27 Mayıs 2009 Çarşamba

Dehşet Sokağı - The Amityville Horror / 2005 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i39.tinypic.com/24lvlsk.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Dram
Yönetmen:Andrew Douglas
Senaryo: Sandor Stern, Scott Kosar, Jay Anson (Kitap)
Müzik: Steve Jablonsky, Clay Duncan
Süre:90 dk.
Oyuncular:Ryan Reynolds (George Lutz), Melissa George (Kathy Lutz), Philip Baker Hall (Rahip McNamara), Jimmy Bennett(Michael Lutz), Jesse James (Billy Lutz), Chloe Moretz (Chelsea Lutz)
Konu:13 Kasım 1974'te, polis 112 Ocean Avenue, Long Island, New York adresinden korku dolu bir telefon çağrısı aldı. Polis oraya ulaştığında bütün aileyi yataklarında katledilmiş olarak buldu. Günler sonra, Ronald DeFeo, evdeki bir takım "seslerin" onu, anne ve babası ile 4 kardeşini öldürmeye ittiğini itiraf etti.
Bir yıl sonra, George Lutz, Kathy Lutz ve çocukları hayallerindeki evi bulduklarını düşünerek aynı eve taşındılar. Taşınmalarından kısa bir süre sonra açıklanamaz ve acaip olaylar evde gerçekleşmeye başladı. Kabus gibi görüntüler, ve korkunç sesler hala evde olan bir kötülüğün varlığındandı.
Kızları Chelsea'nin Jodie adında hayali bir arkadaşının varlığıyla ürken Kathy, George'un da gece ve gündüzlerini bodrumda geçirmesiyle ailesini bir arada tutmaya çabalar. George bodrumda "Kırmızı Oda" adıında gizemli bölmeye açılan gizli bir geçit keşfeder. Kötü sesler ve hayaller George’un kafasında yankılanırken ev canlanır ve sonsuza kadar "Amityville Horror" diye bilinecek olan tüy ürpertici olaylar birbiri arkasına sıralanır.





And A Warm Heart - Serce Na Dloni / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i39.tinypic.com/23tkytz.jpg
Tür:Dram
Konu:Polonya oligarşisinin, zenginlik ve güç hevesiyle yolsuzluğa bulaşmış bir temsilcisi, ciddi bir kalp hastalığı olduğunu keşfeder. Onu kurtaracak tek şey bir kalp naklidir. Hastanede rastlantı sonucu genç bir adamla tanışır; adam işini kaybettikten ve aşk hayatında da hayal kırıklığına uğradıktan sonra yaşama arzusunu kaybetmiştir. Dolayısıyla bu potansiyel intihar vakası onun için mükemmel bir donör olacaktır, ama öteki dünyaya geçmesi için biraz yardıma ihtiyacı vardır.













IL Divo / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i34.tinypic.com/2570rxe.jpg
Tür:Biyografi / Dram / Tarih
Yönetmen:Paolo Sorrentino
Senaryo:Paolo Sorrentino
Müzik:Teho Teardo
Süre:1 saat 50 dk
Oyuncular:Toni Servillo,Alberto Cracco,Aldo Ralli,Anna Bonaiuto,Carlo Buccirosso
Konu:Son elli yılın en önemli İtalyan siyasetçilerinden Giulio Andreotti'nin yolsuzluk dolu meslek yaşamını ele alan film, aynı zamanda İtalya'daki siyasi ortamın keskin ve sıradışı bir portesini çiziyor. Yedi kere başbakanlık yapan, yaşam boyu senatör Andreotti'nin dev şirketler, Vatikan ve suç örgütleriyle olan bağlantıları, sonunda tüm şimşekleri üzerine çekmişti











Türev / Yerli / 2005 / Bedava İzle

http://img239.yukle.tc/images/4270turev.jpg
Tür: Dram
Yönetmen:Ulaş İnaç
Senaryo:Ulaş İnaç
Müzik:Toygar Ali Işıklı
Süre:90 dk.
Oyuncular:Gülçin Santırcıoğlu (Süreyya) , Güçlü Yalçıner (Nazım) , Beste Bereket (Burcu) , Tuğra Kaftancıoğlu (Kerem)
Konu:İnsanlar birbirlerinin gerçek duygu ve düşüncelerini bilselerdi dost kalamazlardı. Peki ya biliyorlarsa?
Nazım ve Süreyya evlilik aşamasındadırlar. Nazım, hayatından sıkılmış bir reklamcı, Süreyya ise ailesinin sağladığı imkanlarla son derece rahat bir hayat sürmüş, artık yapması gereken tek şeyin evlenmek olduğuna inanan bir kadındır. Sinema-televizyon eğitimi alan yakın arkadaşı Burcu kendilerine bitirme ödevi konusunda fikir sorunca Nazım’ın teklifiyle kendilerini çekmeye karar verirler. Her gece eve geldiklerinde üçü de birbirlerine o günle ilgili itiraflarda bulunacaklar ve tüm itiraflar kameraya kaydedilecektir.
Biraz değişik ama eğlenceli bu fikirle hayatlarına devam ederken Süreyya arkadaşına sıra dışı bir teklifte bulunur. Burcu, Nazım’ın sadakatini sınamak için onu baştan çıkaracaktır. Burcu istemese de teklifi kabul eder. Kamera kayıttadır.
Türev, Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini aldı.











Whisky / 2004 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i41.tinypic.com/2ptt9qp.jpg
Tür:Dram / Komedi
Yönetmen:Juan Pablo Rebella, Pablo Stoll
Senaryo:Gonzalo Delgado, Juan Pablo Rebella, Pablo Stoll
Müzik:Pequena Orquesta Reincidentes
Süre:1 saat 35 dk
Oyuncular:Alfonso Tort,Ana Katz,Andrés Pazos,Damian Barrera,Daniel Hendler
Konu:Jacobo, Uruguay Montevideo’da kendi halinde yaşayan 60 yaşında bir adamdır. Hayatını dolduran iki şey vardır: eski püskü çorap fabrikası ve 20 yıldır yüzünü görmediği kardeşi.
Sağ kolu Marta ile kurdukları düzen, işlerinin her zaman yolunda gitmesini sağlamaktadır. Marta’yla ilişkileri sadece ortaklık zerine kuruludur. Marta bir zamanlar bu ilişkinin boyutunu değiştirmeyi denemiş olsa da başarılı olamamıştır.
Jacobo’nun kardeşi Herman annelerinin ölüm yıldönümü nedeniyle Montevideo’ya geleceğini haber verir. Evli ve iki kız çocuk babası kardeşinden, geçen yılların intikamını almaya karar veren Jacobo, Marta’dan karısı gibi davranmasını ister.
Uruguaylı genç yönetmenler Rebella ve Stoll’un filmi, ülkemizde vizyona giren ilk Uruguay filmin olma özelliğini taşıyor. Bu yıl Goya ödüllerinde İspanyolca En İyi Yabancı Film seçilen Whisky, geçtiğimiz yıl da Cannes’da The Prize of Regard Original’a uzanarak Uruguay'a Fransa’dan ilk ödülünü götürmüştü.











Öfke Topları - Balls of Fury / 2007 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i41.tinypic.com/120t82e.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi / Suç / Spor
Yönetmen: Robert Ben Garant
Senaryo:Robert Ben Garant , Thomas Lennon
Müzik: Randy Edelman
Süre: 90 dk.
Oyuncular:Dan Fogler (Randy Daytona) , Christopher Walken (Feng) , George Lopez (Ajan Ernie Rodriquez) , Maggie Q (Maggie Wong) , James Hong (Efendi Wong) , Terry Crews (Freddy) , Robert Patrick (Pete Daytona) , Diedrich Bader (Gary)
Konu:Masa tenisinde dünyaca ünlü Randy Daytona, hayatının baharında bir aksilik sonucu ününü yitirir ve yıllarca tanınmayan işsiz bir adam olarak yaşar, ta ki FBI Ajanı Rodriguez karşısına çıkana kadar.
Ajan, Randy'ye bir suç örgütünün başında bulunan pinpon kralı Feng'i yakalamak için gizli bir görev verir. Randy ününü geri kazanmak için var gücüyle çalışacaktır.
Absürd esprileriyle komik olmayı başarabilen filmlerden olduğunu söyleyebiliriz.