8 Temmuz 2009 Çarşamba

Beter Böcek - Beetle Juice (1998 - Türkçe Dublaj)

http://i18.tinypic.com/4qo1xyt.jpg
Yapım:1988 / ABD
Tür:Fantastik / Komedi / Korku
Yönetmen:Tim Burton
Senaryo:Tim Burton, Larry Wilson, Warren Skaaren, Michael McDowell
Müzik:Danny Elfman
Süre:92 Dk ..
Oyuncular:Alec Baldwin, Winona Ryder, Geena Davis, Michael Keaton, Catherine O'Hara, Annie McEnroe, Sylvia Sidney, Tony Cox, Rachel Mittelman, Adelle Lutz, Bob Pettersen, Carmen Filpi, Charles Schneider, Cindy Daly, Dick Cavett, Douglas Turner, Duane Davis, Gary Jochimsen, Glenn Shadix, Hugo Stanger, J. Jay Saunders, Jack Angel, Mark Ettlinger, Maurice Page, Patrice Martinez, Robert Goulet, Simmy Bow
Konu:Genç ve mutlu bir çift olan Adam ve Barbara Maitland geçirdikleri trafik kazası sonrasında ölürler. Bu arada Charles ve Delia, kız kardeşleriyle birlikte New York'a gelerek Maitland'ların evlerini satın alırlar. Fakat Adam ve Barbara Maitland bu durumdan hiç hoşnut değildirler. Birer hayalet olmalarına rağmen tecrübesizlikleri yüzünden yeni ev sahiplerini evden uzaklaştıramazlar. Son çare olarak en kötü hayalet Beter Böcek'e başvururlar ..

Bölüm 1


Bölüm 2


Tam Ekran Bölüm 1
Tam Ekran Bölüm 2

Katliam - The Slaughter (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/v48ltl.jpg
Yapım:2006 / ABD
Tür:Korku / Dram
Yönetmen:Jay Lee
Senaryo:Jay Lee
Süre:96 Dk ..
Oyuncular:Penny Drake, Adriana Esquivel, Brad Milne, Eva Derrek, Billy Beck, Carmit Levite, Cheyenne Ault, Elana Blank, Jen Alex Gonzalez, Jessica Elder, Jessica Custodio, Laura Bach, Terry Erioski, Travis Wood, Zak Kilberg
Konu:Yüzyılın sonu şerefine yapılan törende korkunç bir terslik olur ve uzun yıllardır uykuda olan dişi bir şeytan uykusundan uyanır,Altmış yıl sonra bu törenin yapıldığı eski topraklara inşaa edilen bir eve bir çift taşınır ve genç kızlarının öldürülmesi üzerine ev 40 yıl daha terk edilir,şimdi Altı eğlence sever üniversite öğrencisi aynı evi yüksek karla satmayı planlayan açgözlü zengin emlakçıyla evi temizlemek için anlaşır,gündüzleri sıkı çalışıp geceleri çok eğlenme planları istemeden Succubusu uyandırmalarıyla bozulur İşte ozaman Katliam Başlar ..









Darısı Başıma - The Wedding Planner (2001 - Türkçe Dublaj)

http://i6.tinypic.com/4vouu5c.jpg
Yapım:2001 / ABD, Almanya
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Adam Shankman
Senaryo:Michael Ellis, Pamela Falk
Müzik:Mervyn Warren
Süre:103 Dk ..
Oyuncular:Jennifer Lopez, Matthew McConaughey, Bridgette Wilson, Judy Greer, Kevin Pollak, Justin Chambers, Fred Willard, Frances Bay, Joanna Gleason
Konu:Mary Fiore, San Francisco'nun en prestijli evlilik planlamacılarından biridir ve başkalarının aşklarını evliliğe dönüştürmekten kendisine ait bir aşk hayatı fikri ona çok çok uzaktır.
Fiore son olarak internetin en büyük iş kadınlarından Fran Donolly'nin düğününü planlaması için tutulmuştur. Bu yeni işinin sevincini yaşamakta olan Mary, bir gün yolda yürürken caddenin yukarısından kendisine doğru kaymakta olan büyük bir çöp kutusunun altında kalmaktan son anda kurtulur. Üzerine atlayarak onu çöp kutusundan kurtaran yakışıklı Dr. Steve Edison'la birlikte hayatının en güzel akşamını geçirdikten sonra Mary sonunda aşka inanmak için bir nedeni olduğunu farkeder. Fakat durum Mary'nin zannettiğinden çok daha karmaşık bir hal alacaktır çünkü Steve, Fran Donolly'nin müstakbel eşidir ve Mary de onların düğün planlamacısıdır. Mary'nin başına gelebilecek en kötü şey gelmiş, kariyeri ile duyguları arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.
Mary işlerin daha fazla karışamayacağını düşünmektedir ki babası Salvatore'nin, kızını Sicilya'ya henüz gelmiş olan Massimo Lanzetta ile evlendirmek için hazırlıklara başlamış olduğunu öğrenir ..











Kanlı Şölen - Feast (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i37.tinypic.com/nfrzwi.jpg
Yapım:2006, ABD
Tür:Aksiyon / Korku / Gerilim
Yönetmen:John Gulager
Senaryo:Patrick Melton, Marcus Dunstan
Müzik:Michael Pelavin, Jerome Leroy
Süre:88 Dk ..
Oyuncular:Krista Allen, Jenny Wade, Navi Rawat, Eric Dane, Jason Mewes, Hannah Schick, Henry Rollins, Judah Friedlander, Balthazar Getty, Anthony Treach Criss, Chauntae Davies, Clu Gulager, Diane Goldner, Duane Whitaker, Eileen Ryan, Gary J. Tunnicliffe, Josh Zuckerman, Mike J. Regan
Konu:Gözlerden uzak bir barda, birbirlerini tanımayan bir grup insan, gece vakti oraya hapsolurlar. Aradan kısa bir süre geçtikten sonra barın altında gizli bir sığınak olduğunu keşfederler. Bu sığınakta insan etiyle beslenen korkunç yaratıklar yaşamaktadır ve yaratıklar barda kapalı kalmış grubun kokusunu almıştır. Şimdi bu et-obur canavarların kol gezdiği bardan kurtulmak için el ele vermek zorundadırlar. Aliens filminde yaratıkları dizayn eden, görsel efektlerdeki başarısıyla Hollywood’da adını duyuran ve Blade serisinin ilk filmini yöneten Stephen Norrington, bu filmde de yaratığı tasarlayan ekipte yer alıyor ..









Raaz: The Mystery Continues (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i42.tinypic.com/qn71bq.jpg
Yapım:2009 / Hindistan
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Mohit Suri
Müzik:Sandeep Shirodkar
Süre:2 Saat 31 Dk.
Oyuncular:Kangana Ranaut, Jackie Shroff, Adhyayan Suman, Chintan Sarda, Emraan Hashmi.
Konu:Raaz: The Mystery Continues Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler













İçimizdeki Düşman - L'ennemi Intime (2007 - Türkçe Altyazılı)

http://i14.tinypic.com/6jloob5.jpg
Yapım:2007, Fransa
Tür:Dram / Savaş / Tarih
Yönetmen:Florent Emilio Siri
Senaryo:Florent Emilio Siri , Patrick Rotman , Patrick Rotman
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:111 dk.
Oyuncular:Benoît Magimel (Lieutenant Terrien) , Albert Dupontel (Sergent Dougnac) , Aurélien Recoing (Commandant Vesoul) , Marc Barbé (Capitaine Berthaut) , Eric Savin (Le sergent tortionnaire) , Mohamed Fellag (Idir Danoun) , Lounès Tazairt (Saïd)
Konu:Cezayir, 1959Askeri operasyonlar yoğunlaşmaktadır. Kabilin yüksek dağlarında yaşanan savaş sırasında Fransız ordusunda bir bölüğün komutanı öldürülür.
Bunun üzerine idealist Teğmen Terrien, bölüğün başına getirilir. Bu bölükte hayattan ümidini kesmiş Çavuş Dougnac ile tanışır. Aralarındaki farklar ve içindeki bulundukları savaş ortamının zorlukları bu iki adamın da kişiliklerini sınayacaktır. İsimsiz bir savaşta kaybolmuş bu iki adam, aslında en büyük düşmanın kendileri olduklarını fark edeceklerdir.
Film Fransa'nın 1999 yılında sadece bir savaş olarak nitelendirdiği, eski Fransız sömürgesi Cezayir içinse bir özgürlük savaşı olan savaş sırasında gerçekte tam olarak neler yaşandığını çarpıcı biçimde gözler önüne seriyor.
















Sevginin Bağladıkları - Sleepless in Seattle (1993 - Türkçe Dublaj)

http://i44.tinypic.com/2nvgsup.jpg
Yapım:1993 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Nora Ephron
Senaryo:Nora Ephron, Jeff Arch
Müzik:Marc Shaiman
Süre:1 saat 45 dk
Konu:"Harry, Sally ile Tanışınca"nın yazarı Nora Ephron sonunda dayanamayıp 1993'de bir Meg Ryan filmi çekivermişti. Sam (Tom Hanks) Seattle'da oğluyla yaşayan mutsuz bir duldur. Oğlu Jonah ise yeni bir anne isteyen ama babasının çıktığı kadınları da pek beğenmeyen bir çocuktur. Sonunda Jonah, duruma el koyuyor ve ulusal bir radyo şovunda babasını telefonla programa katılmaya zorluyor. Sam program sırasında o kadar içten ve duyarlı konuşuyor ki ülkedeki yüzlerce kadın ona mektup yazıyor. Bu arada o gece onu dinleyen kadınlardan biri olan Annie (Meg Ryan) ise Walter (Bill Pullman) ile nişanlıdır ve de mutludur. Ama ne gariptir ki Sam ile tanışmak için de içinde karşı konulamaz bir merak ve istek vardır.
Filmin büyük ölçüde 1957 yılı yapımı "An Affair to Remember" filminden ilham aldığı ortada. Ayrıca birbirine uzaktan aşık olan Ryan ve Hanks filmde sadece iki sahnede karşı karşıya geliyorlar












Handphone - Cep Telefonu (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/2h7qero.jpg
Yapım:2009 ~ Güney Kore
Tür:Gerilim
Yönetmen:Han-min Kim
Senaryo:Mi-hyeon Kim
Müzik:Jun-seong Kim
Süre:2 saat 17 dk
Oyuncular:Tae-woong Eom, Yong-woo Park, Sol-Mi Park, Kil-soo Park, Nam-gil Kim, Ju-bong Choi, Yu-seok Kim, Jin-mo Ju, Woo Seo, Joo-ryeong Kim, Byeong-chun Kim, Man-dae Bo
Konu:Yıldız menajeri Seung-min (Eom Tae-woong) cep telefonunu kaybeder, telefonda tatlı ve masum imajıyla yeni yeni ünlü olmaya başlayan yıldız adayı Jin-a'nın bir seks videosu vardır. Bu klipin internete yükleneceğinden korkan Seung-min telefonu bulan adamın (Park Yong-woo) tehlikeli emirlerini yerine getirmekten başka bir çaresi olmadığını düşünür.











Tanrının Unuttuğu Çocuk - Edges Of The Lord (2001 - Türkçe Dublaj)

http://i44.tinypic.com/2ymefsk.jpg
Yapım:2001 ~ ABD, Polonya
Tür:Dram
Yönetmen:Yurek Bogayevicz
Senaryo:Yurek Bogayevicz,Yurek Bogayevicz(Kitap)
Müzik:Jan Kaczmarek
Süre:1 saat 40 dk
Konu:Nazilerin Polonyayı işgal etmeleri sırasında, Yahudi bir aile, 11 yaşındaki küçük oğulları Romeki (Haley Joel Osment), köye, iyi kalpli bir Katolik çiftçinin evine yollarlar. Ailesinden çığlık çığlığa kopartılan çocuk, ağlaya ağlaya köye gelir. Bu ücra köy, büyük yerleşimlerden uzak, sakin bir yerdir. Gönderildiği ailenin iki oğlu daha vardır. Hayal güçü zengin ve zeki bir çocuk olan Tolo ve Romekin yaşındaki Vladek, yabancı çocuğu kısa sürede benimserler.Fakat köydeki diğer çocukların onu aralarına almaları hiç de kolay olmaz. Film ilerledikçe, bu küçük köye kadar sızan Nazi zulmünün izlerini hissetmeye başlarız. Köyün hemen dışından geçen demiryolu, Yahudi esirleri salkım saçak taşımakta, iyi kalpli geçinen köylüler, kaçmaya çalışan zavallıları soyup soğana çevirip bir de Nazilere teslim etmektedir. Romeke Yahudi olduğunu asla, hiç kimseye söylememesi sıkı sıkıya tembih edilir. Çocuğun Yahudi olduğunu bilen rahip, kimsenin şüphesini çekmeden onu din dersine katar. Bu arada, Romek, 13 yaşındaki Mariaya gönlünü kaptırır. İlk yarısında, Romekin dramını anlatan, köye gelip, çocuklarla kavga dövüş anlaşmasını hikaye eden film, daha sonra ağırlaşır ve insan ruhunun karanlık yüzünün ortaya çıkışına ve küçük bir çocuğun, acıyla yoğrulup, olgunlaşmasına odaklanır.












Dansen (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i43.tinypic.com/10glfeu.jpg
Yapım: 2008 ~ Danimarka, İsviçre
Tür:Dram
Yönetmen:Pernille Fischer Christensen
Senaryo: Pernille Fischer Christensen, Kim Fupz Aakeson
Müzik:Sanjoy Chowdhury
Süre:2 saat 33 dk
Oyuncular:Anders W. Berthelsen,Joen Højerslev,Micki Chow,Sofia Cukic,Trine Dyrholm
Konu:Annika, annesiyle birlikte aileden kalma bir dans okulunu işleten bir dans hocasıdır. Orta yaşlarına gelmesine rağmen son derece bakımlı ve hoş bir bayandır ama kalbi boştur. Okuldaki elektrik arızasını onarmaya gelen Lasse ile yakınlaşırlar. Son derece içine kapanık ve konuşmayı sevmeyen Lasse'nin geçmişte yaşadığı bazı kötü olaylar, ikilinin ilişkilerini de etkiler ve ilişkilerinin geleceği Annika ve vereceği karalara bağlıdır.












Doc Hollywood (1990 - Türkçe Dublaj)

Doc Hollywood,online izle,afiş
Yapım:1990 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Michael Caton-Jones
Senaryo:Neil B. Shulman, Jeffrey Price, Laurian Leggett,Neil B. Shulman(Kitap)
Müzik:Carter Burwell
Süre:1 saat 44 dk
Konu:Bir romantik komedi. Beverly Hillsteki bir hastaneden teklif alıp Los Angelesa doğru yola koyulan plastik cerrah Benjamin Stone trafikten kurtulmak için otobandan çıkar. Bildiğin yol en kısa yoldur kuralını unutan Benjamin, varlığından daha önce haberdar olmadığı bir kasabada kaza yapar













Achilles and the Tortoise (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/e6aobd.jpg
Yapım:2008, Japonya
Tür:Komedi
Yönetmen:Takeshi Kitano
Senaryo:Takeshi Kitano
Müzik:Yuki Kajiura
Süre:119 dk.
Oyuncular:Takeshi Kitano (Machisu) , Kanako Higuchi (Sachiko) , Nao Omori , Kumiko Aso
Konu:Machisu, anne-babasını çocuk yaşta kaybettikten sonra yetimhanede büyür. Lisede bir sanat okuluna giren Machisu, bu konuda hiç yeteneği olmamasına rağmen ünlü ve başarılı bir ressam olma hayalleri kurmaktadır. Ne var ki bu konuda bir türlü başarılı olamaz.
Sınıf arkadaşı Sachiko ile evlenen Machisunun bir de kızı olur. Yıllar geçtikçe ünlü bir ressam olma takıntısı giderek güçlenir ve baskınlaşır, ta ki tüm hayatını mahvedene kadar.
Filmin ismi, Zeno adlı filozofun hareket, zaman ve değişimin bir yanılsamadan başka bir şey olmadığını savunan ünlü paradoksundan alınmıştır. Film Kitanonun gerçeküstücü otobiyografik üçlemesinin son parçası.













Seni O Kadar Çok Sevdim ki - Il Ya Longtemps Que Je Taime (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i39.tinypic.com/2mre8n7.jpg
Yapım:Fransa / Almanya
Tür:Dram / Gizem
Yönetmen:Philippe Claudel
Senaryo:Philippe Claudel
Süre:117 Dk..
Konu:15 yılını hapiste geçiren, sessiz ve düşünceli Juliette, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yıllardır görmediği kız kardeşinin yanına yerleşir. Fakat hem hapis yılları hem de içeri girmesine neden olan trajik olay herkesten gizlenir. Bu durum Juliettein gerilmesine neden olsa da, hem ailesinin desteği hem de kendisine yaklaşmak isteyen bir adam hayata adapte olmasında yardımcı olur. 2008′in en önemli filmleri arasında bulunduğunu söyleyebileceğimiz Il y a longtemps que je taime, başroldeki Kristin Scott Thomasın oldukça etkileyici performansı ile unutulmaz bir deneyime dönüşüyor.


















Geçiş - In Tranzit (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i39.tinypic.com/346ti6p.jpg
Ülke:Russia / UK
Tür:Dram / Romantik / Savaş
Yönetmen:Tom Roberts
Senaryo:Simon van der Borgh, Natalia Portnova
Süre:113 dk
Oyuncular(İlk 5):Thomas Kretschmann, Vera Farmiga, Daniel Brühl, Natalie Press, Ingeborga Dapkunaite
Konu:Tamamen gerçek hayattan uyarlama olan filmde ikinci dünya savaşı sonrası sovyet halkı alman esirleri arasındaki ilginç insani yakınlaşmalar üzerine başarılı ve dikkat çekici bir yapım.













Beş Kız - Five Across The Eyes (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i43.tinypic.com/6qwao3.jpg
Yapım:2006, ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Greg Swinson, Ryan Thiessen
Senaryo:Greg Swinson, Marshall Hicks (Kitap)
Müzik:Shannon McDowell, David Risdahl
Süre:1 saat, 35 dk.
Oyuncular:Jennifer Barnett, Angela Brunda, Danielle Lilley, Sandra Paduch, Mia Yi, Veronica Garcia, Dave Jarnigan
Konu:Yollarını kaybeden beş genç kızın karabasana dönüşen serüvenlerini anlatıyor.
Lise futbol maçında eve dönerken beş genç kız umutsuz bir şekilde yollarını kaybederler. Yardım almak için uğradıkları ıssız bir yerde bulunan markette bir araca çarparlar. Geride bir farı bulunan hasarlı jeepi bırakarak ne yapacaklarını bilmeden ve başlarına geleceklerinden korkmuş olduklarından olay yerinden kaçıp hızla karanlık ve ıssız yollara yönelirler. Bölge halkının "Gözler" olarak diye adlandırdıkları yerden korku içinde ilerleyen kızlar, arkalarında birden beliren tek farlı jeepi gördüklerinde artık çok geçtir. Hasarlı jeepin şöförü birbiri ardına acımasız, korkunç saldırılarına başladığında beş kız masumiyetlerini muhtemelen de hayatlarını kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalırlar.













Dünyanın Uzak Ucu (2003 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/35ji1pf.jpg
Yapım:2003, ABD
Tür:Dram / Savaş / Macera
Yönetmen:Peter Weir
Senaryo:Peter Weir , John Collee , Patrick O'Brian (Kitap)
Müzik:Iva Davies , Christopher Gordon
Süre:138 dk.
Oyuncular:Russell Crowe (Kaptan Jack Aubrey) , Billy Boyd (Barrett Bonden) , James D'Arcy (Tom Pullings) , Paul Bettany (Stephen Maturin) , David Threlfall (Killick) , Chris Larkin (Kaptan Howard)
Konu:Napolyan savaşları döneminde Kaptan Jack Aubrey ve ekibi denizde Fransız ve İspanyollarla savaşmaktadır. Aubrey ve geminin cerrahı Stephen Maturin, gemileri H.M.S. Surprise ile dünyanın uzak köşelerini keşfetmek üzere yolculuğa çıkarlar. Farklı ülkeleri ve kültürleri keşfedecekleri yolculuk başlar.
2004 yılının ilk büyük macerasına hoşgeldiniz! Tam 10 dalda Akademi Ödülü adayı ve 2 dalda Akademi Ödülü sahibi olan Master and Commander
Üç Akademi Ödülü adaylığı olan yönetmen Peter Weir�ın en iyi çalışmasında, En İyi Erkek Oyuncu Oscar sahibi Russell Crowe bu liderlik ve cesaret üzerine olan maceraya hükmediyor.
Oscar Ödülleri:
En iyi ses kurgusu, En iyi görüntü
Bafta Ödülleri:
En İyi Ses, En İyi Kostüm
ASCAP Ödülleri:
En İyi Gişe Filmi














Max Manus (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i42.tinypic.com/2cpq7o0.jpg
Yapım:2008 ~ Almanya, Danimarka, Norveç
Tür:Aksiyon, Biyografi, Dram, Komedi, Savaş, Tarih
Yönetmen:Espen Sandberg, Joachim Roenning
Senaryo:Thomas Nordseth-tiller
Müzik:Trond Bjerknaes
Süre:1 saat 58 dk
Konu:Max Manus Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler










Taylandlı Hırsız - Thaı Thıef (2007 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/2lmqq6p.jpg
Yapım:2006 ~ Tayland
Tür:Aksiyon, Komedi
Yönetmen:Pisut Praesangeam
Senaryo:Suphachai Sittiaumponpan
Süre:1 saat 45 dk
Konu:2. Dünya Savaşı sırasında Japon birlikleri Güneydoğu Asyaya saldırarak pek çok ülkeyi koloni haline getirmişlerdir.Tayland hükümeti; bu birliklerin silah ve savaş ganimeti altınlarla yüklü trenlerinin Orta Asyaya geçişine onay vermiştir.
Ünlü hırsız Khom bu treni soymayı düşünürken Japon birliklerine karşı olan gurubun lideri Toe da treni durdurma planları yapmaktadır.
Ancak işler karışacak her ikisi de Japon askerlerinden kaçan bir gizli ajana yardım etmek zorunda kalacaklardır













Majestic - The Majestic (2001 - Türkçe Dublaj)

http://i29.tinypic.com/2cqjpmg.jpg
Yapım:2001, ABD
Tür:Komedi / Romantik / Dram
Yönetmen:Frank Darabont
Senaryo:Michael Sloane
Müzik:Mark Isham
Süre:152 dk.
Oyuncular:Jim Carrey (Peter Appleton/Luke Trimble) , Martin Landau (Harry Trimble) , Laurie Holden (Adele Stanton) , Allen Garfield (Leo Kubelsky) , Amanda Detmer (Sandra Sinclair) , Bob Balaban (Belediye Başkanı Elvin Clyde)
Konu:Yıl 1951. Tüm ABD'de bir tür cadı avı sürmektedir. Komunistlikle suçlanan ve haksız yere kara listeye alınmış genç bir Hollywood senaristi de bu durumdan mağdurdur. Hayatına yön verme çabası içindeyken başından geçen bir araba kazası sonucu hafızasını kaybeden yazar, kendini bulduğu küçük kasabada, uzun zamandır kayıplarda olan bir başka kişi sanılır. Burada karşılaştığı insanlar ve büründüğü yeni kimlik, ona eski hayatında yabancı olduğu türden bir huzuru ve mutluluğu tattıracaktır.





















İpek Yolu Çocukları - The Children of Huang Shi (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/2nbu97o.jpg
Tür:Dram,Savaş
Yönetmen:Roger Spottiswoode
Oyuncular:Jonathan Rhys Meyers , Radha Mitchell
Konu:1937'de Şangay'da geçen hikayede Çin'deki Japon işgalini takip etmekle görevli bir gazeteci George Hoggun yaşadıkları anlatılıyor. Gazeteye haber yapmak için savaş bölgesinde dolaşan ve Nanjing katliamına tanık olan gazeteci bir anda kendisini bir yetimhanenin idarecisi ve öğretmeni olarak bulur. 50den fazla yetimi kurtarabilmek için büyük bir savaş verecektir.













Brooklyn Kanunları - Brooklyn Rules (2007 - Türkçe Altyazılı)

http://i41.tinypic.com/w9e0dk.jpg
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Suç
Yönetmen:Michael Corrente
Senaryo:Terence Winter
Müzik:Benny Rietveld
Süre:1 saat 39 dk
Oyuncular:Alec Baldwin , Freddie Prinze Jr.
Konu:Birlikte büyüyen üç arkadaştan biri olan Michael (Freddie Prinze Jr.) hukuk okumaya karar verir. Cimri Bobby (Jerry Ferrara) hayatını postacı olarak devam ettirmek ister ve postacılık sınavına girer. Carmine (Scott Caan) ise mafya hayatına özenmekte ve kendisine gangster Caesar Manganaroyu (Alec Baldwin) örnek almaktadır.
BROOKLYN KANUNLARI Brooklynin tehlikeli sokaklarındaki bu üç arkadaşın sevgi ve sadakat kavramlarını tartışmaya açan hayat mücadelelerinin öyküsünü anlatıyor.












Ran (1985 - Türkçe Dublaj)

http://s1.tinypic.com/6t55kjq.jpg
Yapım:1985 ~ Fransa, Japonya
Tür:Aksiyon, Dram, Savaş
Yönetmen:Akira Kurosawa
Senaryo:Akira Kurosawa, Masato Ide, Hideo Oguni,William Shakespeare(Kitap)
Müzik:Toru Takemitsu
Süre:2 saat 40 dk
Konu:Shakespearein Kral Learinde, 16. yyın yaşlı lordu Lear krallığını üç kızı arasında paylaştırmaya karar verir. Her biri ülkenin üç farklı yerindeki kalelerde yaşayarak sadakatlarini kanıtlayacaklardır. Büyük kızları menfaatleri için sahte bir samimiyet içine girerken, babasına duyduğu bağlılıkla en küçük kızı Onun gerçekleri görmesi için uğraşır.
Ran İngiliz edebiyatına ait bu eserinin Japon uyarlaması. Orjinalindeki kız çocuklar erkek olarak değiştirilmiş ve Kral Lear karakteri de Lord Hidetora Ichimonji olarak karşımıza çıkıyor.












Sıkı Aynasızlar - Hot Fuzz (2007 - Türkçe Dublaj)

http://i28.tinypic.com/6o0knd.jpg
Yapım:2007, İngiltere
Tür:Komedi / Aksiyon / Gizem / Suç
Yönetmen:Edgar Wright
Senaryo:Edgar Wright , Simon Pegg
Müzik:David Arnold
Süre:121 dk.
Oyuncular:Simon Pegg (Nicholas Angel) , Martin Freeman (Met Sergeant) , Bill Nighy (Kenneth) , Robert Popper ("Not" Janine) , Joe Cornish (Bob) , Chris Waitt (Dave) , Billie Whitelaw (Joyce Cooper) , Nick Frost (Danny Butterman)
Konu:Nicholas Angel, Londra polis teşkilatının gelmiş geçmiş en başarılı polislerinden biridir. Diğer polislerden %400 oranında daha fazla tutuklama yapması ile kırmış olduğu rekor ve üstün çalışma temposu ile en dikkat çekici polistir.
Fakat bu durum, bazı sakıncalara da yol açmaktadır. Nicholas'ın bu başarısı, diğer polis memurlarının morallerini ve motivasyonlarını kötü yönden etkilemektedir. Böylece üstleri, Nicholas'ı yeteneklerinin çok dikkat çekmeyeceği bir yere göndermeye karar verirler. İnsanların, neredeyse suç işlemenin ne demek olduğunu bile bilmedikleri, son derece sakin bir Sandford kasabasına gönderilir.
İyi niyetli ama bir o kadar da sersem bir polis memuru olan Danny ile de ortak olmak zorunda kalan Nicholas için bu sakin yaşama alışmak son derece zordur. Fakat hiç beklenmedik bir anda patlak veren olaylar, Sandford'un aslında sanıldığı kadar sakin ve suçtan uzak bir yer olmadığının kanıtı mıdır acaba? Nicholas'ın beklediği hareket yeniden ayağına gelmiş gibidir.
2004 yapımı Shaun of Dead filmi ile hem gişe hasılatı hem de sahip olduğu ödüllerle bir çok başarı elde eden Edgar Wright ve Simon Pegg ikilisi, bir anlamda sanki o filmin devamı niteliğinde çekilen Sıkı Aynasızlar ile de yine dikkatleri üzerlerine çekiyorlar.