27 Nisan 2009 Pazartesi

Zengin Ol Yada Uğrunda Öl - Get Rıch or Dıe Tryin / 2005 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img337.imageshack.us/img337/5705/vlcsnap137708vq2ph9.png
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen: Jim Sheridan
Senaryo:Terence Winter
Müzik:Gavin Friday , Quincy Jones , Maurice Seezer
Süre:134 dk.
Oyuncular:Curtis '50 Cent' Jackson (Marcus) , Adewale Akinnuoye-Agbaje (Majestic) , Joy Bryant (Charlene) , Omar Benson Miller (Keryl) , Tory Kittles (Justice) , Terrence Howard (Bama) , Ashley Walters (Antwan) , Marc John Jefferies (Genç Marcus)
Konu:











İsimsiz Çocuk - Boy A / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhZnmFDw8u5lcIZXc86dIPfaUHMIqduzqvn8-yaoNjt-CJibmnQYDJvJFNfY5BfKGliypXfwtnnsqeHefwlRD627VT4pkOhJNFgDy7a2pbakRTkOH0pvTZKTZGtgjKhwz8kBUqfBW1AeqhL/s400/%C4%B0simsiz+%C3%87ocuk+-+Boy+A+Tr+Dublaj.jpg
Tür:Dram / Romantik / Suç
Yönetmen:John Crowley
Senaryo:Jonathan Trigell (Kitap)
Müzik:Paddy Cunneen
Süre:100 Dk ..
Oyuncular:Shaun Evans, Jeremy Swift, Josef Altin, Peter Mullan, Skye Bennett, Andrew Garfield, Siobhan Finneran, Alfie Owen, Victoria Brazier, Madeleine Rakic-platt, Dudley Brewis, Leigh Symonds, Maria Gough, Taylor Doherty, Carlene Hansom
Konu:İngiltere'de son dönemde gençlerin şiddete yönelimine dair oldukça sert filmler çekiliyor. The Great Ecstasy of Robert Carmichael ve This is England gibi filmlerde gençlerin şiddete yöneliminin arka planları aktarılırken, bu gençlerin hem aileleriyle hem de toplumla bir türlü bütünleşememeleri ve kendilerini sürekli dışarıda hissetmeleri de ekrana yansıtılıyor. Her şeyin bir nedeni olduğu gibi, bu gençlerin orantısız şiddetinin de birçok nedeni olduğu vurgulanıyor. Hatta This is England'da olduğu gibi, gelecek için de bir uyarı yapılıyor. Boy A, ilgisiz bir ailede yetişen iki gencin topluma entegre olma çabasını ve yaptıkları hatalardan sonra, toplumun bu gençlere bakış açısını sorguluyor. Bu açıdan bakıldığında, yukarıda mevzu bahis edilen filmlerden daha bütünlüklü bir bakış açısına sahip olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Üstelik Boy A'nın bir avantajı daha var: Film, Jonathan Trigell'in kitabından sinemaya uyarlanmış. Hikaye, 2006 yılında Manchester kentinde yaşanan gerçek bir olayla paralellik gösterse de, yazarın ifadesiyle; hikaye, İngiltere'deki gençlere uygulanan ceza sisteminin bir eleştirisi şeklinde tasarlanmış. Yalnız filme baktığımızda, kanunların ve mevcut sistemlerin çok ötesinde, çok ciddi bir toplumsal eleştiri olduğunu görüyoruz. Boy A, aslında suçlulara 2. bir şans verilmemesi gerektiğine inanan insanlardan oluşan bir toplumun içinde bulunduğu tehlikeli durumunu bizlere gösteriyor.

Gelişimden bahsederken, gelişimin insanları nasıl korunaklı bir çemberle sınırladığını ve bu çemberin dışında kalanların "ötekileştirildiğini" fark edemiyoruz. Hayatın koşuşturması içinde o fark edemediğimiz ayrımlar Boy A'da yüzümüze çarp(tırıl)ıyor. Filme kaynaklık eden eserin sahibi her ne kadar bu hikayenin bir kurmaca olduğunu söylese de, buna benzer örneklerin olduğunu düşünmek ise gerçekten insanın içine oturuyor. İnsan olmak, insan olarak kalmak aslında ne kadar da zor ..








Mavi Duman - Blue Smoke / 2007 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/4gqmn4.jpg
Tür:Dram / Gerilim
Yönetmen:David Carson
Süre: 91 dk.
Oyuncular:Alicia Witt, Scott Bakula, Matthew Settle, Talia Shire, Eric Keenleyside
Konu:Blue Smoke ile tutku dolu anlardan oluşan, şüphe dolu bir yolculuğa hazır olun!
11 yaşındayken ailesinin sahip olduğu Pizza dükkanının yanmasına tanık olan Reena (Alicia Witt), kendini kundakçıları bulmaya adayan bir dedektif olmaya karar verir. Ancak Reena'nın hayatı, geçmişiyle bağlantısı olan bir psikopatın tekrar ortaya çıkmasıyla kabusa döner.












Cehennem Operasyonu - Covert One: The Hades / DvD / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://www.imageresim.com/images/xvx5gd4decc2hr43obce.jpg
Tür:Gerilim / Aksiyon
Yönetmen: Mick Jackson
Süre:158 dk.
Oyuncular:Stephen Dorff, Mira Sorvino, Blair Underwood, Anjelica Huston, Colm Meaney, Jeffrey DeMunn, Sophia Myles , Josh Hopkins, Joris Jarsky
Konu:Bourne Identity, Bourne Supremacy ve Bourne Ultimatom romanlarının ünlü yazarı Robert Ludlum'un hikayesinden...
Yakalanmadan Önce, Yakala...
Milyonlar tehlikeye girmeden önce, ölümcül virüsün kaynağının bulunup yok edilmesi gerekiyordu.
Heyecanla izleyeceğiniz bir gerilim-aksiyon.
















Beverly Hills Çuvava / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://www.sinemam.net/wp-content/gallery/beverly-hills-cuvava_galeri/beverly-hills-chihuahua_afis-poster.jpg
Tür:Komedi / Macera
Yönetmen:Raja Gosnell
Senaryo:Analisa LaBianco , Jeffrey Bushell , Jeffrey Bushell (Kitap)
Oyuncular:Drew Barrymore ( Chloe) , Andy Garcia (Delgado) , George Lopez (Papi) , Cheech Marin ( Manuel) , Paul Rodriguez ( Chico) , Plácido Domingo (Monte)
Konu:Beverly Hills Çuvavada, Chloe, elmas tasmalı şımarık bir Beverly Hills Çuvava dişi köpeğidir. Lüks yaşam stilinin tadını çıkarırken çevresinde dolanan ve onun için çıldıran Papi adlı erkek Çuvavanın farkında bile değil gibidir.

Ancak sahibesinin yeğeni Rachel tarafından Meksikaya götürülünce orada kaybolur. Ülkesine geri dönmeye çalışırken yanında sadece eski bir polis köpeği olan Delgado vardır.

Chloenin kaybolduğunu duyan Papi, hemen yollara düşer. Gerçek aşkını kurtarmak için çıktığı bu yolculuğunda üç köpek, iki insan (Piper Perabo ile Manolo Cardona), bir fare ve sinirli bir iguana ile güçbirliği yapacaktır.










Cennet 5 Dakika - Five Minutes Of Heaven / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i243.photobucket.com/albums/ff145/Casper_2641/lmeBeKala.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Oliver Hirschbiegel
Süre:90 Dk..
Oyuncular(İlk 5):Liam Neeson, Anamaria Marinca, James Nesbitt, Conor MacNeill, Niamh Cusack
Konu:Eski UVF üye Alistair Küçük bir hikaye. Yirmi beş yıl sonra Küçük medya iki arasında bir uğurlu toplantı düzenlerler ve Joe Griffen kardeşi öldürürler ve olayların akabinde gelişen aksiyon dolu olaylar hepinizi bu hikayede bekliyor...








Kicking the Dog / +18 / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img.zamunda.net/bitbucket/256hk0h.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen: Randy Scooter Lammey
Süre:91 Dk..
Oyuncular:Carl T. Evans,Elizabeth Schmidt,Laura Bach,Jarrod Pistilli,Scott Laska,Vedette Lim,Joe Spellman,Jessica Jolly,Helen Green,Simone Stout
Konu: