24 Nisan 2009 Cuma

New York Yansımaları / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/2jd1gkp.jpg
Tür:Komedi / Dram
Yönetmen:Charlie Kaufman
Senaryo:Charlie Kaufman
Müzik:Jon Brion
Oyuncular:Philip Seymour Hoffman (Caden Cotard) , Samantha Morton (Hazal) , Michelle Williams (Claire Keen) , Catherine Keener (Adele Lack) , Emily Watson (Tammy) , Dianne Wiest (Ellen Bascomb / Millicent Weems) , Jennifer Jason Leigh (Maria) , Hope Davis (Madeleine Gravis)
Konu:Tiyatro yönetmeni olan Caden Cotard, bir yandan işiyle uğraşırken, bir yandan da hayatındaki kadınlarla uğraşmaktadır. Aklına son tiyatro oyunu için bir fikir gelen Cotard, bir deponuun içerisine New York'un doğal büyüklükte olan bir kopyasını yaratır.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind ve Being John Malkovich gibi filmlerin hayalgücü sınır tanımayan senaristi Charlie Kaufman'ın yazıp, ilk defa yönetmen koltuğuna oturduğu filmi Synecdoche, New York, ilginç senaryosuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Cannes Film Festivali'nde de olumlu eleştirler alan film, deneyimli oyuncu kadrosuyla da merak uyandırıyor.












Kirli Sırlar - The Good Shepherd / DvD / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img11.imageshack.us/img11/885/696kirli.jpg
Tür:Gerilim / Romantik / Dram
Yönetmen:Robert De Niro
Senaryo:Eric Roth
Oyuncular:Matt Damon (Edward Wilson) , Robert De Niro (Bill Sullivan) , Angelina Jolie (Clover Wilson) , Joe Pesci (Joseph Palmi)
Konu:Dünyanın en güçlü gizli servislerinden biri olan CIA'i keşfetmeye hazır mısınız?
Edward Wilson, Amerika'nın liderlerini yetiştirmekle ünlü Yale Üniversitesi'nde okuyan, ülkenin ve dünyanın sorunlarına duyarlı bir
vatanseverdir. Üniversitede katıldığı kardeşlik örgütü, ileriki yıllarda olaylar karşısında gösterdiği keskin zeka ve ülkesine bağlılığı,
yeni yeni şekillenmeye başlayan Amerikan gizli örgüt yapısı için önemli bir insan haline gelmesini sağladı.
İkinci Dünya Savaşı'nın başlaması ile birlikte, CIA'in öncülü sayılan Strateji Servis Ofisi'nde görev alması ile dünyanın en büyük gizli
servislerinden biri olacak bir örgütün kuruluş dönemlerinde yer aldı. Soğuk Savaş'ın keskin yüzünün ajanlar için büyük tehlikeler
barındırdığı bir dönemde, Edward da hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok yıpranır. Karısı ve oğluna karşı görevlerinde gösterdiği
ihmalkarlıklar da dahil, görevi uğruna katlandığı tüm bedellere rağmen katı sadakatinden vazgeçmeyecektir.
Forrest Gump, Köstebek, Munih gibi filmlerin de senaristliğini yapmış olan Oscarlı Eric Roth tarafından yazılmış olan Kirli Sırlar, ikinci
yönetmenlik denemesindeki Robert De Niro tarafından yönetiliyor. Oyuncu olarak da yer aldığı filmin oyuncu kadrosu da Matt Damon,
Angelina Jolie, Alec Baldwin, Joe Pesci gibi isimlerle oldukça zengin.









Babil - Babel / 2006 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://sweetmoments.typepad.com/sweet_moments/images/poster_babel1.jpg
Tür:Dram / Macera
Yönetmen:Alejandro Gonzalez Inarritu
Senaryo:Guillermo Arriaqa
Süre:142 Dk ..
Oyuncular:Brad Pitt, Cate Blanchett, Mohamed Akhzam, Harriet Walter, Trevor Martin
Konu:Fas’in uçsuz bucaksız çöllerinde patlayan tek el silah sesi, üç kıtadaki dört farklı ailenin yaşamını derinden etkileyecek olaylar zincirinin fitilini ateşler. Bu olaydan etkilenenler arasında Fas’ta turistik gezi yaparken ölüm kalım mücadelesi yaşamak zorunda kalan Amerikalı karı-koca, kazayla işledikleri suç yüzünden başı derde giren iki Faslı çocuk, Amerikalı iki küçük çocukla Meksika sınırını yasadışı yollardan aşan Meksikalı çocuk bakıcısı ve Tokyo’da babası polis tarafından aranan asi ruhlu sağır Japon genç kız vardır. Birbiriyle çatışma halindeki kültürlerin ve uçsuz bucaksız mesafelerin ayırdığı dört farklı insan grubu, izolasyon, keder ve üzüntü duygularının eşlik ettiği paylaşılmış kadere doğru hızla yol almaya başlayacaklardır ..








Bir Dilim Suç - Later Cake / 2004 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img9.imageshack.us/img9/995/birdilimsu.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:Matthew Vaughn
Senaryo:J.J. Connolly
Müzik:Ilan Eshkeri
Süre:1 saat 45 dk
Konu:Kibar bir kokain satıcısı olan isimsiz kahraman, yıllarca polise yakalanmamayı başarmış, işinde profesyonel bir arabulucudur. İngiliz uyuşturucu mafyasında aranan bir isim olduğundan çalıştığı süre boyunca kendisine büyük bir servet yaratmıştır ve artık emekli olmayı planlamaktadır. Ancak, öncesinde bitirmesi gereken iki görev vardır: kayıp bir kızı bulmak ve yüklü miktardaki bir uyuşturucu nakliyesini başarıyla gerçekleştirmek. Son iki görevi de diğer işleri gibi sorunsuz mu geçecektir yoksa her şey birbirine mi karışacaktır










Masallar Diyarı 2 - Happily Never After II / 2009 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i40.tinypic.com/2je8ugk.jpg
Tür:Animasyon
Yönetmen:Yvette Kaplan, Paul J. Bolger,
Oyuncular:Douglas Langdale, Robert Moreland
Konu:Mutlu Simsala ülkesinde yaşayan prenses Ella iki aşk arasında sıkışıp kalmıştır. Yakışıklı prens ve aşık olduğu saray aşçısı Rick arasında bir şeçim yapmak durumundadır. Bu zor duruma bir de Ella’nın üvey annesi Kraliçe Frida dahil olunca, Ella için işler iyice kötüye gider.






Gerçek Masallar - Bedtime Stories / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img371.imageshack.us/img371/68/bedtimestoriesbaglanbizbx3.png
Tür:Komedi / Fantastik / Aile
Yönetmen:Adam Shankman
Senaryo:Matt Lopez, Tim Herlihy
Müzik:John Debney
Süre:99 Dk ..
Oyuncular:Adam Sandler, Keri Russell, Teresa Palmer, Guy Pearce, Courteney Cox, Lucy Lawless, Russell Brand, Richard Griffiths, Abigail Droeger, Annalise Basso, Bob Ross, Brian Peck, Dana Goodman, Johntae Lipscomb, Jonathan Morgan Heit, Kathryn Joosten, Matt Jordon, Mikey Post, Zachary Ferren, Zoe Pauliks
Konu:Bir otelde kapıcılık yapan Skeeter Bronson inanılmaz bir mucize ile karşı karşıya gelir. Yeğenlerine anlattığı masallar bir şekilde gerçeğe dönüşmektedir. Anlattığı hikayeyi kendisi için bir avantaja dönüştürmeye çalışan Bronson bunun pek de iyi bir fikir olmadığını anlayacaktır ..







Gülün Adı - The Name of the Rose / 1986 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://img259.imageshack.us/img259/2373/thenameoftheroseuq7.jpg
Tür: Dram / Gerilim / Gizem / Suç
Yönetmen:Jean-Jacques Annaud
Senaryo: Umberto Eco, Andrew Birkin,Umberto Eco(Kitap)
Müzik:James Horner
Süre:2 saat 10 dk
Oyuncular:Sean Connery,Chiristian Slater,Andrew Birkin,Ludger Pistor,Michael Lonsdale
Konu:Fransiskenlerin lideri Cesena'lı Michelle'nin, İsa ve Havarileri'nin yoksul olduğunu, yoksul bir yaşam sürmenin gerektiğni söylemesinin ardından, İmparator, Fransiskenlere karşı bir yakınlık hisseder.Oysa Papa XXII. Ioannes, tüm tezlerini yetki ve varlık üzerine kurmuştur.
İtalya'nın kuzeyinde bir manastırda, cinayet işlenmiştir. Saygın ve bilgili bir Fransisken olan Baskerwilleli rahip William (Eski sorgucu), olayı araştırmak üzere imparator tarafından görevlendirilir.Babası tarafından, rahip William'ın yanına eğitilmesi için verilen genç rahip Melk'li Dom Adso'da, bu görevde hazır bulunur.










Suç Mahallesi - 10th. and Wolf / 2006 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img27.imageshack.us/img27/240/er11gi3.jpg
Tür:Dram / Gerilim
Yönetmen:Robert Moresco
Süre:104 dk.
Oyuncular:Dennis Hopper, James Marsden, Leo Rossi Brian Dennehy, John Capodice, Tony Luke Jr,Billy Gallo, Ken Garito
Konu:Deniz kuvvetlerinde Teğmen olan Tommy Santoro (James Marsden) ailesinin mafya geçmişini ardında bıraktığını düşünmektedir. Ancak FBI”ın beklenmedik ziyareti, onu büyüdüğü yer olan Güney Philadelphia”nın “10th and Wolf” mahallesine geri dönmek zorunda bırakır.
Mahallenin sıkı ağabeylerinden bazıları ölmüş, bazıları ise hapiste olduğundan kontrol kuzeni Joey (Giovanni Ribisi) ve kardeşi Vincent”a (Brad Renfro) kalmıştır. Ancak Sicilya mafyasının lideri Luciano Reggio onlar için büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Artık Tommy hayatının en büyük ikilemiyle karşı karşıyadır; ya mahallesini Sicilya mafyasına kaptıracak, ya da kardeşi ve kuzeni ile aynı safta yer alıp mücadele edecektir.










Jack / 1996 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/fc/Jack_1996.jpg
Konu:En sevdiğiniz komedyen Robin Williams izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not aldığı Jack rolünde ekranları ateşe veriyor. Williams, 10 yaşındaki her çocuk kadar afacan olarak karşımıza çıkıyor, tabii yaşına göre gelişmiş vücudunun haricinde. Jack küçük yaşının en büyük macerasına atıldığında kahkahalarınıza hakim olamayacaksınız. Bir çocuğun gözünden hayata dair iniş çıkışları, bu çılgın rol ile sergiliyor.










Bolt / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://www.firstshowing.net/img2/Bolt-poster-final-fullsize.jpg
Tür:Fantastik / Komedi / Animasyon
Yönetmen:Byron Howard , Chris Williams
Senaryo:Chris Sanders (Kitap)
Seslendirenler: Miley Cyrus (Penny) , John Travolta ( Bolt) , Malcolm McDowell , Nick Swardson , Diedrich Bader , Chloe Moretz (Genç Penny)
Konu:Bir Alman Çoban köpeği olan Bolt, o güne kadarki tüm yaşamını bir aksiyon TV şovu kahramanı olarak sürdürmüştür. Bolt, süper güçlere sahip olduğuna inanıyordur.

Bir gün stüdyodan istemeden uzaklaşır ve aslında bir dişi kedi olan Mr. Mittens ve Rhino adındaki hamster ile karşılaşır. Bu üç arkadaşın yolculuğunda, Bolt süper güçlerinin aslında var olmadığını ve stüdyo dışında kalan dünya gerçeğinin çok daha farklı olduğunu anlar.

Bolt'u usta oyuncu John Travolta'nın seslendirdiği film, Walt Disney Animasyon Stüdyoları'nda CGI teknolojisiyle hazırlandı.










Hunger / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img19.imageshack.us/img19/3430/hungerposterfullsizegg1.jpg
Tür:Dram / Tarih
Yönetmen:Steve McQueen
Senaryo:Steve McQueen, Enda Walsh
Müzik:David Holmes, Leo Abrahams
Süre:1 Saat 36 Dk.
Oyuncular:Michael Fassbender, Stuart Graham
Konu:Film İrlanda'nın Cumhuriyetçi Askerlerinin (IRA) 1981'de gerçekleştirdikleri açlık grevini yöneten Bobby Sands'in ölmeden 6 hafta önceki hapishanedeki dramatik günlerini ele alıyor.

Bobby Sands idam edilecek olmasına rağmen uğruna hapse girdiği politik düşüncenin arkasında duruyor. Filmin grev zamanındaki bazı sahneleri çok can alıcı.

İngiltere filmi olmasına rağmen Cannes'da galası yapılan film izleyenlerden tam puan aldı. Hunger kesinlikle Steve McQueen'in gerçek bir yönetmen olduğunu kanıtlıyor.