4 Mayıs 2009 Pazartesi

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar - He's Just Not That İnto You / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Kültür%20Sanat/film-erkeklernesoylerkadinlarneanlar.widec.jpg
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Ken Kwapis
Senaryo:Abby Kohn, Marc Silverstein
Süre:129 dakika
Oyuncular:Ben Affleck, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Michelle Carmichael, Morgan Lily
Konu:Greg Behrendt ve Liz Tuccillonun çok satan kitabına dayanan film, 20’li 30’lu yaşlarında Baltimorelu bir grup insanı konu alıyor. Söz konusu insanlar ilişki havuzunun sığ kısmından evlilik hayatının derin ve bulanık sularına doğru ilerlerken bir yandan karşı cinsin işaretlerini okumaya bir yandan da istisna yoktur kuralına istisna oluşturmaya çalışıyorlar.

















Dragonball Evolution / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i43.tinypic.com/2a0bb6d.jpg
Tür:Fantastik / Macera / Aksiyon
Yönetmen:James Wong
Senaryo:Ben Ramsey , Akira Toriyama (Kitap)
Müzik:Brian Tyler
Süre:85 dk.
Oyuncular:Justin Chatwin (Goku) , Emmy Rossum (Bulma) , James Marsters (Lord Piccolo) , Jamie Chung (Chi Chi) , Yun-Fat Chow (Usta Roshi) , Joon Park (Yamcha) , Randall Duk Kim (Büyükbaba Gohan)
Konu:Dünyayı yok etmek amacıyla gönderilmiş olan yarı maymun yarı insan Son-goku, dünyaya geldikten sonra görevini unutur. Onu yetiştiren büyük babası Gohan ölünce, onun isteğini yerine getirmek için usat Roshi'nin yanına gider.
Roshi'nin yanında eğitim alan Goku, dünyanın dört bir tarafına dağılmış olan 7 dragon topunu, kötü amaçları için kullanacak olan Lord Piccolo'dan daha önce bulmak zorundadır.
Ülkemizde de yayınlanıp büyük ilgi görmüş Goku'nun maceralarının beyazperde uyarlaması 2009 yılında sinemalarda olacak.














V For Vendetta / DvD / 2006 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://www.resimuploading.com/pictures/0eea3b33-e9d3-453f-9725-2596c3152a9d.jpg
Tür: Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Gerilim / Macera / Politik
Yönetmen:James Mc Teigue
Senaryo: Andy Wachowski, Larry Wachowski
Müzik:Dario Marianelli
Süre:2 saat, 20 dk.
Oyuncular:Roger Allam, Eddie Marsan, Hugo Weaving, Natalie Portman, Stephen Rea, Stephen Fry, Rupert Graves, John Hurt, John Standing, Sinéad Cusack, Tim Pigott-Smith, Ben Miles, Natasha Wightman, Clive Ashborn, Emma Field-rayner
Konu:.. V olarak bilinen maskeli bir adam, geleceğin totaliter rejimle yönetilen İngilteresi'nde korkuyla sindirilmiş halkına egemenliği geri verebilmek için şiddete başvuran biridir. V İngiltere halkını, kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım’da Parlamento’nun çevresinde buluşmaya davet eder ..




Benim Adım Sam - I Am Sam / 2001 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img2.blogcu.com/images/t/e/o/teomangemiler1907/39879585_e8003a1e1159288857.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Jessie Nelson
Senaryo:Jessie Nelson, Kristine Johnson
Müzik:John Powell
Süre:132 Dk ..
Oyuncular:Dakota Fanning, Dianne Wiest, Michelle Pfeiffer, Sean Penn, Laura Dern, Loretta Devine, Richard Schiff
Konu:Sam Dawson, kızı ile birlikte mutlu bir beraberlik süren bir babadır. Ancak Sam'in zeka seviyesiyle ilgili bazı sorunları vardır. Zeka seviyesi 7 yaşındaki bir çocuğa eştir.
Kızı 7 yaşına geldiğinde Sam için sorunlar başlar. Kızı zamanla Sam'den daha ileri bir seviyeye gelmeye başlar. Sam, kızına gerekli ilgiyi gösterse de zihinsel sorunları nedeniyle yardım edememektedir. Buna paralel olarak hükümet görevlileri kızı Sam'in yanından alırlar.
Kızını kaybeden Sam'in yolu avukat Rita Harrison ile kesişir. Rita, Sam'e yardım etmeli ve kızını geri almasını sağlamalıdır. Ancak 'sevgi' kelimesinin anlamına fazlasıyla uzak olan Rita, Sam'in içinde bulunduğu duruma pek aldırdığı yoktur ..


Cd1

Bu Nasıl Sarışın 2 - Legally Blondes 2 / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img4.immage.de/23047d34343.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Savage Steve Holland
Oyuncular(İlk 5):Trevor Blanding, Chloe Bridges, Chad Broskey, Bobby Campo, Tanya Chisholm
Konu:Elle ormanlarının gencinin, sarışın kuzenleri Anniesi'nin ve Izzyi'nin (Milly ve Becky Rosso), İngiltere'den California'ya hareket ettiği zaman, onlar, onların pembe giysileri, küçük köpeklerini düşündü, ve smart caddesi, hemen onları krize içeride yapacaktı, ve evde hissedecekti. Yine de, onlar, onların, uzakta düzenli modalardan miller olduğunu bulur, ve onların yeni hazırlık okulunun para-odaklanan güç yapısı. Okulun hüküm süren kuvvetlerinin, kızları açtığı zaman ve bir suç, Izzy için onları çerçevelemeyi denediği zaman ve Annie, onların isimlerini açması için onların akıllılığı ve cazibesini kullanmalıdır, ve classrda okula göstermek













3 Hanedan - Ejderin Dirilişi - Three Kingdoms / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://www.resimuploading.com/pictures/bdfa277b-0ec6-4135-8767-ee0ceaf45a42.bmp
Konu:Han İmparatorluğu'nun çöküşünü takiben, yöresel diktatörler güçlerini
artırıp üstünlük için birbirleriyle rekabete girdiler. Ülkenin
kontrolünü ele geçirmek için yıllarca süregelen ihtilâf savaşlarından
sonra, bu anarşi devrinden üç diktatör devlet muzaffer olarak çıktı ve
fethettikleri topraklarda kendi sınırlarını belirleyip krallıklarını
ilân ettiler.










Winx Club Karaoke:Konserde / 2009 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i44.tinypic.com/2nupo3r.png
Konu:Sihir ve Müzik karşılaştı ve ortaya yeni bir yıldız çıktı; şimdiye kadar görülmemiş olan altı çok güzel ve modayı çok yakından takp eden perilerden oluşan Winx Club Rock Band! Bloom, Stella, Flora, Miusa,Tecna ve Layla ''Winx Club Konserde'' albümünün süper kahramanları! Gözlerinize inanamayacağınız güzellikte ve renkli animasyon gösterilerle peri arkadaşlarınız aşk, arkadaşlık ve hepinizin hayalleri hakkında şarkılar söylüyorlar.






Garfield Komedi Festivali - Garfield's Fun Fest / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/2mrcmxc.png
Konu:Garfield her zaman dünyanın en komik, en çok sevilen ve en popüler kedisi olmuştur.
Garfield, çizgi roman dünyasının, en eğlenceli performansının ödüllendirildiği, en uzun soluklu yarışma “Komedi Festivali”nde uzatmalı sevgilisi Arlene ile birlikte bugüne kadar defalarca birincilik ödülünü kazanmıştır.
Ancak bu yıl Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone çok kısa sürede ortalığı kasıp kavurmakla kalmamış, inanılmaz bir hızla çok sayıda hayran edinmiş ve bu arada Garfield’ın uzatmalı sevgilisi Arlene’in de kalbini kazanmıştır. “Yükselen değer” Ramone ile Arlene’in birlikte sergilediği tango dansının izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanması üzerine Garfield ümitsizliğe kapılır ve eski popülerliğini elde edebilmek için çareler aramaya başlar.Bu amaçla da Garfield ile sadık dostu Odie, Garfield’a “Komedi Festivali” Birincilik Ödülü’nü kazandıracağı söylenen efsanevi “komik su”yu bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog’u yarattığı söylenmektedir.
Yolculuk boyunca çeşitli sınavlardan geçen, çeşitli engellerle karşılaşan kahramanlarımız (Garfield ile Odie), sonunda Freddy Frog’la tanışmayı başarırlar. Freddy Frog ihtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield’ın anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun Komedi Festivali yarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde “yükselen değer” Ramone hem yarışmayı, hem de kızı(Arlene) kazanacaktır. Ancak efsanevi “komik su” Garfield’ın yarışmayı kazanmasına yetecek midir?
Unutmadan Okan bayülgenin sesiyle..İyi Seyirler