13 Temmuz 2009 Pazartesi

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı (2009) Online İzle

forum resmi
Genç Sam Witwickynin (Shia LaBeouf), savaşan robot uzaylıların arasında sonucu belirleyen bir savaşta evreni kurtarmasının üzerinden iki yıl geçti. Gösterdiği büyük kahramanlığa rağmen Sam, üniversiteye gitmek, kız arkadaşı Mikaelanın (Megan Fox) yanından ayrılmak ve anne-babasından (Kevin Dunn ve Julie White) ilk kez ayrı kalmak gibi günlük endişeler yaşayan sıradan bir gençtir. Tabii ki bir de bu ayrılığı en yeni dostu ve koruyucu robotu Bumblebeeye açıklaması da fazladan sıkıntılara yol açar. Samin hedefi normal bir üniversite yaşantısı yaşamaktır fakat bunun için kaderini gözardı etmesi gerekir.


1.Bölüm







2.Bölüm








3.Bölüm







4.Bölüm







5.Bölüm



Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast and Furious 4 (2009) DVD'den Online İzle


Eski dolandırıcı Dominic Torettonun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyetindeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Domun yanında, ABDdeki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.
Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angelesa dönen Domun, ajan Brian OConner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABDye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.

bÖlÜm-1






bÖlÜm-2






bÖlÜm-3







bÖlÜm-4






bÖlÜm-5






bÖlÜm-6






bÖlÜm-7







bÖlÜm-8


Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı (2009 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/2nal5as.jpg
Yapım:2009, ABD
Tür:Bilim Kurgu / Macera / Aksiyon
Yönetmen:Michael Bay
Senaryo:Ehren Kruger , Roberto Orci , Alex Kurtzman
Müzik:Steve Jablonsky
Süre: 147 dk.
Oyuncular:Shia LaBeouf (Sam Witwicky) , Megan Fox (Mikaela Banes) , Josh Duhamel (Kaptan Lennox) , Tyrese Gibson (Robert Epps) , John Turturro (Agent Simmons) , Matthew Marsden (Graham) , Ramon Rodriguez (Leo)
Konu:Genç Sam Witwickynin (Shia LaBeouf), savaşan robot uzaylıların arasında sonucu belirleyen bir savaşta evreni kurtarmasının üzerinden iki yıl geçti. Gösterdiği büyük kahramanlığa rağmen Sam, üniversiteye gitmek, kız arkadaşı Mikaelanın (Megan Fox) yanından ayrılmak ve anne-babasından (Kevin Dunn ve Julie White) ilk kez ayrı kalmak gibi günlük endişeler yaşayan sıradan bir gençtir. Tabii ki bir de bu ayrılığı en yeni dostu ve koruyucu robotu Bumblebeeye açıklaması da fazladan sıkıntılara yol açar. Samin hedefi normal bir üniversite yaşantısı yaşamaktır fakat bunun için kaderini gözardı etmesi gerekir.











Hızlı ve Öfkeli 4 - Fast & Furious 4 DvD (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i28.tinypic.com/2dka9mp.jpg
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Justin Lin
Senaryo:Ernesto Foronda, David Ayer, Chris Morgan
Müzik:Brian Tyler
Süre:110 Dk ..
Oyuncular:Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Sung Kang, Shea Whigham, Neil Brown Jr., Laz Alonso, Wilmer Calderon, Alejandro Patino, Gal Gadot, John Ortiz, Liza Lapira, Mirtha Michelle, Tego Calderon, Ron Yuan
Konu:Eski dolandırıcı Dominic Torettonun (Vin Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyetindeki bir sahil kulübesinde yaşamakta olan Domun yanında, ABDdeki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.
Çok sevdiği bir insanın trajik ölümünden sonra Los Angelesa dönen Domun, ajan Brian OConner (Paul Walker) ile ezeli kavgası yeniden ateşlenir. Ancak artık ortak bir düşmanları vardır. ABDye öldürücü maddelerin akışını sağlayan sosyopat ruhlu uyuşturucu kralına karşı mücadele edebilmek için güçbirliği yapmak zorundadırlar. Uyuşturucu kralını safdışı etmenin ve onun tarafından öldürtülen arkadaşlarının intikamını almanın tek çaresi, ikisi arasında yepyeni bir güven ortamı sağlanmasından geçmektedir.
















Derin Darbe - Deep Impact (1998 - Türkçe Dublaj)

http://i21.tinypic.com/15saahi.jpg
Yapım:1998, ABD
Tür:Aksiyon / Gerilim /
Yönetmen:Mimi Leder
Süre:120 dk.
Oyuncular:Robert Duvall , Téa Leoni, Elijah Wood , Vanessa Redgrave
Konu:Küçük Leo Beidermann'ın teleskopuyla çektiği bir fotoğraf tüm Dünyayı ayağa kaldırır. Fotoğrafta bir kuyruklu yıldızın hızla Dünyaya yaklaşmakta olduğu görülmektedir.
Harekete geçen bilim adamları hemen bir uzay aracının kuyruklu yıldıza gidip, yaklaşmakta olan tehlikeyi bertaraf etmesi gerektiğini söylerler. Aracı komuta edecek olan kişi emekliye ayrılmış eski astronotlardan Spurgeon Keeney olacaktır.
Dünyanın sonu yaklaşmakta ve tüm insanlık çaresizce beklemektedir. Zamana karşı verilen mücadele, insanların mutlak ölüme karşı verdiği tepkiler yanında önemini yitirmektedir.









En Uzun Mesafe - The Longest Yard (2005 - Türkçe Dublaj)

http://img233.imageshack.us/img233/1166/000dl6.jpg
Yapım:2005, ABD
Tür:Komedi / Dram
Yönetmen:Peter Segal
Senaryo:Albert S. Ruddy , Tracy Keenan Wynn , Sheldon Turner
Müzik:Teddy Castellucci
Süre:113 dk.
Oyuncular:Adam Sandler (Paul 'Wrecking' Crewe) , Chris Rock (Caretaker) , Burt Reynolds (Koç Nate Scarborough) , James Cromwell (Müdür Hazen) , Walter Williamson (Errol Dandridge) , Michael Irvin (Deacon Moss) , Nelly (Earl Megget) , Edward Bunker (Skitchy Rivers) , Lobo Sebastian (Torres)
Konu:Eski bir futbol yıldızı sarhoş araba kullandığı için hapse düşer ve burada mahkumlardan oluşan iddialı bir takım kurar. Gardiyanlarla yapılacak olan maç öncesi son derece sıkı bir hazırlık yapan takım ve koçu, hem gardiyanları hem de izleyicileri şaşırtacaktır...










Mississipi Yanıyor - Mississipi Burning (1988 - Türkçe Dublaj)

http://img13.imageshack.us/img13/2965/mississippiburningver10.jpg
Yapım:1988, ABD
Tür:Dram / Polisiye / Gerilim
Yönetmen:Alan Parker
Senaryo:Chris Gerolmo
Müzik:Trevor Jones
Süre:1988, ABD
Oyuncular:Gene Hackman (Ajan Anderson) , Willem Dafoe (Ajan Ward) , Frances McDormand (Bayan Pell) , Brad Dourif (Şerif Yrd. Clinton) , R. Lee Ermey (Vali Tilman) , Gailard Sartain (Şerif Stuckey) , Stephen Tobolowsky (Clayton Townley) , Michael Rooker (Frank Bailey) , Pruitt Taylor Vince (Lester Cowans)
Konu:Irkçı geçmişiyle tanınan, ABD'nin güney eyaleti Mississipi'de, 60'lı yıllarda bir zenci için yaşam hiç de kolay değildir. Bunu değiştirmek için çalışan 3 insan hakları eylemcisinin ortadan kaybolması iki FBI ajanının bölgeye gelmesiyle sonuçlanır.
Kendisi de bir Güneyli olan tecrübeli ajan Anderson, oralılarla nasıl iletişim kurulacağını gayet iyi bimektedir ve soruşturmayı kendine has yöntemlerle yürütür. Genç Ajan Ward ise daha çok idealisttir ve delilleri ince eleyip sık dokumaktadır. İki ajanın yanısıra valiyi, şerifin bürosunu, Ku Klux Klan'ı ve göründüğünden daha fazlasını barındıran esrar perdesini kaldırmak kolay olmayacaktır.
Alan Parker'ın 7 dalda Oscar'a aday olup, Peter Biziou'nun usta kamerası sayesinde ödüle uzanan filminin Altın Küre adaylıklarının yanısıra 2 BAFTA'sı ve Berlin'den de bir Gümüş Ayı'sı var. Gene Hackman, Willem Dafoe ve Francesca Dorman gibi usta isimlerle taşlanan film, konusunu gerçek bir olaydan alıyor.