12 Ağustos 2009 Çarşamba

Dakota Skye - 2008 Türkçe Altyazılı

Dakota Skye,online izle,afiş
Yapım:2008 / ABD
Tür:Dram
Yönetmen:John Humber
Senaryo:Chad J. Shonk
Müzik:Seth Podowitz
Süre:89 Dk ..
Oyuncular:Eileen April Boylan, Ian Nelson, J.B. Ghuman Jr., Scott F. Anderson, Matt Baker, Bay Dariz, Lori Decker, Dominique Generaux, Destiny Hyden, Brielle Montoya
Konu:Dakota Skye kendini bildi bileli bu uğursuz olağanüstü güçle yaşıyordu.Duyduğu yalanı hemen anlıyordu.Düşünsenize
en güvendiğiniz, en sevdiğiniz insanların her dakika yalan söylediğini. Arkadaşlarınız, aileniz, öğretmeniniz ..




















Irina Palm - 2007 Türkçe Altyazılı

Irina Palm,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere, Lüksemburg
Tür:Dram
Yönetmen:Sam Garbarski
Senaryo:Sam Garbarski, Philippe Blasband, Martin Herron
Müzik:Ghinzu
Süre:1 saat 43 dk
Konu:Orta yaşlı Maggie torununun hayatını kurtaracak tedavi için gerekli olan parayı bulmak zorundadır. Bütün maddi kaynakları tükenen Maggie, tek oğlu Tom ve karısı Sarah ın azalan umutlarını ayakta tutmak için elinde geleni yapar.
Hostes aranıyor ilanı gözüne iliştiğinde ise kendini bir seks kulübünde bulur. İşin içeriği ise saygın, orta sınıf bir kadın için oldukça şaşırtıcıdır. Evini küçük Olly nin tedavi masraflarını karşılamak için çoktan satmış olan Maggie , en kısa yoldan para kazanmak için son şansı olan bu işi kabul eder.
Çekingen Maggie için seks dünyasındaki bu başlangıç oldukça zordur. Çokbilmiş iş arkadaşı Luisa, Maggiee yardımcı olur ve iki kadın arasında dokunaklı bir arkadaslık başlar. İşveren Miki işine bağlı Maggie yi arzulanan ve iyi kazanan Irina Palm a dönüştürür.
Maggie bundan böyle kendini yaşlı ve işe yaramaz olarak görmeyecektir.
Maggienin bu çifte hayatı dedikoducu komşularının gözünden kaçmaz. Dik başlı kadın inatla sessizliğini korur, paranın kaynağını kendi oğlundan bile saklar. Fakat ortaya çıkması kaçınılmazdır ve Maggie ikiyüzlülüğün çirkin yüzüyle ve kendi vicdanıyla yüzleşmek zorundadır. Başını dik tutmaya çalışan Maggie aile sevgisinden başka şeyler de bulacaktır ..















İsyan - Equilibrium - 2002 Türkçe Dublaj

İsyan,Equilibrium,online izle,afiş
Yapım:2002, ABD
Tür:Gerilim / Bilim Kurgu / Aksiyon
Yönetmen:Kurt Wimmer
Senaryo:Kurt Wimmer
Müzik:Klaus Badelt
Süre:107 dk.
Oyuncular:Dominic Purcell (Seamus) , Christian Bale (John Preston) , Sean Bean (Partridge) , Sean Pertwee (Rahip) , William Fichtner (Jurgen) , Angus MacFadyen (Dupont) , Taye Diggs (Brandt) , Emily Watson (Mary O'Brien) , Emily Siewert (Lisa Preston) , Matthew Harbour (Robbie Preston) , Alexa Summer (Viviana Preston)
Konu:3. dünya savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı bilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak ve güzel sanatlarla iştigal etmek yasaktır. Duygu ve heyecan uyandıracak şeylerle ilgilenmek, ölüm cezasına bile yol açabilmektedir.
Üst düzey bir güvenlik ajanı olan John Preston, kurallara karşı duranları bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Kullananlarda sisteme uygun bir ruh hali yaratan Proziumu içmekten vazgeçtiğinde, sistemin en büyük silahlarından biri olan ajan eski kimliğinden uzaklaşmaya başlayacaktır...
Biçimsel olarak Matrixe, öyküsü ile de Fahrenheit 451e benzetilen film, karşı ütopik bilim kurgu filmlerinin şimdilik en son örneği.
Filmleri önceki klasik yapımlarla karşılaştırmayı, ve özgün olanın altında buzağı aramayı çok seven eleştirmenlerin ve sinemaseverlerin filmi karalama çalışmalarına rağmen, yeni keşiflerde bulunmaya açık olanları ödüllendiren bir yapım.















Mükemmel Bir Kaçış - A Perfect Getaway - 2009 Orjinal Dil

Mükemmel Bir Kaçış,A Perfect Getaway,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram / Korku / Roman / Gizem
Yönetmen:David Twohy
Senaryo:David Twohy
Süre:97 Dk..
Oyuncular:Steve Zahn... Cliff
Timothy Olyphant... Nick
Milla Jovovich... Cydney
Kiele Sanchez... Gina
Marley Shelton... Cleo
Konu:Mükemmel Bir Kaçış - A Perfect Getaway Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler
Not:Film Altyazısız ve "TS" dir, En Kısa Sürede
Kaliteli Bir Sürümü Yayınlanacaktır.


Altarnatif 1

Altarnatif 2

Altarnatif 3

Altarnatif 4

Kobranın Yükselişi - G.I. Joe Rise of Cobra - 2009 Orjinal Dil

Kobranın Yükselişi,G.I. Joe Rise of Cobra,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon / Macera / Roman
Yönetmen:Stephen Sommers
Senaryo:Stuart Beattie,David Elliot
Süre:118 Dk..
Oyuncular:Adewale Akinnuoye-Agbaje... Heavy Duty
Christopher Eccleston... McCullen / Destro
Grégory Fitoussi... Baron de Cobray
Joseph Gordon-Levitt... The Doctor / Rex
Leo Howard... Young Snake Eyes
Konu:Kobranın Yükselişi - G.I. Joe Rise of Cobra Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler
Not:Film Altyazısız ve "TS" dir, En Kısa Sürede
Kaliteli Bir Sürümü Yayınlanacaktır.


Altarnatif 1

Altarnatif 2

Altarnatif 3

Yağmurdan Sonra – 2008 Yerli

Yağmurdan Sonra,online izle,afiş
Yapım: 2008 ~ Türkiye
Tür: Dram, Politik
Yönetmen:Görkem Turgut
Senaryo:Görkem Turgut
Müzik:Cahit Berkay
Oyuncular:Pelin Batu,Nilgün Belgün,Demir Karahan,Umut Temizaş,Serhan Yavaş
Konu:12 Eylül askeri darbesinin hemen ardından, fikirlerinden ötürü tutuklanan Nuri İlker (Serhan Yavaş) isimli yazar, ülkenin o dönemde içinden geçtiği talihsiz ve 'hoyrat' günlerden fazlasıyla nasibini almış, ağır işkenceli sorgularda kalmış ve pek çok kapalı cezaevinde yıllarını geçirmek durumunda kalmıştır. Cezasını tamamlamasına dokuz ay kalaysa, 'iyi halinden' dolayı Gökçeada Yarı Açık Cezaevi'ne sevk edilir. Bu durum, görünüşte onun için olumlu bir gelişme olsa da, Gökçeada onun yaşamının son derece önemli bir yeri olacaktır. Cezaevinin 'yarı açık' yapısı nedeniyle alışmadığı kadar farklı bir yaşama başlayan Nuri, kısa zamanda bu yeni duruma ayak uydurmaya başlasa da, cezaevinin siyasal olarak karşıt görüşlü müdürü Halim Özay'la (Turan Özdemir) ilk anlardan itibaren başlayan gerginlik yaşar. Nuri'nin yaşamında belki de ilk kez tattığı bir duyguyla, üzüm bağlarındaki çalışmalar sırasında Sumru Özay'a (Pelin Batu) aşık olur.
Halim'le sekiz yıldır evli olan Sumru'nun dramı da Nuri'ninkine benzer. Çünkü Sumru hiçbir zaman kocasını sevememiş, onunla dünyaları ve fikirleriyle yaşamı yorumlayışları hep apayrı olmuştur. Aralarındaki yaş farkı ve bir de bunun üzerine, Halim'in iktidarsızlığıyla çocuksuz kalışları eklenince evlilik Sumru için bir azaba dönüşmüştür. Halim'in durumuysa farklıdır. Halim, ilk günden beri Sumru'ya tutkuyla bağlı ve ama ona hiçbir zaman erişememenin acısını yaşar.









Kotku - To Nie Tak Jak Myslisz - 2008 Türkçe Altyazılı

Kotku,To Nie Tak Jak Myslisz,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ Polonya
Tür:Komedi
Yönetmen:Slawomir Krynski
Süre:1 saat 41 dk
Oyuncular:Jan Frycz... Dr. Filip Morawski
Katarzyna Figura... Morawska
Malgorzata Buczkowska... Nurse Dominika
Tomasz Kot... Bogus
Malgorzata Kocik... Jane
Konu:Kotku - To Nie Tak Jak Myslisz Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler













Efsane - The Myth - 2005 Türkçe Dublaj

 Efsane,The Myth,online izle,afiş
Yapım:2005 / Çin, HongKong
Tür:Aksiyon / Gerilim / Fantastik /Macera / Komedi
Yönetmen:Stanley Tong
Senaryo:Hai-shu Li, Stanley Tong
Müzik:Gary Chase, Nathan Wang
Süre:118 Dk ..
Oyuncular:Mallika Sherawat, Jackie Chan, Ken Lo, Rongguang Yu, Hee-seon Kim, Tony Leung Ka Fai
Konu:Arkeolog olan Jack, büyük güçleri olan bir taşın peşindedir. İnanışa göre bu taş, yerçekimini ortadan kaldırmaktadır. Yardımcısı ile birlikte bu taşı bulmak için dünyanın her yanına yolculuk yapmaktadır. Jack'in farklı bir yaşamı daha vardır. Rüyalarında Çin Hanedanı'nın baş generali Meng-yi olarak, güzeller güzeli prensese aşıktır. Arkeolojik araştırmaları sırasında rüyalarındaki prensesin resmi ile karşılaşan Jack'in rüyaları ve gerçek yaşamı artık bir noktada kesişmiştir. Rüyalarında General Meng-yi karakterindeyken prensesin kendisine gösterdiği şelaleyi gerçek yaşamda bulur. Şelalede yaptığı araştırmada ise, prensese ve rüyalarındaki dünyaya ulaşacaktır ..



















Aşk Ve Dans - Love And Dancing - 2009 Türkçe Altyazılı

Aşk Ve Dans,Love And Dancing,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ Amerika
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Robert Iscove
Senaryo:Tom Malloy
Oyuncular:Amy Smart Tom Malloy Billy Zane Nicola Royston Caroline Rhea
Konu:Jake Mitchell Dünya Batı Sahili Dans Şampiyonunu savunmaktadır. Herşeye sahiptir görüntü kişilik ve stil. Ancak gençken geçirdigi bir kulak enfeksiyonu nedeniyle sağır olmuştur dans etmesini de müzigin titreşimlerini hissederek öğrenmiştir. Ancak dans şampiyonasında partneri Corinne ile birlikte hiç beklemedikleri birinciliği eld edince jake kendini kötü hisseder. AcAba jüriler ona acıdığı için mi birinciligi verdiler diye düşünür jack gerçekten bu birinciligi hak ediyor mudur?





Kırılgan Yaşam - A Broken Life - 2008 Türkçe Altyazı

A Broken Life,Kırılgan Yaşam,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ Kanada
Tür:Dram
Yönetmen:Neil Coombs
Senaryo:Grace Kosaka, Neil Coombs
Müzik:Christopher Dedrick
Süre:1 saat 37 dk
Konu:Max alelade hayatından bunalmış ve intihar etmeye karar vermiştir. En yakın arkadaşı Bud’ı onun dünyadaki son gününü filme çekmesi için tutar…