3 Haziran 2009 Çarşamba

Fanfan / 1993 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://img244.imageshack.us/img244/9748/fanfan5ak.jpg
Tür:Romantik / Komedi / Dram
Yönetmen:Alexandre Jardin
Senaryo:Alexandre Jardin, Alexandre Jardin (Kitap)
Müzik:Nicolas Jorelle
Süre:85 Dk ..
Oyuncular:Sophie Marceau, Vincent Pérez, Marine Delterme, Arielle Séménoff, Mathilde Vitry, Bruno Todeschini, Micheline Presle, Gérard Séty, Gérard Caillaud, Marcel Maréchal, Patrick Aubrée
Konu:Alexandre Jardin’in kendi kitabından uyarladığı Fanfan; aşkın ömrünü, evliliği ve ilişkilerin giderek monotonlaşmasını, tutku dolu bir aşk hikayesi çevresinde anlatan hoş bir romantik masal. Beş yıllık bir ilişkinin ardından evlilik planları yapan Alexandre’ın, Fanfan’la tanışması sonrasında değişen hayatını anlatan film; Alexandre’ın duyguları ve düşünceleri arasında sıkışmasından yola çıkarak aşk ve tutkunun çeşitli hallerini Jeux d’enfants’takine benzer masalsı mizansenlerle ekrana taşıyor. Duygularla düşüncelerin ince bir ip üzerindeki cambazlıkları karakterleri içinden çıkılması güç durumlarda bırakırken, başrollerdeki Vincent Perez ve Sophie Marceau’nun uyumu da filme ayrı bir renk katıyor. Marceau büyüleyici güzelliğinin ve sevimliliğinin dışında, oyunculuğuyla da bütün filmi sırtlıyor. Özellikle tek başına harikalar yarattığı bir dans sahnesi var ki muhteşem!









Yeni Öğrenci - The New Guy / 2002 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img264.imageshack.us/img264/5466/21331567qq9.jpg
Tür:Gençlik / Komedi
Yönetmen:Ed Decter
Senaryo:David Kendall
Müzik:Ralph Sall
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Zooey Deschanel, Eliza Dushku, DJ Qualls, Jerod Mixon, Parry Shen, Lyle Lovett, Eddie Griffin, Ross Patterson, Geoffrey Lewis, Gene Simmons, Tony Hawk, Charlie O'Connell, Sunny Mabrey
Konu:Dizzy Harrison, lisede okuyan ve okulun pek de popüler olmayan bir çocuktur. Kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Dizzy, okuldan atılmayı başararak hayata yeniden başlar.Yeni arkadaşlıklar kurarak, üzerindeki ezikliği atar ve cool takılmaya başlar. Sonunda ponpon kızların başındaki Danielle'nin de dikkatini çeker. Ancak, Danielle'nin erkek arkadaşı iyi giden herşeyi tersine döndürür ..







Hancock / 2008 / Türkçe Dublaj / Kaliteli Ses ve Görüntü / İndirmeden İzle

http://img403.imageshack.us/img403/9803/hancock1mu5.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon / Dram / Fantastik / Komedi / Macera
Yönetmen:Peter Berg
Senaryo:Akiva Goldsman, John August, Peter Berg, Vince Gilligan, Vincent Ngo
Müzik:John Powell
Süre:92 Dk ..
Oyuncular(İlk 5):Will Smith, Jason Bateman, Akiva Goldsman, Michael Mann, Thomas Lennon
Konu:Hancock aslında başkalarının ne düşündüğünü umursayan birisi değildir. Halkla İlişkiler Uzmanı Ray Embrey’in (Jason Bateman) hayatını kurtardıktan sonra alaycı super kahramanımız kendisinin de zayıf bir tarafının olabileceğini farketmeye başlar. Hancock’un bugüne kadar karşılatığı en büyük sorun bu yönüyle yüzleşmek olacaktır. Ayrıca, bu da Ray’in karısı Mary’nin (Charlize Theron), onun işe yaramazın teki olduğu konusundaki ısrarını kırmak için bir fırsattır ..










Koruyucu 2 - Bodyguard 2 / 2007 / Türkçe Dublaj

http://i18.tinypic.com/63w8h2u.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi
Yönetmen:Wongkamlao, Panna Rittikrai
Senaryo:Petchtai Wongkamlao
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular:Tony Jaa ,Petchtai Wongkamlao ,Choosak eamsuk ,jacqueline apitananon ,janet keaw





Prey / 2007 / Türkçe Dublaj / İzle

http://img198.imageshack.us/img198/9429/1055773.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Macera
Yönetmen:Darrell Roodt
Senaryo:Beau Bauman, Darrell Roodt
Müzik:Tony Humecke
Süre:1 saat 32 dk
Oyuncular:Bridget Moynahan,Carly Schroeder,Lori Heuring,Peter Weller,Ashley Taylor
Konu:Tom Newman (Peter Weller) kızarkadaşı ve iki çocuğu ile Güney Afrika’ya hem tatil hem iş gezisine çıkmıştır. Ancak ailesinin ilk safari gezisine önemli bir toplantısı olduğundan katılamaz.
Afrika’nın muhteşem manzarasına tezat çıktıkları jeep’te Tom’un çocukları ile kızarkadaşı arasında işler o kadar da iyi değildir. Rehberleri Ranger Brian yolculuğa biraz macera katmak için normalde gidilen yolun dışına çıkınca işler iyice karışır. Zira küçük oğlan ihtiyaç için arabadan inince bir aslanın saldırısına uğrarlar. Oğlanı kuratarmak için kendini siper eden Rehber ne yazık ki anahtarları da cebinde taşımaktadır.
Saldırıdan kurtulan aile, şimdi de Jeep’in içinde sıkışıp kalmıştır ve bu arada çoğalan aslanların bir yere gitmeye niyeti yoktur…..
Olağanüstü sahnelerin yer aldığı bu filmde gerilim dozu oldukça yüksek. Aslanların oyunculuk performansı ise muhteşem !!!





Kira - Rent / 2005 / Tr Dublaj

http://i12.tinypic.com/29geotc.jpg
Tür:Dram / Müzikal / Romantik
Yönetmen:Chris Columbus
Senaryo:Stephen Chbosky
Müzik:Tim Pierce, Jamie Muhoberac, Doug Mckean, Rob Cavallo
Süre:2 saat 15 dk
Konu:Pulitzer ve Tony ödüllü müzikal, ‘80’lerin sonunda New York’un doğu yakasında hayatta kalmaya, kiralarını ödemeye çalışan sekiz arkadaşın duygusal öyküsü. Hayatlarını sevgi kıstasına göre değerlendiren sekiz dost, bir yandan yoksulluk, çaresizlik ve hastalıklarla boğuşurken diğer yandan idealleri ve rüyalarını gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Farklı etnik kökenlere ve cinsel tercihlere sahip arkadaşlar arasında bir öğretmen, bir dansçı, bir avukat, bir tiyatrocu, bir şarkıcı ve çoktan ruhunu şeytana satmış bir ‘yuppie’ de vardır







Alacakaranlık - Twilight / 2008 / Tr Dublaj

http://i41.tinypic.com/skvzbt.jpg
Tür:Gerilim / Romantik / Aksiyon
Yönetmen:Catherine Hardwicke
Senaryo:Melissa Rosenberg , Stephenie Meyer (Kitap)
Oyuncular:Kristen Stewart (Isabella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Michael Welch (Mike Newton) , Nikki Reed (Rosalie Hale) , Cam Gigandet (James) , Justin Chon (Eric Yorkie)
Konu:Annesiyle birlikte Phoenix’te yaşayan Isabelle “Bella” Swan, annesinin başka bir adamla evlenmesi üzerine babasının yanına Washington’ın Fork kasabasına taşınır. Edward ise, küçük kasabasında yıllardan beri ailesiyle yaşayan bir vampirdir. Uzun süre vampir kimliklerini saklamış olan aile, insan kanı içmeden, insanlara zarar vermeden sakin bir hayat sürmektedirler.
Yeni başladığı okulunda tanıştığı Edward’a aşık olan Bella, bir süre sonra Edward’ın vampir olduğunu öğrenmesine rağmen ondan vazgeçemez. İkili arasında tehlikeli ve tutkulu bir ilişki başlar. Çok geçmeden ortaya çıkan Cullens Ailesi’nin düşmanları Edward’ın zayıf noktasına saldıracaktır, yani Bella’ya..
Vampir klişelerinden arındırılmış bir hikaye sunan Stephenie Meyer’ın dünya çapında çok satmış romanı Twilight serisinin ilk kitabından uyarlanan film, hayranları tarafından merakla bekleniyor. Filmin başarısına göre, serinin ikinci ve üçüncü kitapları New Moon ve Eclipse de beyazperdeye aktarılacak. Stephenie Meyer ise şu sıralar 4. Kitabı yazmakla meşgul.







Sakar Güvenlik - Paul Blart Mall Cop / 2009 / Türkçe Dublaj

http://i43.tinypic.com/vs2928.jpg
Tür:Dram / Komedi / Aksiyon
Yönetmen:Steve Carr
Senaryo:Kevin James , Nick Bakay
Süre:87 dk.
Oyuncular:Kevin James (Paul Blart) , Keir O Donnell (Veck Sims) , Jayma Mays (Amy) , Raini Rodriguez (Maya Blart) , Shirley Knight (Anne) , Stephen Rannazzisi (Stuart)
Konu:Paul Blar hayatı boyunca gerçek bir polis olmak istedi, fakat ona düşen bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışmak oldu. Fakat bir grup soyguncu Paul’un çalıştığı alış veriş merkezini ele geçirince, adamın kendini göstermesi için büyük bir fırsat doğdu.





Vur ve Öldür - Killshot / 2009 / Türkçe Dublaj

http://i39.tinypic.com/20b2337.jpg
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen:John Madden
Senaryo: Hossein Amini,Elmore Leonard(Kitap)
Müzik:Klaus Badelt
Süre:1 saat 24 dk
Konu:Yanlışzamanda,yanlış yerde bulunan bir çift… Yanlış anlaşılma, yanlış kişisanılmave ardından yaşanılanlar. Amansız bir kovalamaca. Acımasız ikikatil.Toronto’dan, Detroit’e, Michigan’dan Ohio’ya kadar süren birtakip.
CarmenColson ve demirci eşi Wayne tesadüfen bulunduklarıbir emlakçıdükkânında azılı katillerin hedefi haline geliyorlar.Michigan’ın butenha yerinde, polisler bile Carmen ve Wayne’e yardımkonusundaçaresizdirler. Federal Polis de çifte Tanık KorumaProgramı’nıönermekten başka bir katkıda bulunamaz. Çift, tüm bugördüklerinin vebaşlarından geçenlerin bedelini fazlasıyla ödeyecektir





Aşk Kanatlandırır - Love Takes Wing / 2009 / Tr Altyazılı

http://i39.tinypic.com/ric5ty.jpg
Tür:Western
Yönetmen: Lou Diamond Phillips
Oyuncular:AnnaliseBasso, John Bishop, Jordan Bridges, Erin Cottrell, Haylie Duff, PatrickDuffy, Andy Scott Harris, Sarah Jones, Cloris Leachman, Lou DiamondPhillips, Mary-Jessica Pitts, Kevin Scott Richardson, Bonnie Root
-Aşk Kanatlandırır - Love Takes Wing / 2009 / Tr Altyazılı-





Doktor Strange / 2007 / Tr dublaj

http://i33.tinypic.com/fenr01.jpg
Tür:Animasyon
Konu:İnsanlığın ötesinde tehlikeler ve gizemli yaratıklarla dolu sihir ve hayal dünyasına hoş geldiniz.
Siz de Dr. Stephen Strange’ın Tibet’ın en yüksek noktasına yaptığı büyüleyici yolculuğa katılın. Ancak her şeyden önce Dr. Strange’in ona acı veren geçmişinden uzaklaşması ve kendini sihirin dünyasına bırakması gerekmektedir. Ancak bu şekilde gücünü farkına varacak, yaratıklara karşı amansız bir şekilde savaşacak, kapının arkasında onu bekleyen gelmiş geçmiş en korkunç insanoğluyla karşı karşıya kalacaktır.
Doktor Strange / 2007 / Tr dublaj online izle,seyret,full izle




Doğmamış - The Unborn / 2009 / Tr dublaj

http://i43.tinypic.com/5ydbbc.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:David S. Goyer
Senaryo:David S. Goyer
Oyuncular:OdetteYustman (Casey Beldon) , Gary Oldman (Rabbi Sendak) , CamGigandet (MarkHardigan) , Meagan Good (Romy) , Jane Alexander (SofiKozma) , IdrisElba (Arthur Wyndham)
Konu:Ölmüş bir insanın ruhu bazenşeytanla öyle içlidışlıdır ki, cennete girmesine izinverilmez. İki dünya arasındasonsuza kadar sıkışıp kalan böylebir ruh, çaresizlikiçinde vücuduna yerleşebileceğiyeni bir beden arar. Kimizaman bunu başarır da…
DavidGoyer, doğaüstü gerilim çalışması“TheUnborn”da iki dünya arasında sıkışıp kalmışruhlarınyaş**** ürkütücü bir bakış getiriyor.Filmdebedenine şeytani bir ruhun girmesiyle birlikte kabuslardünyasınasürüklenen ve sevdiği insanlar için biletehlikehaline gelen genç bir kadının öyküsüanlatılıyor.
Casey Beldon (Odette Yustman) kendisiniçocukken terk edenannesinden nefret etmektedir. Ancakaçıklanamaz birtakım olaylarmeydana gelmeye başlayınca annesininneden terk ettiğini anlamayabaşlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerinede egemen olmasıüzerine çareyi spiritüel olaylardanışmanıSendak’a (Gary Oldman) başvurmakta bulur.
Sendak’ınyardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetinkökeninin NaziAlmanya’sına kadar uzandığını keşfeder.Herkese ve her şeyeyerleşebilme yeteneğine sahip olan bir yaratık,bedenleri elegeçirdikçe daha dagüçlenmektedir. Lanetinortadan kalkması için tekşansı, dünyamızın ötesindehenüz doğmamış birisitarafından açılmış olan bir girişkapısını kapatmaktır.





Taşıyıcı 3 - Transporter 3 / 2009 / Tr Dublaj

http://i36.tinypic.com/2dqprpd.jpg
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Olivier Megaton
Senaryo:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Oyuncular:JasonStatham,Robert Knepper, François Berléand, EriqEbouaney,SilvioSimac, Justin Rodgers Hall, Mike Powers, GregoryLoffredo,FaridElouardi, David Atrakchi, Katia Tchenko, David Kammenos
Konu:FrankMartin’e,Ukrayna’nın Çevre Koruma Ajansı başkanı LeonidVasilev’inkaçırılan kızı Valentina’yı ulaştırması içinbaskıyapılıyordur.
Bu tehlikeli yolculuk Marsilya’dan Stuttgartt’a ve Budapeşte’ye, oradan da Karadeniz’deki Odesa’ya kadar sürecektir.
Bir fransız aksiyon filmi olan Taşıyıcı serisi, 3 yıl aradan sonra 3. filmiyle beyazperdede.







Görünmeyen Tehlike 2 - Hollow Man 2 / 2006 / Tr Dublaj

http://img.blogcu.com/uploads/1filmizle_HOLLOW_MAN_2.jpg
Tür:Bilim Kurgu,Fantazi
Yönetmen:Claudio Fah
Oyuncular:Christian Slater, Laura Regan,David McIlwraith, Hamish Cameron,Jessica Harmon, Sarah Deakins,Terri Anne Welyki, William MacDonald
Konu:Christian Slater’ın (Interview With The Vampire, True romance)
Micheal Griffin adında görünmez bir katili canlandırdığı durdurak bilmez gerilimi
yaşayın! Micheal, O’nu yavaş ve acı dolu bir ölüme sürükleyen deney
aşamasındaki görünmezlik serumunun sonucu olarak çıldırmaya başlar.
Güzel ve parlak zekalı araştırma biyoloğu Maggie Dalton (Laura Regan-Unbreakable)
onu hayatta tutabilen tek kişidir. Ancak hükümet O’nu Griffin’i kıstırmak için
yem olarak kullandığında Maggie, Seattle’da cinayet masası dedektifi olan Frank
Turner’dan koruma için yardım istemek zorunda kalır. Griffin gittikçe daha fazla
ölüm saçmaya ve kontrolden çıkmaya başladığında, Turner’ın Maggie’yi hayatta
tutmak için tek seçeneği kalmıştır; görünmezlik serumunu alıp Görünmez Adam’a dönüşmek!
Birbirleriyle yüzleşen bu iki görünmez adamın son savaşları aksiyonu, gerilimi ve dehşeti ikiye katlıyor





Elsewhere / 2009 / Türkçe Altyazılı

http://i39.tinypic.com/28tyirs.jpg
Tür:Gerilim, Suç
Yönetmen:Nathan Hope
Senaryo:Nathan Hope







In Search of a Midnight Kiss / 2007 / Tr Dublaj / İndirmeden İzle

http://i41.tinypic.com/2v83fc5.jpg
In Search of a Midnight Kiss






Kırık Kalp Kütüphanesi - Heartbreak Library / 2008 / Türkçe Altyazılı

http://i34.tinypic.com/2b4849.jpg
Tür:Dram
Yönetmen: Jeong-kwon Kim
Süre:99 dk
Oyuncular:Dong-Wook Lee, Ju-bong Gi, Deok-hyeon Jo, Su-hee Go, Da-in Yu, Jae-yong Lee, Yoo Jin, Eun-pyo Jeong, Jae-yong Lee,
Konu:Eun-Soo, son günlerde kitaplara karşı zarar verilen bir kütüphanede çalışan bir kütüphanecidir. Bir gün, kitapların belirli bir sayfasını yırtan Jun-Oh’u yakalar. Eun-Soo kütüphanedeki zarardan dolayı onu suçlar, ama çok geçmeden hareketlerinin arkasında yatan karmaşık hikayeyi öğrenir.
Jun-Oh’un kız arkadaşı arkasında esrarengiz bir not bırakarak birdenbire onu terk etmiştir.
‘Sayfa 198′e bak’
Jun-Oh’un kız arkadaşı bir kitap kurdudur ve kütüphanedeki kitapları düzenli olarak kontrol etmektedir. Jun-Oh bu yüzden kütüphaneye gitmiş ve karşısına çıkan her kitabın 198. sayfasını yırtmıştır. Eun-Soo da aynı şeyleri yaşadığı için ona bir tavsiye verir, kız arkadaşı gerçekten ciddiyse peşini bırakmasını söyler. Ancak, aşkı yüzünden yıkılan Jun-Oh’a bakınca, Eun-Soo kitaplardaki sayfa 198′in şifresini çözmesine yardım etmeye başlar.



Büyük Film Yıldızı - Major Movie Star / 2008 / Türkçe Altyazılı

http://i39.tinypic.com/w05q39.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen: Steve Miner
Süre:98 dakika
Oyuncular:Jessica Simpson, Vivica A. Fox, Steve Guttenberg, Aimee Garcia, Olesya Rulin, Keiko Agena, Jill Marie Jones, Ryan Sypek, Cheri Oteri, Gary Grubbs, Bryce Johnson, Floriana Tullio, Katie Chonacas, Andy Milonakis, Jennifer Finley
Konu:Yeteneğiyle kendinden söz ettiren Jessica Simpson, müzik hayatındaki
başarısını sinemada da göstermekte iddialı görünüyor. ‘The Dukes of
Hazzard’, ‘Employee of the Month’ ve ‘Blonde Ambition’dan sonra çevirdiği
yeni filmi ‘Major Movie Star’ ile beyazperdede kendisini bir kez daha
karşımıza çıkacak olan güzel yıldız, rolü için elinden
geleni yaptığını söylüyor.
Tesadüfler sonucu kendisini bir anda ordunun içinde bulan bir
film yıldızını canlandıran Simpson, “Hayatımda ilk kez neredeyse
70 kiloya kadar çıktım. Sürekli vücut çalışıyorum, rolüm beni zorladı
ama aldığım olumlu eleştiriler her şeye değdiğini gösteriyor”
şeklinde konuşuyor.
Filmdeki performansıyla ‘Private Benjamin’ filminin yıldızı Goldie
Hawn’a benzetilen Simpson, “Ona benzetilmek benim için büyük bir
onur ve aldığım en güzel iltifat” diyor. Filmde hiçbir sahnede dublör
kullanmak istemeyen ünlü yıldız, bu tavrıyla ekipten de tam not alıyor







Bana Söz Ver - Promise Me This / 2007 / Türkçe Dublaj

http://i36.tinypic.com/17ffxx.jpg
Tür:Dram
Yönetmen: Emir Kusturica
Senaryo: Emir Kusturica
Süre:137 dk.
Oyuncular:Uros Milovanovic (Tsane) , Marija Petronijevic (Jasna) , Miki Manojlovic (Gazda) , Aleksandar Bercek (Deda) , Ljiljana Blagojevic (Uciteljica Bosa) , Stribor Kusturica (Topuz) , Vladan Milojevic (Runjo)
Konu:Tsane, dedesi ve inekleri Cvetka ile bir tepede yaşamaktadır. Bir gün dedesi ölmek üzere olduğunu söyler, Tsane’a Cvetka’yı satması için söz verdirir. Tsane, eline geçen parayla kutsal bir heykelcik alacak ve en önemlisi eve bir gelin ile dönecektir. Tsane, ilk sözünü yerine getirir, fakat dedesi ölmeden bir eş bulabilecek midir? Tam bu sırada, okula her zamanki gibi geç kalan Jasna ile karşılaşır.
Kusturica’nın renkli ve tempolu filmlerinden bir yenisi olan Bana Söz Ver, eğlenceli, komik, romantik ve şiirsel bir hikaye.




Sweet Lie - Yalandan Aşk / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i43.tinypic.com/2v1kf1y.jpg
Tür:Komedi / Romantik
Yönetmen:Jeong Jeong-hwa
Müzik:Lee Byeong-hun
Süre:1 saat 53 dk
Konu:TV yazarı Ji-ho (Jin-hie Park) on yıldan beri Min-woo (Ki-woo Lee)’yi gizli bir aşkla sevmektedir. Alkolün sular seller olduğu, şişenin dibine vurduğu bir gecenin ardından hayatının en berbat gününe ayılır ve izleyici reytinglerinin düşmesi sonucu işten sepetlendiğini öğrenir. Eve dönerken çantasını kapkaççı kapar, Ji-ho hırsızın peşine düşer. Derken aniden, sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi, Ji-ho’ya bir de araba çarpar.
Ancak bu talihsiz olaylar zinciri birdenbire mucizevi bir armağana dönüşür. Arabasıyla Ji-ho’ya çarpan adam onca yıldır aşık olduğu adamın, Min-woo’nun ta kendisidir. Böylece Ji-ho hafızasını kaybetmiş rolüne bürünür ve yalanlar silsilesi başlar.