11 Mayıs 2009 Pazartesi

New York Taxi - Taxi / 2004 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img5.allocine.fr/acmedia/rsz/434/x/x/x/medias/nmedia/18/35/49/22/18442487.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi / Suç
Yönetmen:Tim Story
Senaryo:Luc Besson, Ben Garant, Robert Ben Garant
Müzik:Christophe Beck
Süre:100 Dk ..
Oyuncular:Queen Latifah, Gisele Bündchen, Jennifer Esposito, Jimmy Fallon, Ann-Margret, Adrian Martinez, Boris Mcgiver, Bryna Weiss, Christian Kane, Henry Simmons, Ingrid Vandebosch, Joe Lisi, Magali Amadei
Konu:En büyük hayali Nascar’da yarışmak olan Belle Williams hem iyi bir araba tamircisi hem de usta bir şoför. Bisiklet sürme kariyerinde bir rekor kırsa da taksi ehliyeti aldığında dünyalar onun olur çünkü bu sayede hem en sevdiği işi yapacak hem de bu işten para kazanacaktır. Belle’nin asıl macerası ise dedektif Washburn’un onun arabasına binmesi ile başlar ..









S. Darko / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/02/darko.jpg
Tür:BilimKurgu / Gizem / Gerilim
Yönetmen:Chris Fisher
Senaryo:Richard Kelly, Nathan Atkins
Müzik: Ed Harcourt
Süre:1 Saat 43 Dk.
Oyuncular: Elizabeth Berkley , Daveigh Chase , Matthew Davis, Briana Evigan , John Hawkes , Zulay Henao , James Lafferty , Bob Lanoue , Kristina Malota, Marina Malota
Konu:Donnie Darkonun; ölümünden 7 yıl sonra ablası Samantha Darkonun başından geçenler anlatılıyor.Düşen bir meteor Samantha'yı etkiler ve mental açıdan Donnie'nin durumuna gelir. Bu esnada ailesiyle ilgili bazı gerçekleri de öğrenir ve olaylar gelişir.







Acaip Bi Film - Disaster Movie / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://www.cinemablend.com/images/reviews/3176/_12151023224951.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Senaryo:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Müzik:Christopher Lennertz
Süre:1 saat, 30 dk.
Oyuncular:Carmen Electra, Tony Cox, Nicole Parker, Crista Flanagan, Ian Whyte, Vanessa Minnillo, Matt Lanter, Kim Kardashian
Konu:“Scary Movie”, “Date Movie”, “Epic Movie” ve “Meet the Spartans”ın arkasındaki ekip, bu kez “Disaster Movie - Acaip Bi Film” ile bu kez felaket filmleriyle dalgalarını geçiyorlar.
“Disaster Movie - Acaip Bi Film”de, bilinen her türlü doğal felaketin -göktaşları, kasırgalar, depremler- yaşandığı bir gecede hayatta kalmaya çabalayan 20’li yaşlardaki bir grup gencin başına gelenler anlatılır. Kentteki felaketler birbirini izlerken bu büyük yıkımı durdurabilmek için bir dizi gizemli olayı çözmek zorunda kalırlar.





Şeytana Karşı - Ondskan Evil / 2004 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.sineport.com/poster/2004/ondskan.jpg
Tür:Dram / Macera
Yönetmen:Mikael Hafström
Senaryo:Mikael Hafström , Hans Gunnarsson , Jan Guillou (Kitap)
Müzik:Francis Shaw
Süre: 114 dk.
Oyuncular:Andreas Wilson (Erik Ponti) , Henrik Lundström (Pierre Tanguy) , Gustaf Skarsgård (Otto Silverhielm) , Jesper Salén (Dahlén) , Marie Richardson (Anne) , Johan Rabaeus (Üvey Baba) , Kjell Bergqvist (Ekengren) , Linda Zilliacus (Marja)
Konu:1950'lerde İsveç'te geçen hikayede, ergenlik çağındaki Erik, üvey babasının dayağı yüzünden hayatı çekilmez hale gelmiş bunalımlı bir gençtir. Üvey babasının verdiği bir kararla evden uzağa, bir yatılı okula gönderilen Erik, bunu bir kurtuluş gibi görse de kısa zamanda hiç de göründüğü gibi olmadığını farkedecektir.
Okulda öğrenciler arasında ciddi bir rekabet vardır ve güçlü öğrencilerin güçsüzleri ezdiği bir ortam oluşmuştur. Öğretmenlerin bile öğrenciler kadar baskı altında olduğu bir tür hapishanede olduğunu farkeden Erik'i, artık geride bıraktığı yaşantısından bile daha zor günler beklemektedir.
İsveç sinemasının son dönem yeteneklerinden biri olan yönetmen Mikael Hafstrom, bu film sonrası uluslararası anlamda çok ilgi topladığı için Hollywood'a transfer oldu. Film, İstanbul Film Festivali'nde de izleyenler tarafından beğeni ile karşılandı.











Kadınlar Hakkında Her Şey - The Women / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img2.blogcu.com/images/f/i/l/filmblogum/kadinlar_hakkinda_hersey.jpg
Tür:Komedi / Dram
Yönetmen:Diane English
Senaryo:Diane English
Müzik:Mark Isham
Süre:114 Dk ..
Oyuncular:Eva Mendes, Meg Ryan, Jada Pinkett Smith, Debra Messing, Carrie Fisher, Bette Midler, Annette Bening, Candice Bergen, Debi Mazar, Lynn Whitfield, Keegan Connor Tracy, Natasha Alam, Nicole Robinson, Ana Gasteyer, Cloris Leachman, Andria Blackman, Gloria Crist, India Ennenga
Konu:Mary’nın (Meg Ryan) en yakın arkadaşı stil uzmanı Sylvie Fowler (Annette Benning), kusursuz şıklığı ve hızlı işleyen zekası ile mutlu bir bekar ve saygıdeğer kadın magazini CACHET’in baş editörü. Mary ve Sylvie’nin bu sıkı dostluklarına, eksantrik bir anne ve buna ek olarak sürekli çocuk sahibi olmak isteyen Edie Cohen (Debra Messing) dahil oluyor. Ve son olarakta gruba, insanlara duymak istedikleri son şeyleri rahatlıkla söyleyebilen, büyüleyici kadın avcısı ve mizah deneme yazarı Alex Fisher (Jada Pinkett Smith) katılır.

Ama bu uzun süreli dostluk, çalkantılı bir döneme girer. Her şey Sylvie’nin Saks Fifth Avenue’deki güzellik salonunda manikürcü Tanya (Debi Mazar) ile konuşmasıyla başlar. Dedikoducu Tanya, Crystall Allen (Eva Mendes) isimli zengin avcısı, tezgahtar “fıs fıs kız”ın , evli iş adamı Stephen Haines ile birlikte olduğunu söyler. Sylvie kendini bir çıkmazın içinde bulur: Acaba en yakın arkadaşı Mary’e kocasının onu aldattığını söylemeli mi? Bu arada babasının yanındaki işinden kovulan Mary de güzellik salonuna manikür yaptırmaya gider. Dedikoducu Tanya’ya…
Tüm dünyası altüst olan Mary bir karar vermek zorunda kalır. Annesi ve kızıyla birlikte tatile çıkar.
Bu esnada Sylvie de bir tercih yapmak zorunda kalır... Uzun uğraşlar sonunda elde ettiği rüya gibi işi tehlikededir. Kariyerini korumak için dedikodu yazarı Bailey Smith’e zengin bir iş adamıyla evli olan ve bir “fıs fıs kıza” tercih edilen yakın arkadaşı Mary’nın özel hayatını anlatır.
Mary, Sylvie’nin bu ihanetini affetmez ve arkadaşlıkları biter. Mary düşünmek için kadın sağlık kampına gider ve burada Kontes Miller (Bette Midler) ile tanışır ve yeni yaşamının ilk adımlarını atar. Mary Haines artık ne istediğini bilen biridir ..









Uzay Yolu - Star Trek / DivX / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/2chp8bp.jpg
Tür:Aksiyon
Yönetmen:J.J. Abrams
Süre:126 dk
Oyuncular(İlk 5):Chris Pine, Jennifer Morrison, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg
Konu:Televizyonun efsane bilimkurgu dizisi “Uzay Yolu”nun yeni sinema filminde unutulmaz kahramanlarımızın gençlik yıllarına geri döneceğiz.
150 milyon dolar yapım bütçeli dev prodüksiyon “Star Trek” Mayıs 2009’da tüm dünya sinemalarında aynı anda gösterilmeye başlanacak.
Filmde, Kaptan Kirk, Mister Spock, Doktor McCoy ve mühendis Scott’un Yıldız Filosu Akademisi’ndeki ilk tanışmaları ve Atılgan uzay gemisiyle ilk yolculuğa çıkmaları anlatılacak...
Paramount Pictures’ın sunacağı filmin yönetmenliğini, “Mission: Impossible III” ile adını duyuran J.J. Abrams’ın üstleneceği açıklandı. Senaryosunu ise “Mission: Impossible III”, “The Island” ve “Transformers”a da imzasını atmış olan Alex Kurtzman – Roberto Orci ikilisi yazacak.


Film'i İzlemek için aşağıdaki link'e Tıklayınız.

Annemin Yeni Sevgilisi - My Mom's New Boyfriend / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.prettymagazin.com/images/stories/sinema/annem_sevgilisi_1.jpg
Tür:Komedi / Aksiyon / Macera / Polisiye
Yönetmen:George Gallo
Senaryo:George Gallo
Müzik:Chris Boardman
Süre:97 Dk ..
Oyuncular:Meg Ryan, Antonio Banderas, Selma Blair, Julie Lott, Colin Hanks, Aki Avni, Enrico Colantoni, Marco St. John, Andrei Constantinescu, Austin Barton, Barry Barton, Bill Stinchcomb, Brad Dison, Brent Weisner, Chuck Vail, Corey Flaspoehler, Cynthia Riser, Dale Beasley, Dan Braverman, Deborah R. Jones
Konu:Henry (Colin Hanks) 2 sene yurtdışında gizli bir FBI görevinde çalıştıktan sonra yaşadığı yer olan Shreveport, Louisiana’ya geri döner. Henry’nin yokluğunda, bir zamanlar şişman ve mutsuz bir kadın olan annesi Marty (Meg Ryan) kendini yeniden yaratarak kilolarında kurtulmuş, ince çekici ve hayat dolu bir kadın olmuştur. Etrafındaki tüm erkekler Marty’e ilgi duymaktadır vede bu ilgiden Marty çok memnundur, keyfini sürmektedir. Henry annesinin bu yeni halini nasıl idare edeceğini bilememektedir ama nişanlısı, Emily (Selma Blair) ise Marty’nin bu durumu ile çok eğlenmektedir. Marty’nin uygunsuz davranışlarını Emily sonuna kadar desteklemektedir ancak Henry bu durumu asla kabullenemez.
Tommy (Antonio Banderas) ve 2 Avrupalı ortağı Niko (Tom Adams) ve Jean-Yves (Eli Danker), Benini’nin meşhur heykeli olan “Anne ve Çocuk”u müze’den çalmaya niyetlidirler. Beklenmedik bir anda karşısında seksi ve güzel Marty ortaya çıkınca, Tommy birazcık eğlence için ona vakit ayırmaya karar verir. Hırsızlık planları yaparken Marty’e de aşık oldur ve olaylar iyice karışmaya başlar.
FBI Büro Şefi John Conrad (Keith David) Henry’e yeni görevini tanımladığında, takip etmesi gereken uluslararası hırsızın aslında annesin sevgilisi olduğunu anlar fakat bunu annesine açıklayamaz. Bu durumda Henry annesini de takibe almış olur, görüşmelerini dinlemeye alır…en zor olanı ise annesinin romantik anlarında onları diğer FBI ajanları ile birlikte onu dinliyor olmasıdır ..









Çatı Katı - Duplex / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.hitresimler.com/data/media/58/duplex.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Danny DeVito, Larry Doyle
Senaryo:Larry Doyle
Müzik:David Newman
Süre:85 Dk ..
Oyuncular:Ben Stiller, Justin Theroux, Drew Barrymore, James Remar, Harvey Fierstein, Robert Wisdom, Eileen Essell
Konu:Nancy ve Alex, kendilerini Amerikan rüyasına kaptırmış New York’lu yeni evli genç bir çifttir… Önlerinde parlak bir gelecek uzanmaktadır. Ama birşey ek******: Başlarını sokabilecekleri kendilerine ait bir yuva... Bu ihtiyaçlarını karşılamak üzere, pek de güven olmayacak Kenneth adlı bir emlakçıyla irtibata geçen çift, emlakçının kendilerine gösterdiği geniş dublex daireyi beğenip yaşamlarını burada sürdürmeye karar verince işler karışır… Zira yaşamını evin çatı katında sürdüren 90’lık ihtiyar cadı Bayan Connelly’nin evden ayrılmaya hiç mi hiç niyeti yoktur ..









ManDate / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/14973hv.jpg
Tür:Aksiyon / Fantastik / Gerilim
Yönetmen:Hee-joon Park
Senaryo:Hee-joon Park
Müzik:
Süre:1 saat 24 dk
Oyuncular:Hyun-kyoon Lee,Da-in Yu,Won-cheol Shim
Konu:Whagoklee köyü geçmiş on yılda bir seri ırza geçerek cinayet olaylarına sahne olmuştur. Polis olayı çözememiş, köylülerse teker teker gitmeye başlamıştır, köy neredeyse bir harabeye dönmüştür. Sonraki iki yıl boyunca hiçbir şey olmayınca polis takibatı bırakmıştır, ve bölgeye yine huzur gelmiştir. Derken, bir gün bir dehşet dalgası köyü süpürür, iki üniversiteli kıza tecavüz edilip öldürülmüştür.
Bir hayalet avcısı olan CHOI Kang polisin tersine bunun bir insanın değil, bir kötü ruhun işi olduğunu iddia eder. Olayın ardından köye bir başka hayalet avcısı daha, gazeteci Bay SHIN gelir. İnsanları sarsan bir cinayet işleyen kötü ruh sadece Kang ve Bay SHIN tarafından görülebilmektedir.









The Devil's Tomb / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://www.joblo.com/images_arrownews/DevilsTombBS.jpg
Tür:Aksiyon / Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen:Jason Connery
Senaryo:Keith Kjornes
Müzik:Bill Brown
Oyuncular:Cuba Gooding Jr.,Ron Perlman,Taryn Manning,Ray Winstone,Franky G
Konu:İngilizce Açıklama;
A team of mercenaries under the command of hard-charging war veteran Mack (Gooding Jr.), are contracted by a mysterious CIA operative named Elissa (Cruz) to rescue a scientist (Perlman) working on an archeological discovery deep under the Middle Eastern desert. With the help of a mysterious priest (Rollins), Mack and his team soon discover the true secret of what lies beneath the sands. A secret that has been protected for thousands of years..





Anakonda 4: Kanlı İz - Anaconda 4: Trail of Blood / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhurQ7wNfjj9B2SVeZ4e2yKcH9pSMXqDiovIezXvhuiAHjU0wOca9M7PZPNW767JiakEBV8YztKJlZtHPWkHz0VE4ZrHWu4joL3E5jJojoE-v1DgE4yCkowimkjBi9_4IQskVME37JiW6Ql/s400/anaconda_4_trail_of_blood.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen:Don E. FauntLeRoy
Senaryo: David C. Olson
Müzik:Peter Meisner
Süre:1 Saat 30 Dk.
Oyuncular:Crystal Allen , Calin Stanciu , Linden Ashby, Danny Midwinter , Ana Ularu , Claudiu Bleont , Anca-Ioana Androne , Emil Hostina , Alexandru Potocean , John Rhys-Davies
Konu:Anaconda serisi 4.macerasıyla devam ediyor,serinin yeni bölümü daha kanlı ve daha vahşi sahneleriyle seyirci karşısına çıkıyor...







Mamma Mia! / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.keriarthur.com/images/mamma_mia.jpg
Tür:Romantik / Komedi / Müzikal
Yönetmen:Phyllida Lloyd
Senaryo:Catherine Johnson
Müzik:Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Stig Anderson
Süre:106 Dk
Oyuncular:Pierce Brosnan, Meryl Streep, Dominic Cooper, Stellan Skarsgård, Colin Firth, Christine Baranski, Amanda Seyfried, Niall Buggy, Jane Foufas, Leonie Hill, Myra Mcfadyen, Norma Atallah, Juan Pablo Di Pace, Maria Lopiano, Hemi Yeroham, George Georgiou, Chris Jarvis, Philip Michael, Enzo Squillino Jr., Mia Soteriou, Ricardo Montez, Ashley Lilley, Rachel Mcdowall, Colin Davis, Heather Emmanuel, Nancy Baldwin
Konu:Babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsü, ünlü pop grubu Abba’nın hit şarkıları eşliğinde anlatılıyor. Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır. Nikâhtan bir gün öncesinde annesi Donna’nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç erkek birden getirir ..