice gelen hastalıklı ve ayrıcalıklı kişilerin fantezilerinde birer piyon olmaya mahkumlar mı?







Başımın Belası - Bringing Down The House - 2003 Türkçe Dublaj

Başımın Belası,online izle,afiş
Yapım:2003, ABD
Tür:Komedi / Romantik
Yönetmen:Adam Shankman
Senaryo:Jason Filardi
Müzik:Lalo Schifrin
Süre:105 dk.
Oyuncular:Steve Martin (Peter Sanderson) , Queen Latifah (Charlene Morton) , Eugene Levy (Howie Rosenthal) , Joan Plowright (Mrs. Arness) , Jean Smart (Kate Sanderson) , Kimberly J. Brown (Sarah Sanderson) , Angus T. Jones (Georgey Sanderson)
Konu:Peter, kendisini terkeden karısına özlem duymak dışında, hayatında herşeyi yolunda giden, kendi halinde bir avukattır.
Hayatına azıcık heyecan katmak için internette tanıştığı bir kadınla chat yapmaya başlar. Kadın da kendisi gibi bir avukat olmakla birlikte, benzer bir yaşam sürdürmektedir. Peter zamanla, özel bir bağ geliştirdiği kadını merak etmeye başlar.
Hiç ummadığı bir anda kapısı çalacak ve onu karşısında görecektir. Fakat, yazıştığı kadın bir avukat değil, uzun bir süredir hapishaneden bulunan ve kendisini görmek için çıkıp gelen oldukça "farklı" bir kadındır. Ve üstelik fena halde Peter'ın yardımına ihtiyacı vardır...
Steve Martin ve Queen Latifah'ın başrolünde yer aldığı bir romantik komedi.












Katiller Yuvası - 2002 Türkçe Dublaj

Katiller Yuvası,online izle,afiş
Yapım:2002 ~ Fransa
Tür:Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen:Florent Emilio Siri
Senaryo:Jean-François Tarnowski, Florent Emilio Siri
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:1 saat 45 dk
Konu:Fransız Hava Kuvvetlerinde yüksek rütbeli bir subay olarak çalışan Laborie, mafya babası Abedin Nexhepin de eskortluğunu yapmaktadır... Birgün yine bir uçuş sırasında Abedin'in bindiği uçak korsanlar tarafından kaçırılır ve olaylar başlar ..












Aleksandra - Alexandra - 2007 Türkçe Dublaj

http://i30.tinypic.com/2i915i9.jpg
Yapım:2007, Fransa / Rusya
Tür:Dram
Yönetmen:Aleksandr Sokurov
Senaryo:Aleksandr Sokurov
Süre:95 dk.
Oyuncular:Galina Vishnevskaya (Alexandra) , Vasily Shevtsov (Denis) , Raisa Gichaeva (Malika)
Konu:Alexander Sokurovun bu son uzun metrajlı filmi savaşı ve arkadaşlığı, bombalar ve vahşet olmadan anlatıyor. Film, subay torununu görmek için Çeçenistandaki Rus askeri üssüne gelen Alexandra adlı yaşlı bir kadını izliyor. Bu buluşma kadınla torununun yedi yıl sonra ilk görüşmeleri olacaktır. Alexandra burada birkaç gün geçirdikten ve yerel halkın hakaretlerine maruz kaldıktan sonra, küçük bir dükkân işleten Malikayla arkadaş olur. Erkekler düşman olabilir ama biz kardeşiz der Malika.
Başrolünde seksen yaşındaki opera sanatçısı Galina Vishnevskayanın oynadığı Alexandra, Ruslar ve Çeçenler arasındaki ilişkilere değil, iyiliğin ve kötülüğün doğasına dair incelikli bir keşif yolculuğu.












Ice Blues - 2008 Türkçe Altyazılı

Ice Blues,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Gizem
Yönetmen:Ron Oliver
Oyuncular(İlk 5):Chad Allen, Sebastian Spence, Daryl Shuttleworth, Nelson Wong, Brittney Wilson
Konu:Ice Blues Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler












Strike - 2009 Türkçe Altyazılı

Strike,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Tommy Reid
Süre:1 saat 34 dk
Konu:Bir kız zengin ve ünlü oluyor ancak en yakın arkadaşı onun bu durmunu beğenmiyor.Kız bu en yakın arkadaşını kaybetmemek için bir birinden ilginç bowling turnuvalarına katılır ve yaşıyacağı macerlar tam bir komedi. İyi seyirler.





Second Coming - 2009 Türkçe Altyazı

Second Coming,online izle,afiş
Yapım:2009
Tür:Aksiyon, Dram, Korku, Gerilim
Yönetmen:Jose Zambrano Cassella
Konu:Tek yumurta ikizi kız kardeşleri olarak büyütmek, Lora ve Ashley Gerritson’un her zaman, özel psişik bir bağı vardı. Biri, acıyı ne zaman hissedecekti, üzülecekti, veya mutluluk, diğeri de, onu hissetti. Lora, bir çocuk olarak büyük şehirde başarılı bir fotoğrafçı olması için ona dadanan küçük şehri bırakırken, Ashley olan onun kız kardeşi, onun arkadaşı Maggie’yle yerel yemek yiyende çalışıyor olan basit bir yaşamı yaşamak kaldı. Lora’nın yaşamı, onun, onun kız kardeşinden görüşleri soğutmayı almaya başladığı zaman aniden değiştirilendir, Ashley. Bir şey, dehşet verici bir şekilde yanlıştır… O, onu hissedebilir. Lora, onun, onun çocukluğunun küçük şehrine Ashley’i bulmak için dönmeli olduğunu bilir. O, toplumun kuyu-sevilen, dik bir üyesi olan o Barry erkek ördeğini fark etmeye başlar, Ashley’i bulmaya anahtarı tutabilir. Bir şey karanlığı vardır, ve onun hakkında rahatsız etmek. Görüşlerin, daha kuvvetli olduğu gibi, o, zamanın, bitiriyor olduğunu hisseder. Bir kız kardeşin “Yeniden Diriliş”i’nin esrarını göstermeyi açan kedi ve farenin bir oyununun olduğu kendine hazırlık yap.





Beverly Hills Çuvava - Beverly Hills Chuhuahua - 2008 Türkçe Dublaj

Beverly Hills Çuvava,Beverly Hills Chuhuahua,online izle,afiş
Tür:Komedi / Macera
Yönetmen:Raja Gosnell
Senaryo:Analisa LaBianco , Jeffrey Bushell , Jeffrey Bushell (Kitap)
Oyuncular:Drew Barrymore ( Chloe) , Andy Garcia (Delgado) , George Lopez (Papi) , Cheech Marin ( Manuel) , Paul Rodriguez ( Chico) , Plácido Domingo (Monte)
Konu:Beverly Hills Çuvavada, Chloe, elmas tasmalı şımarık bir Beverly Hills Çuvava dişi köpeğidir. Lüks yaşam stilinin tadını çıkarırken çevresinde dolanan ve onun için çıldıran Papi adlı erkek Çuvavanın farkında bile değil gibidir.
Ancak sahibesinin yeğeni Rachel tarafından Meksikaya götürülünce orada kaybolur. Ülkesine geri dönmeye çalışırken yanında sadece eski bir polis köpeği olan Delgado vardır.
Chloenin kaybolduğunu duyan Papi, hemen yollara düşer. Gerçek aşkını kurtarmak için çıktığı bu yolculuğunda üç köpek, iki insan (Piper Perabo ile Manolo Cardona), bir fare ve sinirli bir iguana ile güçbirliği yapacaktır.















Narnia Günlükleri : Prens Kaspiyan 2009 (Türkçe Dublaj)

Narnia Günlükleri:Prens Kaspiyan,online izle,afiş
Konu:Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.









Narnia Günlükleri:Prens Kaspiyan - 2009 Türkçe Dublaj

Narnia Günlükleri:Prens Kaspiyan,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD / İngiltere
Tür:Bilim Kurgu / Aile / Animasyon / Fantastik / Komedi / Macera / Politik
Yönetmen:Andrew Adamson
Senaryo:Andrew Adamson, Christopher Markus, Stephen McFeely, C.S. Lewis (Kitap)
Müzik:Harry Gregson-Williams
Süre:2 saat, 20 dk.
Oyuncular:Harry Gregson-Williams, Eddie Izzard, Tilda Swinton, Liam Neeson, Georgie Henley, William Moseley, Skandar Keynes, Anna Popplewell, Peter Dinklage, Warwick Davis, Ben Barnes, Shane Rangi, Sergio Castellitto, Alicia Borrachero, Ken Stott, John Bach, David Walliams, Sim Evan-jones, David Bowles, Winham Hammond, Carlos Da Silva, Vincent Grass, Adam Valdez, Marcus O’donovan, Jack Walley, Michaela Dvorska, David Mottl, Jan Pavel Filipensky, Carlos Silva Da Silva, Yemi Akinyemi, Cornell John
Konu:Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar ..









Makas Eller - Edward Scissorhands - 1990 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Makas Eller,Edward Scissorhands,online izle,afiş
Yapım:1990 / ABD
Tür:Dram, Fantastik, Komedi, Romantik, Suç
Yönetmen:Tim Burton
Senaryo:Tim Burton, Caroline Thompson (Kitap)
Müzik:Danny Elfman
Süre:1 saat 45 dk
Oyuncular:Johnny Depp, Winona Ryder, Alan Arkin, Dianne Wiest, Kathy Baker, Vincent Price, Anthony Michael Hall, Caroline Aaron, Conchata Ferrell, Dick Anthony Williams,Steven Brill
Konu:Mucidinin ani ölümü, Edward’ın elleri yapılmadan yarıda kalmasına yolaçar, elleri yerine uzun, keskin metal parçaları vardır... Edward merhametli bir Avon hanımefendisi onu ailesiyle beraber yaşamak üzere evine götürene kadar karanlıkta yalnız yaşar. Ve sonra da Suburbia isimli pastel cennetteki fantastik maceraları başlar ..
















DivX Kalitesinde Upload aşamasında ..

Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı - 2009 Türkçe Altyazılı (DivX Kalitesinde)

Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı,online izle,afiş
Yapım:2009 / ABD
Tür:Aile / Animasyon / Komedi / Aksiyon / Macera
Yönetmen:Carlos Saldanha, Mike Thurmeier
Senaryo:
Müzik:John Powell
Süre:94 Dk ..
Oyuncular:Haluk Bilginer, Ali Poyrazoğlu, Queen Latifah, Sean William Scott, John Leguizamo, Simon Pegg, Denis Leary, Yekta Kopan, Josh Peck, Ray Romano, Chris Wedge
Konu:“Buz Devri” ve “Buz Devri: Erime Başlıyor”un sıfırın altında yaşayan kahramanları, mükemmel bir macera ile BUZ DEVRİ 3 – DİNOZORLARIN ŞAFAĞI”nda tekrar karşımızdalar.
Scrat yine asla ele geçiremediği meşe palamudunun, (ve bu sefer belki aşkın da) peşindedir. Manny ve Ellie yavruları minik mamutun doğmasını beklemektedirler. Miskin Sid, bulduğu dinozor yumurtalarından çıkan yavrularla kendine geçici bir aile kurar fakat bu, Sid için pek de iyi olmayacaktır. Kılıç dişli kaplan Diego da arkadaşlarıyla ilişkisinde çok yumuşak bir tavır sergileyip sergilemediğini sorgulamaktadır. Sid’i başına aldığı belalardan kurtarmak için çıktıkları yolculukta kendilerini birden gizemli bir yeraltı dünyasında bulan ekip, karşılaştıkları dinozorlar, aklını kaçırmış gibi duran değişik hayvan türleri, yeni bir bitki örtüsü ve tek gözlü, acımasız dinozor avcısı gelincik Buck ile heyecan dolu ve bir o kadar da eğlenceli bir maceranın ortasında kalırlar. Tarihin en cesur kahramanları Manny, Sid, Scrat, Scratiye, Diego, Buck ve arkadaşları başka hiçbir memelinin cesaret edemeyeceği yerlere gidiyor, maceraya hazır olun ..















DivX Kalitesinde Upload aşamasında ..

Watchmen - 2009 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Watchmen,online izle,afiş
Yapım:2009, ABD / İngiltere
Tür:Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Yönetmen:Zack Snyder
Senaryo:David Hayter , Alex Tse , Alan Moore (Kitap) , Dave Gibbons (Kitap)
Müzik:Tyler Bates
Konu:Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tepe noktasına çıkmıştır. Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir. Yapım:2008 ~ ABD, İngiltere Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera Yönetmen:Zack Snyder Senaryo:David Hayter, Alex Tse Senaryo (Kitap):Alan Moore, Dave Gibbons Yapımcı:Lawrence Gordon, Deborah Snyder, Lloyd Levin Görüntü Yönetmeni:Larry Fong Müzik:Tyler Bates Süre:2 saat 43 dkGösterim Tarihi:06 Mart 2009 (Türkiye) Oyuncular Patrick Wilson Carla Gugino Jeffrey Dean Morgan Malin Akerman Matthew Goode Jackie Earle Haley Stephen McHattie Billy Crudup Danny Woodburn Manoj Sood Matt Frewer Niall Matter





















DivX Kalitesinde İzlemek İçin;
Cd1
Cd2 (Upload Ediliyor..)

Brotherhood Of Blood - 2008 Türkçe Altyazı

Brotherhood Of Blood,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Korku, Gerilim
Yönetmen:Michael Roesch, Peter Scheerer
Senaryo:Michael Roesch, Peter Scheerer
Müzik:Tom Bimmermann , Ralph Rieckermann
Süre: 1 saat 30 dk
Oyuncular:William Snow, Victoria Pratt,
Wes Ramsey, Edmund Entin, Gary Entin
Konu:Brotherhood Of Blood Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler





Pokemon: Destiny Deoxys - 2004 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Pokemon: Destiny Deoxys,online izle,afiş
Yapım:2004, Japonya / ABD
Tür:Animasyon
Yönetmen:Kunihiko Yuyama
Süre:94 dk.
Konu:Dört yıl önce çok gizli bir sırrı taşıyan bir meteor Dünya'ya düşer. Şimdi ash , Pikachu ve arkadaşlarının yardımı ile sırların çözüldüğü , ileri teknoloji ürünü Larusse Şehri'ne doğru yola çıkma zamanıdır.Ekibimiz burada Pokemon ve eğitmenlerinden çok korkan Tory ile tanşırlar. Bu sırada gökyüzünde yeni bir tehlike belirir : Gizemli ışıklar arasındaki daha önce hiç bilinmeyen yeni bir Pokemon olan Deoxys...Deoxys ile Rayguaza arasında müthiş bir savaş başlar. Bu savaşı kazanmaya Ash ve Pikachu'nun yardımları bile yetmeyecektir. Var olan herkesin yardımı gerekmektedir.
Gizemli Deoxys ile hayal gücünüzün bile çok ötesinde , dünya dışı ve heyecan dolu bir maceraya hazırlanın.

DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Pokemon Daima - Pokemon 4Ever - 2002 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Pokemon 4Ever,Pokemon Daima,online izle,afiş
Yapım:2002, Japonya / ABD
Tür:Animasyon
Yönetmen:Jim Malone , Kunihiko Yuyama
Süre:76 dk.
Konu:Tüm gözde Pokemon kahramanları geri dönüyor! Bu heyecan verici macerada ilk kez efsanevi Celebi ve Suicune da onlara katılıyor! Aç gözlü Pokemon avcısından kaçmaya çalışan Celebi, son gücünü günümüze gelebilmek için yapması gereken zaman yolculuğunda kullanmak zorunda kalır. Kaçarken yanına korumaya çalıştığı Sammy’i alır. Ancak Ash, Picachu ekibin geri kalanları ve Sammy ile Celebi geride bıraktıkları avcıdan çok daha büyük bir tehlike ile karşı karşıyadırlar. Bu yeni düşman “Kara Top” Adlı bir Pokeball’a sahiptir ve bu top, Pokemon’u esir alıp kötülük saçan bir yaratığa dönüştürebilmektir. Celebi’nin yakalanması ile tüm ormanın geleceği tehlikeye girer. Artık günü kurtarma işi, Ash, Suicune ve diğerine düşmektedir. Pokemon Daima, müthiş bir maceranın kapılarını açmak için sizi bekliyor.


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Pokemon: En Güçlü O - Pokemon The Movie - 2000 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Pokemon The Movie,online izle,afiş
Yapım:2000 ~ ABD/Japonya
Tür:Animasyon, Aile
Yönetmen:Michael Haigney
Süre: 99 dakika
Oyuncular: Ted Lewis, Rachael Lillis, Veronica Taylor, Eric Stuart, Addie Blaustein
Konu:Festival eski bir efsaneyi canlandırmaktadır. Üç güçlü Pokemon Moltes, Zapdos ve Articuno Ateş Adası, Yıldırım Adası ve Buz Adası olarak adlandırılan ayrı ayrı adalarla bulunan elementleri yöneterek dünyanın dengesini korumaktadır. Bu üçü yüzyıllar boyunca uyum içinde yaşarlar.
Ancak efsaneye göre, bu huzurulu birlikte varoluş bir gün bozulacak ve elemntler serbest kalarak dünya üzerinde kaos hakim olacaktır. Sadece seçilmiş kişi, bir cesur insan, dengeyi geri kazandırma gücüne sahip olacaktır. Bunu da her bir adaya seyahat ederek çok değerli üç küreyi ele geçirerek başaracaktır. Sadece bu üç küre ele geçirildikten sonra denge sağlanacak ve dünya yok olmaktan kurtulacaktır.
Festival'in ve Ash'in adalara olan sembolik yolculuğu başlayacağı sıralarda, esrarengiz bir Pokemon koleksiyoncusu olan Lawrance III dengeyi bozacak olan Moltres'i ele geçirir ve efsaneyi gerçek hayatta harekete geçirir.
Aç gözlü koleksiyoncu bundan sonra gözünü Zapdos'a diker. Fakat koleksiyoncu Pokemon'un gerçekten ardında olduğu şey koleksiyonunun baş parçası olacak denizlerde yaşayan efsanevi Lugia'dır. Lawrance III Lugia'nın ancak üç kuşun ele geçirilmesinden sonra ortaya çıkacağına inanır.
Lawrance III'ün bu büyük yaratığı körü körüne takibi zaten belli bir derece tahribata neden olurken, korkutucu kuşlar birbirleriyle çatışmaya ve dünyayı yok etmekle tehdit eden ateş, yıldırım ve buz kontrolsüz bir şekilde kol gezmeye başlar.
Ash bu felaketi önleyecek kişinin her ne olursa olsun kendisinin olması gerektiğini öğrenir ve bunu keşfettikten sonra her şey kendisine bağlı olacaktır... kendi içinde tek olanın gücünün bulmalıdır.(Konu: Warner Bross)


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Fanboys - 2008 Türkçe Altyazı

Fanboys,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Komedi / Macera
Yönetmen:Kyle Newman
Senaryo:Ernest Cline , Adam F. Goldberg , Dan Pulick
Müzik:Mark Mothersbaugh
Süre:90 dk.
Oyuncular:Sam Huntington (Eric) , Chris Marquette (Linus) , Dan Fogler (Hutch) , Jay Baruchel (Windows) , Kristen Bell (Zoe) , David Denman (Chaz) , Seth Rogen (Amiral Seasholtz / Uzaylı / Roach)
Konu:1998 yılında bir Cadılar Bayramı’nda tekrar bir araya gelen, tüm çocuklukları beraber ve Star Wars izlemekle geçmiş olan Eric, Linus, Hutch, Windows ve Zoe’den oluşan ekip Linus’ın kanser olduğunu öğrenir. En son Star Wars filmi “The Phantom Menace”ın gösterime girmesine 6 ay gibi bir süre kalmıştır ama doktorlar Linus’a o kadar uzun yaşama şansı vermemektedirler.
Eric’in aklına küçükken Linus’la hayalini kurdukları bir plan gelir. Plana göre filmin bulunduğu George Lucas’a ait Skywalker Kompleksi’ne sızacaklar ve filmin bir kopyasını çalıp Linus’a ölmeden önce izleteceklerdir. Ama çok sıkı güvenlik önlemleriyle korunan bu araziye girmek imkansız gibidir. Tüm mesafelere ve engellere rağmen kahramanlarımız amaçlarına ulaşmak için unutamayacakları bir maceraya atılırlar.





Fanboys 2008 (Türkçe Altyazı)

Fanboys
Konu:1998 yılında bir Cadılar Bayramı’nda tekrar bir araya gelen, tüm çocuklukları beraber ve Star Wars izlemekle geçmiş olan Eric, Linus, Hutch, Windows ve Zoe’den oluşan ekip Linus’ın kanser olduğunu öğrenir. En son Star Wars filmi “The Phantom Menace”ın gösterime girmesine 6 ay gibi bir süre kalmıştır ama doktorlar Linus’a o kadar uzun yaşama şansı vermemektedirler.
Eric’in aklına küçükken Linus’la hayalini kurdukları bir plan gelir. Plana göre filmin bulunduğu George Lucas’a ait Skywalker Kompleksi’ne sızacaklar ve filmin bir kopyasını çalıp Linus’a ölmeden önce izleteceklerdir. Ama çok sıkı güvenlik önlemleriyle korunan bu araziye girmek imkansız gibidir. Tüm mesafelere ve engellere rağmen kahramanlarımız amaçlarına ulaşmak için unutamayacakları bir maceraya atılırlar.