26 Mayıs 2009 Salı

Son Perde - Acts of Death - The Final Curtain / 2007 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i42.tinypic.com/35jmhlf.png
Tür:Korku
Yönetmen:Jeff Burton
Oyuncular:Reggie Bannister, Jason Carter, Caitlin Cauchy, Edward Conna, Aaron Dean, Derek J. Dubuque, Niki Huey, Nathaniel Nose, James Ohngren, Monica Percich, Erin Scheiner, Glenn Shadix, Bill Vincent, Finn Wrisley
Konu:İngilizce:A group of college theater students sneak into the Baxter University theater at night to initiate the 'frosh meat'...











Okhota na Piranyu / 2006 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i44.tinypic.com/2s11ysx.png
Tür:Aksiyon / Gerilim / Suç
Yönetmen:Andrei Kavun
Senaryo:Dmitri Zverkov,Aleksandr Bushkov(Kitap)
Görüntü Yönetmeni:Roman Vasyanov
Yapımcı:Valeriy Todorovskiy
Oyuncular:Andrei Merzlikin,Aleksandr Golubev,Aleksey Gorbunov,Anna Banshchikova,Anna Ukolova
Konu:Okhota na Piranyu Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler











Cinayet Kapısı - Knock Knock / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img116.imageshack.us/img116/2787/49fou2.jpg
Tür:Korku
Yönetmen:Joseph Ariola
Senaryo:Kim Taggart
Müzik:Scott Anderson
Süre:1 saat 49 dk
Oyuncular:,Antonio Mastrantonio,Kim Taggart
Konu:Rico, kasabanın tanınan iş adamlarından birinin eğlenceyi seven oğludur. Rico'nun en önemli sorunu babasının bir cenaze işleri sorumlusu olmasıdır. Çünkü bazı popüler lise öğrencileri bu
yüzden onun garip olduğunu düşünmektedir. Ancak Rico okuldan sonra cenazelerde babasına yardım etmeye devam eder ve bunu herkesten gizler.







Miami Çetesi - Kings Of South Beac / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img116.imageshack.us/img116/6325/kingsofsouthbeachver4aq5.jpg
Tür:Aksiyon / Macera / Polisiye
Yönetmen:Tim Hunter
Senaryo:Nicholas Pileggi
Müzik:Rob Mounsey
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular:Donnie Wahlberg,Nadine Velazquez,Steven Bauer,Jason Gedrick,Brian Goodman
Konu:Yeraltı kralı Chris Paciello’nun şok edici gerçek yaşamından esinlenilerek beyaz perdeye uyarlanan KINGS OF SOUTH BEACH, kalp atışlarınızı yükseltecek, seksi ve aksiyon dolu sahnelerle dolu unutulmaz bir macera.Ünlü kulüp sahibi Chris Troiano (Jason Gedrick - Desperate Houseviwes) 1990ların ortalarındaki fırtınadan sonra, Miami’nin güney sahillerini işgal etmiş ve tüm sahili zenginlerin uyuşturucu mekanı haline getirmiştir.Chris, koruması olarak gizemli sert adam Andy Burnett’i (Donnie Wahlberg) kiralar. Andy’nin kolayca uyum sağladığı bu hayat tarzı, onu kısa sürede patronunun sağ kolu ve en yakın arkadaşı haline getirir. Chris’in kirli geçmişi, onun tüm zenginliği olan gece klübünü elinden alıp bir batağın içine sürüklemeye başlayınca, iki dost karşı karşıya gelir. Nadine Velazquez (My Name Is Earl), Ricardo Antonio Chavira (Desperate Housewives) ve Steven Bauer’ın da (Scarface) yardımcı rollerde unutulmaz performanslar sergilediği bu heyecan fırtınasını kaçırmayın.







Dick Ve Jane İş Başında - Fun with Dick and Jane / 2005 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/14l7ns0.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Dean Parisot
Senaryo: Judd Apatow,Nicholas Stoller
Müzik:Theodore Shapiro
Süre:90 Dk.
Oyuncular: Jim Carrey,Alec Baldwin,Téa Leoni,Angie Harmon,Richard Burgi,Richard Jenkins
Konu:Dick Harper (Jim Carrey) çalıştığı şirketin iletişimden sorumlu başkan yardımcılığı görevine atandığı gün şirket iflas edince tüm ev ve iş hayatı altüst olur ve bunlarla başa çıkmak için hiç bilmediği yöntemler denemeye başlar.







Tokyo / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i41.tinypic.com/3165ekm.jpg
Tür: Dram
Yönetmen:Bong Joon-Ho,Leos Carax,Michel Gondry
Senaryo:Bong Joon-Ho , Leos Carax , Michel Gondry , Gabrielle Belle
Müzik:Etienne Charry
Süre:112 dk.
Oyuncular:Teruyuki Kagawa , Nao Omori , Julie Dreyfus , Ayako Fujitani , Denis Lavant , Jean-François Balmer , Ayumi Ito
Konu:Tokyo! Üç ayrı yönetmenden kalabalık ve karmaşık bu kente üç farklı bakış... Film, Michel Gondry’nin İç Mimari’siyle başlıyor. İç Mimari’de, Tokyo’ya yeni taşınmış olan Akira ve Hiroko’nun hikayesi anlatılıyor.
Filmin ikinci bölümünde Leox Carax’ın Bok’u var. Bu bölümde kanalizasyonda yatan, insanların parasını ve sigarasını çalan, yaşlı kadınları korkutan, okullu kızlara sarkan bir adamın hikayesi anlatılıyor.
Güney Kore'li yönetmen Bong Joon-Ho'nun çektiği son bölüm Tokyo Sallanıyor’da ise "hikikomori" diye adlandırılan, evden hiç çıkmayan, dünyayla ilişkisini koparmış birinin evine gelen pizzacı kıza aşık olmasıyla başlayan hikayesi anlatılıyor.















Doğmamış - The Unborn / 2009 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i40.tinypic.com/64kowg.jpg
Tür: Gerilim / Korku
Yönetmen:David S. Goyer
Senaryo:David S. Goyer
Oyuncular:Odette Yustman (Casey Beldon) , Gary Oldman (Rabbi Sendak) , Cam Gigandet (Mark Hardigan) , Meagan Good (Romy) , Jane Alexander (Sofi Kozma) , Idris Elba (Arthur Wyndham)
Konu:Ölmüş bir insanın ruhu bazen şeytanla öyle içli dışlıdır ki, cennete girmesine izin verilmez. İki dünya arasında sonsuza kadar sıkışıp kalan böyle bir ruh, çaresizlik içinde vücuduna yerleşebileceği yeni bir beden arar. Kimi zaman bunu başarır da…
David Goyer, doğaüstü gerilim çalışması “The Unborn”da iki dünya arasında sıkışıp kalmış ruhların yaşamına ürkütücü bir bakış getiriyor. Filmde bedenine şeytani bir ruhun girmesiyle birlikte kabuslar dünyasına sürüklenen ve sevdiği insanlar için bile tehlike haline gelen genç bir kadının öyküsü anlatılıyor.
Casey Beldon (Odette Yustman) kendisini çocukken terk eden annesinden nefret etmektedir. Ancak açıklanamaz birtakım olaylar meydana gelmeye başlayınca annesinin neden terk ettiğini anlamaya başlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerine de egemen olması üzerine çareyi spiritüel olaylar danışmanı Sendak’a (Gary Oldman) başvurmakta bulur.
Sendak’ın yardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetin kökeninin Nazi Almanya’sına kadar uzandığını keşfeder. Herkese ve her şeye yerleşebilme yeteneğine sahip olan bir yaratık, bedenleri ele geçirdikçe daha da güçlenmektedir. Lanetin ortadan kalkması için tek şansı, dünyamızın ötesinde henüz doğmamış birisi tarafından açılmış olan bir giriş kapısını kapatmaktır.











Aşk Kanatlandırır - Love Takes Wing / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i0905.hizliresim.com/2009/5/23/3156.jpg
Tür:Batı
Yönetmen: Lou Diamond Phillips
Oyuncular:Annalise Basso, John Bishop, Jordan Bridges, Erin Cottrell, Haylie Duff, Patrick Duffy, Andy Scott Harris, Sarah Jones, Cloris Leachman, Lou Diamond Phillips, Mary-Jessica Pitts, Kevin Scott Richardson, Bonnie Root











Frankenstein / 2004 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i43.tinypic.com/o7kfnc.png
Tür:Bilim Kurgu / Gizem / Korku
Yönetmen:Marcus Nispel
Senaryo:Dean R. Koontz, John Shiban, Mary Shelley
Müzik:Normand Corbeil
Süre:1 saat 28 dk
Oyuncular:Michael Madsen,Thomas Kretschmann,Parker Posey,Adam Goldberg,Vincent Perez
Konu:Ünlü bilim adamı Victor Helios (Kretschmann) ve kendisinin yarattığı Deucalion (Perez) genetik mucizenin eseri olarak yaklaşık 200 Yıl yaşamayı başarmıştır.Şimdi ise New Orleans dışında bir yerlerde Helios, insan ırkının yerine geçmek üzere tasarlanmış kusursuz ırk üzerinde çalışmalar yapan bir Genom Araştırma Enstitüsü kurmuştur.





















Acemi Yüzücüler - The Big Bad Swim / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i10.tinypic.com/4ul3cs2.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Ishai Setton
Senaryo:Daniel Schechter
Müzik:Chad Kelly
Süre:1 saat 36 dk
Oyuncular:Jess Weixler,Liza Lapira,Paget Brewster,Crystal Bock,Jeff Branson











Missing Lynx and El lince perdido / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/k1swuf.jpg
Tür:Animasyon / Komedi
Yönetmen:Manuel Sicilia, Raul Garcia
Senaryo:Jose E. Machuca, Manuel Sicilia, Raul Garcia
Müzik:Sergio De La Puente
Süre:
Oyuncular:Abraham Aguilar,Beatriz Berciano,Carlos Del Pino,Cecilia Santiago,Cesar Sarachu