28 Ağustos 2009 Cuma

Neden Evlendim - Why Did I Get Married - 2007 Türkçe Dublaj

Neden Evlendim,Why Did I Get Married,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Tyler Perry
Senaryo:Tyler Perry(Kitap)
Müzik:Aaron Zigman
Oyuncular:Janet Jackson, Richard T. Jones, Malik Yoba, Sharon Leal, Tasha Smith
Konu:Çünkü Birbirimizin Cümlelerini Tamamliyoruz. Çünkü İki Birden Daha Kuvvetlidir.
Kolej günlerinden beri arkadaş olan dört evli çift yıllık buluşmalarını yapmak üzere Colarado’da bir araya gelir. Ancak içlerinden birinin genç bir kadınla ilişkisi olduğunun ortaya çıkması herkesin neşesini kaçırır. Bunun üzerine herkes kendi evliliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu merak etmeye başlar. Eşler bir yandan aldatma, dürüstlük ve affetme kavramları üzerine düşünürken bir yandan da kendi hayatlarına gerçekçi bir bakış atacaklardır.







Korku Parkı - Grizzly Park - 2008 Türkçe Dublaj

Korku Parkı,Grizzly Park,online izle,afiş
Yapım:2009
Tür:Korku
Yönetmen:Tom Skull
Senaryo:Tom Skull
Müzik:Anthony Marenilli
Süre:1 saat 30 dk
Konu:8 Genç hafif suçlardan dolayı yakalanarak yargılanırlar. Yeni çıkan bir yasa gereği cezalarını kamu hizmeti yaparak kullanırlar. Sosyal hizmetli olarak kamuya hizmet edeceklerdir. Bu cezalarını tamamlamak üzere Grizzly Park isimli bir ormanlık alana temizlik yapmaları için gönderilirler.
Ancak ormanlık alanda seri bir katilin olduğundan haberleri olmadığı gibi Fgençler iççin tek tehlike seri katil değil aynı zamanda vahşi bir ayıda onları gözlemektedir, “California” ormanlarında geçen bu korku filminde korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.






Korku Parkı - Grizzly Park - 2008 Türkçe Dublaj

Korku Parkı,Grizzly Park,online izle,afiş
Yapım:2009
Tür:Korku
Yönetmen:Tom Skull
Senaryo:Tom Skull
Müzik:Anthony Marenilli
Süre:1 saat 30 dk
Konu:8 Genç hafif suçlardan dolayı yakalanarak yargılanırlar. Yeni çıkan bir yasa gereği cezalarını kamu hizmeti yaparak kullanırlar. Sosyal hizmetli olarak kamuya hizmet edeceklerdir. Bu cezalarını tamamlamak üzere Grizzly Park isimli bir ormanlık alana temizlik yapmaları için gönderilirler.
Ancak ormanlık alanda seri bir katilin olduğundan haberleri olmadığı gibi Fgençler iççin tek tehlike seri katil değil aynı zamanda vahşi bir ayıda onları gözlemektedir, “California” ormanlarında geçen bu korku filminde korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.






The Belgrade Phantom - 2009 Türkçe Altyazı

The Belgrade Phantom,online izle,afiş
Yapım: 2009 ~ Macaristan
Tür:Belgesel, Aksiyon, Suç, Dram, Gerilim
Yönetmen:Jovan B. Todorovic
Senaryo:Jovan B. Todorovic,Bogdan Petkovic,Kosta Pesevski
Müzik:
Süre:82 dakika
Konu:1979. Yugoslav başkanı Tito Küba’da, uluslararası meseleleri
görüşürken, esrarengiz bir hayalet, Belgrad’ın kalbini kazanır.
Her gece, şehrin caddeleri boyunca çalıntı beyaz bir
Porsche araba ile olağanüstü sürme manevralarını sergiler.
Polise meydan okur.Caddelerde Onbinlerce kişi onu
desteklemektedir.Hayalet siyasal bir tehdiddir artık..
Polis kuralları onun koyduğu bir oyuna zorlanır.





Saplantı - Obsessed - 2009 Türkçe Dublaj (+13)

Saplantı,Obsessed,online izle,afiş
Tür:Gerilim / Dram
Yönetmen:Steve Shill
Senaryo:David Loughery
Müzik:James Dooley
Süre:105 dk.
Oyuncular:Idris Elba (Derek) , Beyoncé Knowles (Sharon) , Ali Larter (Lisa) , Jerry O’Connell (Ben) , Bonnie Perlman (Marge) , Christine Lahti (Reese)
Konu:Derek Charles’ın karısı Sharon ve oğlu Kyle ile birlikte güzel bir hayatı vardır. Fakat hayatları İdari Başkan Yardımcısı olarak çalıştığı şirkete Lisa adlı güzel bir kadının geçici süreliğine çalışmak için gelmesiyle değişecektir.
İkisi arasında yaşanan küçük flörtleşmeleri farklı şekilde algılayan Lisa, Derek’le birlikte olmayı zamanla takıntı haline getirir ve onu elde etmek için şiddetini arttırarak her yola başvurur.
Ünlü şarkıcı Beyoncé Knowles ‘ın da yer aldığı film, vizyona girdiği ilk hafta Amerika Box Office’te birinci sırada yerini aldı.






İşkence - Tortured - 2008 Türkçe Dublaj

İşkence,Tortured,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD,Kanada
Tür:Gerilim / Suç
Yönetmen:Nolan Lebovitz
Senaryo:Nolan Lebovitz
Süre:107 Dk ..
Oyuncular:Cole Hauser ... Kevin
Laurence Fishburne... Archie Green
James Cromwell... Jack
Emmanuelle Chriqui... Becky
Jon Cryer... Brian
James Denton... Murphy
Konu:Gerçeği bulmak için ne kadar ileri giderdiniz?
Bir suç örgütünün içine sızan FBI ajanı Kevin Cole (Cole Hauser), kendisini ispatlamak için sınırları zorlayan metodlar kullanmak zorundadır. Örgütün gizemli patronu Ziggy tarafından çalınan paraların izini sürmekle görevlendirilen Cole, hırsızların muhasebecisi (Laurence Fishburne) ile çalışmaya başlar. Fakat işler ilerledikçe, akıl oyunları da başlar. Kim, kimi kontrol etmektedir? Sadece söylediğiniz yalanların sizi hayatta tutabileceği organize suçların acımsız dünyasına adım atın!





Shadowheart - 2009 Türkçe Altyazılı

Shadowheart,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Western
Yönetmen:Dean Alioto
Senaryo:Peter Vanderwall, Dean Alioto
Müzik:Gregor Narholz
Oyuncular:Angus Macfadyen... Will Tunney
Justin Ament... James Conners
Marnie Alton... Mary Cooper
Tonantzin Carmelo... Miakoda
Michael Spears... Washakie
Konu:James Conners babasının intikamını almak için New Mexico’ya gelir..






Tribute - 2009 Türkçe Altyazılı

Tribute,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram, Gizem, Romantik
Yönetmen:Martha Coolidge
Senaryo:Gary Tieche,Nora Roberts(Kitap)
Müzik:Jill Meyers
Süre:1 saat 32 dk
Oyuncular:Brittany Murphy ... Cilla McGowan
Jason Lewis... Ford Sawyer
Christian Oliver... Steve Chensky
Diana Scarwid... Cathy Morrow
Tippi Hedren... Mrs. Hennessey
Konu:Çocuk yıldızı ananesinin evini yıkılmaktan kurtarmak için satın alır ancak ananesinin bundan 30 sene önce yüksek dozda uyuşturucudan bu evde öldügünü ögrendiginde tüm hayalleri yıkılır.





Ölümcül İçgüdü 2 - Public Enemy Number Two - 2008 Türkçe Dublaj

Ölümcül İçgüdü 2,Public Enemy Number Two,online izle,afiş
Yapım:2008, Fransa / Kanada
Tür:Gerilim / Dram / Aksiyon / Suç / Biyografi
Yönetmen:Jean-François Richet
Senaryo:Abdel Raouf Dafri , Jean-François Richet
Müzik:Marco Beltrami , Marcus Trumpp
Süre:130 dk
Oyuncular:Vincent Cassel (Jacques Mesrine) , Ludivine Sagnier (Sylvie Jeanjacquot) , Mathieu Amalric (François Besse) , Gérard Lanvin (Charly Bauer) , Samuel Le Bihan (Michel Ardouin) , Olivier Gourmet (Komiser Broussard)
Konu:Fransız gangsterlerin sonuncusu Jacques Mesrine, yaşamı boyunca 1 numaralı halk düşmanı ilan edilmişti. Düzenli olarak kamuoyu anketlerinin zirvesinde yer aldı. Paris’in göbeğinde polisin yakın mesafeden yoğun ateşi altındaki görkemli ölümü onun efsane statüsünü taçlandırdı.
Öyle ki, 1979 yılındaki ölümünden 30 yıl sonra bugün bile Jacques Mesrine efsanesi hala capcanlı… Onun hayatı sinema tarihinde ilk kez olarak tutkulu bir projeyle beyazperdeye getiriliyor.
Aynı anda hem bir gerilim filmi, hem de biyografi çalışması olan projenin çekimlerinde tarihi gerçeklere olabildiğince sadık kalındı. Mesrine’den bir süper kahraman yaratmak gibi bir amacı olmayan filmde, en karanlık yönleri de dahil olmak üzere bir karakter portresi çizildi. Öykünün çıkış noktası ise, bir ikonun arkasındaki insan oldu.
İki bölümden oluşan bu filmin ilki ülkemizde 27 Mart tarihinde vizyona girmişti. İkinci filmde ise artık efsane olmanın meyvelerini toplayan ünlü bir gangster olması, yargı sistemiyle olan efsanevi savaşı, iktidar ve polis gibi kurumlarla çatıştığı zamanlardaki bitmek tükenmek bilmeyen provokasyonları, ölümüne yol açan “ideallerinin” izini sürmesi anlatılır.








Ölümcül Nedenler - Clean Break - 2008 Türkçe Dublaj

Ölümcül Nedenler,Clean Break,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Robert Malenfant
Senaryo:Jacques Haitkin
Müzik:Sean Murray
Konu:Tara Reid ve aşk adamı Macfadyen’in başrollerini paylaştığı filmde kocanın intiharı üzerine araştırma yapan polis ve sigorta şirketinin hiç bir şey beklediği gibi olmayacaktır. Bu gerilim ve heyecanlı film sizi koltuğunuza yapıştıracak.
kıskanç bir koca ,kirli bir polis ve hayatta kalmaya çalışan cesur bir kadın,bu cinayet çemberinin her yanı süprizlerle dolu Julia mckay(Tara reid) kendini güç ve hırs dolu bir ölüm kalım mücadelesinin içinde buluyor.






Finish Line - 2009 Türkçe Altyazılı

Finish Line,online izle,afiş
Yapım:2009
Tür:Cinayet / Aksiyon
Yönetmen: Gerry Lively
Oyuncular:Sam Page, Scott Baio, Taylor Cole, Ian Reed Kesler, Timilee Romolini
Konu:Finish Line Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler





The Walker - 2009 Türkçe Altyazılı

The Walker,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ Amerika İngiltere
Tür:Suç, Dram, Gizem
Yönetmen:Paul Schrader
Senaryo:Paul Schrader
Müzik:Anne Dudley
Süre:107 dakika
Konu:Senaryo yazarı ve yönetmen Paul Schrader’ın aynı zamanda jüri başkanı olduğu 2007 Berlin Film Festivali’nde dünya prömiyeri yapılan, yıldızlarla dolu kadrosuyla Entrika, Schrader’ın 1980 yapımı filmi Amerikan Jigolo’nun bir tür devamı sayılabilir. Washington’da geçen filmde Woody Harrelson, başkentin güçlü kaymak tabakasının süslü, bakımlı ama yalnız eşlerine ve ümitsiz dullarına yarenlik eden bir eşlikçi olan Carter’ı canlandırıyor. İster opera, ister bir akşam yemeği, Carter başkentin en çok aranan adamıdır. Bu arada bir de erkek sevgilisi vardır. Bir senatörün güzel ve zeki eşi Lynn, sevgilisinin vahşice öldürüldüğünü öğrendiğinde, hemen dostu Carter’a gelir. Entrikalar, karmaşık çıkarlarla örülü bir ağa takılan Carter, cinayetle suçlanıverir.