10 Mayıs 2009 Pazar

Sokağın Kralları - Street Kings / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/283563.jpg
Tür:Dram, Polisiye, Suç
Yönetmen:David Ayer
Senaryo:Kurt Wimmer, Jamie Moss, James Ellroy
Müzik:Graeme Revell
Süre:1 saat 47 dk
Oyuncular:Keanu Reeves,Chris Evans,Forest Whitaker,Hugh Laurie,Amaury Nolasco
Konu:Ludlow kendi dünyası ile sokaklar arasındaki uçurumu hiçbir zaman aşmamış kıdemli bir polistir. Ancak karısını kaybettikten sonra hayatı keyifsiz, karanlık ve ölümcül bir hâl alacaktır. Görev aldığı polis departmanında yozlaşmaları fark eden Ludlow, partnerinin ölümü ile ilgili dosyada araştırma yaparken, tüm hayatını adadığı ve kendisinin de içinde bulunduğu teşkilâta başkaldırmak zorunda kalır.









Pardon, Seni Seviyorum / Scusa ma ti chiamo amore / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i34.tinypic.com/14tvd6q.png
Tür:Romantik
Yönetmen:Federico Moccia
Senaryo:Chiara Barzini, Luca Infascelli
Süre:110 Dk ..
Oyuncular:Raoul Bova, Michela Quattrociocche, Luca Angeletti, Gisella Marengo, Francesca Antonelli, Francesco Apolloni, Cecilia Dazzi, Francesca Ferrazzo, Rossella Infanti, Veronica Logan, Cristiano Lucarelli, Pino Quartullo, Riccardo Sardonè
Konu:Gerçek aşk, hiç beklemediği bir anda, ciddi, yakışıklı ve başarılı biri olan Alex'in hayatına giriverir. Kırkına yaklaştığı sırada, sabah işine giderken bir kavşakta, motosikletli Niki'ye çarpar.
Bu karşılaşma, Alex'in oturmuş ve düzenli hayatını altüst eder. Niki, on yedi yaşının verdiği bütün masum neşesi ve şaşırtıcı bilgeliğiyle hayatına girer. Yıllardır birlikte yaşadığı kadının arkasında bıraktığı köhnemiş bütün kalıpları, yerleşik fikirleri ve kasvetli alışkanlıkları, hatta hüznü siler atar ..











Şov Kızları - Showgirls / 1995 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img152.imageshack.us/img152/2599/ver10ps0.png
Tür:Dram
Yönetmen:Paul Verhoeven
Senaryo:Joe Eszterhas
Müzik:
Süre:
Oyuncular:Gina Gershon,Elizabeth Berkley,Glenn Plummer,Robert Davi
Konu:Nomi Malone (Elizabeth Berkley, Kazanma Hırsı) adlı genç ve gizemli bir kadın Las Vegas’ta yer alan ve yüksek sınıftan insanların kaldığı bir otelde ‘showgirl’ olarak çalışmaya başlar. Burada Molly (Gina Gershon, Bound) ile tanışır ve yakın arkadaş olurlar.
Daha sonra Stardust Casino’da sahnelenecek ‘Goddess’ isimli büyük gösteride bir rol kapar. Ancak bu renkli ve çekişmeli dünyada ayakta kalabilmek için büyük fedakarlıklar yapması gerekmektedir.











İşin Sonu / Crossing Over - 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i44.tinypic.com/2weylp0.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Wayne Kramer
Senaryo:Wayne Kramer
Süre:140 dk.
Oyuncular:Harrison Ford (Max Brogan) , Sean Penn (Chris Farrell) , Ray Liotta (Cole Frankel) , Ashley Judd (Denise Frankel) , Summer Bishil (Taslima Jahangir)
Konu:Crossing Over, farklı farklı ülkelerden gelme göçmenlerin Los Angeles'ta yasal bir statü kazanmalarını amaçlayan bir planlamayı anlatıyor.
Film; sınırlar, yeşil kart alma süreci, dosyada sahtecilik, göçmenleri için olan barınaklar, yerleştirme, terörizm ve kültür çatışması gibi önemli konuları da içeriyor.
Running Scared yazarı ve yönetmeni, ayrıca Mindhunters filminin yazarı olan Wayne Kramer, 1996 yılında yazdığı aynı adlı kısa filmini uzun metraja aktarmış. Kadrosunda çok önemli oyuncular içeren Crossing Over, sosyal içerikli sıkı bir drama hissi uyandırıyor.






The 39 Steps / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://innocentbystander.typepad.com/photos/uncategorized/39steps.jpg
Tür:Aile
Yönetmen:James Hawes
Süre:90 dk
Oyuncular:Rupert Penry-Jones ... Richard Hannay'ın
Lydia Leonard ... Victoria Sinclair
David Haig ... Sir George Sinclair
Patrick Malahide ... Profesör Fisher
Patrick Kennedy ... Hellory Sinclair
Konu:





Toronto Stories / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgjOqGFOthDUs2IGVJ4RpXcqPL4zzXcyd8d2mQVihLoth6g8Q_L8w5THgTHScNhRCBchiVR8lGkKThwzUqskkqR8oqVlDJI-mgX_Mfn6Rp2q9dU1zDn_QjoHuwitLHo1vBZuSffq05VQvO8/s400/Toronto-Stories-402160-946.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Sook-yin Lee, David Sutherland
Senaryo:Sook-yin Lee, David Sutherland
Müzik:E.c. Woodley
Süre:1 saat 29 dk
Oyuncular:Gil Bellows,Carly Pope,Julian Richings,Lisa Ray,Sook-yin Lee
Konu:





Çılgınlar Gemisi - Boat Trip / 2002 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i4.tinypic.com/4ha54i1.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Mort Nathan
Senaryo:William Bigelow, Mort Nathan
Müzik:Brad Segal, Robert Folk
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular:Cuba Gooding Jr.,Roselyn Sanchez,Victoria Silvstedt,Roger Moore,Vivica A. Fox
Konu:Jerry ve Nick hayatlarına giren kadınlardan sık sık kazık yiyen sıkı dostlardır. Güzel bir yolculuğa çıkıp, yaz mevsiminin güneşinden, bekarlığın da sürprizlerinden faydalanmaya karar verirler. Bunun en güzel yolu ise bir gemi yolculuğu gibi gözükmektedir..
Tanışacakları kadınların ve unutulmaz anların hayalini kurarak yolculuğa başlarlar. Fakat bindikleri gemide ters giden birşeyler vardır. Yolcular ağırlıklı olarak erkeklerden oluşmaktadır ve oldukça samimi bir tavır sergilemektedirler. Yanlışlıkla bir eşcinsel turuna katılmışlardır!
Gemiden atlayıp atlamamak konusunda kararsız kalan ikili, durumla yüzleşip olayları iyi yönleriyle görmeye karar verir. Gemide tek tük de olsa kadınlar da vardır. Ve gemi işlerinden arta kalan zamanlarda çok sıkılmaktadırlar!..
Eğlenceli ve keyifli bir film bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacaktır.









Lanetli Apartman - The Toolbox Murders / 2003 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img2.blogcu.com/images/f/i/l/filmrehberim/affiche_toolbox_murders_2004_1.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Tobe Hepper
Senaryo:Adam Gierasch, Jace Anderson
Müzik:Joseph Conlan
Süre:1 saat 31 dk
Oyuncular:Angela Bettis,Juliet Landau,Christopher Doyle,Adam Gierasch,Adam Weisman
Konu:Los Angeles'a yeni taşınan Nill (Angela Bettis) ve Steven Barrow (Brent Roam) Lusman Apartmanı'nda bir dairede kalırlar.
1940'larda Art Deco tarzında lüks bir otel olarak inşa edilen bu bina, o yılların zengn ve ünlü Hollywood sosyetisin gözde mekanı olmuştur. Ancak daha sonra kötü günler vaşlar ve bina bakımsızlıktan harap bir hale gelir. Binayı eski görkemine kavuşturmak için şimdi bir restorasyon çalışması başlatılmıştır. Ancak kimsenin bilmediği bir şey vardır: Lusman asla kurcalanmamalıdır.!
Binayı yenileme çalışmaları, binanın tüm sırlarını bilen ve her kilidi açabilen doğaüstü bir varlığın ortaya çıkmasına yol açmıştır. Türün usta yönetmeni Tobe Hepper'ın uzun süredir beklenen yeni korku filmi...









Akıl Oyunları - A Beautiful Mind / 2001 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img.blogcu.com/uploads/cihanstar_ps-beautifulmind_001_big-770701[1].jpg
Tür:Biyografi / Dram / Gizem / Psikolojik
Yönetmen:Ron Howard
Senaryo:Akiva Goldsman
Müzik:James Horner
Süre:2 saat 14 dk
Oyuncular:Russell Crowe,Jennifer Connelly,Ed Harris,Josh Lucas,Paul Bettany
Konu:John Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır.











Death Row -Ölum Sirasi / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.bedavafilmizlet.com/resimler/olumsirasi.jpg
Tür:Korku
Yönetmen:Jose Quiroz, Ed Quiroz
Senaryo:Jose Quiroz, Ed Quiroz
Süre:1 saat 27 dk
Oyuncular:Elias Castillo,Jimmy Bridges,Joe Estevez,Jose Rosete,Todd Bridges






Vaat Edilen Cennet - Paradise Now / 2005 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://iicas.ucsd.edu/images/people/paradisenow.jpg
Tür: Dram
Yönetmen:Hany Abu-Assad
Senaryo:Hany Abu-Assad , Bero Beyer , Pierre Hodgson
Müzik:Jina Sumedi
Süre:90 dk.
Oyuncular:Kais Nashef (Said) , Ali Suliman (Khaled) , Lubna Azabal (Suha) , Amer Hlehel (Jamal) , Hiam Abbass (Said'in annesi) , Ashraf Barhom (Abu-Karem) , Mohammad Bustami (Abu-Salim)
Konu:İki çocukluk arkadaşı, intihar bombacısı olarak yetiştirilirler. İkisinin de amacı Tel Aviv'de büyük bir eylem gerçekleştirmektir. Olay öncesi aileleriyle son bir gece geçirirler. Ve son yolculukları başlar...
Fakat adım adım eylerimlerine yaklaştıkça, beklenmedik olaylarla
karşılaşırlar ve kader yavaş yavaş yollarını ayırır.
Vaat Edilen Cennet, gerçekleştirdikleri terör olayları ile bütün dünyayı şaşkına çeviren intihar bombacılarının dünyasına içeriden bakıyor. Gösterildiği yerlerde olay yaratan sarsıcı bir film. Bütün dünyanın algılamaya çalıştığı bir ruh hali üzerine önemli bir inceleme.