11 Haziran 2009 Perşembe

Kutsal Adam - Holy Man / 1998 / Türkçe Dublaj / İndirmeden Seyret

http://i41.tinypic.com/xcvndf.jpg
Tür:Dram / Komedi
Yönetmen:Stephen Herek
Senaryo: Tom Schulman
Müzik:Alan Silvestri
Süre:1 saat 53 dk
Konu:GBSN adlı bir televizyon kanalının yöneticisi olan Ricky Hayman’ın herkesi kıskandıran yaşam standardı, kanalının satılmasıyla tehlikeye girer. Yeni patron MacBainbridge, medya analisti Kate Newell’ın da yönlendirmesiyle kötüye giden mali durumun düzeltilmesini istemektedir. Bu durumda satışları adeta fırlatacak bir fikir üretmek zorunda kalan Ricky, aksi takdirde işsizliği tatmak zorunda kalacaktır. İşte tam bu anda devreye G. girer.
Ricky Hayman yaşadığı hayat tarzıyla herkesin kıskandığı bir adamdır. Ancak Rick’nin bu yaşamı çalıştığı televizyon kanalının satılmasıyla tehlikeye girer. Yeni patronu kötüye giden şirketin durumunun düzeltilmesini istemektedir. Satışları üst düzeye çıkartacak yeni bir fikir üretmek gerekmektedir.




The Magic Hour / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i39.tinypic.com/8zk6l2.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Koki Mitani
Oyuncular:Koichi Sato, Satoshi Tsumabuki, Eri Fukatsu, Haruka Ayase
Konu:Patronunun sevgilisini (Fukatsu Eri) çalan bir gece kulübü işleticisi olan Bingo (Tsumabuki Satoshi) , efsanevi katil Della Togashi’yi bulmakla görevlendirilmiştir ya da acılı bir ölümle cezalandırılacaktır. Zaman tükenirken, Bingo umutsuzca ararken katilin yerine geçmesi için yetenekli bir aktör olan Murata Taiki (Sato Koichi) kirlalar…




Son Söz - The Last Word / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online Seyret

http://i39.tinypic.com/w0hx69.jpg
Tür:Dram / Romantik
Yönetmen:Geoffrey Haley
Süre:90 Dk..
Oyuncular:Wes Bentley, Winona Ryder, Ray Romano, Katherine Boecher, Brendan Miller, Kurt Caceres, Michael Cornacchia, Paul Haasch, Gina Hecht, Edwin L. Marshall, Mickey Mickey, Alison Moir, Kal Parekh, Allan Rich, Jill Sayre, Zef Shalaj, A.J. Trauth, Sanny Van Heteren
Konu:Başka insanların intiharlarını yazarak yaşayan bir adam bir gün yeni bir müşterisinin kız kardeşiyle aşk yaşamaya başlar..



The Lost Treasure Of The Grand Canyon / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i40.tinypic.com/3038ok7.jpg
Tür:Fantastik / Korku / Macera
Yönetmen:Farhad Mann
Senaryo:Clay Carmouche
Süre:1 saat 28 dk
Oyuncular:Michael Shanks,Jr Bourne,Shannen Doherty,Alan C. Peterson,Byron Chief-moon
Konu:The Lost Treasure Of The Grand Canyon Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler





Altı Gün Yedi Gece - Six Days Seven Nights / 1998 Türkçe Dublaj / Online Seyret

http://i30.tinypic.com/1zguvro.jpg
Tür:Aksiyon / Macera /Komedi
Yönetmen:Ivan Reitman
Senaryo:Michael Browning
Müzik:Randy Edelman
Süre:101 Dk ..
Oyuncular:Harrison Ford, Anne Heche, Allison Janney, David Schwimmer, Jacqueline Obradors, Temuera Morrison, Derek Basco, Danny Trejo, Douglas Weston, Amy Sedaris
Konu:Aksiyon filmlerinin unutulmaz kahramanı Harrison Ford, Altı Gün Yedi Gece'de başrol oynuyor. Film bir rüya tatilinin nasıl curcunalı tropikal bir kabusa dönüştüğünü anlatıyor. Kaba ve hırçın kargo uçağı pilotu Quinn Harris (Ford) ümitsizce Tahiti'ye gitmek için uçak arayan keskin dilli New Yorklu Robin Monroem (Anne Heche) ile karşılaşana kadar turistlerden nefret eder.
Hava muhalefetinden darbe yemiş uçağı fırtınaya girer. Terkedilmiş bir adada Quinn ve Robin başbaşadırlar ve çabucak cennetin bütün tehlikelerini keşfetmeye başlarlar. Onların talihsizliklerini, hiçbir gezi broşüründe bulamayacağınız Altı Gün Yedi Gece'lik bir eğlenceye dönüştürme şansı sizin elinizde ..









Perfect Blue / +18 / 1998 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i42.tinypic.com/2ikum4o.jpg
Tür:Animasyon
Yönetmen:Satoshi KON
Senaryo:Sadayuki MURAI
Müzik:Masahiro IKUMI
Süre:77 Dk..
Konu:CHAM! isimli pop grubunun üyelerinden Mima Kirigoe radikal bir karar ile şarkıcılık kariyerini bırakır ve oyunculuğa soyunur. Ancak, Mima'nın bu kararı hayranlarının bir bölümünü rahatsız etmiştir. CHAM!'den ayrılmasının ardından bilinmeyen bir numaradan kendisini hain ilan eden bir fax alır. Mima'nın menejeri Rumi, Mima'ya kararlı olması ve yeni kariyerine devam etmesi yönünde telkinde bulunsa da kızgın hayranları ve özellikle de Me-Mania lakaplı saplantılı takipçisi Mima'nın hayatını çekilmez hale getirmektedir. Akli dengesi yavaş yavaş kaybolan Mima kısa bir süre sonra gerçeklik ile hayal arasında ayrım yapamaz duruma gelecektir.
Not:Film +18 Anime'dir,+18 Yaş sınırlaması vardır.

Film'i izlemek için aşağıdaki link'e Tıklayın.

Yeni Ailem - Michou d'Auber / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden Seyret

http://i42.tinypic.com/2wew0b5.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen: Thomas Gilou
Senaryo:Thomas Gilou , Jean Cosmos , Messaoud Hattau
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:124 dk.
Oyuncular:Gérard Depardieu (Georges) , Nathalie Baye (Gisèle) , Mathieu Amalric (Jacques) , Samy Seghir (Messaoud/Michou) , Medy Kerouani (Abdel) , Mohamed Fellag (Akli) , Ludovic Berthillot (Max)
Konu:9 yaşında henüz ufak bir çocuk olmasına rağmen hayatta bir dolu zorlukla mücadele etmek zorunda kalan Kabilli Mesut, Fransa'da bir köyde yaşayan çocuksuz Georges ve Gisèle çiftinin yanına gönderilir. Artık yeni ailesi onlar olacaktır.
Fakat o dönemlerde hayat, Georges ve Gisèle için de çok kolay değildir. Fransa ve Cezayir arasındaki çatışmalar, çiftin yaşamını derinden etkilemektedir. Gisèle, bir yandan kocasının katı tutumundan Mesut'u korumaya çalışırken bir yandan da köydeki faşistlerin Mesut'a zarar vermelerini engellemenin yollarını aramaktadır.
Böylece çocuğun ismini Michou'ya çevirir, saçlarını kahverengine boyatır ve dinini de Katolik olarak değiştirir. Fakat Michou'nun sıcak ve sevimli yaklaşımları, katı yürekli Georges'u etkilemeye başlayacak ve Michou'nun bu ırkçılıktan etkilenmemesi için en büyük mücadeleyi yine kendisi verecektir.









Karantina - Quarantine / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i41.tinypic.com/dno7t5.jpg
Tür:Korku / Gerilim / Macera
Yönetmen:John Erick Dowdle
Senaryo:Drew Dowdle, John Erick Dowdle
Müzik:Pilar Mccurry
Süre:89 Dk ..
Oyuncular:Jennifer Carpenter, Johnathon Schaech, Jay Hernandez, Rade Serbedzija, Greg Germann, Columbus Short, Steve Harris, Jermaine Jackson, Joey King, Dania Ramirez
Konu:Genç bir TV muhabiri olan Angela ile haber kameramanı Pablo, itfaiyecileri konu edinen bir program hazırlamaktadırlar. Oldukça sıkıcı geçen program bir telefonun gelmesiyle hareketlilik kazanır. Yaşlı bir kadının geçirdiği ev kazası ile ilgili gelen bu ihbar üzerine Angela ve Pablo itfaiyecilerin peşine takılır. Kadının evine varan ekip, evin içinden korkunç çığlıklar duyarlar. Bundan sonrası hafızalardan çıkmayacak bir kabustur ..







Eş Değiştirenler - Swingers / +18 / 2002 / Türkçe Dublaj / Bedava Seyret

http://i39.tinypic.com/2958ifk.jpg
Tür:Dram / Romantik
Yönetmen:Stephan Brenninkmeijer
Senaryo:Stephan Brenninkmeijer
Müzik:Danny Weijermans
Süre:93 Dk ..
Oyuncular:Ellen Van Der Koogh, Danny De Kok, Nienke Brinkhuis, Joep Sertons, Eleanore Merrill
Konu:Filmimiz Diana ve kocası Jullian ile onların eş değiştirirken yaşadıkları deneyimi anlatmaktadır. Diana'nın kendine güveni olmayan yapısına rağmen o ve kocası Julian bir başka çift ile cinsel bir deneyim yaşamaya karar verirler. İnternette çok deneyimli Alex ve Timno'nun karşılık verdiği bir ilan yayınlar.Diana biraz gergindir. Kendine aşırı güvenen ve aşırı derecede seksi Alex ile tanışınca gerilimi bir kat daha artar. Heyacan ile yanıp tutuşan Julian'ın tam aksine Timo ilgisiz görünmektedir. Ancak akşam olduğunda ve cinsel arayışlar su yüzüne çıktığında, Timo'nun en baştan beri çizdiği portredeki duyarsızlığın pekte gerçeği yansıtmadığı, diğer yandan Diana'nın gizli gücü ortaya çıkar.Hollandalı eş değiştirenler topluluğunca kaçırılmaması gereken bir film olarak adlandırılan "Swinger-Eş Değiştirenler, " Hollanda'da olduğu gibi Almanya ve Belçika basınından da olumlu eleştiriler aldı ..
Not:Film 18 Yaş ve üzeri içindir.






Kaos - Chaos / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img66.imageshack.us/img66/4010/er5fj9.jpg
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen: Tony Giglio
Süre:98 dk
Oyuncular:Wesley Snipes, Jason Statham
Natassia Malthe, Ryan Phillippe
Konu:Sistem Çöktü Şimdi Birileri Zengin Olmak Üzere” Detektifler Shane Dekker (Ryan Phillippe) ve Quentin Conners (Jason Statham – Trasporter 1&2) tüm zamanlarını inanılmaz bir olayı çözmek için harcamaktadır
İşleri, 5 banka soyguncusunun, bir milyar dolardan fazla parayla nasıl kaçabildiğini öğrenmektir Baş soyguncu ile dedektifler arasında bir kedi fare oyunu başlar ve bu oyun onları çok daha büyük bir komployo götürür









Kolera Günlerinde Aşk - Love in the Time of Cholera / 2007 / Türkçe Dublaj / Full Seyret

http://i29.tinypic.com/303czzc.jpg
Tür:Dram / Romantik
Yönetmen:Mike Newell
Senaryo:Ronald Harwood, Gabriel
Müzik:Antonio Pinto
Süre:139 Dk ..
Oyuncular:Giovanna Mezzogiorno, Liev Schreiber, Benjamin Bratt, Javier Bardem, John Leguizamo, Marcela Mar, Juan Ángel, Liliana Gonzalez, Luis Fernando Hoyos, Alicia Borrachero, Catalina Sandino Moreno, Fernanda Montenegro, Dora Cadavid, Gerardo Norberto Arango Echeverri, Gina Bernard Forbes, Maria Cecilia Herrera, Miguel Angel Pazos Galindo, Catalina Botero
Konu:Terk edilmiş bir sevgilinin, yeniyetmelik yıllarından başlayarak yaşlılığın alacakaranlığına dek süren yarım yüzyıllık aşkının öyküsü.
Florentino Ariza,13 yaşında ilk gördüğü andan beri güzel bir Latin kadını olan Fermina Dazave'ye karşılıksız bir aşk duymaktadır. Ancak kızı Fermina için Florentina'dan daha iyi bir damat düşünen baba kızını evden uzaklaştırır. Doktor Juvenal Urbino ise iyi bir damat adayı olarak karşılarına çıkacak, olaylar bu aşk üçgeninde beklenmedik sürprizlerle ilerleyecektir ..









Niko: Yıldızlara Yolculuk - Niko - Lentäjän poika / 2008 / Türkçe Dublaj / Full İzle

http://i41.tinypic.com/w13fyx.jpg
Tür:Aile / Animasyon / Komedi / Macera
Yönetmen:Michael Hegner, Kari Juusonen
Senaryo:Hannu Tuomainen, Marteinn Thorisson
Müzik:Stephen Mckeon
Süre:75 Dk ..
Oyuncular:Aarre Karén, Arttu Hämäläinen, Elina Knihtilä, Hannu-pekka Björkman, Ilmari Huhtala, Juha Veijonen, Jussi Lampi, Juulia Rönkkö, Minttu Mustakallio, Olli Jantunen, Puntti Valtonen, Risto Kaskilahti,Tommi Korpela
Konu:İskandinav ülkelerinin “Buz Devri” olarak adlandırılan “Niko: Yıldızlara Yolculuk”ta sevimli bir ren geyiği olan Niko babasının Noel Baba’nın uçan geyiklerinden biri olduğunu öğrenir ve babasını bulmak üzere yola koyulur. En büyük hayali babası gibi uçmak olan Niko, Noel Baba ve uçan geyiklerini bulmak üzere çıktığı yolda, kötü kurtlara yakalanmamak için sincap Julius ve Wilma ile maceradan maceraya koşar. Arkadaşlarıyla atıldığı maceranın sonunda acaba Niko da babası gibi göklerde uçabilecek midir?