30 Mayıs 2009 Cumartesi

Sessiz Zehir - Silent Venom / 2009 / DivX / Orjinal Dil / Bedava İzle

http://i41.tinypic.com/ibx9ps.jpg
Tür:Aksiyon / Korku
Yönetmen:Fred Olen Ray
Senaryo:Mark Sanderson
Oyuncular:Krista Allen,Luke Perry,Tom Berenger,Anthony Tyler Quinn,Louis Mandylor
Konu:Sessiz Zehir - Silent Venom Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler

Film'i İzlemek için aşağıdaki link'e Tıklayınız.

Yolcular - Passengers / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i43.tinypic.com/fbx62u.jpg
Tür:Dram / Gerilim / Gizem
Yönetmen:Rodrigo Garcia
Senaryo:Ronnie Christensen
Müzik:Ed Shearmur
Süre:85 Dk ..
Oyuncular:Anne Hathaway, Patrick Wilson, Clea Duvall, Dianne Wiest, Andre Braugher, Ryan Robbins, David Morse
Konu:Genç terapist Claire Summers (Anne Hathaway), hocası (Andre Braugher) tarafından korkunç bir uçak kazasından sağ kurtulan beş yolcuya danışmanlık yapmakla görevlendirilir. Böyle güç bir görev alan Claire’in yaşadığı zorluklar, yardım elini reddeden ve kazayı bahane ederek ona açık açık kur yapan Eric (Patrick Wilson) ile karşılaşınca kat be kat artar. Claire Eric’le arasında mesleğinin gerektirdiği mesafeyi korumaya çabalarken, diğer hastalar kazaya dair –ve havayolları şirketinin resmi açıklamalarıyla çelişen— ayrıntıları anımsamak için mücadele vermektedirler. Havada gerçekleşen olası bir patlamayla ilgili anıları su yüzüne çıktığında, yolcular gizemli bir şekilde ortadan kaybolmaya; Claire de bu olayda havayollarının parmağı olduğundan şüphelenmeye başlar. Gerçeği açığa çıkarmaya kararlı olan Claire’in git gide içine çekildiği komplo ve Eric’le giderek derinleşen ilişkisi, kaderin şiddetli bir oyunuyla birbirine karışacaktır ..









I Can't Think Straight / 2007 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i41.tinypic.com/28s4shx.jpg
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Shamim Sarif
Senaryo:Kelly Moss, Shamim Sarif
Müzik:Raiomond Mirza
Süre:80 Dk ..
Oyuncular:Lisa Ray, Sheetal Sheth, Kimberly Jaraj, Rebecca Jameson, Antonia Frering, Dalip Tahil, Gabrielle Amies, Jessica Allsop, Nina Wadia, Siddiqua Akhtar
Konu:Göreneksel Ortadoğu toplumun üst basamaklarında, Reema ve Ömer, onların kızı Tala'nın evliliğine hazırlıgını anlatan duygulsal film ..







Sonbahar / DvD / 2008 / Yerli / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/2w7fpjm.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Özcan Alper
Senaryo:Özcan Alper
Müzik:Mohammed Mokhtary
Süre:1 Saat 40 Dk.
Oyuncular:Onur Saylak , Cihan Camkerte , Yasar Güven , Serkan Keskin , Megi Kobaladze , Nino Lejava , Sibel Öz , Serhan Pirpir , Raife Yenigül
Konu:Yusuf 1997 yılında 22 yaşında üniversite öğrencisi iken girdiği cezaevinden, 10 yıl sonra sağlık nedenleriyle tahliye edilir. Yusuf 'u, cezaevinden çıkıp geldiği Doğu Karadenizde ki köyünde bir tek yaşlı ve hasta annesi karşılar. O cezaevinde iken babası ölmüş, ablası ise evlenip büyük bir kente taşınmıştır.
Ekonomik nedenlerle sadece yaşlıların kaldığı bu dağ köyünde Yusuf bir tek çocukluk arkadaşı Mikail ile görüşmektedir. Sonbaharın kendini yavaş yavaş kışa teslim ettiği günlerde, Yusuf Mikail ile gittiği bir meyhanede ******lik yapan genç ve güzel Gürcü kızı Eka ile karşılaşır. Farklı dünyalardan gelen bu iki insanın birlikteliği için ne zaman ne de koşullar uygundur. Yine de Yusuf için aşk son bir kez hayata tutunma ve kendi yalnızlığından sıyrılma çabasına dönüşür. Eka içinse Yusuf bu dünyadan çok uzakta, hatta şimdiki zamanda yaşamayan, Rus romanlarından kaçmış bir karakterdir.
90 sonrasını arka planına alarak bir dönemin ironisini, acımasızlığını ve gerçekliğini ele alan filmde, yakın tarih hem belgeleniyor hem de eleştirel bir süzgeçten geçiriliyor.









Ağustos - August / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/24y4ayq.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Austin Chick
Senaryo:Howard A. Rodman
Müzik:Nathan Larson
Süre:88 Dk..
Oyuncular:Ron Insana ... Himself
Marc Klee ... Himself
Josh Hartnett ... Tom Sterling
Adam Scott ... Joshua Sterling
Robin Tunney ... Melanie Hanson
Konu:Ağustos - August Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler









Tembel Korsanlar / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img14.imageshack.us/img14/3790/uzif.jpg
Tür:Animasyon / Macera
Yönetmen: Mike Nawrocki
Senaryo:Phil Vischer
Seslendirenler:Mike Nawrocki , Andy Youssi , Colleen Curtis , John Wahba , Megan Murphy
Konu:Uzun boylu, güçlü ve yakışıklı kahraman figürü bu eğlenceli animasyonla tarih oluyor. Çünkü bu macerada kahramanlarımız “sebzeler”.
Elliot, Sedgewick ve George büyük bir korsan gösterisinde yer alma hayallari kurarlar. Fakat Elliot’ın utangaçlığı, Sedgewick’in tembelliği ve George’un öz güven eksikliği hayallerinin önündeki en büyük engellerdir. Gökyüzünden gelen gizemli bir cisim hayallerine açılan bir kapı olacaktır. Geçmişten gönderilen bu cismin amacı gerçek kahramanları bulmaktır. Üç arkadaş bir anda kendilerini 17. yüzyılda ve tehlikenin tam ortasında bulurlar. Artık korkularıyla yüzleşme vakti gelmiştir. Kraliyet ailesini korumakla yükümlü kahramanlarımızı zorlu bir mücadele beklemektedir.







Zohan'a Bulaşma - You Don't Mess With The Zohan / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i38.tinypic.com/zl930h.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi
Yönetmen:Dennis Dugan
Senaryo:Adam Sandler, Judd Apatow, Robert Smigel
Müzik:Rupert Gregson-williams
Süre:1 saat 53 dk
Oyuncular:Adam Sandler,Rob Schneider,Kevin James,John Turturro,Chris Rock
Konu:Filmde bir İsrail komandosu, başka bir deyişle kalifiye bir mossad ajanını canlandıran Zohan (Adam Sandler) aksanı ve enterasan saç tarzıyla karikatürize edilmiş bir kahramana hayat veriyor. Kurşunların havada uçuştuğu bir İsrail askeri, komando eğitimi almış, her türlü silahı kullanacak yetkinlikte, yükseklerden atlayıp sıçrayacak kadar da hünerli.Operasyondan operasyona koşturan kahramanımız günün birinde asıl isteğinin saç kesmek olduğunun farkına varıyor ve kendini ölmüş gibi gösterip, soluğu New York'ta alıyor. Saç stilisti olarak kendine müşteri bulmakta zorlanmıyor ama sorunlar da peşini bırakmıyor.









Yokedici - The Terminator 1 / 1984 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img444.imageshack.us/img444/1871/posteruv6.jpg
Tür: Gerilim / Aksiyon / Bilim Kurgu
Yönetmen: James Cameron
Senaryo:James Cameron , Gale Anne Hurd
Müzik: Brad Fiedel , Thanee Cain
Süre:108 dk.
Oyuncular:Arnold Schwarzenegger (Yokedici) , Michael Biehn (Kyle Reese) , Linda Hamilton (Sarah Connor) , Paul Winfield (Teğmen Ed Traxler) , Lance Henriksen (Detektif Vukovich) , Rick Rossovich (Matt Buchanan) , Bess Motta (Ginger Ventura) , Earl Boen (Dr. Peter Silberman)
Konu:2029 yılının kıyamet-sonrası Los Angeles'ında Skynet adlı yapay zeka ürünü bilgisayar sistemi 1990'larda büyük bölümünü yok ettiği insan ırkının kurtulmayı başaran direnişçilerine karşı savaşmaktadır.
Direnişçiler Skynet'e karşı başarıya ulaşmadan hemen önce Skynet savaşçı Terminator'larından birine zamanda yolculuk yaptırarak onu geçmişe göndermeyi başarır. Terminator'ın görevi direnişçilerin başı olan John Connor'ın annesi Sarah Connor'ı öldürmektir...
1980'lerin en popüler popüler bilim-kurgu tasarımları olarak hatırlanan nükleer yıkım, kıyamet-sonrası dünya, insan görünümlü cyborg'lar gibi fikirlerin gerçekleştirilmesinin tarihi itibariyle teknik açıdan en mükemmel örneğini teşkil eden Terminator, filmin yönetmeni ve yardımcı yazarı James Cameron'ı dünya çapında üne kavuşturmış ve aksiyon filmleriyle yıldızlaşan Arnold Schwarzenegger'in ününü sabitleştirmesini sağlamıştı.









Sevgilimin Eski Nişanlısıyla Tanıştığım Gün / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i27.tinypic.com/v3pohg.jpg
Tür:Romantik / Komedi / Fantastik
Yönetmen:Jeff Lowell
Senaryo:Jeff Lowell
Müzik:David Kitay
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Eva Longoria, Paul Rudd, Jason Biggs, Stephen Root, Lindsay Sloane, Lake Bell
Konu:Eski erkek arkadaşının, kendisinin ölümünden sonra yaşamaya başladığı yeni ilişkisini bozmaya çalışan bir hayaletin hikayesi.
Kate (Eva Longoria Parker) ve erkek arkadasi Henry (Paul Rudd) güzel bir beraberlik yaşarlarken, nişanlanacakları gün Kate ölür. Henry’nin kız kardeşi, yaşadığı zor günleri atlatabilmesi için onu bir danışmana gitmeye ikna eder. İlk başlarda isteksizce giden ve yoğun şüphe duyan Henry bu seanslar sırasında Ashley ile yakınlaşır ve onun yeteneğine inanır. Aralarında duygusal bir yakınlaşma olan Henry ve Ashley mutlu bir beraberliğe doğru giderken, Kate geri döner!
Şimdi çok daha büyük bir sorunları vardır. Kate''in ruhu yeryüzüne geri dönmüştür ve ölü gelin, Henry''nin yeni beraberliğinden hiç hoşnut olmamıştır. Kate erkek arkadaşının yeni ilişkisini mahvetmek için elinden geleni yapacaktır ..