16 Eylül 2009 Çarşamba

Phoebe in Wonderland - 2008 Türkçe Altyazılı

Phoebe in Wonderland afiş,Phoebe in Wonderland izle,Phoebe in Wonderland online izle,Phoebe in Wonderland bedava izle,Phoebe in Wonderland indirmeden izle,Phoebe in Wonderland full izle,Phoebe in Wonderland film izle,Phoebe in Wonderland dvdrip indir,Phoebe in Wonderland fragmanı,Phoebe in Wonderland trailer
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram / Aile
Yönetmen:Daniel Barnz
Senaryo:Daniel Barnz
Süre:96 dk
Oyuncular(ilk 5):Felicity Huffman, Elle Fanning, Patricia Clarkson, Bill Pullman, Campbell Scott
Konu:Çok geniş bir hayal gücüne sahip olan Phoebe, bazen rüyalar ile gerçek hayat arasında kalır. Okulda sergilemek için çalıştıkları “Alice Harikalar Diyarında” piyesine kendisini çok kaptıran Phoebe kendisini birden bu dünyanın içinde buluverir.







Lilli Ve Sihirli Kitabı - Lilly The Witch - 2009 Türkçe Dublaj

Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch afiş,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch online izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch bedava izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch indirmeden izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch full izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch film izle,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch dvdrip indir,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch fragmanı,Lilli Ve Sihirli Kitabı,Lilly The Witch trailer
Yapım: 2009, Almanya / İtalya / Avusturya
Tür:Fantastik / Komedi
Yönetmen:Stefan Ruzowitzky
Senaryo: A. Toerkell , Ralph Martin
Müzik: Ian Honeyman
Süre: 89 dk.
Oyuncular:Alina Freund (Lilli) , Michael Mittermeier (Hektor (Ses)) , Ingo Naujoks (Hieronymus) , Anja Kling (Mutter)
Konu:Kahramanımız Lilly 10 yaşlarında, tamamı ile normal bir hayat süren kızdır. Ta ki bir gün bir büyü kitabı, koruyucusu küçük ejderha Hector ile birlikte odasında belirene kadar.
Surulanda adlı büyücü, adını ve kitabını devretmek için Lilly’yi seçmiştir. Ancak bir şartla; Lilly bu göreve layık olduğunu 99 saat içinde kanıtlamalıdır. Kitabın içinde ki büyülerin açtığı gizemli bir dünya ve kitabın peşinde olan kötü büyücü Hieronymus ise Lilly’nin işini zorlaştıracaktır.
Lily The Witch, Oscar ödüllü yönetmen Stefan Ruzowitzky ‘den çocuklara yönelik fantastik bir macera.





Elveda Rumeli 79.Bölüm (14/09/2009)

Elveda Rumeli afiş,Elveda Rumeli 79.Bölüm izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm online izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm bedava izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm indirmeden izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm full izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm film izle,Elveda Rumeli 79.Bölüm dvdrip indir,Elveda Rumeli 79.Bölüm fragmanı
Tür:Dizi
Konu:Balkan topraklarındaki karışıklıkların arttığı, İttihatçilerin, Meşrutiyet hazırlığı içine girdiği dönemde, Mustafa (Tolgahan Sayışman) hürriyet mücadelesinin içinde, bir kahraman olarak Rumelide nam salmıştır. Ancak Ramiz ve ailesinden de kopmaz.
Ramizin küçük kızı Emine (Hare Sürel) ve Aleks ile Zarifenin kızları Küçük Zarife( Ecem Nur Özkaya), İstanbulda kız mektebini bitirdikten sonra Feveran köyüne geri dönerler. Pembe (Ceyda Ateş) ise köyde kalmış ve güzelliğiyle bütün kasabada nam salmıştır.
Hatice(Gülçin Santırcıoğlu) ve Hasan (Tuna Orhan) ise oğulları Hüsmen ve yıllar sonra doğan kızları Hüsniye ile beraber Ramizin yanına taşınmışlardır. Dilaver (Erman Saban) kaymakamlıktan ayrılmış, Meryem( Suzan Akbelge) ile birlikte bir çiftlikte yaşamaktadır. Meryemin oğullarından Mehmet( Mustafa Koşgar Barış), ele avca sığmaz bir delikanlı olup disiplinsizliğiyle Dilaveri kızdırırken, Sultaniyi bitirdikten sonra yanlarına dönen Ahmet (Ruhi Yapıcı) ise, babası gibi kaymakam olmak istemektedir. Hacali (Rıza Kocaoğlu) , Dilaverle kavgalıdır ve aralarındaki husumet Meryemi çok üzmektedir.
"Elveda Rumeli" 500 yıllık hakimiyetten sonra Rumeli'ye "elveda" diyen bir halkın hikayesini anlatmayı sürdürüyor.










Son Kurban - The Final Patient - 2005 Türkçe Dublaj

Son Kurban,The Final Patient afiş,Son Kurban,The Final Patient izle,Son Kurban,The Final Patient online izle,Son Kurban,The Final Patient bedava izle,Son Kurban,The Final Patient indirmeden izle,Son Kurban,The Final Patient full izle,Son Kurban,The Final Patient film izle,Son Kurban,The Final Patient dvdrip indir,Son Kurban,The Final Patient fragmanı,Son Kurban,The Final Patient trailer
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Gerilim
Yönetmen:Jerry Mainardi
Senaryo:Michael J. Mainardi, Jerry Mainardi
Müzik:Ron Burns
Süre:1 saat 40 dk
Konu:Gençlik pınarını bulan bir doktor, merakının getirdiği bağımlılığın ölümcül sonuçlarıyla yüzleşecektir…







Hırs İçin - Wisegal - 2008 Türkçe Dublaj

Hırs İçin,Wisegal afiş,Hırs İçin,Wisegal izle,Hırs İçin,Wisegal online izle,Hırs İçin,Wisegal bedava izle,Hırs İçin,Wisegal indirmeden izle,Hırs İçin,Wisegal full izle,Hırs İçin,Wisegal film izle,Hırs İçin,Wisegal dvdrip indir,Hırs İçin,Wisegal fragmanı,Hırs İçin,Wisegal trailer
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Biyografi, Dram, Suç
Yönetmen:Jerry Ciccoritti
Senaryo:Shelley Evans
Müzik:John Frizzell
Süre:1 saat 29 dk
Konu:İyi ve yoksul bir anne çocukların geçimini sağlamak için mafyaya karışır. Çocuklarını korumak adına girdiği bu çıkmazdan kurtulmak kolay olmayacaktır.





Çatı Katı - Loft - 2008 Türkçe Altyazı (+18)

Çatı Katı,Loft afiş,Çatı Katı,Loft izle,Çatı Katı,Loft online izle,Çatı Katı,Loft bedava izle,Çatı Katı,Loft indirmeden izle,Çatı Katı,Loft full izle,Çatı Katı,Loft film izle,Çatı Katı,Loft dvdrip indir,Çatı Katı,Loft fragmanı,Çatı Katı,Loft trailer
Yapım:2008 ~ Belçika
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Erik Van Looy
Senaryo:Bart de Pauw
Müzik:Wolfram De Marco
Süre:1 saat 58 dk
Konu:Evli beş erkek. Lüks bir çatı katı. Metresler. Bir kadın cesedi. Çatı Katı’nın beş karakteri aynı zamanda beş cinayet zanlısı: Fazlasıyla güvenilir bir psikiyatr olan Chris, dost canlısı karizmatik mimar Vincent, sağı solu belli olmayan tehlikeli Filip, sesi soluğu çıkmayan Luc ve parti kuşu Marnix. Metreslerini çatı katına getiren bu beş adam arasında gizli bir anlaşma vardır, ama burada genç bir kadının cesedini bulmalarıyla beraber şüphe içinde birbirlerini suçlamaya başlarlar, çünkü evin yalnızca beş anahtarı vardır. Çatı Katı, Belçika sinema tarihinin en çok seyredilen ikinci filmi.






Halloween 2 - 2009 Türkçe Altyazılı

Halloween 2 afiş,Halloween 2 izle,Halloween 2 online izle,Halloween 2 bedava izle,Halloween 2 indirmeden izle,Halloween 2 full izle,Halloween 2 film izle,Halloween 2 dvdrip indir,Halloween 2 fragmanı,Halloween 2 trailer
Yapım:2009, ABD
Tür: Gerilim / Korku
Yönetmen:Rob Zombie
Senaryo:Rob Zombie
Müzik: Tyler Bates
Süre:101 dk.
Oyuncular:Sheri Moon Zombie (Deborah Myers) , Chase Wright Vanek (Genç Michael) , Danielle Harris (Annie Brackett) , Tyler Mane (Michael Myers) , Malcolm McDowell (Dr. Samuel Loomis) , Scout Taylor-Compton (Laurie Strode) , Brad Dourif (Sheriff Lee Brackett)
Konu:Michael Myers, yıllar sonra akıl hastanesinden kaçıp küçük kız kardeşi Laurie’yi bulmak için eve dönüp başarısızlığa uğramasının ardından amacına ulaşmak için bir kez daha katliamlarına devam ediyor.
Abisinin saldırısının ardından Şerif Brackett tarafından bulunan Laurie, vakit kaybetmeden hastaneye götürülür. Aynı şekilde Michael’ın elinden kurtulmayı başaran Annie Brackett ve Dr. Loomis de aynı hastaneye götürülmektedir.
Bu sırada başka bir ambulansta olan Michael kendine gelir ve kaçar. Hastanedeki Laurie ve diğerlerini bir sürpriz beklemektedir. Michael, hastanededir ve kardeşine ulaşana kadar önüne gelen herkesi öldürmekten çekinmeyecektir.
Rob Zombie, 2007 yılında yeniden çevirdiği Halloween’ın devam filmiyle karşımızda. Filmin senaryosunu da yazan yönetmenin bu kez Laurie ile Michael arasındaki ilişkinin derinine indiği ve aynı psikolojik sorunların Laurie’de de olması ihtimali üzerine odaklandığı söyleniyor.