26 Nisan 2009 Pazar

Asla Teslim Olma - Never Surrender / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/nvtw0i.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:Hector Echavarria
Senaryo:David Storey, Hector Echavarria
Müzik:Evan Evans
Oyuncular:Hector Echavarria, Patrick Kilpatrick, James Russo, Silvia Koys, Anderson Silva, Georges St. Pierre, B.J. Penn
Konu:Bir MMA dünya şampiyonu yeraltı kafes dövüşlerine başlamaktadır.Fakat buradan çıkış ya ölmek yada öldürmektir.Bu andan itibaren zafer için kendi hayatı için mücadele edecektir.
Şimdi rakibinin üstüne çıkmak için , ilerleyememek asla , zayıflık göstermek asla , teslim olmak ASLA yok.










Solstice - Gün Dönümü / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i234.photobucket.com/albums/ee194/dave7037/6suocae.jpg
Tür:Dram / Korku / Gerilim
Yönetmen:Daniel Myrick
Senaryo:Daniel Myrick,Marty Musatov,Ethan Erwin
Konu:1999'da yazıp yönettiği The Blair Witch Project filmiyle tahmin edilmesi imkansız bir başarıyı yakalayan Daniel Myrick, yine hem yazıp hem yönettiği yeni filmiyle karşımızda.
Megan'ın (Elisabeth Harnois, Swimming Upstream, Pretty Persuasion) ikiz kızkardeşi bir yıl kadar önce intihar etmiştir. Olayın şokunu hala atlatamamış olan genç kız arkadaşlarıyla ailesinin Louisiana'daki orman evine dinlenmeye gider. Gençler arasında intihar eden Sofie'nin eski erkek arkadaşı da vardır. Ekibe yakışıklı bir kasabalı da (Tyler Hoechlin) eklenir. En kısa gecenin yaklaştığı günlerde doğaüstü olaylar gençlerin peşini bırakmayacaktır.
Sürprizli finaliyle seyirciyi şaşırtan Solstice televizyon dizileriyle tanınan genç oyuncularıyla dikkat çeken bir gerilim.













Ninja Kaplumbağalar - TMNT - 2007 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://img216.imageshack.us/img216/7974/tmnt992357lx6.png
Tür:Animasyon / Aksiyon / Fantastik
Yönetmen:Kevin Munroe
Senaryo:Kevin Munroe, Kevin Eastman, Peter Laird
Müzik:Marco Beltrami
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Sarah Michelle Gellar, Kevin Smith, Makoto Iwamatsu, Patrick Stewart, Laurence Fishburne
Konu:New York’ta garip olaylar yaşanmaktadır. Hızla oradan oraya sıçrayan gölgeler, ortaya çıkan garip yıldız haritaları ve şehre saldırılar düzenleyen yaratıklar herkese korku salmıştır. Acaba zengin endüstri imparatoru Max Winters’ın bu işlerde parmağı var mıdır? Son maceralarında düşmanları Shredder’ı öldürdükten sonra birbirlerinden kopan NİNJA KAPLUMBAĞALAR, hayatlarını kazanmak için ayrı ayrı yollara sapmışlardı. Leonardo, ustaları Splinter’ın isteği üzerine bir dünya turuna çıkmış, ancak bilinmeyen bir yerde inzivaya çekilerek geri dönmemiştir. Raphael gece olduğunda adi suçluların peşine düşen başına buyruk, maskeli bir kahramana dönüşmüştür. Michaelangelo partilerde çocukları eğlendirmeye başlamış, Donatello ise bir teknik destek hattında çalışmaya başlamıştır. Tüm bunlar olurken, usta Shredder New York’ta garip olayların başgösterdiğini fark eder. Bir teknoloji şirketinin sahibi olan zengin iş adamı Max Winters, antik çağlardan kalmış bir orduyu tekrar hayata geçirip tüm dünyayı ele geçirmeyi hedeflemektedir. Üstelik, kaybettiği ustası Shredder’ın izinden giden Karai ve Foot Klan’ın da desteğini yanına almıştır. NİNJA KAPLUMBAĞALAR; tekrar bir araya gelip kötülere karşı tek yumruk halinde savaşabilmesi için, eski dostları April ve Casey Jones’un da desteğine başvuracaktır ..


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

The Alibi - Kaçamak / 2006 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.mattandkurt.com/images/alibi_intl_posters/the_alibi_korean_poster.jpg
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Matt Checkowski
Senaryo:Noah Hawley
Müzik:Erik Feig
Süre:1 saat, 30 dk.
Oyuncular:James Marsden, Steve Coogan, Rebecca Romijn, John Leguizamo, Selma Blair, Sam Elliott
Konu:Ne zaman ki işler çığrından çıkmaya başlar, işte o zaman kaçamaklar başlar
Hiç kimse yalan söylemek konusunda emekli dolandırıcı Ray Elliott’dan (Steve Coogan) daha iyi olamaz. Aldatan eşler için açtığı kaçamak servisi yeni bir müşterinin bir kaza sonucu metresini öldürmesi üzerine tıkanma noktasına gelir. Bunun üzerine Ray ümitsizce çok sevgili, pratik zekalı asistanı Lola’dan (Rebecca Romijn) polisleri, şantajcıları ve tetikçileri atlatmak için yardım ister. Son derece zeki, seksi, romantik ve Selma Blair, James Brolin, Sam Elliott, John Leguizamo, James Marsden ve Debi Mazar gibi tamamı yıldız oyunculardan oluşan kadrosuyla bu filmi kaçırmayın.












Benimle Dans Et 1 - Step Up 1 / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEigQQOeoFYiAqtx9_Lbs80c5Xg5m1PU3Neza6zlVCsSgaZdL9WIOUZFF3JTlkSTpBaVKsL_Pp_74lqy-vowUqvpsFs56iZdl0BG4BqtMTJ0szA-FT3dYM_MWl1StFhYzfzbQ4byuGxUP5Gf/s400/stepupposter.jpg
Tür:Dans / Romantik / Dram / Müzikal
Yönetmen:Anne Fletcher
Senaryo:Duane Adler, Melissa Rosenberg
Müzik:Aaron Zigman
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Channing Tatum, Jenna Dewan, Rachel Griffiths, Mario , Drew Sidora
Konu:Asi ruhlu Tyler Gage, gençlik yıllarını Baltimore'un kötü sokaklarında yaşayarak geçirmiştir. Dans'a olan tutkusu ve yeteneği sayesinde daha iyi bir hayat kurabileceğini hayal etmektedir. Öte yanda, hırslı ve başarılı Nora, ülkenin en prestijli sanat okullarından birinde klasik dans eğitimi almaktadır. Tyler, işlediği bir suçtan ötürü cezasını çekmek üzere bu okulda çalışmaya başlar. İki ayrı dünyanın insanları olan Tyler ve Nora'nın karşılaşmaları müzikal bir masalın başlangıcı olur ..









Benimle Dans Et 2,Step Up 2: The Streets / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://gfx.filmweb.pl/po/66/96/436696/7182406.3.jpg
Tür:Dans / Romantik / Gençlik / Dram
Yönetmen:John Chu
Senaryo:Duane Adler (Kitap), Toni Ann Johnson, Toni Ann Johnson (Kitap), Karen Barna, Karen Barna (Kitap)
Müzik:Aaron Zigman
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Briana Evigan, Robert Hoffman, Channing Tatum, Will Kemp, Cassandra Ventura, Adam G. Sevani, Cassie Ventura, Danielle Polanco, Christopher Scott, Mari Koda, Janelle Cambridge, Luis Rosado, Harry Shum Jr., LaJon Dantzler, Telisha Shaw, Black Thomas, Kmel Howell, Jeff 'Rapid' Ogle
Konu:
Nereden geldiğin değil, nerede olduğun önemlidir.
Seçkin öğrencilerin öğrenim gördüğü Maryland Sanat Okulu’na (MSA) yeni giren isyankar ruhlu Andie (Briana Evigan) çevresiyle uyumsuz bir kızdır. Yeni okuluna uyum sağlamaya çalışırken eski rüyası olan Baltimore’daki sokak dansçılarıyla beraber dans etme hayalini hala korumaktadır. Okulun en yetenekli öğrencisi Chase (Robert Hoffman) ise beklediği büyük çıkışı Baltimore’un en büyük sokak dansları yarışması olarak bilinen “The Streets / Sokaklar”da yarışmak için bir grup kurarak gerçekleştirmek istemektedir.
Chase ile Andie’nin güçlerini birleştirmesiyle birlikte Andie’nin ruhunun derinliklerinde mensup olduğu iki farklı dünya çatışmaya başlar. Genç kızın yaşamındaki ve dans pistindeki baskı giderek ısınırken sevgi ile sadakat, özgürlük ile fırsatlar arasında köprü kurmayı öğrenmek zorundadır. Aynı zamanda kim olduğu ile ulaşacağına inandığı kimlik arasındaki dengeyi tutturmaktan başka çaresi yoktur ..