17 Mayıs 2009 Pazar

Fanfan / 1993 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i26.tinypic.com/2m3iru8.jpg
Tür:Romantik / Komedi / Dram
Yönetmen:Alexandre Jardin
Senaryo:Alexandre Jardin, Alexandre Jardin (Kitap)
Müzik:Nicolas Jorelle
Süre:85 Dk ..
Oyuncular:Sophie Marceau, Vincent Pérez, Marine Delterme, Arielle Séménoff, Mathilde Vitry, Bruno Todeschini, Micheline Presle, Gérard Séty, Gérard Caillaud, Marcel Maréchal, Patrick Aubrée
Konu:Alexandre Jardin’in kendi kitabından uyarladığı Fanfan; aşkın ömrünü, evliliği ve ilişkilerin giderek monotonlaşmasını, tutku dolu bir aşk hikayesi çevresinde anlatan hoş bir romantik masal. Beş yıllık bir ilişkinin ardından evlilik planları yapan Alexandre’ın, Fanfan’la tanışması sonrasında değişen hayatını anlatan film; Alexandre’ın duyguları ve düşünceleri arasında sıkışmasından yola çıkarak aşk ve tutkunun çeşitli hallerini Jeux d’enfants’takine benzer masalsı mizansenlerle ekrana taşıyor. Duygularla düşüncelerin ince bir ip üzerindeki cambazlıkları karakterleri içinden çıkılması güç durumlarda bırakırken, başrollerdeki Vincent Perez ve Sophie Marceau’nun uyumu da filme ayrı bir renk katıyor. Marceau büyüleyici güzelliğinin ve sevimliliğinin dışında, oyunculuğuyla da bütün filmi sırtlıyor. Özellikle tek başına harikalar yarattığı bir dans sahnesi var ki muhteşem!









Fatso / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://img16.imageshack.us/img16/9334/70789250.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Arild Fröhlich
Süre:91 dk
Oyuncular(İlk 5):Nils Jørgen Kaalstad, Josefin Ljungman, Kyrre Hellum Jenny Skavlan, Arnt Egil Andreassen
Konu:Rino Hanssen 30 yaşında, bakir kadın prawiczkiem yandan, sürekli olarak porno filmler inceleyen olmasıdır. İstek onu büyük bir sevgi, ama Rino de hayal adresine korkak olduğunu. Kuvvet kullanarak, Alman işletim talimatları kimden çeviren ve para kazanın hala beraber babası ile birlikte yaşıyor. Sadece bir arkadaş: astmatycznego Fillipe bilgileri vardır. Rino olduğu için, sıkıcı ve yalnız kalın ve onun kaderi değişmez bilincindedir.
Babası kira konut yirmi Malin bu zamana kadar. , Mutlu ve güzel kurtuldu kız süresince bir saf kahraman olarak yer karşısındadır. Rino açıkça bu hayatı cehennem görüyor. Bu nedenle, hayatı değiştirmek için, dünyanın Malin döküm çalışır. Ancak, bu başarısızlığa mahkum olduğunu. Rino gibi kötü adamlar yapmaz gibi insanlar.
Bu tüm zamanların en nieromantyczna komedi olduğunu. Filmde bütün bu adamlar ve kadınlar gizlemek için de bilmek ne istemiyorum istiyorum ortaya koymaktadır.


Cd1
Cd2
Cd3
Cd4
Cd5

Shaolin Girl / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i41.tinypic.com/25twb6h.jpg
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Katsuyuki Motohiro
Senaryo:Rika Sogo, Masashi Sogo
Süre:1 saat 48 dk
Oyuncular:Chi Chung Lam, Kai Man Tin, Kou Shibasaki, Tôru Nakamura, Yosuke Eguchi
Konu:İngilizce:Produced by Stephen Chow (Shaolin Soccer, CJ7), Shaolin Girl tells the story of a girl by the name of Rin, who is compelled to take over her late grandfather’s kung-fu dojo. She endures 3,000 days of brutal training at the Shaolin Martial Arts School in China before returning to her native Japan. But what awaits her is a dojo that lies in tatters and students who have abandoned the true discipline of Shaolin kung-fu.
While struggling to restore her grandfather’s school to its former glory and spread a genuine Shaolin philosophy, Rin attends university where she becomes the star member of the lacrosse team. While Rin’s exceptional physical abilities being a string of victories to the team, her teammates in turn come to her aid by helping her reestablish the dojo. Just as fortune seems to smile upon her, a dark incident from a past Rin knew nothing about rears its ugly head and throws her into a fantastic showdown with tremendous evil. Is the Shaolin Girl up to the challenge?

Cd1
Cd2

Bakireler Diyarı - Virgin Territory / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i29.tinypic.com/5a3jnn.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:David Leland
Senaryo:David Leland
Müzik:Ilan Eshkeri
Süre:97 Dk ..
Oyuncular:Christopher Egan | Mischa Barton | Ryan Cartwright| Craig Parkinson | Hayden Christensen | Simone Spinazze | Jay Villiers | Diego Guerra | Ruffo Riccardo | Tim Roth | David Walliams| Riccardo Merra | Chiara Gensini | Clive Riche | Silvia Colloca
Konu:Jumper’ın yıldızı Hayden Christensen’den Floransa’da geçen bir 14. yüzyıl hikayesi. Lorenzo de Lamberti (Christensen) son derece çekici ve istediği her kadını elde eden iflah olmaz bir serseridir. Fakat kalbini tam anlamıyla fetheden tek bakire, seksi ve masum güzel Pampinea’dır (Mischa Barton) Fakat asil bir Rus kontu (Mathew Rhys) ve takıntılı sapık ruhlu bir asilzade de (Tim Roth) güzel Pampinea’nın masumiyetini istemektedir. İhtirasın bulaşıcı olduğu bir zamanda hilekarlık baştan çıkarma yöntemi olabilir miydi?









Siyah Korsan Gemi Hikayesi - Tales of the Black Freighter / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i44.tinypic.com/34pm000.jpg
Tür:Animasyon
Yönetmen:Mike Smith, Daniel DelPurgatorio
Senaryo:Zack Snyder , Alex Tse, Alan Moore ( Kitap )
Müzik:Tyler Bates
Süre:26 Dk.
Oyuncular:Gerard Butler ( The Mariner (ses) ) , Salli Saffioti ( Mariners youngest daughter ) , Siobhan Flynn ( Mariners Eldest Daughter (uncredited)
Konu:Kaptan Mariner bir deniz kazasıyla bütün tayfasını kaybetmiş ve tek sağ kalan kendisidir.Cesetlerin üzerine tutturduğu tahtalarla evine dönüp, ailesini Black Freighter isimli, insanların ruhunu çalan lanetli bir korsan gemisinden kurtarmaya çalışan delilik sınırındaki bir Kaptanın hikayesini anlatıyor.




Obama Aldatmacası - The Obama Deception / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i40.tinypic.com/ebd73s.jpg
Tür:Belgesel
Konu:1962'deki Kennedy suikastinden beri ABD'yi, dünyanın para trafiğini yöneten küresel güçler ve finans kurumlarının maşası olan başkanlar yönetiyor. Bunlardan sonuncusu ve en tehlikelisi(!) ise Barrack Obama. Büyük medya propagandası ile yıkıntıların üzerine bir kurtarıcı gibi sunulan Obama, imaj ilüzyonunundan ibaret bir figürden öte değil. Mezun olduğundan itibaren ona ilk işi veren yahudi para babaları tarafından yetiştirilip yönlendirilen Obama, gelecekteki ABD'yi federal bir devletin üzerinde yönetecek bir "üst devlet"in de temellerini atıyor. Belgeselde Obama'nın aslında ne olduğu, ne vaadettiği, neler yapacağı ve dünyayı nelerin beklediği anlatılıyor.









Hala Bekliyorum - Still Waiting / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i41.tinypic.com/11qtv09.png
Tür:Komedi
Yönetmen:Jeff Balis
Senaryo:Rob McKittrick
Süre:108 Dk ..
Oyuncular:Adam Carolla, John Michael Higgins, Rob Benedict, Steve Howey, Rob Kerkovich, Alanna Ubach, Phillip Vaden, Chris Williams, Chi McBride, Vanessa Lengies
Konu:İngilizce:This outrageous sequel to WAITING... follows the continuing adventures of the wait staff at Shenaniganz restaurant. Many familiar faces are still there, showing a new generation of servers the ropes. Two years have passed, and Shenaniganz is dealing with still competition from the new Ta-Ta's Wing









Drift Gtr / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://sharegraphic.com/images/03/Drift.GTR.2008.DVDRip.XviD-CoWRY.jpg
Tür:Aksiyon / Macera / Dram
Süre:1 saat 14 dk
Oyuncular:Kimura Kazuya,Mizuho Hata,Sugiura Taiyo
Konu:Araba ve hız tutkunlarının izlemesi gereken bir film

İzlemek İçin aşağıdaki Link'e tıklayınız.

Dalgın Profesör / Flubber / 1997 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img411.imageshack.us/img411/5039/flubberver3uj4.jpg
Tür:Aile / Fantastik / Komedi
Yönetmen:Les Mayfield
Senaryo:John Hughes
Müzik:Danny Elfman
Süre:1 saat 34 dk
Oyuncular: Robin Williams,Marcia Gay Harden,Christopher McDonald,Clancy Brown,Ted Levine
Konu:Profesör Philip Brainard (Robin Williams) kendisini bilime ve düşünmeye adamıştır. Günlük yaşam pek ilgisini çekmez. Çevresinde dalgın olarak adlandırılan profesör, çok sevdiği nişanlısı Sara (Marcia Gay Harden) ile evlenecekleri günü iki kez unutmuştur. Ona bu önemli tarihi unutturan ise Weebo adını verdiği yüksek voltajlı uçan robotuyla yapacağı keşiftir. Profesör Brainard, yeni bir enerji kaynağı üzerinde çalışmaktadır. Eğer bu kaynağı keşfedebilirse bilim dünyasında bir devrim yaratacak ve nişanlısı Sara'nın başkanlık yaptığı Medfield Koleji'nide mali krizden kurtaracaktır. Her şey yolunda gittiğinden profesör ve Sara, üçüncü kez evlenme girişiminde bulunmaya karar verirler. Profesör, bu kararı verdiği gün labaratuvarında çalışırken uzun süredir yaptığı çalışmalar nihayet meyvesini verir ve mucize bir madde keşfeder.Yeşil olan bu madde görünüşte lastiğe benzemektedir fakat yerçekimini ortadan kaldırma özelliğine sahiptir. Profesör buna "Flubber" adını verir.