27 Eylül 2009 Pazar

Karanlık Sular - Dark Water - 2005 Türkçe Dublaj

Karanlık Sular,Dark Water afiş,Karanlık Sular,Dark Water izle,Karanlık Sular,Dark Water online izle,Karanlık Sular,Dark Water bedava izle,Karanlık Sular,Dark Water indirmeden izle,Karanlık Sular,Dark Water full izle,Karanlık Sular,Dark Water trailer
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Walter Salles
Senaryo:Hideo Nakata,Kôji Suzuki(Kitap)
Müzik:Angelo Badalamenti
Süre:1 saat 45 dk
Konu:Bekar anne Dahlia Williams’ın hayata yepyeni bir başlangıç yapmak için kızıyla birlikte New York’un kenar semtlerinden birinde bakımsız bir apartmanın dokuzuncu katına yerleşir. Eski kocasıyla mücadele ettiği velayet davasına bir de çekilmez baş ağrıları eklenince Dahlia’nın hayatı çekilmez bir hal alır.
Evin çeşitli yerlerinden tüyler ürperten tuhaf gürültüler gelmektedir.Bunlara bir de evin çeşitli yerlerindeki koyu renk su lekeleri eklenince Dahlia’nın tedirginliği artar.
Birileri ya da birşeyler Dahlia ile akıl oyunları oynamaktadır. Hayal gücünün delicesine çalıştığı bir ortamda kendi mantığına ve önsezilerine güvenmesi imkansız gibidir.

>






Genç Hazine Avcıları - Labou - 2008 Türkçe Dublaj

Genç Hazine Avcıları,Labou afiş,Genç Hazine Avcıları,Labou izle,Genç Hazine Avcıları,Labou online izle,Genç Hazine Avcıları,Labou bedava izle,Genç Hazine Avcıları,Labou indirmeden izle,Genç Hazine Avcıları,Labou full izle,Genç Hazine Avcıları,Labou trailer
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Aile, Fantastik
Yönetmen:Greg Aronowitz
Senaryo:Greg Aronowitz,Greg Aronowitz(Kitap)
Müzik:Christie Yih Chong, Nathan Wang
Süre:1 saat 35 dk
Konu:3 çocuk hayalet korsan ve onun kayıp hazinesini bulmak için Louisiana’da kaybolacaklardır. Aynı zamanda gerçek arkadaşlığın önemini öğrencikleri macera dolu bir film.





Kadavra - Pathology - 2008 Türkçe Dublaj

Kadavra,Pathology afiş,Kadavra,Pathology izle,Kadavra,Pathology online izle,Kadavra,Pathology bedava izle,Kadavra,Pathology indirmeden izle,Kadavra,Pathology full izle,Kadavra,Pathology trailer
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Gerilim, Korku, Suç
Yönetmen:Marc Schoelermann
Senaryo:Brian Taylor, Mark Neveldine
Müzik:Johannes Kobilke, Robb Williamson
Süre:1 saat 33 dk
Konu:Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir.


Son Tapınak - The Last Templar - 2009 Türkçe Dublaj

Son Tapınak,The Last Templar afiş,Son Tapınak,The Last Templar izle,Son Tapınak,The Last Templar online izle,Son Tapınak,The Last Templar bedava izle,Son Tapınak,The Last Templar indirmeden izle,Son Tapınak,The Last Templar full izle,Son Tapınak,The Last Templar trailer
Yapım:2009 ~ ABD, Kanada
Tür:Dram, Fantastik
Yönetmen:Paolo Barzman
Senaryo:Raymond Khoury, Suzette Couture
Müzik:Normand Corbeil
Süre:3 saat
Konu:Raymond Khoury’nin romanından uyarlanan filmde; New York’lu bir arkeolojistin Tapınak Şövalyeleri’nin kayıp sırlarını araştırması konu ediliniyor.New York Metropolitan Müzesi’ndeki bir sergi sırasında saldırıya uğrayan Tess; saldırıdan sonra aklında kalan Latince bir söz üzerine arkadaşıyla birlikte gizemli bir yolculuğa çıkmaya karar verir.




İstila - Infestation - 2009 Türkçe Altyazılı

İstila,Infestation afiş,İstila,Infestation izle,İstila,Infestation online izle,İstila,Infestation bedava izle,İstila,Infestation indirmeden izle,İstila,Infestation full izle,İstila,Infestation trailer
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Komedi, Korku
Yönetmen:Kyle Rankin
Senaryo:Kyle Rankin
Müzik:Steven Gutheinz
Süre:1 saat 33 dk
Konu:İngilizce:A slacker awakes to find himself weak and wrapped in a webbing; after realizing that the world has been taken over by giant alien insects, he wakes a ragtag group of strangers and together they fight for survival






Resident Evil :Degeneration - 2008 Türkçe Dublaj

Resident Evil :Degeneration afiş,Resident Evil :Degeneration izle,Resident Evil :Degeneration online izle,Resident Evil :Degeneration bedava izle,Resident Evil :Degeneration indirmeden izle,Resident Evil :Degeneration full izle,Resident Evil :Degeneration trailer
Yapım:2008 ~ ABD,Japonya
Tür:3D, Animasyon, Gerilim, Korku
Yönetmen:Makoto Kamiya
Senaryo:Shotaro Suga
Müzik:Tetsuya Takahashi
Süre:1 saat 37 dk
Konu:Diğer Resident Evil filmlerinden bağımsız olarak piyasaya sürülen “RE: Degeneration”, bir animasyon filmi ve farklı bir senaryoya sahip.
Serinin geçmişinden bahsedecek olursak: Umbrella Şirketi, Raccoon Şehri altındaki araştırma merkezinde T-virus adında bir virüs keşfeder, oldukça hızlı bulaşan ve ölü bedenleri farklı bir biçimde dirilten bir virüstür bu.
Bu virüsün kontrolden çıkması sonucu, bu enfeksiyon tüm şehre bulaşmış ve Racconn şehri nükleer silahla yok edilmişti.
Film, Raccoon şehrinin yok edilmesinden 7 yıl sonra geçiyor, şehirde olanlar tam olarak bilinmese de Umbrella’nın olayla bağlantısı, şirketi iflasın eşiğine getirmiştir.
Umbrella geride kalsa da ürettiği virüs, milyonlarca insanın hayatını yok etmiş ve biyo-terör tehtidi doğurmuştur. WiiPharma adındaki eczacılık şirketi de T-virus hakkında araştırma ve çözüm yolunu araştıran firmalardan biridir ancak bu çözüm denemelerinin insanlar üzerinde yapılması Terra-Save adında insan hakları örgütünü harekete geçirir.
Wiipharma ise şirketin hisselerinin yükselmesi için T-virusu belli bir alanda yaymak ve buldukları aşı ile tekrar güven kazanmak istemektedirler.
İşte bu yer Terra Save gösterilerinin yapılmakta olduğu Harvardville Havaalanıdır. Ancak işin ötesinde General Grande (Bajirib Cuntasından) ve adamları da bulunur.
Artık T-virus devletlerin ve şirketlerin elinde birbirlerine karşı koz sayılabilecek konuma gelmiştir.
Bu filmde Resident Evil 2 oyunundan hatırlayacağımız Claire Redfield ve Leon S. Kennedy başrollerde. Anılarında oyunun demosuna benzer sahneler de bulunmakta.
Kuşkusuz filmi izlerken “gerçek mi bu?” diyeceğiniz anlar olacak, gerçekten bilgisayar destekli animasyonlarla çok uğraşılmış ve her bir ayrıntı düşünülmüş.
Ancak duygusal anlardaki hissiyatın tam olarak yansıtıldığı düşünmüyorum bir de Claire’nin gözler şaşı olmuş Bunun dışında bir eksikliğe rastlayamadım,
özellikle senaryonun çok iyi ve ayrıntılı olduğu kanısındayım.






Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm (01/10/2009) Yeni Sezon

Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm afiş,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm izle,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm online izle,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm bedava izle,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm indirmeden izle,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm full izle,Kurtlar Vadisi Pusu 64.bölüm trailer
Tür:Dizi
Konu:Polat Alemdar, ağır yaralı kurtulduğu Başbakan suikastının düğümlerini çözmek için nasıl bir yol izleyecek?
Polat’a yardım eden sürpriz isim kim?
İskender ve Polat’ın sürpriz karşılaşmasında neler olacak?
Polat’ın adamlarını hapishanede bekleyen büyük tehlike ne?
Başbakanın hasta yatağında sürpriz ziyaretçileri kimler?
Cevat’ın ateşi bu defa kimleri yakacak?
Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, yeni sezonun ilk bölümüyle,












Aşk-ı Memnu 42.Bölüm (24/09/2009)

Aşk-ı Memnu afiş,Aşk-ı Memnu 42.Bölüm izle,Aşk-ı Memnu 42.Bölüm online izle,Aşk-ı Memnu 42.Bölüm bedava izle,Aşk-ı Memnu indirmeden izle,Aşk-ı Memnu 42.Bölüm full izle,Aşk-ı Memnu 42.Bölüm trailer
Tür:Dizi
Konu:Adnan ve Bihter arasında uçurum açılıyor
Beşir şahit olduğu yasak aşka sessizliğiyle daha fazla ortak olmak istemediği için, gördüklerini Adnan Bey’e anlatmaya karar verir. Tam yola çıkmak üzere olan Behlül için geri dönüş yoktur. Bihter’i ateşin ortasında bıraktığını düşünerek yurt dışına gider.
Beşir, Adnan’a bütün gerçekleri anlatacakken Adnan’ın sözleriyle bir anda susmaya karar verir. Beşir uzun süreli bir suskunluğa mahkum eder kendini.
Behlül’ün yokluğu Bihter’e ve Nihal’e ayrı ayrı zor gelir. Uzun bir tatil herkes için iyi olacaktır. Ama Bihter her geçen gün Adnan’dan biraz daha uzaklaşmaktadır.
Adnan sürekli reddedilmenin yarattığı kırgınlık ve öfkesini bastırmaya çalışır.
Uzakta geçen günlerin özlemi iki yasak aşığı çepeçevre sarmıştır. Behlül, kilometrelerce uzakta Bihter için büyük bir sürpriz hazırlar.
Aynı günün gecesi Ziyagil Köşkünde ihtirasın ve öfkenin ateşi Adnan ve Bihter’in arasında büyük bir uçurumun açılmasına neden olacaktır.