27 Ağustos 2009 Perşembe

Masallar Diyarı 2:Pamuk Prenses - Happily N’Ever After 2 - 2009 Türkçe Altyazılı

Masallar Diyarı 2:Pamuk Prenses,Happily N’Ever After 2,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ Amerika
Tür:Animasyon
Yönetmen:Steven E. Gordon Boyd Kirkland
Senaryo:Chris Denk
Süre: 75 dakika
Konu:Pamuk Prenses vaktinin çoğunu arkadaşları Red Riding Hood, Goldilocks ve Little Bo Peep’le geçiren bir genç kızdır. Eğlenmeyi çok seven genç prenses sorumluluklarının farkında değildir. Prensesin babası Lady Vain’e aşıktır. Fakat Lady Vain krallığı ele geçirme planları yapan kötü kalpli, düzenbaz bir cadıdır. Lady Vain’in önündeki en büyük engelse Pamuk Prenses’tir.
Lady Vain’in hain planı sonucunda Pamuk Prenses yaşadığı yerden kaçmak zorunda kalır. Yolculuğu süresince tanıdığı sevimli dostları sayesinde Prenses başka insanlara yardım etmenin ne kadar değerli olduğunu anlar. Babasının gerçekleşmek üzere olan evliliğini durdurabilecek ve krallığa huzur getirebilecek tek kişi Pamuk Prenses’tir.





Ghost Month - 2009 Türkçe Altyazılı

Ghost Month,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Danny Draven
Senaryo:Danny Draven
Müzik:Jojo Draven
Oyuncular:Marina Resa... Alyssa
Shirley To... Miss Wu
Akiko Shima... Aunt Chen
Rick Irvin... Blake
Jerod Edington... Jerome
Konu:Ghost Month Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler






Sınırı Geçmek - Crossing Over - 2008 Türkçe Dublaj

Sınırı Geçmek,Crossing Over,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Dram / Aksiyon
Yönetmen:Wayne Kramer
Senaryo:Wayne Kramer
Süre:140 dk.
Oyuncular:Harrison Ford (Max Brogan) , Sean Penn (Chris Farrell) , Ray Liotta (Cole Frankel) , Ashley Judd (Denise Frankel) , Summer Bishil (Taslima Jahangir)
Konu:Crossing Over, farklı farklı ülkelerden gelme göçmenlerin Los Angeles’ta yasal bir statü kazanmalarını amaçlayan bir planlamayı anlatıyor.
Film; sınırlar, yeşil kart alma süreci, dosyada sahtecilik, göçmenleri için olan barınaklar, yerleştirme, terörizm ve kültür çatışması gibi önemli konuları da içeriyor.
Running Scared yazarı ve yönetmeni, ayrıca Mindhunters filminin yazarı olan Wayne Kramer, 1996 yılında yazdığı aynı adlı kısa filmini uzun metraja aktarmış. Kadrosunda çok önemli oyuncular içeren Crossing Over, sosyal içerikli sıkı bir drama hissi uyandırıyor






Kadın Mahkum - Sasori - 2008 Türkçe Altyazılı

Sasori,Kadın Mahkum,online izle,afiş
Yapım:2008
Tür:Aksiyon / Dram / Gerilim
Yönetmen:Joe Ma
Süre:101 dk
Konu:Sıradan bir kadının bir savaş makinesi haline dönüşünü anlatan bu film, azmin öyküsünü anlatıyor.
Bir gün şiddet suçlulularından biri sasorinin evine girer. kocasını ve kız kardeşini öldürür.
cinayetten hüküm giyen sasorinin cesareti ceza evindeki suçlular tarafından kırılacakken dövüş sanatları ustası sasoriye ders verir ve kaçmasına yardımcı olmaya çalışır.









Ajan 13-XIII:Conspiracy - 2009 Türkçe Dublaj

Ajan 13-XIII:Conspiracy,online izle,afiş
Yapım:2009, ABD
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Duane CLARK
Senaryo:David Wolkove, Philippe LYON
Süre:130 dk.
Oyuncular:Val KILMER,Stephen DORFF,Caterina MURINO,Stephen McHATTIE,Jessalyn GILSIG
Konu:İlk kadın Amerika Başkanı, Bağımsızlık Günü konuşmasını yaparken vurularak öldürülür. 3 ay sonra, yaralı bir adam, bitkin ve hafızasını kaybetmiş bir halde yaşlı bir çift tarafından bulunur. Kim olduğuna ve ne yaptığına dair elinde bulunan ipuçları sınırlıdır: Boynunun altındaki XIII dövmesi ve onu öldürmeye çalışan bir ordu…
Bir profesyonel olduğunu ortaya çıkaran ani refleksleri ve içgüdüleri, onun, Amerika’nın umutsuzca aradığı suikastçi olduğunu ortaya çıkarabilecek mi? Ya da ortaya çıkacaklar onun aranan suikastçi olduğunu kanıtlamaya yetecek mi?
Sıkılan ilk kurşundan itibaren soluksuz izleyeceğiniz bu müthiş gerilimde, adalet, inanç, bağlılık ve vatanseverlik sınanacak!








Bir Aptalın Anıları - Flashbacks of a Fool - 2008 Türkçe Dublaj

Bir Aptalın Anıları,Flashbacks of a Fool,online izle,afiş
Yapım:2008
Tür:Dram / Duygusal
Yönetmen:Baillie Walsh
Senaryo:Baillie Walsh
Süre:108dk
Oyuncular:Daniel Craig,Harry Eden,Eve,Miriam Karlin,Jodhi May,Helen McCrory,Olivia Williams,Felicity Jones,Keeley Hawes,Sid Mitchell,Alfie Allen,Claire Forlani,Mark Strong,James D’Arcy,Annabel Linder
Konu:Joe Scott (Daniel Craig) sönmekte olan bir Hollywood yıldızıdır. Seks, uyuşturucu, harcanmış şöret ve hedonizm dolu hayatı en yakın çocukluk arkadaşı Boots’un ölüm haberiyle sarsılır. Bu haber Scott’u 1970’li yıllara, sakin, küçük bir İngiliz kasabasına götürecektir. Joe henüz hayatının başında bir gençtir, masumiyet dolu bir yazdır ve tüm hayatı, bir trajedi tarafından değiştirilmek üzeredir…









Mükemmel Bir Kaçış - A Perfect Getaway - 2009 Türkçe Altyazılı

Mükemmel Bir Kaçış,A Perfect Getaway,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram / Korku / Roman / Gizem
Yönetmen:David Twohy
Senaryo:David Twohy
Süre:97 Dk..
Oyuncular:Steve Zahn... Cliff
Timothy Olyphant... Nick
Milla Jovovich... Cydney
Kiele Sanchez... Gina
Marley Shelton... Cleo
Konu:Mükemmel Bir Kaçış Filminin Konusu:İki çift (Zahn & Jovovich ve Olyphant & Sanchez) Hawai’de tatildeyken, bir grup piskopatın adadaki turistleri öldürdüklerini anlarlar.









Soul Men - 2008 - Türkçe Dublaj

Soul Men,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Komedi / Müzikal
Yönetmen:Malcolm D. Lee
Senaryo:Robert Ramsey , Matthew Stone
Süre:103 dk.
Oyuncular:Samuel L. Jackson (Louis Hinds) , Bernie Mac (Floyd Henderson) , Sharon Leal (Cleo) , Adam Herschman (Phillip) , Sean Hayes (Danny Epstein) , Affion Crockett (Lester)
Konu:20 yıldır konuşmayan iki soul müzik efsanesi Louis ve Floyd, yakın zamanda ölen baş şarkıcılarına hitafen efsanevi Apollo Tiyatrosu’nda konser vermek için yola çıkarlar. Floyd’un kızı olduğuna inanılan genç güzel bir kadın da bu şovda onlara katılacaktır.
Soul Men Filminin Konusu:
Gönülsüz olarak yapılan bu birleşme sonucunda, ayrı geçen yirmi yılın üstesinden gelmek ve konsere gitmek için önlerinde beş günleri vardır.
Filmin oyuncuları Bernie Mac ve Isaac Hayes 2008 Ağustos’unda hayata veda etmiştir ve bu film, hayranlarının onların son performanslarını görmesi için tek fırsattır.








Yeraltından Gelen - Unearthed - 2007 Türkçe Dublaj

Yeraltından Gelen,Unearthed,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Korku
Yönetmen:Matthew Leutwyler
Süre:90 dk.
Oyuncular:Emmanuelle Vaugier,Luke Gos
Konu:Hat Creek küçük ve sakin bir kasabadir. Genelde buralarda çok olay olmaz. Dolayisiyla bir gün tarlalardaki inekler ve diger hayvanlar parçalanmis olarak bulunmaya baslayinca sorunun basit bir kurt saldirisindan ibaret oldugu düsünülür ve bu olayi çözmesi için alkolik serif Annie Flynn çagirilir. Ancak Serif Flynn arastirmalarina baslayinca küçük kasaba ile ilgili çok ama çok eski bir sir suyüzüne çikar.
900 yil önce dünyaya inmis olan bir canavar, bir arkeolojik kazi sirasinda uyandirilmistir… Ve serifin bu korkunç yaratigi durdurmak için çok ama çok az zamani vardir ..






Bir Soğan Filmi - The Onion Movie - 2008 Türkçe Dublaj

Bir Soğan Filmi,The Onion Movie,online film izle,afiş
Yapım:2008
Tür:Komedi
Yönetmen:Tom Kuntz
Senaryo:Todd Hanson, Robert D. Siegel,
Müzik:Asche
Oyuncular:Daniel Chac
Konu:Medya,terörizm,teknoloji ve modern hayatın insanoğluna dayattığı her türlü zorluk ve ironileri ;Soğan Haber’lerden dinlemeye hazır olun?
Bir bilgisayar aldınız ,ertesi gün yeni bir modeli çıktı,onu da aldınız,ertesi gün de bir üst modeli…? Ne Yaparsınız?
The Onion Movie ;herkesin yapmak isteyip de yapamadığı; sistemle ilgili problemleri çözmeye yönelik oldukça akıllı fikirler veriyor bize.iyi seyirler..
UYARI:FİLMİN İLK 2 DAKİKA 40 SANİYELİK BÖLÜMÜNÜN SES KISMINDA SORUN VARDIR.DAHA SONRA BU SORUN ORTADAN KALKMAKTADIR.FİLMDEN ÇOK ŞEY KAÇIRMIYORSUNUZ..SADECE İLK 3 DK YOK..BİZDEN KAYNAKLANAN BİR HATA DEGİL..İYİ SEYİRLER..







Gökten 3 Elma Düştü - Yerli

Gökten 3 Elma Düştü,online izle,afiş
Tür:Dram
Yönetmen:Raşit Çelikezer
Senaryo:Raşit Çelikezer
Süre:119 dk.
Konu:Gökten 3 elma düştü filminin konusu:Küçük çapta bir hırsız olan genç Ali (İsmail Hacıoğlu) evden kaçmıştır. Annesinden ve ender gördüğü babasından… Nasıl karşılanacağını bilmeden İstanbul’daki daha önce hiç görmediği dedesine doğru garip bir yolculuğa çıkar…
Ali’nin dedesi emekli asker Recep (Köksal Engür), tek başına askeri disiplin içinde yaşayan huysuz bir ihtiyardır. Karısını üç yıl önce kaybetmiş ve onay vermediği bir evlilik yapmış kızı Yıldız’la da yaklaşık yirmi yıldır görüşmüyordur. Recep’in tüm saatleri hemen her gün aynı geçiyordur artık. Ta ki küçük torunu Ali çıkıp gelene kadar…
Recep’in üst kat komşusu Nilgün (Bennu Yıldırımlar) ise; Yalnız yaşayan, orta yaşlarda, üniversite mezunu, asi, modern bir fahişe’dir. Nilgün ile Recep sürekli tartışırlar. Çünkü Recep onun fahişe olduğunu biliyor ve onu apartmandan atmak istiyordur.
Recep’in kızı Yıldız’ın eve gelip onunla yüzleştiği; Ali’nin kokain borcu yüzünden rehin tutulduğu yerden kurtulup eve nasıl gireceğini düşündüğü; Ve Nilgün’ün bir müşterisinin yaşattığı bunalımla intihar aşamasına geldiği o gece, oturdukları apartmanın çatısında bir araya gelirler…
Onlar artık geri dönülemez bir birlikteliğin içindedirler. Üçü de yaşam hakkında düşünülenlerin gerçekle uyuşmadığını anlar. Her şey ‘aile’ içinde çözümlenmiştir o gece. Birini öldürmüşlerdir…iyi seyirler…












Büyük Kaçış - Prison Break - Bölüm 20 ve 21 Türkçe Dublaj

Büyük Kaçış,Prison Break,bölüm 20,bölüm 21,online izle,afiş
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Bobby Roth, Brett Ratner, Kevin Hooks
Senaryo: Paul Scheuring, Matt Olmstead, Karyn Usher, Nick Santora, Zack Estrin
Müzik: Ramin Djawadi, Ferry Corsten
Süre:45 dk
Oyuncular:Wentworth Miller,Dominic Purcell,Robert Knepper,Sarah Wayne Callies,Amaury Nolasco