21 Eylül 2009 Pazartesi

Balkan Düğünü 2.Bölüm (18.09.2009)

Balkan Düğünü afiş,Balkan Düğünü 2.Bölüm izle,Balkan Düğünü 2.Bölüm online izle,Balkan Düğünü 2.Bölüm bedava izle,Balkan Düğünü 2.Bölüm indirmeden izle,Balkan Düğünü 2.Bölüm full izle,Balkan Düğünü 2.Bölüm trailer
Tür:Dizi
Konu:Balkan düğününde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.
Zehra ve Ali Dede, Üsküp'te tatsız(!) bir sürprizle, Ömer'le karşılaşırlar.
Hiç alakaları olmayan belaların içine Ömer'in yüzünden girmek zorunda kalırlar. Daha önce hiç görmedikleri insanların elinden kurtulmaya çalışacak, büyük bir karmaşanın tam orta yerinde, hayatta kalmak için ellerinden geleni yapacaklardır.
Ömer için; Türkiye'den gelen "Ali Dede" ve "Zehra", hayatında bir dönüm noktası olacaktır.
Ömer'in bütün sıkıntılarının çözümü belki de Ali Dede'nin Ömer'e vereceği o büyük sırdadır.
Acaba, Ömer bu büyük sır sayesinde Galina ve Leka'nın elinden paçasını kurtarabilecek midir?
Ali Dede'nin torunları, Ali Dede'den bile önce Bitola'daki eve varmışlardır.
Aileler için Bitola'daki ilk günleri hiçte kolay geçmeyecektir. Hazineye hemen ulaşma istekleri, onların başına çoraplar örer. Sonunda da tüm aile, kendilerini hiç beklemedikleri bir yerde kapana kısılmış bir halde bulurlar.
Orkun ise, Zehra'ya kendini affettirmek için Makedonya yollarına düşer. Ama, daha Zehra'yı görmeye fırsat bulamadan, kendini hiçte beklemediği bambaşka bir dünyanın içinde bulurlar.
Bu bölüm, Türkiye'den gelenlerle, Makedonya'dakilerin birbirlerine ilk "merhaba"ları olacaktır... Sonraki bölümlerde çok ilerleyecek bir muhabbetin ilk "merhaba"sı...


0 yorum:

Yorum Gönder