16 Ağustos 2009 Pazar

Bone Dry - 2007 Türkçe Altyazılı

Bone Dry,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Brett A. Hart
Senaryo:Jeff O’brien, Brett A. Hart
Müzik:Scott Glasgow
Konu:Eddie, çıktığı yolculukta kendini bir anda görünmeyen bir kişi tarafından silah zoruyla Mojave çölün ve vahşi bir avın tam ortasında bulur.Jimmy’in yanında telsiz, pusula ve bir araba dolusu silah vardır.Takıntılı olarak Eddie’e sürekli olarak kuzeye doğru gitmesini söyler. Görünürde Jimmy Eddie’i önceden hazırladığı tuzakların içine doğru çekmek istemektedir. Fakat Eddie kuzeye doğru gidip yolun sonuna geldiğinde kendisinin hiçte şans eseri seçilmiş bir kurban olmadığını anlayacaktır.





The Boat That Rocked - 2009 Türkçe Altyazılı

The Boat That Rocked,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ Almanya, İngiltere
Tür:Dram, Komedi, Müzikal, Romantik
Yönetmen:Richard Curtis
Senaryo:Richard Curtis
Süre:2 saat 9 dk
Konu:Okuldan atılan Carl (Tom Sturridge), hayatında bir yön bulabilmesi için annesi tarafından büyükbabası Quentin’in (Bill Nighy) yanına gönderilir. Ancak Quentin, Kuzey Denizi’nin ortasından yayın yapan ve kadrosunun tamamı rock’n roll DJ’lerinden oluşan korsan radyo istasyonu Radio Rock’ın patronudur. Güzel bir komedi …







In the Name of the Son - 2007 Türkçe Altyazılı

In the Name of the Son,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ USA,Bosnia-Herzegovina,India
Tür:Gerilim/Savaş/Dram/Aksiyon
Yönetmen:Harun Mehmedinovic
Süre: 25 Dakika
Oyuncular(ilk 5):Sergej Trifunovic, Jack Dimich, Elvedin Slipac, Nino Cirabisi, Ingrid Walters
Konu:İdamdan kaçan Bosna Savaş Tutuklusu Tarık geçmişini geride bırakmak amacıyla Amerika’ya iltica eder. Seneler sonra Tarık’ın hayatını kurtaran bir adam ondan iyilik istemek için karşısına çıkar..



Hayvan - The Animal - 2001 Türkçe Dublaj

Hayvan,The Animal,online izle,afiş
Yapım:2001
Tür:Komedi
Yönetmen:Luke Greenfield
Senaryo:Tom Brady-Rob Schneider
Müzik:Teddy Castellucci
Süre:84 dakika
Oyuncular:Rob Schneider,Colleen Haskell,John McGinley,Edward Asner
Konu:Kobay...
Delil dosyalarından sorumlu polis memuru olarak çalışan Marvin, babası gibi hızlı bir polis memuru olmanın hayalini kurmaktadır. Bir gece ofiste tek başınayken acil bir ilk yardım çağrısına yanıt vermesiyle birlikte tüm hayatı bir anda değişir. Hızla olay yerine doğru yol alan Marvin ölümcül bir kaza geçirir. Onu kurtaransa bir gölgedir. Bu gölgenin adı Dr. Wilder’dır ve o yeni bir deney için Marvin’i seçmiştir. Wilder özel laborutuarında Marvin’in genetik kodunu çözer ve çeşitli hayvanların organlarını kullanarak onu tedavi eder. İyileştikten sonra normal yaş***** devam eden Marvin’in ise Wilder’in laborautuarında geçirdiği günlerle ilgili en ufak bir anısı bile olmayacaktır.