16 Haziran 2009 Salı

Soldaki Son Ev – The Last House on the Left (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://s5.tinypic.com/35b9xmg.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Dennis Iliadis
Senaryo:Adam Alleca , Carl Ellsworth , Wes Craven
Süre:110 dk.
Oyuncular:GarretDillahunt (Krug) , Michael Bowen (Morton) , Joshua Cox (Giles) , RikiLindhome (Sadie) , Aaron Paul (Francis) , Sara Paxton (MariCollingwood) , Monica Potter (Emma Collingwood) , Tony Goldwyn (JohnCollingwood)
Konu:Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari, orada Paige ile arkadaş olur.
Fakatbir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmayaçalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararkentesadüfen Mari’nin ailesinin evini bulur. Herşey ortaya çıktığındafailler kurban durumuna düşecektir.
The Last House On The Left , şiddetin sinemada temsili açısından ilk örneklerini konu edinen 1972 yapımı filmden uyarlanmıştır.
















Günlük - The Basketball Diaries (1995 - Türkçe Altyazılı)

http://img338.imageshack.us/img338/2973/basketballdiariesgn3.jpg
Yapım: 1995 ~ ABD
Tür: Dram,Macera,Spor,Suç,Biyografi
Yönetmen:Scott Kalvert
Senaryo:Jim Carroll(Kitap),Bryan Goluboff
Müzik:Graeme Revell
Süre:1 saat 42 dk
Oyuncular:Leonardo DiCaprio,Mark Wahlberg,Juliette Lewis,Brittany Daniel,Ernie Hudson
Konu:Jim, lise basketbol takımının başarılı oyuncularından biridir. Milli takımda oynama ve bir basketbol yıldızı olma hayalleri, uyuşturucu ile tanışınca yerini, New York sokaklarının acı gerçeklerine bırakır.
Annesi tarafından evden atılması ile birlikte para bulup hayatta kalabilmek için her türlü suçu işlemekten çekinmeyen bir insana dönüşür. Suç, sefalet, çarpık ilişkiler ve ölüm gibi kötü tecrübelerle dolu bir yaşamla karşı karşıya kalmıştır. Ta ki, kendini kurtaracak şeyi, yazı yazmayı keşfedene kadar...











Kırmızı Başlıklı Kız - Hoodwinked (2005 - Türkçe Dublaj)

http://img152.imageshack.us/img152/6884/er16fd5.jpg
Yapım:2005, ABD
Tür:Komedi / Animasyon
Yönetmen:Cory Edwards
Süre:80 dk.
Konu:Unutulmaz klasik Kırmızı Başlıklı Kız'ı bilmeyen yoktur. Büyükannesine yemek götürmek için ormanın içinde giderken kötü KALP Li kurtla karşılan küçük kız onun oyunlarına kanar ve eve geldiğinde büyükannesinin kılığına girmiş kurtla "Senin gözlerin neden bu kadar büyük?" diye başlayan o çok bildik konuşmaları yapar. Ama bu son model masalda işler tamamen değişiyor.
Granny'nin ormanında işlenen suçların zanlısını bulmak için kolları sıvayan polis ve dedektifler şaşırtıcı sonuçlarla gerçek suçlu kim sorusuna yeni bir cevap bulmaya hazırlanıyorlar. Ne kırmızı başlıklı kız göründüğü kadar saf ve masum ne de büyükanne kendi halinde ihtiyar bir kadın... Yoksa kurt tamamen yanlış anlamalar yüzünden mi gerçek suçlu sanılıyor? Bütün bunların cevabı Kırmızı Başlıklı Kız'ın son animasyon filminde saklı












Kurtarma Cehennemden Bir Mil - Redemption: A Mile from Hell (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/1zuh42.jpg
Yapım:USA
Tür:Western
Yönetmen:Robert Conway
Senaryo:Robert Conway
Süre:90 dk
Oyuncular:Dustin Leighton, Tom Noga, Ashley Gomez, Clint James, Grady Hill
Konu:Küçük bir kız annesini baskında kaybeder ve kız kefaret isimli bir kasabaya kaçırılır.Ama sonra onu kaçıranlardan biri pişman olup kızın peşine düşer.Bu sırada kasaba ve civarlarında şeytanın silahı diye adlandırılan bir rahibinde kızın peşinde olduklarından haberleri yoktur.Kasba 2 grubun etkisi altında kalır.










Kurtlar İmparatorluğu - L'Empire des Loups (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/50jlfn.jpg
Yapım:2005 / Fransa
Tür:Aksiyon / Macera / Dram
Yönetmen:Chris Nahon
Senaryo:Jean-Christophe Grangé, Christian Clavier, Jean-Christophe Grangé (Kitap)
Müzik:Laurent Parisi, Philippe Mallier
Süre:128 Dk ..
Oyuncular:Emre Kınay, Jean Reno, Laura Morante, Jocelyn Quivrin, Arly Jover, Philippe Bas, David Kammenos, Didier Sauvegrain, Patrick Floersheim, Etienne Chicot, Albert Dray, Vernon Dobtcheff,Laurence Gormezano
Konu:Paris’ te bir Türk mahallesinde insanlık dışı cinayetler işlenmektedir. kurbanlarını akıl almaz işkencelerle tanınmayacak hale getirip öldüren katil ve ya katillerin soruşturması için polis şefi paul nerteaux görevlidir. neredeyse her soruşturmasından sonra eline hiçbirşey geçmeyince, Türkleri iyi tanıyan birinden yardım almak zorunda kalır ..
jean-louis schiffer geçmişinden dolayı kendi camialarında pek sevilmeyen bir polistir. zira adı zamanında bazı yasa dışı olaylara karışmıştır. nerteaux ile bu işi birlikte araştırmaya karar verirler. ancak herşey göründüğü gibi değildir. schiffer'ın kafasında kimsenin bilmediği planları vardır. bir devlet görevlisinin eşi olan anna heymes, yaşadığı sağlık problemleri yüzünden hayatı altüst olan bir kadındır. sürekli gördüğü hayaller yüzünden en yakınlarını tanıyamayacak hale gelmiştir.
Hikayenin gelişmesiyle beraber anna ve diğer iki adamın yolları kesişir. çekimlerinin bir kısmının İstanbul ve Kapadokya’da yapıldığı filmin senaryosu jean-christophe grange'ın ünlü kitabına dayanıyor ..













Eyvah Aşık Oldum - Normal Adolescent Behavior +16 (2006 - Türkçe Dublaj)

http://i206.photobucket.com/albums/bb56/ayr4n/asdxx212xf5.jpg?t=1244915969
Yapım:2007 - ABD
Tür:Romantik / Dram
Yönetmen:Beth Schacter
Senaryo:Beth Schacter
Müzik:Craig Deleon
Süre:91 Dk ..
Oyuncular:Amber Tamblyn, Ashton Holmes, Kelli Garner, Hilarie Burton, Daryl Sabara, Ricky Ullman, Stephen Colletti, Julia Garro, Edward Tournier
Konu:Başrolünde “Garez 2” adlı filmde boy gösteren Amber Tamblyn’in olduğu film, ergenlik çağını bir üst seviyeye taşıyan 6 lise öğrencisinin etrafında gelişen olayları anlatıyor. Cinsel ilişkilerde sınır tanımayan bu gençler, her hafta partnerlerini değiştirirler. Grupta olanlar, grup içinde kalır. Bir gün, Wendy Chicago’dan gelen Sean adlı çocukla tanışır. Çok kısa zamanda yerini duygusal ilişkiye bırakan bu arkadaşlık, grupla olan ilişkisine zarar vermeye başlar. Wendy arkadaşları ve Sean arasında seçim yapmak zorunda kalırken, Wendy’nin erkek kardeşi Nathan ise Sean’in annesi Helen’e kalbini kaptırır ..







Cd3
http://www.zshare.net/video/61369386ffe8e962/
Cd4
http://www.zshare.net/video/613767214a1b5546/
Cd5
http://www.zshare.net/video/613821411255b228/
Cd6
http://www.zshare.net/video/6140741539ebff48/

Düşes - The Duchess (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/2e235et.jpg
Yapım: 2008, ABD / İngiltere / İrlanda
Tür:Dram / Tarih
Yönetmen: Saul Dibb
Senaryo:Jeffrey Hatcher , Anders Thomas Jensen , Saul Dibb , Amanda Foreman (Kitap)
Müzik: Rachel Portman
Süre:110 dk.
Oyuncular:Keira Knightley (Georgiana) , Ralph Fiennes (Devonshire Dükü) , Charlotte Rampling (Leydi Spencer) , Dominic Cooper (Charles Grey) , Simon McBurney (Charles Fox)
Konu:On sekizinci yüzyıl sonu, çok güzel ve büyüleyici Düşes Georgiana Cavendish, dönemin en etkileyici kadınıdır. Düşesliği güzelliği ve karizmasına borçludur. Ancak yanlış politik hareketler, savurganlık, açgözlülük, kumar ve yaşadığı aşk onun itibarını düşürmüştür.
Kendinden yaşça büyük, Devonshire Dükü ile evlenir. Bu evlilikle Georgiana moda ekolü haline gelir. Aynı zamanda kurnaz bir politikacıdır da. Ama Georgiana hala evliliğinde bulamadğı aşkı umutsuzca aramaya devam eder.
Filmin baş rollerini, tarihi filmlerde görmeye alışkın olduğumuz Keira Knightley ve Oscar adayı ünlü Ralph Fiennes paylaşıyor. Georgiana Duchess of Devonshire kitabını yeni yönetmenlerden Saul Dibb Düşes'le sinemaya uyarlamıştır.

Cd1
http://www.zshare.net/video/61411022507206c9/
Cd2
http://www.zshare.net/video/61416170025dc74a/





Davetsiz Gelen 2 - The Rise Of Reeker (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i42.tinypic.com/o6cys4.jpg
Yapım:2008 / ABD
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Dave Payne
Senaryo:Dave Payne
Müzik:Dave Payne
Süre:1 Saat 28 Dk.
Oyuncular:Mircea Monroe, Stephen Martines, Valerie Cruz, Katie Lowes, Wilmer Calderon, Desmond Askew, Ron Roggé, Michael Muhney, Robert Pine
Konu:Bir kasaba şerifi, oğlu ve kovaladıkları suçlular... Bu heyecanlı takip, ölüm ve yaşam arasında gizemli bir dünyada sıkışıp kalmaları ile yarım kalır... Çünkü insani tüm farklılıklarını bir tarafa bırakıp doğaüstü bir ölüm makinasına karşı güçlerini birleştirip birlikte mücadele vermeleri gerekecektir...