15 Temmuz 2009 Çarşamba

Sihirli Dağ - Race To Witch Mountain DvD'den Online (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/2gxgro2.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Komedi, Macera
Yönetmen:Andy Fickman
Senaryo:Alexander Key, Matt Lopez, Alexander Key (Kitap)
Müzik:Trevor Rabin
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Dwayne Johnson, Carla Gugino, Annasophia Robb, Tom Everett Scott, Robert Torti, Chris Marquette, Christine Lakin, Garry Marshall, Kim Richards, Bob Clendenin
Konu:Açıklanamayan doğaüstü olaylarla ünlü Nevada çölünün ortasında gizli bir yer olduğu söylentisi uzun yıllardan beri dilden dile dolaşır. Çöldeki esrarengiz olayların merkezinin Sihirli Dağ olduğu iddiaları bir şehir efsanesidir.
Las Vegas’lı taksi şoförü Jack Bruno (Dwayne “The Rock” Johnson) otomobiline doğaüstü güçleri olan iki genç insan alınca bir anda kendisini açıklayamadığı olaylar zincirinin tam göbeğinde bulur.Güç birliği yapan Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ’ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca heyecan dolu bir maceranın başlayacaktır ..














Kanlı Hesaplaşma - Shinjuku Incident (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i41.tinypic.com/sz957c.jpg
Yapım:2009, Hong-Kong
Tür: Aksiyon / Dram
Yönetmen:Tung-Shing Yee
Senaryo:Tung-Shing Yee , Tin Nam Chun
Müzik:Peter Kam
Süre:120 dk.
Oyuncular:Jackie Chan (Steelhead) , Naoto Takenaka (Inspector Kitano) , Daniel Wu (Jie) , Jinglei Xu (Xiu Xiu / Yuko Eguchi) , Bingbing Fan (Lily)
Konu:Tokyo’daki Çinli göçmenler, Japonlar tarafından kabul görmemekte, hayatlarını saklanarak ve korku içinde sürdürmektedirler. Köşe bucak yaşanan bu hayatların Çin’in kuzeyinde sade ve dürüst bir hayat süren Steelhead tarafından anlaşılması oldukça zordur.
Steelhead, bir süre önce Tokyo’ya giden kız arkadaşı Xiu Xiu’dan haber alamamaya başlayınca tehlikeli bir maceraya atılır ve kız arkadaşının peşinden yola koyulur. Steelhead, Tokyo’ya ulaştığında buradaki Çinli göçmenlerin sadece Japonlar’ın değil Çinli çetelerin de baskısı altında olduklarını görür. Kız arkadaşını ararken farkında olmadan bir yakuza ile karşı karşıya kalan Steelhead, ne tesadüftür ki yakuzayla karşılaşınca kız arkadaşını da bulmuş olur.
Ancak Xiu Xiu, Japon kimliği edinmiş ve bir yakuza olan Eguchi ile evlenmiştir. Steelhead arkadaşlarının güvenini kazanır ve Eguchi ile bir ortaklığa girişir. Bir rakibini yenmesine yardım edince Eguchi ona Shinjuku’nun gece kulüplerinin yönetimini verir. Ancak Steelhead’in bu çete işlerine bulaşmak gibi bir niyeti yoktur. Tokyo’nun dışında yeni bir iş ve yeni bir aşk bulur. Fakat bu huzurlu yaşamı fazla uzun sürmez.























Düşler, Tutkular ve Suçlar - The Dreamers +18 (2003 - Tükçe Dublaj)

http://i39.tinypic.com/1687eae.jpg
Yapım:2003 / ABD, Fransa, İngiltere, İtalya
Tür:Dram
Yönetmen:Bernardo Bertolucci
Senaryo:Gilbert Adair, Gilbert Adair (Kitap)
Süre:115 Dk ..
Oyuncular:Eva Green, Louis Garrel, Anna Chancellor, Michael Pitt, Robin Renucci, Pierre Hancisse, Valentin Merlet, Lola Peploe, Ingy Fillion, Jean-Paul Belmondo, Aleksandra Kacprzak, Henri Langlois, François Truffaut
Konu:Üç öğrencinin birbirlerinin hayatlarını ve cinselliklerini test ettikleri ve nereye kadar gitmeye cesaret edeceklerini gösteren bir film...
Isabelle ve erkek kardeşi Theo, anne babaları tatile gittiğinde Paris’te öğrenim gören Amerikalı öğrenci Matthew''u sevlerine davet ederler. Üçlü, evde kaldıkları süre boyunca kurallarını kendilerinin koydukları akıl oyunlarıyla birbirlerinin duygularını ve cinselliklerini keşfe çıkarlar.
Fransa''nın politik çalkantı içinde olduğu 1968 yılında geçen film, arka planda dönem gençliğinin yükselen sesini beyazperdeye yansıtıyor ..
Not:Film +18 Yaş ve üzeri,Cinsel sahneler içermektedir..
















Uçurtmayı Vurmasınlar (Yerli - 1989)

http://img22.imageshack.us/img22/1979/ucurtmayivurmasinlar.jpg
Yapım:1989 , Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Tunç Başaran
Senaryo: Feride Çiçekoğlu
Müzik:Özkan Turgay
Süre:1 Saat 40 Dk.
Oyuncular:Nur Sürer , Düsun Demirel , Ozan Bilen , Meral Çetinkaya , Güzin Özipek , Güzin Özyağcılar , Özlem Savaş
Konu:Beş yaşındaki bir çocuğun gözüyle kadınlar hapishanesinin ve sevginin öyküsüdür anlatılan. Küçük Barış'ın (Ozan Bilen) bu dört duvar arasında ne suçu vardır ki? Oysa esrardan tutuklanan annesi değil midir? Barış henüz algılayamadığı bir garip dünyanın içinde, her yanı soğuk ve sağır duvarlarla çevrili bir hapishane avlusunda gökyüzünü ve özgürlük uçurtmalarını gözlemektedir. İnci Abla’sı (Nur Sürer), Özgürlüğüne kavuştuktan sonra bir gün uçurtma olup geri döneceğine söz vermemiş midir? (Agah Özgüç'ün 100 Filmde Türk Sineması kitabından)














Bıçağın İki Yüzü 3 - Blade 3 - Blade Trinity (2004 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/zujdw7.jpg
Yapım:2004 ~ ABD
Tür:Aksiyon , Gerilim
Yönetmen:David S. Goyer
Senaryo: Marv Wolfman
Süre:1 saat 53 dk
Oyuncular:Jessica Biel , Ryan Reynolds , Wesley Snipes , Dominic Purcell , Parker Posey
Konu:Serinin son bölümünde sorunlar oldukça fazlalaşıyor. Vampirlerin çabaları ile uyandırılan Dracula uyandırılma sebebinin Blade olduğunu öğrenir ve kendisini Dracula ile inanılmaz bir savaş içerisinde bulan Blade'e destek sözü veren ekiple birlikte iş başına koyulurlar ancak Dracula sıradan bir düşman olmadığını çok sürmeden belli eder.














Bıçağın İki Yüzü 2 - Blade 2 (2002 - Türkçe Dublaj)

http://i34.tinypic.com/v6mzwn.jpg
Yapım:2002 ~ ABD
Tür:Aksiyon , Gerilim
Yönetmen:Guillermo del Toro
Senaryo: Gene Colan , Marv Wolfman
Süre: 1 saat 54 dk
Oyuncular: Wesley Snipes , Ron Perlman , Thomas Kretschmann , Norman Reedus , Kris Kristofferson
Konu:Bu filmde Blade, sadece insanları değil, vampirleri de öldürerek türeyen bir vampir türüyle mücadele ediyor. Bu işi tek başına yapamayacağından ' Reaper ' adındaki yeni vampir türünü durdurabilmek için ezeli düşmanı Damaskinos'la işbirliğine girmek zorunda kalıyor. Ölümlü ve ölümsüz herkes için tehlikeli olan bu vampirleri durdurabilmek için Damaskinos'un kızı Nyssa ve ortağı Asad Blade'e birlikte mücadele etme teklifinde bulunuyorlar.



















512

Bıçağın İki Yüzü - Blade (1988 - Türkçe Dublaj)

http://i16.tinypic.com/86jbg54.jpg
Tür:Aksiyon , Gerilim , Korku
Yönetmen:Stephen Norrington
Müzik:Mark Isham
Oyuncular:# Wesley Snipes, Stephen Dorff , Udo Kier, Kris Kristofferson, Shannon Le
Konu:
Vampirler her geçen gün çoğalmaktadır ve insnlara saldırmaktadır. yine bir gün olağan saldırılarında hamile bir bayana saldırılar. saldırı sonucu kadın ölür ama çocuğu dünyaya gelir. yarı insan yarı vampir olan bu çocuk ilerde tüm vampirlere savaş açacak bir süper kahraman olacaktır.
yarı insan olmasından olayı güneş ışığından etkilenmeyen blade tüm vampirlerin korkulu rüyası olacaktır
















Bir Konuşabilse - Lost in Translation (2003 - Türkçe Dublaj)

http://i13.tinypic.com/3yex74i.jpg
Yapım:2003 ~ ABD , Japonya
Tür:Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen:Sofia Coppola
Senaryo:Sofia Coppola
Süre:1 saat 42 dk
Konu:Bob Haris ve Charlotte Tokyo’da ikİ Amerikalıdır. Bob, Tokyo’ya bir viski reklamında oynamak için gelmiştir, Charlotte ise işkolik bir fotoğrafçı olan kocasının peşinden sürüklenmiştir. Her ikisini de uyku tutmayınca, bir gece lüks bir otelin barında yolları kesişir.
Bu buluşmanın sonunda aralarında sıkı bir dostluk başlayacaktır. Birlikte Tokyo’yu keşfe çıkarlar, Tokyolularla aralarında çok komik olaylar geçer ve sonunda bambaşka yaşamların mümkün olduğunu keşfederler.














Günışığı Temizleme Şirketi - Sunshine Cleaning (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i40.tinypic.com/2v97mgh.jpg
Yapım:2008 / ABD
Tür:Komedi / Dram
Yönetmen:Christine Jeffs
Senaryo:Megan Holley
Müzik:Ronald J. Webb, Albert Thrower
Süre:102 Dk ..
Oyuncular:Emily Blunt, Amy Adams, Mary Lynn Rajskub, Alan Arkin, Eric Christian Olsen, Kevin Chapman, Judith Jones, Amy Redford, Christopher Dempsey, Ivan Brutsche
Konu:Lisede amigo kızlar takım kaptanı olan Rose Lorkowski, şimdi 30'larındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur.
8 yaşındaki oğlunu özel okula göndermek isteyince, evli olan sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.
Aslında onu her zaman hayal kırıklığına uğratan kardeşi Norah'yı da onunla birlikte çalışmak için ikna ettikten sonra Sunshine Cleaning ( Gün Işığı Temizleme) adlı küçük bir iş kurar.
Bu iş ikisinin de önceliklerini, hayattaki amaçlarını belirlemek açısından güzel bir deneyim olacaktır. Rose ve Norah zorluklarla yüzleşecek ve daha mutlu olabilmek, daha iyi yaşayabilmek için çabalayacaklardır ..