2 Ağustos 2009 Pazar

Fanfan 1993 Türkçe Altyazılı

http://i26.tinypic.com/2m3iru8.jpg
Konu:Alexandre Jardin’in kendi kitabından uyarladığı Fanfan; aşkın ömrünü, evliliği ve ilişkilerin giderek monotonlaşmasını, tutku dolu bir aşk hikayesi çevresinde anlatan hoş bir romantik masal. Beş yıllık bir ilişkinin ardından evlilik planları yapan Alexandre’ın, Fanfan’la tanışması sonrasında değişen hayatını anlatan film; Alexandre’ın duyguları ve düşünceleri arasında sıkışmasından yola çıkarak aşk ve tutkunun çeşitli hallerini Jeux d’enfants’takine benzer masalsı mizansenlerle ekrana taşıyor. Duygularla düşüncelerin ince bir ip üzerindeki cambazlıkları karakterleri içinden çıkılması güç durumlarda bırakırken, başrollerdeki Vincent Perez ve Sophie Marceau’nun uyumu da filme ayrı bir renk katıyor. Marceau büyüleyici güzelliğinin ve sevimliliğinin dışında, oyunculuğuyla da bütün filmi sırtlıyor. Özellikle tek başına harikalar yarattığı bir dans sahnesi var ki muhteşem!











Sahtekarlar / Duplicity 2009 Türkçe Dublaj

http://i27.tinypic.com/2lu6m38.jpg
Konu:CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ile MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), hükümete bağlı istihbarat dünyasından ayrılarak özel sektöre geçmişlerdir. Artık birbiriyle kıyasıya rekabet halindeki iki dev şirkette çalışmaktadırlar.
Bu iki şirket arasında yüksek kazanç elde etme amaçlı soğuk savaş hüküm sürmektedir. Peki, Claire ve Rayin görevleri nedir? Patentini ilk alan şirkete servet kazandıracak yeni bir ürünün formülünü elde etmek için kıyasıya mücadele.
Claire ile Rayin patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile CEO Dick Garsikin (Paul Giamatti) her ikisi de sınır tanımayan işadamlarıdır.Claire ile Rayin en büyük sorunu ise, birbirleriyle nasıl oynamaları gerektiğini bilememektir.
Önlerine çıkan engelleri teker teker aşmaya çalışırken hazırladıkları büyük soygun planını tehlikeye atacak tek şeyin bir türlü uzak duramadıkları aşk olduğunu keşfedeceklerdir.





BÖLÜM-2






BÖLÜM-3







BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




80 Günde Devr-i Alem / Around The World in 80 Days 2004 Türkçe Dublaj

http://i35.tinypic.com/dhamfb.jpg
Konu:Jules Vernein klasik eserinden perdeye uyarlanan 80 Günde Devrialem, köyünden çalınan kutsal bir objeyi geri vermek için Çine gitmeye çalışan Passepartout çevresinde gelişiyor. Passepartoutun yol arkadaşı, mucit olarak ününü ve kariyerini 80 günde dünyayı dolaşacağına dair cüretkâr bir bahse karşılık olarak koyan Phielas Fogg olurken, Kraliyet Bilim Akademisi Başkanı Lord Kelvin, Passepartout ve Foggun kazanmaları durumunda gücünü ve servetini kaybetme tehlikesiyle yüzyüze kalacağı için onları durdurmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Kaybettiği ilham perisine seyahat sırasında yeniden kavuşacağını düşünen genç güzel Fransız aktrist Monique de Grave da Passepartout ve Fogga katılır. Kendisini de yanlarına almaları için onları ikna ettikten sonra, yalnızca sanatçı ruhunu bulmakla kalmayıp, aynı zamanda telaşlı bilim adamı Fogga aşık olacaktır. Üçlü, maceraları boyunca dünyayı dolaşmak için zamana karşı yarışırken çeşit çeşit karakterlere rastlayıp, heyecan, tehlike, aşkla ve komik olaylarla karşı karşıya gelirler

BÖLÜM-1







BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6





Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen / School For Scoundrels 2006 Türkçe Dublaj

http://img444.imageshack.us/img444/2999/ver5nr1.jpg
Konu:Jon Heder SCHOOL FOR SCOUNDRELS ACEMİ ÖĞRENCİ, AVCI ÖĞRETMEN filminde New Yorkta yaşayan ve hayatını park cezası keserek kazanan, sorunlu bir genci canlandırıyor. Kendine güveni olmayan Roger, bir arkadaşından duyduğu kendini geliştirme kursuna katılmaya karar verir. Dersi Dr. P (Billy Bob Thornton) adında gizemli biri vermektedir.Dr. P, asistanı Lesherın (Michael Clarke Duncan) yardımıyla kursuna katılanlara kendine güvenmeyi ve kadınları tavlamayı öğretmektedir. Öğrettiği teknikleri kullananların içindeki aslanı ortaya çıkaracağını savunan Dr. Pnin garip teknikleri ilk başta sınıfta bir kargaşaya yol açsa da kendine güven konusunda yol kateden Roger dersleri almaya devam eder.

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2






BÖLÜM-3







BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




Ikiye Bölünen Kiz - La.Fille.Coupee.En.Deux 2007 Türkçe Dublaj

http://www.cinemotions.net/data/films/0267/56/1/affiche-La-Fille-coupee-en-deux-2006-1.jpg
Konu:Yirmi bes yasindaki güzel hava durumu sunucusu Gabrielle iki erkek arasinda kalmistir: Seçkin yazar ve namli çapkin Charles ile aile servetinin çekici fakat dengesiz mirasçisi Paul. Kiz onu tersleyince, Paul rakibine karsi vahsi ve çilginca bir nefret duymaya baslar. Gabrielle adamlardan birinin metresi ve digerinin karisi olacaktir. Chabrol�un 50 yillik kariyerindeki bu son filmi burjuvazi, entelektüellik ve televizyon kültürüyle zekice dalga geçiyor.

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2






BÖLÜM-3







BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




Dr Strange - Dr Strange 2007 Türkçe Dublaj

http://www.sinema9.com/afis/doktorstrange.jpg
Konu:Dr Strange dünyaca ünlü bir bilim adamıdır.Ve geçirdiği bi trafik kazasında ellerini kaybeder.Her yolu dener ve bir sonuç elde edemez.Daha sonrasında gizemli bir kişinin önerisiyle tibetin dağlarına gider.Ve tabir-i caizse orada hayatının geriye kalan kısmı değişecektir.

1.Bölüm







2.Bölüm








3.Bölüm







4.Bölüm








5.Bölüm







6.Bölüm







7.Bölüm








Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım 2007 Yerli

http://img189.imageshack.us/img189/4964/bayram.gif
Konu:'Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım' yanlışkla tutuklanıp, derdini anlatamadan yıllarca cezaevinde kalmak zorunda bırakılan bir adamın öyküsüdür. Evli ve bir çocuk babası olan Erdem (Vural Çelik), hayatını kuaförlük yaparak kazanmaktadır. Bir gün asker arkadaşı Ahmet'le (Hakan Yılmaz) karşılaşan Erdem, onunla bir çay bahçesine gitmeye söz verir. Ne var ki Ahmet bir uyuşturucu satıcısıdır ve telefonları dinlenmektedir. Ahmet'le ortak çalıştığı şüphesiyle narkotik şube polisleri tarafından tutuklanan Erdem suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da karısı dahil olmak üzere kimseyi inandıramaz. Bu arada Erdem'in hapishaneye düşmesi Eşi Ayşen (Yasemin Çonka) tarafından küçük oğlu Ali'den (Okan Tangücü) saklanır. Uzay savaşlarını çok seven Ali babasının dünyayı uzaylıların saldırısından kurtarmak üzere seçilmiş bir komutan olduğunu sanmaktadır. Bu oyuna zamanla bütün koğuş destek olacaktır. Erdem'in bu koğuştaki misafirliği ise o kadar çabuk bitmeyecektir...

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4







BÖLÜM-5






BÖLÜM-6






Eşkiya 1997 Yerli

http://img24.imageshack.us/img24/8667/eskiya1123f17xv4.jpg
Konu:35 yıl önce Cudi dağlarında bir grup eşkıya jandarma tarafından yakalanır. 35 yıl içinde eşkıyaların hepsi ya hastalıktan ya da bölgedeki hesaplaşmalardan ötürü can vermiştir. Biri dışında; Baran...Baran 35 yıl sonra hapisten çıkınca ilk işi köyüne dönmek olur. Ama doğduğu topraklar şimdi baraj suları altındadır. Geçmişin izlerini sürmeye başlayan Eşkıya, yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrenir. Hapse düşmesine en yakın arkadaşının ihaneti neden olmuştur. Bu arkadaş Eşkıya Baran'in çocukluk aşkını, Kejeyi satın alarak İstanbula kaçmıştır. Eşkıya ne İstanbulu ne de arkadaşının adresini bilmemektedir. Tren'de, Tarlabaşı'nın arka sokaklarında büyümüş, pavyon, kumarhane, uyuşturucu muhabbetinin içinde yaşayan Cumali adlı genç bir adamla tanışır. Onla birlikte İstanbul'a gider ve kendisinin derdinin yanında bir de Cumali'nin derdiyle uğraşmaya başlar. İstanbul ve bu karanlık sokaklar adım adım sevdiği kadın Keje ye yaklaştırır Eşkıya'yı..

BÖLÜM-1







BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5







BÖLÜM-6






Hicran Sokağı 2007 Yerli

http://img269.imageshack.us/img269/8504/w6qp6u.jpg
Konu:Bu, bir Boğaziçi semtinde yaşayan, orta kazançlı ya da yoksu, ama hep ümitli, birbirini seven, öfkelerde ve kavgalarda bile ölçülü insanların hikâyesidir.
Ufacıkken, annesiyle-babasının ayrılarak terkettikleri, yetimhanede büyümüş, namuslu, altın kalpli, yakışıklı. Şofben, musluk, ısıtıcı, bisiklet tamircisi Arifle Ölesiye sevdiği üniversiteli ve varlıklı bir ailenin kızı Leylanın hikâyesidir. Ailesi Leylayı vermeyecek. Leyla da evini ve semtini terkederek, kayıplara karışacaktır. Sonrasını filmde seyredeceğiz.
Bu, Arif arkadaşımıza ümitsizce âşık öbür kızın. Güzel, tertemiz, sevgi dolu Müyesserin de hikâyesidir. Müyesserin annesi dul, iyi ahlaklı, çok sevimli, şeker (Kınaçiçeği) Şaziyenin. Seyyar köfte-piyazcı Laz Temelin. Eski ünlü şarkıcı Handan Aksesle, yaşlı aşığı Udi Şadi Beyin. Lokantacı Rıfkıyla, manav Adilin, tornacı Bekir babanın ve... Yetimler yurdu müdiresi Zümrüt anne ile, karşı semtin belalası Caferin... Ve de Müyessere âşık kuruyemişçi-kurukahveci Sabrinin de hikâyesidir.
Semti terkeden Leyla ile, onun aşkıyla perişan Arifin sonları?.. Merak edenler, bunların hepsini HİCRAN SOKAĞInı seyredip, öğrenecekler..

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2







BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6





Mutluluk 2007 Yerli

http://img29.imageshack.us/img29/7643/mutlulukfilmafii.jpg
Konu:Film, 17 yaşındaki Meryemin, perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunmasıyla başlar. Doğuda bir köyde yaşayan ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir. Öldürme görevi ise yakın akrabası Cemale verilir. Tanınmış bir sosyoloji profesörü olan İrfan Kurudal, yaşadığı derin kimlik bunalımının da etkisiyle İstanbuldaki hayatını geride bırakıp yelkenli teknesiyle denize açılır. Çıktıkları ölüm yolculuğunda, Meryem ve Cemalin yolları, Profesör İrfan Kurudalla beklenmedik şekilde kesişir. Her biri özgürlüğe ve ikinci bir şansa doğru yola çıkan bu üç kişi, mutluluğu aradıkları bu yolculukta kaderlerini yenebilecek midir?

BÖLÜM-1






BÖLÜM-2







BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5






BÖLÜM-6




Ölümcül Temas / Fatal Contact 2006 Türkçe Dublaj

http://i25.tinypic.com/25005rp.jpg
Konu:

BÖLÜM-1







BÖLÜM-2






BÖLÜM-3






BÖLÜM-4






BÖLÜM-5





MoLLy HartLey'nin Laneti / The Haunting Of M. HartLey 2008 Türkçe Dublaj

http://img37.imageshack.us/img37/184/590761.jpg
Konu:Molly Hartley 17 yaşında annesi tarafından bıçaklanmıştır. Bu olaydan sonra yeni bir başlangıç yapmak için babasıyla başka bir yere taşınarak yeni bir okula kaydolur. Ama yaşadığı olayın travması Molly'i bırakmaz ve kabuslar görür. Bunun sadace psikolojik bir durum olduğunu düşünen Molly, anlar ki ailesi Molly üstüne Şeytan'la bir anlaşma yapmıştır. Molly şimdi, Şeytan'la onun ruhu için yapılmış pazarlıktan kurtulmanın yolunu bulmalıdır ..
Not:Bir psikoLoji fiLmidir. 18 yasindan küçüklerin gece izlememeleri tavsiyemizdir..












Kızsız Adam - 2009 Yerli

http://img37.imageshack.us/img37/3739/afisresmi.jpg
Konu: Hayrettin Onur Karaoğuz ve Danem ıdil Karakılavuzun rol aldığı 12 dakikalık Kızsız Adamda, orijinal filmin en
can alıcı sahneleri son derece komik bir üslupla işlendi.
Örneğin bu filmin esas adamı da Issız Adamdaki gibi
entelektüel bir aşçı, ama dünya mutfağı yerine kurufasulye
pişirmeyi tercih ediyor. Üstelik yemeğinden kıl ve peruk çıkıyor.


Streets Of Blood / Kanlı Sokaklar 2009 Türkçe Altyazılı

http://i30.tinypic.com/b9ag5k.jpg
Konu:Yönetmenliğini Charles Winkler'ın yaptığı "Streets of Blood" adlı filminde başroller Val Kimler, Sharon Stone ile 50 Cent oynuyor. Eugene Hess senaryosundan uyarlanan olan film, Katrina kasırgası sonrasında New Orleans'da kanunsuzluğa karşı mücadele eden iki polis memurunun birbirleriyle ilişkisini konu ediyor.
Son not olarak, TV yönetmenliğinden gelen ve ünlü Rocky filmlerinin yönetmeni Irwin Winklerın oğlu Charles Winklerın yönettiği Streets of Bloodun açıklanan ilk ismi "Microwave Park" ve başrol oyuncusu Robert De Niro'ydu. Ancak film Street Of Blood adıyla geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve Robert De Niro kadroda yer almıyor. Onun yerine Val Kilmer, Sharon Stone ile başrolü üstlenmiş.

BÖLÜM-1



BÖLÜM-2



BÖLÜM-3



BÖLÜM-4



BÖLÜM-5




BÖLÜM-6



BÖLÜM-7


Kanlı Sokaklar - Streets Of Blood - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i30.tinypic.com/b9ag5k.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram
Yönetmen:Charles Winkler
Senaryo:Eugene Hess
Oyuncular:Jose Pablo Cantillo, Sharon Stone, Val Kilmer, Dylan McDermott, Brian Presley, Brett Granstaff, Katie Chonacas, Shirly Brener, Kip Cummings, Ted Ferguson, Gocha Chertkoev, Mario Mims
Konu:Yönetmenliğini Charles Winkler'ın yaptığı "Streets of Blood" adlı filminde başroller Val Kimler, Sharon Stone ile 50 Cent oynuyor. Eugene Hess senaryosundan uyarlanan olan film, Katrina kasırgası sonrasında New Orleans'da kanunsuzluğa karşı mücadele eden iki polis memurunun birbirleriyle ilişkisini konu ediyor.
Son not olarak, TV yönetmenliğinden gelen ve ünlü Rocky filmlerinin yönetmeni Irwin Winklerın oğlu Charles Winklerın yönettiği Streets of Bloodun açıklanan ilk ismi "Microwave Park" ve başrol oyuncusu Robert De Niro'ydu. Ancak film Street Of Blood adıyla geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve Robert De Niro kadroda yer almıyor. Onun yerine Val Kilmer, Sharon Stone ile başrolü üstlenmiş.





















Hırsızın Böylesi / Mad Money 2008 Türkçe Dublaj (Dvd Kalitesinde)

http://i40.tinypic.com/o0o5s6.jpg
Konu: Bridget evini kaybetmek üzere olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Eşi Don ise işten çıkarılmıştır. Bridget bir iş bulmaya çalışır. Ancak şimdiye kadar ev kadınlığı dışında hiçbir şey yapmadığından iş bulamaz. Sonunda Federal Reserve Bank’ta kapıcılık yapmaya başlar. Bridget burada iki çocuk annesi Nina ve özgür ruhlu Jackie ile tanışır. Üç kadın kısa sürede dost olurlar. Bir çıkış yolu arayan bu üç kadının aklına bir fikir gelir. Çalıştıkları bankayı soyacaklardır.
Callie Khouri’nin yönettiği film, Holmes’un doğumdan sonraki ilk filmi olacak ..















Geyik Muhabbeti 2: Bira Partisi / Road Trip Beer Pong 2009 Türkçe Altyazılı

http://i32.tinypic.com/9pqh60.jpg














Geyik Muhabbeti 2: Bira Partisi - Road Trip Beer Pong - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i32.tinypic.com/9pqh60.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Komedi / Gençlik
Yönetmen:Steve Rash
Senaryo:Brad Riddell, Todd Phillips
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Julianna Guill, Julia Levy-Boeken, Christina Bibby, Kimberly Banta, Melissa Ponzio, Preston Jones, Michael Trotter, Daniel Newman, Nestor Aaron Absera, Leandra Terrazzano
Konu:Geyik Muhabbeti 2: Bira Partisi - Road Trip Beer Pong - 2009 Türkçe Altyazılı Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler














Hırsızın Böylesi - Mad Money - 2008 Türkçe Dublaj (Dvd Kalitesinde)

http://i40.tinypic.com/o0o5s6.jpg
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYapım:2008, ABD
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngTür:Komedi / Suç
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngYönetmen:Callie Khouri
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSenaryo:Glenn Gers, Neil McKay, Terry Winsor
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngMüzik:James Newton Howard, Marty Davich
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngSüre:95 Dk ..
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngOyuncular:Queen Latifah, Diane Keaton, Christopher McDonald, Ted Danson, Katie Holmes, Stephen Root, Roger R. Cross, Adam Rothenberg, Meagen Fay, Sylvia Castro Galan, Roger R. Cross, Stephen Root
http://img251.yukle.tc/images/991wwwcinemaevicom.pngKonu: Bridget evini kaybetmek üzere olduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapılır. Eşi Don ise işten çıkarılmıştır. Bridget bir iş bulmaya çalışır. Ancak şimdiye kadar ev kadınlığı dışında hiçbir şey yapmadığından iş bulamaz. Sonunda Federal Reserve Bank’ta kapıcılık yapmaya başlar. Bridget burada iki çocuk annesi Nina ve özgür ruhlu Jackie ile tanışır. Üç kadın kısa sürede dost olurlar. Bir çıkış yolu arayan bu üç kadının aklına bir fikir gelir. Çalıştıkları bankayı soyacaklardır.
Callie Khouri’nin yönettiği film, Holmes’un doğumdan sonraki ilk filmi olacak ..














Harry Potter ve Melez Prens 2009 Türkçe Dublaj

http://img245.imageshack.us/img245/9760/59280838.png
Konu:Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabileceğinden şüphelenirken, Dumbledore da Harry’yi hızla yaklaşmakta olduğunu bildiği nihai savaşa hazırlamaya her zamankinden kararlıdır. Birlikte, Voldemort’un savunma hattını kırmanın yollarını ararlar. Bu amaçla, Dumbledore eski bir dostu ve meslektaşı olan, çok önemli bilgilere sahip olduğunu düşündüğü Profesör Horace Slughorn’u görevlendirir. Profesör iyi bağlantıları olan, iyi yaşamayı seven, saf bir insandır.
Bu arada, öğrenciler bambaşka bir rakibin kuşatması altındadırlar: Gençlik hormonları zirveye tırmanmaktadır. Harry, Ginny’ye gitgide daha çok aşık olmaktadır; ama Dean Thomas’ın da durumu aynıdır. Lavender Brown ise kendisi için doğru kişinin Ron olduğuna karar verir. Hesaba katmadığı şey ise Romilda Vane’in çikolatalarıdır! Diğer yandan Hermione da kıskançlıktan çatlamaktadır ama duygularını göstermemeye kararlıdır. Romantizm dallanıp budaklanırken, bir öğrenci tüm bunların dışında kalır. O, karanlık bir şekilde de olsa ismini hafızalara kazımayı kafasına koymuştur. Havada aşk kokusu vardır ama trajedi kapıdadır ve Hogwarts bir daha asla aynı olamayabilir.














Harry Potter ve Melez Prens 2009 Türkçe Altyazılı

http://www.melegim.net/sinema/images/23256.jpg
Konu:Voldemort hem Muggle hem de büyücüler dünyasındaki kıskacını daraltmaktadır ve Hogwarts artık bir zamanlar olduğu güvenli liman değildir. Harry tehlikenin kalenin içinde bile olabileceğinden şüphelenirken, Dumbledore da Harry’yi hızla yaklaşmakta olduğunu bildiği nihai savaşa hazırlamaya her zamankinden kararlıdır. Birlikte, Voldemort’un savunma hattını kırmanın yollarını ararlar. Bu amaçla, Dumbledore eski bir dostu ve meslektaşı olan, çok önemli bilgilere sahip olduğunu düşündüğü Profesör Horace Slughorn’u görevlendirir. Profesör iyi bağlantıları olan, iyi yaşamayı seven, saf bir insandır.
Bu arada, öğrenciler bambaşka bir rakibin kuşatması altındadırlar: Gençlik hormonları zirveye tırmanmaktadır. Harry, Ginny’ye gitgide daha çok aşık olmaktadır; ama Dean Thomas’ın da durumu aynıdır. Lavender Brown ise kendisi için doğru kişinin Ron olduğuna karar verir. Hesaba katmadığı şey ise Romilda Vane’in çikolatalarıdır! Diğer yandan Hermione da kıskançlıktan çatlamaktadır ama duygularını göstermemeye kararlıdır. Romantizm dallanıp budaklanırken, bir öğrenci tüm bunların dışında kalır. O, karanlık bir şekilde de olsa ismini hafızalara kazımayı kafasına koymuştur. Havada aşk kokusu vardır ama trajedi kapıdadır ve Hogwarts bir daha asla aynı olamayabilir ..


















Son Oyun - The Code 2009 Türkçe Dublaj

http://i40.tinypic.com/zujmmp.jpg
Konu:Keith Ripley, usta bir soyguncudur. Hırsızlığı kurallarına uygun olarak yapıyordur. Polisle iş birliği yapmaz, teslim olmaz, ortağını korur. Ripley'in son ortağı da bu kuralları bozduğu için ölmüştür. Jack Gabriel, New York becerikli bir sokak hırsızıdır ve bir o kadar da karizmatik ve yakışıklı.
Keith bir gün Jack'in kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısını soyarken gördüğünde yeni ortağını bulur. Birlikte büyük ve tehlikeli bir soygun yapacaklardır. Böylece Keith eski ortağının Rus mafyasına olan borcunu ödeyecek ve vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtaracaktır.
Bu plan hazırlanırken Keith istemese de Alex ve Jack yakınlaşırlar. Fakat iş bundan daha da karmaşık bir hal alacaktır; birisi hırsızlığın kuralını bozmuştur.













Bart'ın Odası / Bart Got A Room 2008 Türkçe Altyazılı

http://i31.tinypic.com/rkvmuw.jpg