25 Nisan 2009 Cumartesi

Korkunun Beklediği Yer:Alacakaranlık - Half Light / 2006 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.sinemablog.com/wp-content/uploads/2006/08/half-light-alacakaranlik.jpg
Tür:Gerilim / Romantik
Yönetmen:Craig Rosenberg
Senaryo:Craig Rosenberg
Müzik: Brett Rosenberg
Süre:110 dk.
Oyuncular:Nichola Bee (Kate McCulloch) , Therese Bradley (Morag) , Demi Moore (Rachel Carlson) , James Cosmo (Finlay Murray) , Henry Ian Cusick (Brian) , Jamie Edgell (Gordon McCloud) , Beans El-Balawi (Thomas Carlson)
Konu:Gizemli hikayelerle dolu kitaplarıyla ünlenmiş bir yazar olan Rachel'in hayatı, oğlunun boğularak ölmesi sonucunda darmadağın olur. Evliliğinin kötüye giden gidişatını da değiştiremeyince yeni bir hayat kurabilmek amacıyla sakin bir sayfiye yerine taşınır. Fakat hayatını tekrardan rayına oturtabilmek için çok uygun bir yermiş gibi görünen bu kasaba, garip olayların başlangıç noktası olacaktır.

Sahildeki fenerde bekçilik yapan Angus McCulloch'la zaman içerisinde gittikçe artan yakınlaşmaları, tam hayata bağlanması için yeni bir ışık olmuşken oğlundan gelmeye başlayan gizemli mesajlar, Rachel'in hayatını yeniden alt üst eder. Gördükleri gerçek midir yoksa halüsinasyon mudur? Eğer gerçekse Rachel'i büyük bir tehlike beklemektedir.

Hayalet ve gerilim hikayelerinden her zaman hoşlandığını belirten Avustralyalı yazar ve yönetmen Craig Rosenberg imzalı filmin ağır topu, hiç şüphesiz ki, ünlü aktris Demi Moore. Half Light, yönetmenin kendisi gibi gerilim filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken bir çalışma.

Cd1
http://video.yahoo.com/watch/2145160/6777286
Cd2
http://video.yahoo.com/watch/2147092/6783969

Okuyucu - The Reader / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjyqkQdY9E2Pk7_Zy_IXwfwe1kA3fpRd7bZj9skspP7gynPUqy3gnFfvhrKrRnlwJG66bRqxGzjcF85nk1-kh26K9eyHIYYP-OOXVDkBgDdVwxmAk5q33HScL4Xkgy5nCCTLA52HWJ8_4U/s320/The-Reader-Movie-Poster.jpg
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Stephen Daldry
Senaryo:David Hare, Bernhard Schlink (Kitap)
Müzik:Alberto Iglesias
Süre:123 Dk ..
Oyuncular:Kate Winslet, David Kross, Ralph Fiennes, Linda Bassett, Jeanette Hain, Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth, Bruno Ganz, Susanne Lothar, Alissa Wilms, Florian Bartholomäi, Friederike Becht, Matthias Habich, Frieder Venus, Marie-Anne Fliegel, Hendrik Arnst, Rainer Sellien, Torsten Michaelis, Moritz Grove
Konu:Bernhard Schlink'in 1995 tarihli aynı isimli romanından sinemaya uyarlanan "The Reader" savaşın arka planı oluşturduğu bir ortamda geçiyor. Film cinsel maceralar yaşamaya hevesli bir adamın kendisinden yaşça büyük bir kadınla yaşadığı gizli aşkın hikayesini anlatıyor ..












Destere / 2008 / DvD / Yerli / Bedava İzle

http://img03.blogcu.com/images/f/i/l/filmmarket/destere2008_1__1238853241.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Gürcan Yurt, Ahmet Uygun
Senaryo:Gürcan Yurt
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Peker Açıkalın, Erol Günaydın, Tuna Orhan, Ceyhun Fersoy, Ali Çatalbaş, Rahmi Dilligil, İlhan Kilimci, Volkan Demirok, Halil Kumova, Emine Umar, Devrim Atmaca, Feriha Eyüboğlu, Güzin Usta, A. Jacob Gragard, Yakup Yavru, Selin Denizli, Önder Açıkbaş, Şamil Kafkas, Akın Güneş, Nazif Uslu, Elif Sarıoğlu
Konu:'H'leri söyleyemediği için adları 'H' ile başlayan (Hamza, Hamdi gibi) insanları işkenceden geçirerek öldüren Trakyalı bir seri katilin maceraları anlatılıyor. Seri katilin kendine kurban seçtiği Hayrettin ve Hayati adlı aynı köyde yaşayan iki Trakyalı çiftçidir. Bir gün kendilerini tanımadıkları bir köy evinin bodrumunda bulurlar ve katilin sesiyle banttan dinledikleri "Oyun üüle oynanmaz, büüyle oynanır" oyununun tam ortasına düşerler ..







Hancock / 2008 / Türkçe Dublaj / Kaliteli Ses ve Görüntü / İndirmeden İzle

http://img403.imageshack.us/img403/9803/hancock1mu5.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Komedi / Macera
Yönetmen:Peter Berg
Senaryo:Akiva Goldsman, John August, Peter Berg, Vince Gilligan, Vincent Ngo
Müzik:John Powell
Süre:92 Dk ..
Oyuncular(İlk 5):Will Smith, Jason Bateman, Akiva Goldsman, Michael Mann, Thomas Lennon
Konu:Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır ..










Müthiş Dadı Müthiş Baba-Mrs. Doubtfire / 1993 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjahRdrpaTrqxHdH5Dg_tZYGDpqy7MRhSlcOYn8zV_vMC0MbMsavI7XfrBiIFq3v-9oTYo8YKPnDB9BVxK2X5Cc0PpFl40uQLOqHlq_Q1Rzz46bFl8BeUSq0EsWBa6m7wuKrAHnAdrnzntw/s320/m%C3%BCthi%C5%9F+dad%C4%B1.jpg
Tür:Aile / Dram / Komedi
Yönetmen:Chris Columbus
Senaryo:Leslie Dixon,Randi Mayem Singer,Anne Fine(Kitap)
Müzik:Howard Shore
Süre:2 saat 5 dk
Konu:Sizce sıradan bir baba çocukları ile daha fazla zaman geçirebilmek için ne kadar ileri gider? Daniel Hillard (Robin Williams) sıradan bir baba değildir. Eski karısının (Sally Field) evde bir bakıcıya ihtiyacı olduğunu öğrenince hemen bu iş için başvurur. Mükemmel peruğu, birazcık makyaj ve bütün durumlara elverişli elbisesi ile Mrs. Doubtfire kendini işne adamış İngiliz bir bakıcı olarak hemen işe alınır. Ve tüm alesiyle yepyeni bir hayat yaratır. Şok edici, neşeli ve çoğu zaman dokunaklı olan bu filmi Robin Williams tekrar tekrar seyredilmesini sağlıyor.

Cd1
http://www.megavideo.com/?v=6PG9QRJS
Cd2
http://www.megavideo.com/?v=7MKQOBGO

İlk Aşk / 2006 / Yerli / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/6f7clc.jpg
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Nihat Durak
Senaryo:Ada senaryo grubu
Süre:114 Dk ..
Oyuncular:Çetin Tekindor, Tarık Papuççuoğlu, Vahide Gördüm, Erol Günaydın, Halit Ergenç
Konu:Ege'de bir sahil kasabasında 1990'ların başındayız. Kasabanın önde gelen ailelerindne arifoğulları eski ihtişamlı günlerinden çok uzaktadırlar. Mal varlıklarının çoğunu kaybetmiş hayatın bireysel ayrıntılarıyla boğuşmaktadırlar. Ailenin büyük babası Arif Arifoğlu ölünce aile içinde gizlenen büyük bir sır ortaya çıkar. Ortanca kardeş Asaf 40 yıl önce Kore savaşına gitmiştir. Savaşta esir düşüp bir daha haber alınamayınca aile tarafından ölü kabul edilir. Kardeşinin nişanlısı Nevin'i seven Asaf onun ölümünden faydalanıp Nevinle evlenir. Bir süre sonra Asaf'ın ölmediği ortaya çıkar fakat gelişen olaylar yüzündne kasabaya bir daha dönmez. Taki babasının ölümüne dek. Asaf'ın dönmesiyle Asaf, Azmi, Nevin arasında büyük bir hesaplaşma yaşanacaktır ..
















Alternatif Olarak aşağıdaki link'ten de izleyebilirsiniz..

İlk Aşk 2006 İzlemek İçin TIKLAYIN

Wanted / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img146.imageshack.us/img146/4700/wanted1jk0sq6.jpg
Tür:Aksiyon / Macera / Dram / Suç
Yönetmen:Timur Bekmambetov
Senaryo:Michael Brandt, Derek Haas, Mark Millar (Kitap), J.G. Jones (Kitap)
Müzik:Danny Elfman
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Angelina Jolie | James McAvoy | Thomas Kretschmann | Lorna Scott | Morgan Freeman | Terence Stamp | Marc Warren | Konstantin Khabensky | Chris Pratt | David O'hara | Kristen Hager | Dato Bakhtadze | Chirs Pratt | Sophiya Haque | Brad Calcaterra |
Konu:25 yaşındaki Wesley Gibson hayattan nefret eden zayıf ruhlu ve tembel bir genç adamdır. Hayattan nefret etmek için iyi ve güçlü bir gerekçeleri de vardır, çünkü yaptığı her işte başarısızdır. Eziktir, kaybedendir, itilir, kakılır, hayatta başarısızlığın yaşayan örneğidir. Çalıştığı işyerinde tüm çalışma arkadaşlarının gözü önünde patronu tarafından azarlanır ve küçük düşürülür. Evindeki durum da farksızdır. Wes sürekli kaybettiği ve aşağılandığı için çareyi yüksek dozda panik atak ilaçları kullanmakta bulmuştur. Fox adlı bir kadının hayatına girmesiyle birlikte Wes'in eski yaşantısı sona erecektir. Fox market alışverişi esnasında Wesley ile karşılaşır ve onu yanına alır. O andan itibaren Wes'in uzun süredir kayıp olduğu için artık unutulan babasının da Kardeşlik adlı bir gizli örgüt için çalışırken öldürüldüğü ortaya çıkar. Yüzyıllık bir geçmişi olan ve eğitimli suikastçilerden kurulu Kardeşlik'nin işlevi, kaderin önüne geçilemez emirlerini yerine getirmektir. Bu örgütün tek bir ilkesi vardır: Binlerce insanı kurtarmak için bir kişiyi öldüreceksin! Artık babasının adımlarını izleme sırası Wes'e gelmiştir ..








Karanlıklar Ülkesi:Evrim - Underworld:Evolution / 2006 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i20.tinypic.com/28aqqom.jpg
Tür:Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Macera
Yönetmen:Len Wiseman
Senaryo:Danny McBride, Nİcolas De Toth (Kitap)
Müzik:Marco Beltrami
Süre:106 Dk ..
Oyuncular:Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Shane Brolly, Sophia Myles, Brian Steele, Derek Jacobi, Steven Mackintosh, Michael Sheen, Richard Cetrone, Mike Mukatis
Konu:Vampirlerle kurt adamlar arasındaki efsanevi Karanlıklar Ülkesi mücadelesi devam ediyor. Selene ve Michael'ın birbirlerine hissettikleri duygular artarak devam etmektedir. Ama Selene için çok daha önemli olan bir konu vardır. Vampirlerin kralı Marcus'u bulması gerekmektedir çünkü geleceği tamamen onunla yapacağı pazarlığa bağlıdır.
Michael, Selene'e yardım etmek istese de içindeki kurt adamın ne zaman uyanacağını bilemediği için Selene'e zarar vermekten korkmaktadır. Ama Selene için asıl mücadele Marcus'u bulduktan sonra başlayacaktır. Öğrendiği korkunç gerçeklerin etkisi ile intikam almaya yemin eder.
Not: Linkler Yenilenmiştir.İyi seyirler







Karanlıklar Ülkesi - Underworld: Rise of the Lycans / DvD / 2009 / Alternatif DivX / Bedava İzle

http://4.bp.blogspot.com/_4ZzB6NWIEds/SZnf2R7DmBI/AAAAAAAACA4/gGMysj72YPg/s400/karanl%C4%B1klar+%C3%BClkesi+3.jpg
Tür:Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Korku
Yönetmen:Patrick Tatopoulos
Senaryo:Len Wiseman, Danny McBride, Kevin Grevioux
Müzik:Paul Haslinger
Oyuncular:Michael Sheen, Bill Nighy, Rhona Mitra, Steven Mackintosh, Craig Parker, Geraldine Brophy, Kevin Grevioux, David Ashton, Elizabeth Hawthorne, Tania Nolan, Leighton Cardno, Alexander Carroll, Jason Hood, Mark Mitchinson, Timothy Raby
Konu:“Underworld: Rise of the Lycans” da Vahşi Lycanlar ve “ölüm saçanlar”olarak da
bilinen aristokratik vampirlerle dolu bu dünyada intikam için eski defterler açılıyor.
Genç bir Lycan olan Lucian serinin 3.filminde, yüzyıllar boyu Lycanlar'a eziyet eden
acımasız kral Viktor’a karşı yeniden güç kazanan kurtadamların güçlü lideri olarak
karşımıza çıkıyor. Lucian, Lycanlar'ı köleliğin zulmünden kurtarma çabasında gizli aşkı
güzel vampir Sonja ile beraber savaşacaktır.











DivX Kalitesinde izlemek için aşağıdaki link'e tıklayınız.
http://www.movshare.net/video/h20cs1wcoot61

Hayalet Sürücü - Ghost Rider / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.sinema.com/images/cache/32308_700.jpg
Tür:Gerilim / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Yönetmen:Mark Steven Johnson
Senaryo:David S. Goyer , Mark Steven Johnson , Shane Salerno
Süre:114 Dk..
Oyuncular:Nicolas Cage (Johnny Blaze/Ghost Rider) , Eva Mendes (Roxanne Simpson) , Wes Bentley (Blackheart) , Peter Fonda (Mephistopheles) , Matt Long (Johnny’nin Gençliği)
Konu:Johnny Blaze, motorsikleti ile yaptığı inanılmaz gösterilerle yıldızlaşmış başarılı bir sürücüdür. Fakat görünürdeki bu parıltılı başarının altında, geçmişten miras kalan korkunç bir trajedi yatmaktadır.Yıllar evvel ölmek üzere olan babası ve çocukluk aşkı Roxanne’i kurtarabilmek için şeytanla bir anlaşma yapmak zorunda kalan Johnny’nin tüm hayatı, bu korkunç anlaşmanın gölgesi altında sürecektir. Çünkü şeytan yaptığı anlaşmanın karşılığını almaya sonuna kadar kararlıdır.Gündüzleri gözünü budaktan sakınmayan bir sürücü olarak hayatını devam ettirse de, geceleri şeytanın emri altında çalışan bir Hayalet Sürücü olmak zorundadır. Kaderinin bir parçası olan bu korkunç gerçekten kurtulmak için mücadele ederken bir yandan da gücünü masumları korumak adına kullanmaya çalışacaktır.

İzlemek İçin aşağıdaki link'e tıklayın.
http://video.google.com/videoplay?docid=-6814785685625703486&hl=en

Yetimhane - The Orphanage / DvD / 2007 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img152.imageshack.us/img152/5706/yetimhaneme8.jpg
Tür:Dram / Gerilim / Korku
Yönetmen:Juan Antonio Bayona
Senaryo:Sergio G. Sánchez
Müzik:Fernando Velázquez
Oyuncular: Belén Rueda, Mabel Rivera, Fernando Cayo, Roger Príncep, Andrés Gertrúdix, Montserrat Carulla, Edgar Vivar, Óscar Casas, Mireia Renau, Georgina Avellaneda
Konu:Evlat edinilen Laura, büyüdüğü yetimhaneden yedi yaşında ayrılır. Yıllar sonra kocası ile binayı elden geçirmek ve burayı sakat çocuklar için bir bakım evi haline getirmek için yetimhaneye geri dönerler.
Ancak bu dönüşün hasta oğulları Simon üzerinde tuhaf etkileri olur. Simon, sürekli garip bir yaratığın resimlerini çizmektedir. Bu resimler, Laura’da kendi çocukluğuna dair bir şeyler uyandırmaktadır. Simon, kısa bir süre ortadan kaybolur. Laura, önce polisin ardından da bir medyumun yardımı ile oğlunu aramaya başlar. Laura, oğlu Simon ile kendi kaderinin 30 yıl önce bu binada kalan yetim çocuklarla kesiştiğini fark edecektir.








Zor Seçim / Her Best Move / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/2a7tv8g.jpg
Tür:Romantik / Komedi / Gençlik
Yönetmen:Norm Hunter
Senaryo:Norm Hunter,Tony Vidal
Müzik:Didier Rachou
Süre:110 Dk ..
Oyuncular:Leah Pipes, Scott Patterson, Lisa Darr, Drew Tyler Bell, Lalaine, Daryl Sabara, Fay Masterson, Jhoanna Flores, Denise Dowse, Dave Abrams, Todd Brotze, Devon Graye, Christopher Meehan, Shea Parker, Evan Sabara
Konu:15 yaşındaki futbol dahisi Sara Davis için Amerikan Ulusal takımına girme şansı doğmuştur. Fakat o lise, spor ve aile baskılarıyla baş ederek kendi önceliklerine karar verecektir ..











Sıcak / 2008 / Yerli / İndirmeden İzle

http://i42.tinypic.com/23iwcc7.jpg
Tür: Dram
Yönetmen:Abdullah Oğuz
Senaryo: Abdullah Oğuz
Süre:120 dk.
Oyuncular:CemÖzer (Niko) , Ebru Akel (Meryem) , Hazım Körmükçü (Yusuf) , Gürgen Öz(Adem) , Şafak Karaali (Başçavuş) , Burak Tandoğan (Bekir) , Aslı Zen(Ayşe) , Agop Çavuşyan (Yüzbaşı)
Konu:Batık gemilerin enkazını çıkaranbir denizcilik firmasında çalışan Yusuf, bir proje için öğretmen karısıMeryem'i de alarak Bozcaada'ya gider. Burada tanımadıkları bir kadınınmektubunu bulurlar.

Bu esnada eski dalgıç Niko'nun karısı başkabir erkekle kaçmıştır ve kendini çıldıracak gibi hisseden asker Ademyardım için Niko'yu arıyordur. Bu dört kişi yağmurun tüm şiddetiyleboşaldığı gecede şans eseri bir araya gelir. Aralarından biri o geceölümü tadacaktır.

80 tondan fazla yağmur suyu kullanılan filmde,7 gece süren yağmur ve kaza sahneleri için her gece en az 6 saat yağmursuyu altında çekim yapıldı.