7 Mayıs 2009 Perşembe

Largo Winch / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i40.tinypic.com/2jg8efq.jpg
Tür:Gerilim / Macera
Yönetmen:Jerome Salle
Senaryo:Philippe Francq, Julien Rappeneau
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:1 saat 48 dk
Oyuncular:Radivoje Bukvic,Anne Consigny,Andre Agius,Angele Galea,Byron Jeong
Konu:Varlıklı iş adamı Nerio Winch şüpheli biçimde ölünce, yoktan var ettiği şirketinde entrikalarla dolu bir iktidar savaşı başlar. Yönetim kurulu üyeleri eski patronlarının herkesten gizlediği Largo adında bir oğlu olduğunu öğrenince şaşırırlar.
Maceraperest, isyankâr ve savaşçı bir ruha sahip Largo (Tomer Sisley), tehlikeli bir yaşam sürmektedir. Babasının öldüğünü öğrenince, bu olayı araştırmak ve şirketin kontrolünü ele geçirmek için babasının düşmanlarıyla amansız bir mücadeleye girişir.
Not:Linkler Yenilendi.İyi Seyirler











Mustakbel Damat - The Groomsmen / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i44.tinypic.com/16c7sp4.jpg
Tür:Dram / Komedi / Romantik / Müzikal
Yönetmen:Edward Burns
Senaryo:Edward Burns
Müzik:Robert Gary, P.t. Walkley, Howard Drossin
Süre:1 saat 38 dk
Oyuncular:Edward Burns , Heather Burns
Konu:Paulie (Burns), yaklaşık 1 hafta sonra evlenecektir, Düğün hazırlıkları yaklaştıkça sağdıçlarıyla derin muhabbetlere giren Paul, yavaş yavaş evliliğe hazır olmadığını düşünmeye başlar.












Çılgın Dağ Eylenceleri - Shred / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFmLwGCeCD9PvjHDnzYz9WCR7GDKXulA0z1cVVhFLQuw5WT59zmFcEuStc08ltaxsTVuxkxuzEst1H99_p4PMr0vGca-3X3dAhsD7cHwAhIgb2ZNxuducIY0qUTOogXnsrPSvyd5_SbC0R/s400/shred_lg.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:David Mitchell
Senaryo:David Mitchell, Francis Mitchell , John Mitchell
Oyuncular:Tom Green, Dave England, Jason `Renee Renee` Bothe, Renee Renee
Konu:Eddie ve Max 90’ların başarılı snowboard’cularıdır. Ne var ki, umursamaz tavırları yüzünden kariyerleri son bulmuştur. Stubby Peaks dağında lift operatörü olarak çalışmak zorunda kalan ikili, snowboard kampı kurmaya karar verince, herşey değişir. Karşılarında yine eski rakipleri Kingsley Brown vardır.












Mutant Günlükleri - The Mutant Chronicles / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.filmizlecafe.com/wp-content/uploads/mutant-gunlukleri-filmini-izle.jpg
Tür:Aksiyon / Bilim Kurgu / Macera
Yönetmen:Simon Hunter
Senaryo:Philip Eisner
Müzik:Richard Wells
Süre:1 saat 41 dk
Oyuncular:John Malkovich,Devon Aoki,Ron Perlman,Thomas Jane,Benno Fürmann
Konu:23. yüzyılda geçen hikayede Rea, NecroMutants adlı yaratıklara karşı mücadele eden ordu görevlisini oynarken, Perlman da yine mutantlara karşı mücadele eden dini grubun liderini canlandıracak. Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolünde.










Kardeşler Savaşı - Brother's War / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i40.tinypic.com/s3o9jb.png
Tür:Tarih / Savaş
Yönetmen:Jerry Buteyn
Senaryo:Warren Lewis, Tino Struckmann
Müzik:Lee Holdridge
Süre:1 saat 47 dk
Oyuncular:Tino Struckmann, Michael Berryman, Olivier Gruner, Hayley Carr, Hugh Daly, Jack Dimich, Adam Leadbeater, Tye Olson, Steve Holm, Dylan Kenin, Boris Kievsky, Time Winters, Joshua Minnick, Andreas T. Ramani, Mark Doerr
Konu:Hikaye, dünya savaşı 2i'nin sonraki günlerinde koyulur, doğu önde azgın savaşın perdesine karşı. Erkek kardeşin savaşı, gerçek olaylarda temel alınır.












Çaylak Profesyonel - Semi-Pro / DvD / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i39.tinypic.com/qzojd5.png
Tür:Komedi / Spor
Yönetmen:Kent Alterman
Senaryo:Scot Armstrong
Süre:90 Dk..
Oyuncular:Will Ferrell (Jackie Moon) , Woody Harrelson (Monix) , André Benjamin (Clarence 'Kahve' Black) , Maura Tierney (Lynn) , Andrew Daly (Dick Pepperfield) , Will Arnett (Lou Redwood) , Andy Richter (Bobby Dee) , David Koechner (Vekil) , Rob Corddry (Kyle)
Konu:Jackie Moon (Will Ferrell), hit parçası Love Me Sexy ile kazandığı paraları en büyük hayali olan bir basketbol takımı sahibi olabilmek için harcar. Amerikan Basketbol Birliği (ABA)’ne bağlı Flint Michigan Tropics takımını alan Jackie, bu takımın sahibi, koçu, organizatörü ve oyuncusudur. Fakat Tropics ligin en başarısız takımıdır.
1976 senesinde ABA ve NBA birleşme planları yapar. ABA tempolu, vahşi, çılgın bir basketbol ligidir. NBA’in rakibi ABA, üçlük atış ve smaç yarışması gibi buluşlarıyla ismini sağlamlaştırmıştır. Sezon sonunda ABA’nın en iyi 4 takımı NBA’de oynamaya hak kazanacaktır. ABA liginin en kötü takımı Tropics kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eğer NBA’de oynamak istiyorlarsa, Jackie Moon bir an önce takımını harekete geçirmeli ve maçları kazanmaları gerekmektedir.
Jackie NBA Şampiyonu Boston Celtics’in eski oyun kurucusu Ed Monix’i (Woody Harrelson) takımın çamaşır makinesi ile değiş tokuş ederek transfer eder. Komisyonun açıklamasına göre Tropics’in NBA’de oynayabilmesi için ilk dörde girmesinin yanı sıra her maçta 2000 taraftarının bulunması gerekmektedir.
Jackie takımın tanıtımını yapmak amacıyla maç sonu bir ayıyla güreşmek gibi değişik ve ilgi çekici aktiviteler düzenlemeye başlar.
Monix’in ve Jackie’nin arkadaşı Clarence Coffee Black’in (Andre Benjamin) transferiyle takım daha iyi performans göstermeye başlar. Monix’in takımı çalıştırmaya başlamasıyla Tropics sonunculuktan beşinciliğe yükselir. Fakat şanssızlıklar takımın peşini bırakmaz.
Komisyon Tropics’in lige girebilmesi için yeterli pazarlama aktivitesinin yapılmadığını ve basında ilgi görmediğini iddia eder. Bunun yanı sıra Jackie hit parçası Love Me Sexy’nin çalıntı olduğunu, ve parçayı annesinin ölmeden 3 hafta önce yazdığını itiraf eder. Herşeye rağmen Monix, San Antonio Spurs maçı öncesinde takımı motive eder çünkü her ne kadar NBA ligine çıkmaları artık imkansız gib görünse de bu maçı almak onlara dördüncülüğü getirecektir.












Gündüz Nöbeti - Dnevnoy Dozor - Day Watch / 2006 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://moviegrande.com/sinema/images/gunduz_nobeti.jpg
Tür:Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Korku
Yönetmen:Timur Bekmambetov
Senaryo:Timur Bekmambetov, Sergei Lukyanenko
Müzik:Yuri Poteyenko
Süre:2 saat 12 dk
Oyuncular:Konstantin Khabensky, Mariya Poroshina, Vladimir Menshov, Galina Tyunina, Viktor Verzhbitsky
Konu:Moskova'daki Karanlık ve Aydınlık arasında devam eden savaşta bir adam (Khabensky) bu iki büyük gücün herşeyle beraber tüm dünyayı da yok etmesini engelleyebilmek için uğraşmaktadır.
















Uzak Ülke - Open Range / 2003 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img237.imageshack.us/img237/5620/er7qf9.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:Kevin Costner
Senaryo:Craig Storper,Lauran Paine(Kitap)
Müzik:Michael Kamen
Süre:2 saat 15 dk
Oyuncular:Robert Duvall (Boss Spearman), Kim Coates (Butler), Diego Luna (Button), Kevin Costner (Charley Waite), Michael Gambon (Denton Baxtor), Dean Mcdermott (Doc Barlow), Abraham Benrubi (Mose), Michael Jeter (Percy), James Russo (Sheriff Poole), Annette Bening (Sue Barlow)
Konu:Charley Waite, Boss Spearman, 'Button' ve Mose Harrison geçmişlerinden kaçmaya çalışırlar ve sürülerini, kanunları doğanın koyduğu ve bir erkeğin sadece orada kendini özgür hissedebildiği açık araziye sürerler. Vahşi batının kanunlarıyla birbirine bağlı ve sadakat içindeki bu kovboylar, yaşamaya, gerçek değerleri ayakta tutmaya ve mümkün olduğunca şiddetten kaçmaya çalışırlar. Fakat zorbalığın ve korkunun hüküm sürdüğü bir sınır kasabası hayatlarını değiştirir, yeniden hareketli günlere dönmek zorunda kalırlar.
Tüm bu kargaşanın içinde, daima yalnız olan Charley'nin hayatında, tüm kalbini ve ruhunu etkileyen, cesur bir kadın olan Sue Barlow'la tanışınca hiç beklenmedik bir dönüş olur. Bu cesur adamlar kasabadaki zorbalara karşı bir savaşa girişince, kendi içlerindeki şeytana karşı da direnmek zorunda kalırlar.












Norbit - Eddie Murphy / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/3/34/Norbit.jpg/419px-Norbit.jpg
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Brian Robbins
Süre:102 dk.
Oyuncular:Eddie Murphy (Norbit/Rasputia/Mr. Wong) , Thandie Newton (Kate),Terry Crews (Büyük Jack) , Clifton Powell (Earl) ,Mighty Rasta (Blue),Cuba Gooding Jr. (Deion Hughes) , Eddie Griffin (Pope Sweet Jesus),Katt Williams (Lord Have Mercy)
Konu:Yumuşak kalpli ve iyi huylu karakterimiz Norbit, evlenmek zorunda bırakıldığı dev gibi bir
kadın olan Rasputia ile hiç mutlu değildir. Aradığı sevgi ve aşkın zerresinin olmadığı bu ilişkiyi, tüm iyi niyeti ile devam ettirmeye çalışırken bir gün tüm hayatı boyunca hayal ettiği bir şeyle karşılaşır.Hayallerinin kadını olarak nitelendirildiği Kate ile tanışması, Norbit'in hayatını hem keyifli hale getirecek hem de oldukça zorlaştıracaktır. Rasputia'dan bir şekilde ayrılıp Kate ile birlikte olabilmek için türlü dalevereler peşinde koşan Norbit, acaba bunu başarabilecek midir?
Eddie Murphy'nin artık alıştığımız, filmlerinde birden fazla karakteri canlandırma
durumuna devam ettiği filmde, oyuncuyu hem Norbit, hem Rasputia hem de Bay Wong
karakterinde izleyeceğiz.






<






Navaron'un Topları - The Guns of Navarone / 1961 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img442.imageshack.us/img442/8286/er10cp3.jpg
Tür:Dram / Macera / Savaş
Yönetmen:J. Lee Thompson
Senaryo:Carl Foreman,Alistair Maclean(Kitap)
Müzik:Dimitri Tiomkin
Süre:2 saat
Oyuncular:Richard Harris, Anthony Quinn, Irene Papas, Gregory Peck, David Niven, James Darren, Anthony Quayle, Stanley Baker, Gia Scala
Konu:2. Dünya savaşında bir komando takımı, Ege adalarından birine bombaları imha etmek üzere gönderiliyor. Alman birlikleri burada bir kanalın kontrolünü elinde tutmaktadır. Komandoların amacı, topları imha edip İngilizlerin bölgeye girmesini sağlamaktır.
Alistair Maclean'in romanından uyarlanan film, tüm zamanların en başarılı savaş filmlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bunda senaryo kadar, parlak oyuncu kadrosunun da etkisi var. Ayrıca göz alıcı efektleriyle Oscar ödülü kazandığını da belirtmek gerek.












Ginostra Adası - Ginostra / 2002 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/akeagl.jpg
Tür:Dram / Polisiye / Suç
Yönetmen:Manuel Pradal
Senaryo:Manuel Pradal
Müzik:Carlo Crivelli
Süre:2 saat 15 dk
Oyuncular:Asia Argento, Andie MacDowell, Harry Dean Stanton, Francesca Neri, Stefano Dionisi
Konu:Bir cinayeti çözmek için Sicilya yakınlarındaki Ginostra adasına giden bir FBI ajanının hikayesi.