6 Ağustos 2009 Perşembe

The Great Buck Howard - 2008 Türkçe Altyazılı

http://i31.tinypic.com/2v1nqdj.jpg
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen: Sean Mcginly
Senaryo: Sean Mcginly
Müzik:Blake Neely
Süre:1 saat 27 dk
Oyuncular:Tom Hanks,John Malkovich,Colin Hanks,Nate Hartley,Tom Arnold
Konu:Tom Hanks’in oynadığı bir film olduğunu hatırlatarak kısaca konusuna değinelim.Genç bir adam babası tarafından bir çok kez hayalkırıklıklarına uğramıştır. Yaptığı ilizyon gösterilerinin kırılma noktasına geldiğinde yeni bir asistan kendisine başvurur bu onun hayat için yeni bir dönüm noktasıdır.





The Last Sentinel - 2007 Türkçe Altyazılı

http://i16.tinypic.com/345li03.jpg
Yapım:2007 ~ Amerika
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu
Yönetmen:Jesse Johnson
Senaryo:Jesse V. Johnson
Müzik:Marcello De Francisci
Süre:93 dakika
Konu:İngilizce:No emotion. No fear. No pain. They were the perfect soldiers to protect civilization-until the drone police became the perfect enemy. With little hope left for mankind, Tallis, an electronically enhanced soldier, rescues a rebel beauty from a failed resistance mission. A force to be reckoned with, she will learn to fight and think like a machine for the final battle to save the human race.





Dolan’s Cadillac - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i42.tinypic.com/9km2vm.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim
Yönetmen:Jeff Beesley
Senaryo:Richard Dooling,Stephen King(Kitap)
Konu:Vegas’ta ortaokul öğretmeni olan Robinson’un karısı, o bölgenin en zengin ve karanlık adamı tarafından öldürülmüştür. İnsan ticareti dahil kirli işlerin adamı olan Dolan, Elizabeth’in ölümünden dolayı yargılansa da, nüfuzunu kullanarak beraat eder. Bunun üzerine Robinson, Dolan’dan intikam almaya karar verir.





Amores Possíveis - Possible Loves - 2001 Türkçe Altyazılı

Amores Possíveis,Possible Loves
Yapım:2001 ~ Brezilya
Tür:Komedi, Romantik, Dram
Yönetmen:Sandra Werneck
Senaryo:Paulo Halm,Maya Werneck Da-Rin
Müzik:Joao Nabuco
Süre:98 dakika
Konu:İngilizce:CAST Murilo Benício Carlos Carolina Ferraz Júlia Emílio de Melo Pedro Beth Goulart Maria Irene Ravache Carlos’ Mother Alberto Szafran Lucas Christine Fernandes Meeting agency’s secretary Silvia Helena Nua





The Betrayed - 2008 - Türkçe Altyazılı

http://i26.tinypic.com/dg1l5x.jpg
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Cinayet / Gizem / Gerilim
Yönetmen:Amanda Gusack
Senaryo:Amanda Gusack
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Melissa George, Donald Adams, Christian Campbell, Scott Heindl
Konu: Kocasının bir cinayetten milyonlarca dolar çaldığından şüphelenen gizeml bir genç kadının psikolojik hikayesi..







Dark Streets - 2008 Türkçe Altyazılı

http://i44.tinypic.com/33tm0iu.jpg
Yapım:2008 ~ ABD
Tür: Gerilim
Yönetmen:Rachel Samuels
Senaryo:Wallace King
Müzik:George Acogny
Konu:1930′lu yıllarda bir gece klubü sahibinin hayatındaki karışıklıklar, içine düştüğü aşk üçgenleri ve borçlarını konu almaktadır.






Büyük Kaçış - Prison Break (Bölüm 15 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/30de0hz.jpg
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Bobby Roth, Brett Ratner, Kevin Hooks
Senaryo: Paul Scheuring, Matt Olmstead, Karyn Usher, Nick Santora, Zack Estrin
Müzik: Ramin Djawadi, Ferry Corsten
Süre:45 dk
Oyuncular:Wentworth Miller,Dominic Purcell,Robert Knepper,Sarah Wayne Callies,Amaury Nolasco






Sotto Falso Nome - Türkçe Altyazılı (+18)

http://i27.tinypic.com/33mls0o.jpg
Yapım:2004, İtalya / İsviçre
Tür:Erotik / Dram / Gerilim
Yönetmen:Roberto Andò
Senaryo:Salvatore Marcarelli , Roberto Andò
Müzik:Ludovico Einaudi
Süre:102 dk.
Oyuncular:Daniel Auteuil (Daniel) , Anna Mouglalis (Milla) , Greta Scacchi (Nicoletta) , Giorgio Lupano (Fabrizio) , Michael Lonsdale (David Ginsberg)
Konu:Takma isimlerle çok satan romanlara imza atan yazar Daniel Boltanski, güzel karısı Nicoletta ve evlilik hazırlığındaki üvey oğlu Fabrizio ile Cenevre yakınlarındaki bir gölevinde sakin bir hayat yaşamaktadır.
Üvey oğlunun düğünü için tekneyle Capri’ye giden Daniel, yolda çok güzel ve çekici genç bir kadın olan Mila ile tanışır ve geceyi onunla geçirir. Ertesi gün ise Daniel’i bir sürpriz beklemektedir. Oğlunun düğününde gelinin Mila olduğunu öğrenecektir. Fakat buna rağmen Mila onda bir tutku haline gelir.
Bir gün Daniel’e gönderilen şantaj mektubu, adamın yaşamakta olduğu çifte yaşantının ve cinsel saplantılarının hayatını ne kadar olumsuz etkileri olduğunu gözler önüne serer.







Caprica - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i41.tinypic.com/2lxjtxc.jpg
Yapım:2009 ~ Kanada,Amerika
Tür:Aksiyon, Dram, Bilim Kurgu
Yönetmen:Jeffrey Reiner
Senaryo:Remi AubuchonRonald D. MooreJane Espenson
Müzik:Bear McCreary
Konu: Battlestar Galactica’yı günümüze uyarlayıp, bize dört sezonluk bir görsel şölen yaratan sci-fi ekibi, uzun süredir yeni dizi “Caprica” üzerinde çalışıyorlardı.
Caprica, 1978′de yayınlanmaya başlayan Battlestar Galactica’nın ilk bölümlerinden de öncesini, yani BSG’den 58 yıl gerisini anlatacak. Daha sonrasında bildiğimiz gibi insanlığı yok oluş noktasına getiren saylonların yaradılış hikayesini, arka planında gezegenler arası savaşlar ve dini çatışmalar ile izleyeceğiz.
Dizide haşır neşir olacağımız karakterlerden bazıları.
Daniel Graystone: Saylonların yaratıcısı, zengin ve dâhi bir bilgisayar programcısı.
Joseph Adama: Daniel Graystone’un kızının öldüğü patlamada eşini ve kızını kaybetmiş ünlü bir avukat. Çok farklı kişilikler olmasına rağmen, Daniel’le bu olay yüzünden yolları kesişmiştir. İleriki adımlarında, Daniel’e yardım edecektir.
Zoe Graystone: Daniel’in 16 yaşındaki kızı. Tıpkı babası gibi bir bilgisayar dâhisi. Ancak babası ile ciddi fikir ayrılıkları yaşamaktadır. Zoe, erkek arkadaşı Ben sayesinde insanların yollarını yitirmiş, sapkınlık içinde yaşadığını fark eder ve tek Tanrılı dini benimser.





The Ramen Girl - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i32.tinypic.com/a9lj6e.jpg
Yapım:2008 / ABD, Japonya
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Robert Allan Ackerman
Senaryo:Becca Topol
Müzik:Carlo Siliotto
Süre:2 saat 2 dk
Oyuncular:Brittany Murphy, Sohee Park, Daniel Evans
Hajime ınoue, Judai ıkeshitar
Konu:Erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra Amerikalı kadın Tokyo’da yanlız kalmıştır. Hayatının bundan sonraki yönünü şekillendirebilmek adına çıktığı yolda da Japon Ustasından râmen şefi olmak üzere eğitim almaya karar verecektir…











Aşkın Yaşı Yok - Smart People - 2008 Türkçe Dublaj

http://img35.imageshack.us/img35/7227/askinyasiyok2.jpg
Konu:Profesör Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid), entelektüel çevrelerin en parlak isimlerinden birisidir, ama aşk ve aile gibi kişisel problemlerinin çözümü söz konusu olduğunda hiç başarılı değildir. Üniversite öğrencisi oğlu James (Ashton Holmes) ona güvenmediği için sırlarını açmaz. Ergenlik çağındaki kızı Vanessa (Ellen Page), okulunda tüm beklentilerin üzerinde başarı gösteren ama herşeyden şikayet eden yapıdaki babasının ayak izlerini takip eden, onun yolunda olan sivri dilli bir kızdır. Profesörün yıldızının bir türlü barışmadığı üvey kardeşi Chuck ise (Thomas Haden Church), hayatını özgürce yaşamayı adeta sanat haline getirmiştir.
Özlemini çektiği tutkuyu artık hiçbir şeyde, hatta uzmanı olduğu Victoria Dönemi Edebiyatında bile bulamayan bir dul olan Profesör Lawrence, orta yaş krizinin eşiğinde dolanmaktadır. Ancak hiç hazzetmediği üvey kardeşinin aniden çıkıp gelişiyle, eski öğrencisi Janet ile (Sarah Jessica Parker) yıllar sonra tesadüfen yeniden karşılaşması aynı günlere denk gelince Wetherhold ailesinde kimi zaman eğlenceli, kimi zaman yürek burkucu olaylar zinciri birbirini izleyecek, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2







BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




Fireball 2009 Türkçe Altyazılı

http://i25.tinypic.com/xmsyec.jpg
Konu:Tai, genç bir adam bir suç suçlaması ile tutuklanan, onun ikiz kardeşi Tan's peşini yardım sayesinde deşarj olduğunu. Sonra serbest bıraktılar olmak, bir komada ciddi yaralanma ile Tan bulur. Tan's kız arkadaşı Pang, Tai bu kardeşi biraz riskli iş TAI'NİN durumda mücadele karşılığı yükseltmek için yer var söyler. Tai yaptığı sorunları kardeşi sorun getirdi suçlu hissediyor. Daha sonra ne Tan, hangi sonuçta yasadışı basketbol kumar onu neden oldu izleri. Tai Bu kumar arkasında ve neden kardeşi bilinçdışı dövülmüş bulmak istiyor. Başbakan son olarak "Fireball" ekibi olan Hia Den ve ait olan oyuncular Singha, Kay, Ik ve Muek içeren bir ekip katıldı. Bu gerçeği ortaya çıka
rmak için, Tai çok şey-belki daha hayatını esnaf.

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2







BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




Fireball - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i25.tinypic.com/xmsyec.jpg
Yapım:Thailand
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Thanakorn Pongsuwan
Süre:94 dk
Oyuncular(İlk 5):Preeti Barameeanat, Khanutra Chuchuaysuwan, Kumpanat Oungsoongnern, Phutharit Prombandal, 9 Million Sam
Konu:Tai, genç bir adam bir suç suçlaması ile tutuklanan, onun ikiz kardeşi Tan's peşini yardım sayesinde deşarj olduğunu. Sonra serbest bıraktılar olmak, bir komada ciddi yaralanma ile Tan bulur. Tan's kız arkadaşı Pang, Tai bu kardeşi biraz riskli iş TAI'NİN durumda mücadele karşılığı yükseltmek için yer var söyler. Tai yaptığı sorunları kardeşi sorun getirdi suçlu hissediyor. Daha sonra ne Tan, hangi sonuçta yasadışı basketbol kumar onu neden oldu izleri. Tai Bu kumar arkasında ve neden kardeşi bilinçdışı dövülmüş bulmak istiyor. Başbakan son olarak "Fireball" ekibi olan Hia Den ve ait olan oyuncular Singha, Kay, Ik ve Muek içeren bir ekip katıldı. Bu gerçeği ortaya çıka
rmak için, Tai çok şey-belki daha hayatını esnaf.













Aşkın Yaşı Yok - Smart People - 2008 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i37.tinypic.com/169ncl2.jpg
Yapım:2008, ABD
Tür:Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen:Noam Murro
Senaryo:Mark Poirier
Müzik:Aaron Zigman
Oyuncular:Ellen Page, Thomas Haden Church, Dennis Quaid, Sarah Jessica Parker, Ashton Holmes, Christine Lahti, David Denman, Camille Mana, Amanda Jane Cooper, Adam Kroloff, Robert Haley, Patrick Sebes, Kevin James Doyle, Paul Huber, Iva Jean Saraceni, Richard John Walters, Scott A. Martin, Rick Warner, Barret Hackney
Konu:Profesör Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid), entelektüel çevrelerin en parlak isimlerinden birisidir, ama aşk ve aile gibi kişisel problemlerinin çözümü söz konusu olduğunda hiç başarılı değildir. Üniversite öğrencisi oğlu James (Ashton Holmes) ona güvenmediği için sırlarını açmaz. Ergenlik çağındaki kızı Vanessa (Ellen Page), okulunda tüm beklentilerin üzerinde başarı gösteren ama “herşeyden şikayet eden” yapıdaki babasının ayak izlerini takip eden, onun yolunda olan sivri dilli bir kızdır. Profesörün yıldızının bir türlü barışmadığı üvey kardeşi Chuck ise (Thomas Haden Church), hayatını özgürce yaşamayı adeta sanat haline getirmiştir.
Özlemini çektiği tutkuyu artık hiçbir şeyde, hatta uzmanı olduğu Victoria Dönemi Edebiyatı’nda bile bulamayan bir dul olan Profesör Lawrence, orta yaş krizinin eşiğinde dolanmaktadır. Ancak hiç hazzetmediği üvey kardeşinin aniden çıkıp gelişiyle, eski öğrencisi Janet ile (Sarah Jessica Parker) yıllar sonra tesadüfen yeniden karşılaşması aynı günlere denk gelince Wetherhold ailesinde kimi zaman eğlenceli, kimi zaman yürek burkucu olaylar zinciri birbirini izleyecek, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

















DivX Kalitesinde Linkleri Upload ediliyor ..

Adventureland - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i29.tinypic.com/bjgzu1.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Romantik / Komedi / Dram
Yönetmen:Greg Mottola
Senaryo:Greg Mottola
Süre:107 Dk ..
Oyuncular:Kristen Stewart, Ryan Reynolds, Margarita Levieva, Kristen Wiig, Jesse Eisenberg, Wendie Malick, Kevin Breznahan, Adam Kroloff, Dan Bittner, Jack Gilpin, Kelsey Ford, Martin Starr, Matt Bush, Michael Zegen, Stephen Mast
Konu:1987 yazıdır. James Brennan kolejden yeni mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası hayalindeki Avrupa turu planlarını yaparken ailesi bu tatil için ona para veremeyeceğini öğrenir.
Ailesi tarafından New Yok'ta bulunan Adventureland isimli lunaparkta çalışmaya zorlanan James, dünyadaki en kötü işi bulmuştur. Orada başına türlü belalar gelecektir.
Fakat orada çalışan Em Levin'in hayatına girmesiyle bu yaz aslında düşündüğünden güzel sonuçlanacaktır ..


















Dövüşçü - Kickboxer - 2009 Türkçe Dublaj (Vann Damme)

http://i43.tinypic.com/2n9cn68.jpg
Yapım:1989, ABD
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:Mark Disalle, David Worth
Senaryo:Jean-Claude Van Damme, Mark Disalle, Glenn Bruce
Süre:1 saat, 45 dk.
Oyuncular:Jean-Claude Van Damme, Mark Disalle, Dennis Alexio, Dennis Chan, Michel Qissi, Rochelle Ashana, Steve Lee, Richard Foo, Ricky Liu, Ho Ying Sin, Tony Chan, Brad Kerner, Dean Harrington, Richard Santoro
Konu:Van Damme'ın gelmiş geçmiş en güzel filmlerinden birtanesi ..









Cengiz Han - Mongol - 2007 Türkçe Dublaj

http://i36.tinypic.com/24yp7ht.jpg
Yapım:2007, Moğolistan / Kazakistan / Almanya / Rusya
Tür:Savaş / Tarihi / Dram
Yönetmen:Sergei Bodrov
Senaryo:Sergei Bodrov, Arif Aliyev
Müzik:Tuomas Kantelinen
Süre:120 Dk ..
Oyuncular:Tadanobu Asano | Tegen Ao | Aliya | Ying Bai | Khulan Chuluun | Bao Di | Bayertsetseg Erdenebat | Deng Ba Te Er |You Er | Sai Xing Ga | Ba Yin Qi Qi Ge | Ba De Rong Gui | Sun Ben Hon | Zhang Jiong | Amadu Mamadakov | Odnyam Odsuren | He Qi | Li Jia Qi | Bu Ren | Su Ya La Su Rong | Ba Sen | Honglei Sun | Ba Te | Ba Ti | Ba Tu | Ji Ri Mu Tu | Tunga | Amarbold Tuvshinbayar
Konu:“Moğol” üçlemesinin ilk filmi olan CENGİZ HAN, genç Timuçin’in savaşarak esaretten kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren uçsuz bucaksız Moğol İmparatorluğu’nun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu konu alıyor.
Esugei Kağan dokuz yaşındaki oğlu Timuçin ile Moğol bozkırlarında Merkit boyuna gelin seçmeye giderler. Böylece Esugei Kağan Merkitlerle yıllarca süren düşmanlığa bir son verip barış sağlayabilecektir. Ancak Timuçin yolda dinlenmek için durdukları bir kabileden eşini seçer. Bu durum Merkitler ile yapılacak barışa engel olur.
Geri dönerken düşmanları tarafından zehirlenen Esugei ölür ve dokuz yaşındaki Timuçin kabilenin başına geçer. Timuçin ve ailesi geniş bozkırlarda göçebe hayatı yaşarlar, avlanarak yaşamlarını sürdürürler.
Kabilenin yeni kağanı olan Targutai, ileride kabilenin kağanı olacak Timuçin’i öldürmek ister. Ancak Moğol halkının kurallarına göre bir çocuk asla öldürülmez. Bunun için Targutai onu esir alır ve öldürmek için büyümesini bekler ..









Boksör - The Boxer - 2008 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i40.tinypic.com/2rps3ll.jpg
Yapım:2008 ~ Almanya
Tür:Aksiyon / Dram / Spor
Yönetmen:Thomas Jahn
Senaryo:Thomas Jahn,Sabine Leipert
Süre:94 Dk ..
Konu:Annesine eziyet edip, döven üvey babasına saldırdığı için üç yıl hapis yatan ve siddete karşı yemin eden ben,yeniden bir hayat kurabilmek için arayış içindedir.Eski boks koçu Joe ile tanışır, dövüşmenin ve saldırmanın farklı şeyler oldugunu ögrenir.Şimdi hayatındaki ikinci şans için dövüşecektir ..


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Yeni Nesil Ajan -State of the Union - 2005 Türkçe Dublaj

http://i40.tinypic.com/1555enn.jpg
Yapım:2005 - ABD
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Lee Tamahori
Senaryo:Simon Kinberg
Müzik:Marco Beltrami
Süre:101 Dk ..
Konu:Gibbons ve teknoloji uzmanı Toby Lee Shavers Ulusal Güvenlik Teşkilatı'nın XXX yeraltı operasyon merkezine bilinmeyen bir grup tarafından yapılan ölümcül bir saldırıdan kurtulmayı başarırlar.
Gibbons katillerin hükümetin içinde radikal ve gizli muhalifler tarafından gönderildiğinden şüphelenir ve bunların izini sürmesi için yeni bir ajan aramaya başlar. Gibbons, bu kez, içteki isyanın kaynağını keşfetmesi için deneyimli, sağlam bir askeri eğitim almış, ama sokaklarda da söz sahibi birini istemektedir.
Ne yazık ki, bu iş için biçilmiş kaftan olan kişi hapistedir. O kişi Darius Stone'dur ve üst rütbeli bir subayı dövdüğü için hâlen sıkı gözetim altında tutulmaktadır. Gibbons, Stone’un hapisten cüretkâr kaçışına yardımcı olur ve kendisini ABD hükümetini yıkmaya yönelik girişimi durdurmak üzere yeni XXX ajanı olmaya ikna eder.
Beyaz Saray'da ise merkezci Başkan Sanford radikal Savunma Bakanı George Deckert'la çatışmaktadır. Geçmişte hem Gibbons, hem de Stone'la bağları olmuş eski bir general olan Deckert bir hükümet galasına katıldığında, Stone garson kılığına girerek içerden bilgi toplamaya çalışır. Bu sırada bir Kabine görevlisinin kızı olan Charlie Mayweather'la tanışır. Genç kadın daha sonra, Stone'un kaçışına yardımcı olacak kişidir ..


Film'i İzlemek İçin;
Cd1
Cd2

Ninja Kaplumbağalar / TMNT 2007 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i17.tinypic.com/8a0tw7t.jpg

Filmi izlemek için TIKLAYIN

Shrek 3: The Third / Şrek 3 - 2007 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i12.tinypic.com/6gx3q1d.jpg
Konu:Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek'e düşer. Aksi
takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda
kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi'yi görevlendiren
Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir.
Bu kişi, Fiona'nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie'den başkası değildir. Öte
yandan çok çok uzaklarda Fiona'yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden
eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından
topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak
kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian'ın peri
masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.
Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, "geleceğin kralı" olarak gördükleri
Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken,
diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming'i
durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie'nin
hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.

Filmi izlemek için TIKLAYIN

Umudunu Kaybetme / The Pursuit of Happyness 2006 Türkçe Dublaj

http://i23.tinypic.com/28qt0s6.jpg
Konu:The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme’de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder...
Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.
Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.














Manolya / Magnolia 1999 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i34.tinypic.com/14npabq.jpg
Konu:San Fernando Valley'de sıradan bir günde ölmek üzere olan bir baba, genç karısı, bir erkek bakıcı, kaybolmuş ünlü bir oğul, aşık bir polis, dahi bir çocuk, eskiden dahi bir çocuk olan bir adam, bir şov programı sunucusu ve yabancılaşmış bir kız bir hikayenin farklı parçalarında yerlerini alacaklardır. Bu insanlar, unutulmaz bir heyecanla sonlanacak bu gün içinde, şans, hareket, geride bırakılan zaman ve rastlantılar yumağında adeta birbirlerinin hayatlarının içinden zikzaklar çizerek geçecek ve birbirlerini çözümleyeceklerdir.

Filmi izlemek için TIKLAYIN

Umudunu Kaybetme - The Pursuit of Happyness - 2006 Türkçe Dublaj

http://i23.tinypic.com/28qt0s6.jpg
Yapım:2006 / ABD
Tür:Biyografi / Dram
Yönetmen:Gabriele Muccino
Senaryo:Steve Conrad
Müzik:Andrea Guerra
Süre:1 Saat 57 Dk.
Oyuncular:Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, Brian Howe, George Cheung, James Karen, Kurt Fuller, Scott Klace, David Michael Silverman, Domenic Bove, Geoff Callan, Joyful Raven, Kevin West, Takayo Fischer, Zuhair Haddad
Konu:The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme’de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher’ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder...
Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar.
Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.













Shrek 3: The Third - Şrek 3 - 2007 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i41.tinypic.com/308ff2x.jpg
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Aksiyon / Macera / Komedi / Aile / Fantastik
Yönetmen:Chris Miller,Raman Hui
Senaryo:William Steig,Andrew Adamson
Süre:93 Dk..
Konu:Kral Harold hastalanınca taht için uygun bir varis bulmak Shrek'e düşer. Aksi
takdirde tahta geçeceği için çok sevdiği bataklıktan ayrılmak zorunda
kalacaktır. Bu konuyla ilgili olarak Eşek ile Çizmeli Kedi'yi görevlendiren
Shrek, taht için en doğru varis olarak gördüğü kişiyi gözüne kestirir.
Bu kişi, Fiona'nın asi ruhlu kuzeni Prens Artie'den başkası değildir. Öte
yandan çok çok uzaklarda Fiona'yı bir zamanlar yüzüstü bırakıp terk eden
eski nişanlısı Prens Charming, tahtı ele geçirmek için peri masallarından
topladığı kötü adamlar ordusuyla kentte fırtınalar estirmektedir. Ancak
kenti savunmaya kararlı olan Fiona ile annesi Kraliçe Lillian'ın peri
masallarındaki iyi insanları yanlarına topladığından haberi yoktur.
Shrek, Eşek ve Çizmeli Kedi’nin, "geleceğin kralı" olarak gördükleri
Artie’yi daha mükemmel olması için değiştirme çabası devam ederken,
diğer tarafta Fiona ve prensesler ordusu ise Prince Charming'i
durdurmak zorundadır. Bunu başaramazlarsa ortada Artie'nin
hüküm süreceği bir krallık kalmayacaktır.


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Manolya - Magnolia - 1999 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)+16

http://i34.tinypic.com/14npabq.jpg
Yapım: 1999 ~ ABD
Tür: Dram, Komedi
Yönetmen:Paul Thomas Anderson
Senaryo:Paul Thomas Anderson
Müzik:Jon Brion
Süre:3 saat 8 dk
Oyuncular:Tom Cruise,Julianne Moore,Thomas Jane,Alfred Molina,Felicity Huffman
Konu:San Fernando Valley'de sıradan bir günde ölmek üzere olan bir baba, genç karısı, bir erkek bakıcı, kaybolmuş ünlü bir oğul, aşık bir polis, dahi bir çocuk, eskiden dahi bir çocuk olan bir adam, bir şov programı sunucusu ve yabancılaşmış bir kız bir hikayenin farklı parçalarında yerlerini alacaklardır. Bu insanlar, unutulmaz bir heyecanla sonlanacak bu gün içinde, şans, hareket, geride bırakılan zaman ve rastlantılar yumağında adeta birbirlerinin hayatlarının içinden zikzaklar çizerek geçecek ve birbirlerini çözümleyeceklerdir.

DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Hannah Montana: The Movie 2009 Türkçe Altyazılı

http://i41.tinypic.com/1qn1ug.jpg
Konu:Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır ..



















Skeleton Crew 2009 Türkçe Altyazılı

http://i27.tinypic.com/1o3eky.jpg
Konu:

< br/>
< br/>
< br/>
< br/>
< br/>

Histeri / The Children 2009 Türkçe Altyazılı

http://i26.tinypic.com/2njahzd.jpg
Konu:“Bu dünyaya onları siz getirdiniz, ama onlar sizi göndermeye kararlı.” cümlesiyle özetlenebiliyor.�Sakin bir Noel tatili geçirmek ve Noel’i beraber geçirmek üzere bir araya gelen iki ailenin tatili, çocukların birer birer hastalanıp, ailelerine karşı dehşet saçmaya başlamalarıyla korkunç bir hal alır ..


BÖLÜM -I-















BÖLÜM -II-

















BÖLÜM -III-

















BÖLÜM -IV-




Welcome Home, Roscoe Jenkins - Eve Hoşgeldin - 2008 Türkçe Dublaj

http://www.seyretal.com/wp-content/uploads/ayip28.jpg
Konu:Los Angeles' ta herkes tarafından tanınan ve sevilen başarılı bir talk show sunucusu olan Roscoe, ailesiyle yeniden kaynaşmak için güneye gider fakat işler istediği gibi gelişmez.
Büyük şehrin getirdiği alışkanlıklar taşranın kendine özgü değerleriyle çakışır.
Çılgın bir olayın diğer çılgınlıkları takip ettiği, büyük şehirde yaşayanların tavırlarıyla, taşralıların tavırlarının birbiriyle çatıştığı müthiş bir komedi.





PART 2








PART 3







PART 4







PART 5