3 Mayıs 2009 Pazar

Gece Yarısı Öpücüğü - In Search Of A Midnight Kiss / DvD / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/2e5p954.png
Tür:Komedi / Romantik
Yönetmen:Alex Holdridge
Senaryo:Alex Holdridge
Süre:90 dk.
Oyuncular:Scoot McNairy (Wilson) , Sara Simmonds (Vivian) , Brian McGuire (Jacob) , Kathleen Luong (Min) , Robert Murphy (Jack)
Konu:29 yaşındaki Wilson, Los Angeles’a yeni taşınmış, hayattan bir beklentisi kalmamış, geleceğe yönelik bir planı olmayan yalnız bir adamdır. Yeni yıl arifesine geldiğinde geçen sene yaşadığı kötü olayları yok saymaya karar veren Wilson’ın sıkıcı hayatı en yakın arkadaşı, son dönemlerde moda olan tanışma ve arkadaşlık sitelerinden birine Wilson’ın ilanını verince değişmeye başlayacaktır.
Yılbaşı gecesi saat 12’yi vurduğunda, doğru adamı bulmaya kararlı Vivian’ın telefonuyla, Vivian ile Wilson arasında yılın ilk gününde farklı bir ilişki başlar. Los Angeles sokaklarında beraber geçirdikleri o tek günde hüzünlü ve komik olaylar yaşayacaklardır.
Los Angeles sokaklarının siyah-beyaz görüntülerle sunulduğu Geceyarısı Öpücüğü, ülkemizde !f Bağımsız Film Festivali kapsamında gösterilmiş, yönetmen Alex Holridge de filmin gösterimine konuk olarak katılmıştı.












Bodyguard - New Beginning / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.tkshare.com/wp-content/uploads/2009/03/05472607o.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:Chee Keong Cheung
Senaryo:Chee Keong Cheung, Oliver Morran
Müzik:Stuart Hancock
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular:Chris Jones,Stephanie Langton,Mesch Carl Ng,Richard Ng Mike Leeder
Konu:Yeni bir başlangıç olan bu hikayede Leung kilit rolde.Çinli bir patron olan Wong’un sadakatlı bir korumasıdır.Hongkong’da yaşamakta olan patronu kendisinden bir ricada bulunur.Herşeyi ile gizli tutulan bir İngiliz kadını koruması için ricada bulunur.Herşey ondan sonra olaylar başlar.











Tetikçi 2:Yüksek Gerilim - Crank:High Voltage / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i44.tinypic.com/y33c.jpg
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Mark Neveldine , Brian Taylor
Senaryo:Mark Neveldine , Brian Taylor
Müzik:Mike Patton
Oyuncular:Jason Statham (Chev Chelios) , Amy Smart (Eve) , David Carradine (Poon Dong) , Clifton Collins Jr. (El Huro) , Ling Bai (Ria) , Corey Haim (Randy)
Konu:Tam olarak ilk filmin bıraktığı yerden devam eden Tetikçi 2 , bu sefer kalbini çalanların peşine düşer. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.
Chev’inin Los Angeles caddelerine yaptığı ölümcül atlayıştan kurtuluşu, ve hemen akabinde ise gizemli bir Çin mafyası tarafından kaçırılışından üç ay sonra gözlerini açtığında kalbinin ameliyatla çıkartılıp, yerine çalışabilmesi için düzenli olarak elektrik takviyesi gerektiren pilli bir aletin takıldığını görür.
Kendini tutsak tutanlardan tehlikeli bir şekilde kaçan Chev, tekrar bir kovalamacanın içindedir. Bu kez karizmatik Meksika çete lideri El Huron’dan, ve Çin Suç Örgütü’nün başı olan 100 yaşındaki Poon Dong’dan kaçmaktadır ve kalbini çalanlardan intikamını alma peşindedir. Hayatta kalmak için her şeyin yapılabildiği Los Angeles şehrinde tekrar heyecan dolu bir macera başlar.
2006 yılının hit aksiyon filmi Crank 'te, suikastçı Chev Chelios damarlarında akan ölümcül zehirle mücadele etmek için 24 saatini dövüşerek, öldürerek ve adrenalin düzeyini üst seviyede tutarak geçirmişti.











,




X-Men Origins: Wolverine / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://fashionbysiu.files.wordpress.com/2009/05/x-men-origins-wolverine-001.jpg?w=550&h=783
Tür:Aksiyon / Bilim Kurgu / Fantastik
Yönetmen:Gavin Hood
Senaryo:David Benioff
Müzik: Harry Gregson-Williams
Süre:120 dk.
Oyuncular:Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) , Liev Schreiber (Victor Creed / Sabretooth) , Taylor Kitsch (Remy LeBeau / Gambit) , Dominic Monaghan (Barnell Bohusk / Beak) , Lynn Collins (Silver Fox) , Danny Huston (William Stryker)
Mutant hayatına devam eden Wolverine, kız arkadaşını öldürdüğü için Victor Creed (Sabertooth)’dan intikamını almak istemektedir ve en sonunda mutant silahı X programına katılmaya karar verir.
Konu:Wolvirine mutant hayatı yaşamaktadır,kız arkadaşının ölümü üzerine Victor Greed'ten (daha sonra Sabertoth olacak olan)intikamını almak istemektedir,ve bunun sonucunda Weapon X programına katılır.
Not:Linkler Yenilenmiştir .. İyi Seyirler



















Babylon A.D. / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i34.tinypic.com/ztgh2u.jpg
Tür: Aksiyon
Yönetmen:Mathieu Kassovitz
Senaryo:Eric Besnard, Maurice G. Dantec, Maurice G. Dantec (Kitap)
Müzik:Atli Örvarsson
Süre:1 saat, 30 dk.
Oyuncular:Jamel Debbouze, Charlotte Rampling, Gérard Depardieu, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Lambert Wilson, Jérôme
Konu:Eski asker Troop para karşılığında kuryelik yapmaktadır. Kendisine günün birinde bir teklif gelir. Yapacağı görev Rusya'dan Almanya'ya kadar bir kadını korumak ve yolculuğunda ona eşlik etmektir. Ancak Troop, işverenin kendinden birşey sakladığını anlar. Kadın bir sır taşımaktadır ve bu sır pek çok şeyi değiştirecek güçtedir.










Aramızda Casus Var - Burn After Reading / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://farm4.static.flickr.com/3045/2976770408_b6f2005496.jpg
Tür:Komedi / Suç
Yönetmen: Ethan Coen , Joel Coen
Senaryo: Joel Coen , Ethan Coen
Müzik:Carter Burwell
Süre:96 dk.
Oyuncular:Brad Pitt (Chad Feldheimer) , George Clooney (Harry Pfarrer) , Tilda Swinton (Katie Cox) , John Malkovich (Osbourne Cox) , Richard Jenkins (Ted Treffon) , Frances McDormand (Linda Litzke) , J.K. Simmons
Konu:Alkolik olduğu gerekçesiyle CIA’deki işinden kovulan emekli ajan Ozzie Cox, intikam almak için bildiği gizli bilgileri bir cd.ye kaydeder. Cox’un boşanmanın eşiğinde olduğu eşi Katie, cd.yi çalar ve gittiği spor salonunda unutur. Salonda çalıştırıcı olan Chad ve aynı yerde yönetici olarak çalışan Linda, Chad’in tesadüfen bulduğu cd ile Cox’a şantaj yapmaya başlarlar. İşin içine bir de Katie’nin birlikte olduğu federal ajan Harry girince olaylar daha karmaşık bir hâl alır.
İhtiyarlara Yer Yok ile en iyi yönetmen heykelciğine ulaşan Coen Kardeşler'in kara-komedi olan yeni filmi Burn After Reading'in prömiyeri Ağustos ayında Venedik Film Festivali'nde yapıldı. Hafif ama eğlenceli ve zekice bir komedi.











Sevgililer Günü Katliamı - My Blood Valentine / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://1.bp.blogspot.com/_4ZzB6NWIEds/SaiHXPWiYxI/AAAAAAAACEY/-SKl1RFxFgs/s400/Sevgililer+G%C3%BCn%C3%BC+Katliam%C4%B1+-+My+Bloody+Valentine+3D.jpg
Tür:Gerilim / Korku / 3D
Yönetmen:Patrick Lussier
Senaryo:Todd Farmer , Zane Smith , John Beaird , Stephen Miller (Kitap)
Süre:101 dk.
Oyuncular:Jensen Ackles ( Tom Hanniger) , Jaime King (Sarah Palmer) , Kerr Smith (Axel Palmer) , Betsy Rue (Irene) , Edi Gathegi (Deputy Martin) , Tom Atkins ( Burke)
Konu:Tom yıllar sonra kasabasına geri döner. Kasabada yaşanan felaketin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. 10 yıl önceki sevgililer gününde, bir manyak onlarca kişiyi öldürmüştür.

Tom'un dönüşü hiç beklemediği olaylara gebe olur. Onun olayı gerçekleştiren katil olduğuna inanan insanlar bulunmaktadır. Tom'un masumiyetini ispatlaması gerekmektedir...













Oda - The Room / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i43.tinypic.com/2igenms.png
Tür:Dram / Gerilim
Yönetmen:Giles Daoust
Süre:80 dakika
Konu:Garip bir kapı sorunlu bir ailenin evinde göründüğünde, ailedeki herkes kendi karanlık sırları ile yüzyüze gelir.











Juncture / 2007 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i44.tinypic.com/hx88r9.png
Tür:Gerilim
Yönetmen:James Seale
Oyuncular:Kristine Blackport, Jason Coviello, Tom Doyle, Diana Dresser, Rod Elisha, Chris J. Ferrante, Chaz Grundy, Jordan Hancock, David A. Holloway Jr., John Hutton, Nadiya A. Jackson, Bill LeVasseur, Jennifer Mabry, Michael McNeil, Peter V.O. Moore, Haley Nero, Kristen Nice, Jeff Nicholson, Mare Trevathan Phillpott, Andrew Porter, Elizabeth Rose, Manuel Roybal, Brady Starner
Konu:Zengin işadamı Jonathan Lamont’un vakfında çalışan Anna Carter beynindeki kanserin ilerlemesi ile birlikte davranış değişiklikleri göstermeye ve çocuklara zarar veren insanları bir bir öldürmeye başlar.















Karga 2 - Crow City Of Angels / 1996 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/35n30wm.png
Tür:Gerilim / Aksiyon / Fantastik / Çizgi Roman
Yönetmen:Tim Pope
Senaryo:David S. Goyer , James O'Barr (Kitap)
Müzik:Graeme Revell
Süre:84 dk.
Oyuncular:Vincent Pérez (Ashe Corven/The Crow) , Mia Kirshner (Sarah) , Richard Brooks (Judah) , Iggy Pop (Curve) , Tom Jane (Nemo) , Vincent Castellanos (Spider Monkey) , Thuy Trang (Kali) , Eric Acosta (Danny) , Ian Dury (Noah) , Tracey Ellis (Sybil)
Konu:
1994'te Brandon Lee'nin ölümü ile sonuçlanan kült klasiğinin devamı olan bu filmde "Karga", yeni bir karaktere kavuşuyor...
Bu defa, cinayete tanık olan bir adam ve oğlu, bir çete tarafından öldürülürler. Baba, kendisini öldürenlerden öç alması için karga tarafından hayata döndürülür.
Bilindik intikam filmlerine çok değişik bir bakış açısı getiren oldukça yoğun bir düşündürücü bir aksiyon tarzı... Heyecanın yeni tanımı...