8 Mayıs 2009 Cuma

Wendy and Lucy / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaRuSASMzoWJLuqPcYg9wYGzNa8eSfVGn8M3cQlVdh3ocEmS1w71eeFSOTEWo_ehO1VUprUWrmgIuoXq9YT0NmQ_1agWUoJyJqFlklhXt6cXNOy7b8KDw1QIBTVXJXMxtM_j7faErSQvht/s400/Wendy_and_lucy.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Kelly Reichardt
Senaryo:Jonathan Raymond, Kelly Reichardt
Süre:1 saat 20 dk
Oyuncular:Michelle Williams(Wendy),Will Patton(Tamirci),Larry Fessenden,Will Oldham(Lcky),John Robinson(Andy),Wally Dalton(Güvenlik Görevlisi)
Konu:Wendy Carroll köpeği Lucy ile birlikte yeni bir hayat ve kazançlı bir iş için Alaska, Ketchikan’daki Northwestern konserve balık fabrikasında çalışmak üzere yola çıkar. Fakat Oregon’da arabasının bozulması, ekonomik durumu zayıf olan Wendy’yi güç kararlarla karşı karşıya bırakır.







İntikam Peşinde - Straightheads / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img232.imageshack.us/img232/5269/wwwclupdivxcomis7vx8.jpg
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Dan Reed
Senaryo:Dan Reed
Müzik:Ilan Eshkeri
Süre:1 saat, 20 dk.
Oyuncular:Gillian Anderson, Danny Dyer, Kate Bunten, Anthony Calf
Konu:İşlenen Suç Kadar Alınan İntikam'da Etkili Olmalı!
Adam kısa süre once tanıştığı, kendine güvenen, yaşça daha büyük güzel bir bayan tarafından gösterişli bir partiye davet edildiğinde, hayatının en güzel gecesini yaşayacağından emindir. O gece, paylaştıkları cinsel kimyanın coşkusuyla ve hararetli cinsel ilişkileri sonrasında, Alice ve Adam, Alice’in hızlı arabasıyla partiden ayrılarak, ağaçlıklı, ıssız bir yolda hızla ilerler. Konsantrasyonları dağılır ve dikkatlerini yola vermeleri gerekirken, birbirlerine odaklanırlar. Kaçınılmaz olur ve kendilerini bir anda çok şiddetli ve zorlu bir yola fırlatan bir çarpışma gerçekleşir. Söz konusu çarpışmanın sonuçları ikisini de hem duygusal hem de fiziki açıdan etkilicek

Film'i izlemek için aşağıdaki link'e Tıklayınız.

Kahraman Pilotlar - Flyboys / 2006 / Türkçe Dublaj / Online İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFwpoWYjAe-Jlia2s5mB5OPbcFbBkt6LRtcQmP8huVq4_2_XJK0Vsjgkkrlsx4etPcazmrS_5MvVAMI-zPBNiNND0VhrCI3dTFjQ1hhyzzESSDR2ADEH4MOHzUdjR5BgSBEBDPV3eyJPwe/s1600-r/fly+boys.jpg
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Tony Bill
Senaryo:Phil Sears
Müzik:Trevor Rabin
Süre:2 saat 20 dk
Oyuncular:Jean Reno,James Franco,Mac McDonald,Philip Winchester,Karen Ford
Konu:1916 yılındayız. Birinci Dünya Savaşı iki yıldan beri tüm şiddetiyle devam etmektedir. İngiltere ve Fransa'nın müttefik güçleri, batı cephesinde Almanlar'ın sağlam siperlerine karşı verdiği savaşta başarılı olamamış, milyonlarca insan hayatını kaybetmiştir. Öte yandan Avrupalılar'ı kendi savaşlarıyla başbaşa bırakmayı tercih eden Birleşik Amerika tarafsızlık ve izolasyon politikasını ısrarla korumaktadır. Ancak gönüllü ambulans sürücüleriyle Fransız lejyonunun üyesi olan bazı Amerikalılar, müttefiklere yardım etmek için Avrupa'ya geçmişlerdir. Çok geçmeden Amerikalı gönüllülerden bazıları, iyi teçhizatlı Alman pilotlarıyla baş edebilmek ve müttefiklerin savaş çabalarına yardımcı olabilmek için kendi özel filolarını oluştururlar. Ölümüne mücadeleyi göze alan "Flyboys" Kahraman Pilotlar filosu bu şekilde meydana gelir.





Harika Köpekler - Air Buddies / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i38.tinypic.com/2vdr3u1.gif
Tür:Aile / Komedi
Yönetmen:Robert Vince
Senaryo:Phil Hanley, Anna Mcroberts, Robert Vince
Müzik:Brahm Wenger
Süre:1 saat 25 dk
Oyuncular:Patrick Cranshaw,Tyler Foden,Gascy Beddow,Jane Carr,Jarvis Dashkewytch
Konu:Sevimli yavrular hızla büyümeye başlamaktadırlar ve bu da onların yeni ailelere gidecekleri anlamına gelir. Ayrılmamak için kaçmaya karar veren yavrular, hayvan avcısı tarafından anne ve babalarına karşılık yem olarak kullanılırlar ve yavrular herşeyden habersiz cesurca bir göreve atılırlar. Bu macera küçük yavrular için çok öenmli bir hayat dersi olacaktır..







O' Horten / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/293g8yt.jpg
Tür:Dram / Komedi
Yönetmen:Bent Hamer
Senaryo:Bent Hamer
Müzik:John Erik Kaada
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular:Bjorn Floberg,Baard Owe,Espen Skjonberg,Ghita Norby
Konu:Trenin mühendisi kendisini almaksızın istasyonu terk ettiği an, mühendis Odd Horten (Bard Owe), önünde uzanan geleceğin basılı zaman çizelgeleri ve iyi bilinen istasyonlar olmaksızın geçecek bir yolculuk olduğunu anlamıştır. O’Horten dakik bir demiryolu ağının bir parçası olarak yolculuk ettiği 40 yılın ardından emekli olmaya mecbur edilmiştir ve platform onun için artık güven dolu bir yer değildir. Düzenli ve yalnız varoluşu yerini olasılık dışı serüvenlerle ve şaşkınlık verici ikilemlerle dolu bir geleceğe bırakmak üzeredir: Horten uçakla seyahat edebilecek midir? Ödüllü teknesini eninde sonunda satacak mıdır? Peki nasıl kendisini bir çift yüksek topuklu kadın ayakkabısının içinde bulmuştur? Ya direksiyonda gözleri bağlı bir adamla yaptığı kabus gibi yolculuktan kurtulabilecek midir? Yaşlanmakta eğlenceli bir taraf olduğu test edilip onaylanmıştır ve gülümseyerek, yaşamı kendine özgü görkemiyle kucaklamayı başarmamız için ille de yaşlı Norveçliler olmamıza gerek yoktur.









Şifre Çözücü - Cypher / 2002 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img367.imageshack.us/img367/5736/cazp8.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon / Fantastik
Yönetmen:Vincenzo Natali
Senaryo:Brian King
Müzik:Michael Andrews
Süre:95 dk.
Oyuncular:Jeremy Northam (Morgan Sullivan) , Lucy Liu (Rita) , Nigel Bennett (Finster) , Timothy Webber (Calloway) , David Hewlett (Vergil Dunn) , Kari Matchett (Diane Thursby)
Konu:Morgan Sullivan, mutsuz evliliği ve sıkıcı yaşantısını değiştirmek isteyen bir muhasebecidir. Bir gün karşısına DigiCorp isimli şirket için endüstriyel casusluk yapma fırsatı çıkar.
Yeni bir kimlik verilen Morgan, çeşitli fuar ve seminerlere katılarak firmalar ve ürünleri hakkında gizli bilgiler toplamaktadır. Bu görevlerinden birinde tanıştığı Rita adlı güzel ve çekici kadın, ona aslında DigiCorp'un sahte görevlerle ajanlarının beynini yıkamakta olduğunu açıklar. Rita, Morgan'ı bir başka ajan olan Frank Calloway ile tanıştırır ve DigiCorp'un rakibi olan Sunways'le çalışması teklif edilir.
Artık Morgan, çift taraflı bir ajan olmuştur. Fakat içine düştüğü bu karmaşık durum, hayatını bir kabusa çevirmiştir. Rita ve onun gizemli patronu Sebastian Rooks'un yönlendirmeleriyle son görevini başarabilirse kurtulacağını ummaktadır.
Küp yönetmeni Vincenzo Natali'den son derece başarılı bir bilim kurgu. Yönetmen tasarım konusundaki yeteneğini daha da ileriye taşıyor ve her açıdan inandırıcı bir bilim kurgu filmi ortaya koyuyor. Senaryonun da filmin görsel kalitesinin altında ezilmediğini eklemek lazım, özellikle finali gerçekten çarpmayı başarıyor.
Linkler Yenilenmiştir ..İyi seyirler








Gece Nöbeti - Nochnoy Dozor - Night Watch / 2004 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i43.tinypic.com/2eeas6f.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Aksiyon / Fantastik
Yönetmen:Timur Bekmambetov
Senaryo:Timur Bekmambetov, Sergei Lukyanenko (Kitap)
Müzik:Yuri Poteyenko
Süre:114 Dk ..
Oyuncular:Konstantin Khabenskiy, Vladimir Menshov, Valeriy Zolotukhin, Mariya Poroshina, Galina Tyunina, Yuriy Kutsenko, Aleksey Chadov, Viktor Verzhbitskiy
Konu:Zamanın başlangıcından beri Aydınlık ve Karanlık diğerlerin savaşı süregelmektedir.İnsanlar haricinde dünyada yaşayanlara yani kurtadamlar,vampirler,büyücüler,kahinler ve değişkenler gibi yaratıklara diğer denir.Savaşın bir galibi olmayacağını anlayan Aydınlığın lordu Gesser Karanlığın generali Zavulon la bir anlaşmaya varır.Buna göre hiç bir diğer bir başkasını kendi tarafına geçmeye zorlamayacaktır.Anlaşmaya uyulup uyulmadığını denetlemek için Karanlık taraf gündüz Aydınlık taraf gece nöbet tutacaktır.Böylece gücün dengesi korunacaktır.Ta ki Anton o kapının zilini çalıncaya kadar ..










Bir Aradayız, Hepsi Bu - Ensemble, C'est Tout / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img361.imageshack.us/img361/6559/37373733as2.jpg
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Claude Berri
Senaryo:Claude Berri, Anna Gavalda (Kitap)
Müzik:Frederic Botton
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Audrey Tautou, Guillaume Canet, Laurent Stocker, Françoise Bertin, Alain Sachs, Firmine Richard, Béatrice Michel, Kahena Saighi, Hélène Surgère, Madeleine Cofano
Konu:Genç bir kadın olan Camille, Philibert ve Franck adlı iki komşusuyla dost olur, rahat ve huzur bulmak için onların evine yerleşir. Birbirlerine zıt olan bu üç karakter, uyum içinde hayatın tadını yakalarlar. Tartışmaların ve barışmaların ötesinde, “bir arada” olmanın keyfi onları daha güçlü kılar. Derken, inatçı ve dünya tatlısı olan Franck’ın anneannesini de aralarına alırlar ..










Kan Emiciler - Bloodsuckers / 2005 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i44.tinypic.com/29bg8w7.jpg
Tür:Aksiyon / Bilim Kurgu / Korku
Yönetmen:Matthew Hastings
Senaryo:Matthew Hastings
Müzik:Davor Vulama
Süre:1 saat 39 dk
Oyuncular:A.J. Cook,Natassia Malthe,Aaron Pearl,Elias Toufexis,Michael Ironside
Konu:2205 yılında insanoğlu dünyadaki hammaddeler tükenince uzayı tamamen araştırmış bulunuyordu. Ancak burada da vampir özelliği gösteren bir yaşam biçimi de buldular. Buradaki vampirleri yok etmek için kurulan özel birlik bilimadamı Fiona (A.J. Cook) tarafından bir çağrı alınca Nicholas Churchill (Joe Lando) tüm takımıyla, aralarında yarı vampir Quintana (Natassia Malthe) ile beraber dağ kolonisine doğru yola çıkar.









King Kong / 2005 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6a/Kingkong_bigfinal1.jpg
Tür:Gerilim / Macera / Fantastik
Yönetmen:Peter Jackson
Senaryo:Peter Jackson , Frances Walsh , Philippa Boyens
Müzik: James Newton Howard
Süre:187 dk.
Konu:Bir film yapımcısı ve yönetmeni olan Carl Denham, başrol oyuncusu güzel Ann Darrow'un da bulunduğu bir ekiple, egzotik Kafatası Adası'na gelir. Burada karşılaştıkları yerliler ilk defa sarışın bir kadın görmektedirler. Ann'ı kaçırıp tanrılarına kurban etmek isterler. Tanrı olarak gördükleri şey, adayı mesken tutmuş dev bir goril olan King Kong'dan başkası değildir.
Kong'un Ann'in güzelliğinden etkilenip ona aşık olmasıyla, hikaye yepyeni bir yöne doğru ilerler. Ekiptekiler sarışın aktrisi kurtarmayı başarır ve Kong'u da canlı ele geçirerek New York'a dönerler. Amaçları dev maymunu burada düzenleyecekleri büyük şovda teşhir etmektir. Ama işler planladıkları gibi gitmeyecektir.



Bölüm:02

Bölüm:03


Bölüm:04

Bölüm:05


Bölüm:06



Bölüm:07


Sniper / +13 / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i42.tinypic.com/34fxqoj.jpg
Tür:Aksiyon / Macera / Korku
Yönetmen: Dante Lam
Senaryo:Wai Lun Ng
Müzik:Alex Cortes , Willie Cortes
Süre: 85 dk.
Oyuncular:Richie Ren ... Hartman (Fang Keming)
Xiaoming Huang ... Lincoln (Jing / Ching)
Edison Chen ... OJ (Chen Xinwei)
Bowie Lam ... Shane (Shan Ge)
Kai Chi Liu ... Big Head (Er Ge)
Jack Kao ... Tao
Wilfred Lau ... Iceman
Mango Wong ... Crystal
Michelle Ye ... Mon
Charmaine Fong ... Kit
Patrick Tang ... Chung
Konu:Hong Kong caddelerinde eğitimli "Sniper" kullanan bir takım örgütü anlatıyor. Bir çok izlediğimiz "Sniper" filminden çok çok farklı ! Çünkü filmde çıkan çatışmalar da verilen karşılıklar da sniper silahları ile. Son günlerde yapılan kaliteli uzakdoğu filmlerinden biri...











Haydutlar - Double Dagger / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiH2EVwySZcyAETyGFG1WGOkXak2LNWLWz0PVSRsgd8Xr2B-aJjMpg8ZIf7PaZA5pH-ajWPsVIaAFxCT7wOfPnzeJ6yamuz0UYW_X9-YYJ9uSTSuifg1BbizrewHnCETjzhdSr7ugecEcQ/s400/Double-Dagger-2008-movie-wallpapers.jpg
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Pablo Veliz
Süre:80 dk..
Oyuncular:LaVar Veale, Sandra Echeverria, Jason Cox










Gecenin Bahçeleri / Gardens of the Night / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i42.tinypic.com/mx2geq.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Damian Harris
Senaryo:Damian Harris
Müzik:Craig Richey
Süre:1 saat 50 dk
Konu:Lessie henüz 8 yaşındadır. okula gitmek için evden ayrılır.ve o günden sonra bir daha evine geri dönmesi onun için oldukça zor olacaktır.
tanımadıgı kişiler tarafından kaçırılır.birden hayatı alt üst olur .....
ve başından geçen olayları yönetmen bizimle güzel bir sekilde paylaşmış
benden bir not çok sıkılmadım fılmı ızlerken ama bir kac eksik yön buldum fılmde yanı bazı soru ısaretlerı kalıyor fılm hakkında aklınızda










Boston Sapığı - Boston Strangler: The Untold Story / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i33.tinypic.com/2gww8d0.jpg
Tür:Korku / Gerilim / Suç
Yönetmen:Michael Feifer
Senaryo:Michael Feifer
Müzik:Andres Boulton
Süre:1 Saat 35 Dk.
Oyuncular:David Faustino , Andrew Divoff , Kostas Sommer, Joe Torry , Corin Nemec, Jen Nikolaisen, Johnny Liska, Caia Coley , Tara Shayne , Beth Shea
Konu:1960' lı yıllarda Boston Sapığı diye geçen Albert De Salvonun yaşam hikayesini anlatıyor.