11 Ağustos 2009 Salı

Şantaj - Deception - 2008 Türkçe Dublaj

Şantaj,Deception,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Gerilim / Romantik / Dram
Yönetmen:Marcel Langenegger
Senaryo:Mark Bomback
Süre:108 dk.
Oyuncular:Hugh Jackman (Wyatt Bose) , Ewan McGregor (Jonathan McQuarry) , Michelle Williams (S) , Lisa Gay Hamilton (Dedektif Ruso) , Lynn Cohen (Kadın)
Konu:Günde on sekiz saat çalışan güçlü borsa simsarlarının kişisel hayatları çok kısıtlıdır. Onlar için Liste adında bir tür seks kulübü vardır ve cep telefonundan arayıp, dört kelime söylemeleri cinsel açıdan doyurucu bir gecenin başlangıcı olabilmektedir. Borsa simsarlarından Jonathanın, son derece çekici ve gizemli bir kadınla girdiği ilişki, onu hayal bile edemeyeceği bir ihanet ve cinayet dünyasının içine sokar.



Santaj-Deception.2007. Part 2 on Yahoo! Video





Balta - Hatchet - 2007 Türkçe Dublaj

Balta,Hatchet,online izle,afiş
Yapım:2006 / ABD
Tür:Korku / Komedi
Yönetmen:Adam Green
Senaryo:Adam Green
Müzik:Andy Garfield
Süre:85 Dk ..
Oyuncular:Mercedes McNab, Robert Englund, Tamara Feldman, Tony Todd, Joel Moore, Joshua Leonard, Richard Riehle, Kane Hodder, Deon Richmond, Joel Murray, Joleigh Fioreavanti, Parry Shen, Patrika Darbo
Konu:Bir turist grubu New Orleans'ta kamp kurmaya gider. Kamp yerleri bir bataklığın yanıdır ve oldukça ürkütücü bir yerdir. Burada Victor Crowley'in korku dolu öyküsünü öğrenirler. Bu öyküyü gecenin ilerleyen dakikalarında dehşet içinde keşfedeceklerdir. Gece başlayan tuhaf olaylar kanlı bir şekle bürünecektir ..











Ölüm Beni Beğeniyor - Dead Like Me: Life After Death - 2009 Türkçe Altyazılı

Ölüm Beni Beğeniyor,Dead Like Me: Life After Death,online izle,afiş
Yapım:2009, ABD
Tür:Fantastik / Komedi
Yönetmen:Stephen Herek
Senaryo:John Masius, Stephen Godchaux
Oyuncular:Madeleine Barbeau, Tyrone Benskin, Callum Blue, Justin Bradley, Cindy Busby, Jade Carpenter, Henry Ian Cusick, Crystal Dahl, Susan Glover, Jasmine Guy
Konu:Saftrik Sofer, yeni baş meleği Cameron Kane üstlenir.kurnaz bir işadamı. Kaos ensues ve Papatya en kötü ve Mason olan yeni içime başlayarak ortaya çıkar.George ve Reggie yeni arkadaşları ile yeniden iletişime geçerler.
Favori dizilerden dead like me bu filmle final yapıyor.











Kama Sutra: A Tale of Love - 1996 Türkçe Altyazılı (+18)

Kama Sutra:A Tale of Love,online izle,afiş
Yapım:1996 ~ İtalya
Tür:Suç / Dram / Romantik / Tarih
Yönetmen:Mira Nair
Senaryo:Mira Nair,Helena Kriel
Süre:117 Dk..
Konu:Küçük prenses Tara 'nın tek arkadaşı, saraylarında hizmetçi olan bir kadının kızı Maya 'dır. Bu iki kız her ne kadar iyi arkadaş olsa da; Tara fırsat buldukça Maya 'yı ezmekte, Maya ise öcünü alacağı gün gelene kadar Tara 'ya karşı diş bilemekte ve fırsat kollamaktadır.
Maya için intikam, Tara 'nın kına gecesinde vuku bulur. Maya küçükken öğrendiği kama sutra sanatını kullanarak; tek bakışıyla damat adayını baştan çıkarır ve herkesin sakin, seyrinde devam eden hayatı bir anda dağılır.
Hikaye, Maya 'nın aşkı ve kama sutranın gerçek anlamını keşfedene, ikinci bir fırtına yaşayana kadar devam bitmeyecektir.












İstemsiz - De Ofrivilliga - 2008 Türkçe Altyazılı

İstemsiz,De Ofrivilliga,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ İsveç
Tür:Dram
Yönetmen:Ruben Östlund
Senaryo:Ruben Östlund, Erik Hemmendorff
Süre:1 saat 38 dk
Konu:İstemsiz, insanların akılsızlıklarına, düşüncesizliklerine, aşırılıklarına ve sakarlıklarına dair sert, sivri dilli ama yargılayıcı olmayan bir film. Birbirlerine bağlanmayan kısa filmler halinde yapılandırılan filmde, insanların istemsiz davranışlarıyla karşılaştığımızda önceleri “gerçekten tüm bunların bir önemi var mı?” sorusunu sorarken buluyoruz kendimizi. Erkek arkadaşlarına cinsel şakalar yapmaktan hoşlanan -özellikle sarhoş olduğunda- bir genci tanıyoruz. Tuvaletin penceresine bağlı olan perdeyi koparan kişinin ortaya çıkmasını isteyen ve bu olmadan yola devam etmeyen bir otobüs şöförünü görüyoruz. İki genç kızın dijital bir kamera karşısında seksi pozlar vermelerini izliyoruz ve bu kızlardan birinin sarhoşluktan bayılmış bir şekilde bulunmasına tanık oluyoruz. Film, gördüklerimize sesle ya da görüntüyle hiçbir müdahalede bulunmuyor, yaşananları en çiğ halleriyle yakalıyor. Aşikar olan şeyleri kameranın çerçevesinin dışında bırakarak, normalde dikkat çekmeyecek küçük şeylere, pişmanlık ve utanç anlarına yer açıyor. Östlund, yenilikçi ve mesafeli bir yaklaşımla, insanların, özellikle suçüstü yakalandıklarında, birbirlerine ve kendilerine yaptıkları ürkütücü şeylerin komik bir tablosunu çiziyor. Bunu yaparken herhangi bir ahlaki yargıdan kaçınması ise filmi daha da çarpıcı bir hale getiriyor.












Adam and Eve - Adem ve Havva - 2005 Türkçe Dublaj

Adam and Eve,Adem ve Havva,online izle,afiş
Yapım:2005
Tür:Komedi
Yönetmen:Jeff Kanew
Süre:102 Dk.
Oyuncular:Cameron Douglas, Emmanuelle Chriqui Gq,Bria, Dan Gunther, George Dzundza, Jed Bernard, Lacey Beeman, Mike Elling, Terri Garber
Konu:National Lampoon geleneği, hazır olana kadar kimseyle birlikte olmak istemeyen bir kızla çıkmak isteyen bir erkeğin başından geçen olağanüstü komik olayların anlatıldığı Adam & Eve ile sürüyor. Adam (Cameron Douglas) günde 24 saat seks yapmak isteyen tipik bir kolej öğrencisidir. Ancak güzeller güzeli, bakire Eve (Emmanuelle Chriqui) ile tanışır, ona aşık olur ve oyun başlar! Bir yandan arkadaşları hızlı seks yaşamlarını devam ettirken bir yandan da Adam okulun en seksi kızları tarafından baştan çıkarılmaya çalışmaktadır. Adam düşünür taşınır ve sonunda o büyük soruyu kendine sorar o tamamıyla kontrolden çıkmadan önce Eve sonunda doğru zamanın geldiğini söyleyecek midir?







Beowulf - 2007 Türkçe Dublaj

Beowulf,online izle,afiş
Yapım:2007, ABD
Tür:Fantastik / Macera / Animasyon
Yönetmen:Robert Zemeckis
Senaryo:Neil Gaiman , Roger Avary
Müzik:Alan Silvestri
Süre:114 dk.
Konu:Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden Grendel’le başa çıkabilecek tek kişi Beowulf’tur.
Fakat Grendel’i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan Grendel’in annesi, Grendel’den bile daha tehlikeli olacaktır.
Oscarlı pek çok unutulmaz filme(Geleceğe Dönüş serisi, Forrest Gump, Yeni Hayat) imza atmış olan yönetmen Robert Zemeckis, Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich gibi başarılı isimlerden oluşan etkili bir kadroyla yeniden fantastik bir maceranın sularında.


Hayattan Korkma - 2008 Yerli

Hayattan Korkma,online izle,afiş
Yapım:2008, Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Berrin Dağçınar
Senaryo:Berrin Dağçınar
Oyuncular:Zeki Alasya , Tarık Papuçcuoğlu , Hakan Boyav , Suzan Aksoy , Ceren Soylu
Konu:Film bir kasabada kendilerine yetecek kadar üreten, ürettiği ile yaşayıp giden üç ailenin öyküsü.
Mandıracılık yapan Talat, tavuk yetiştiren Bedrettin ve babadan kalan fırınında ekmek üreten Rıfkı, doğduklarından beri aynı kasabada yaşayan, çoluk çocuğa karışmış, çocukluklarından beri birbirlerinden hiç ayrılmamış üç arkadaştır. Talat’ın çocuğunun hastalanması ile hayat bir anda değişmeye başlar.
Filmin izleyiciye verdiği en önemli mesaj “umut” olarak tanımlanıyor.


Okulumuzun İngilizce Öğretmeni - Woolhakgyo ET - 2008 Türkçe Altyazılı

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni,Woolhakgyo ET,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ Güney Kore
Tür:Komedi
Yönetmen:Kwang-chun Park
Süre:120 Dakika
Oyuncular:Su-ro Kim, Han-wi Lee, Sung-ryeong Kim, Seong-hyeon Baek, Bo-yeong Park, Min-ho Lee, Chae-won Mun, Chan-ho Lee, Jung-woo Ha, Yeong-ok Kim, Byeong-ok
Konu:Seong-gun (Kim Soo-ro) tembel bir lise beden eğitimi öğretmenidir. Ama okulu İngilizce programını güçlendirmeye karar verince, ayakta kalmanın tek yolunun İngilizce öğrenmek ve öğretmek olduğuna karar verir.






>



Lanetli Çocuk - First Born - 2008 Türkçe Dublaj

Lanetli Çocuk,First Born,online izle,afiş
Yapım:Amerika
Tür:Gerilim
Yönetmen:Isaac Webb
Oyuncular:Elisabeth Shue, Laura Steven Mackintosh, StevenKathleen Chalfant
Konu: Laura bir bebek beklemektedir ancak Steven Laurayı çok sevmesine rağmen ona çok az zaman ayırabilmektedir ve annesi de çok uzakta oturmaktadır. Laura hayallerini gerçekleştirmek için bir türlü gerekli adımı atamamaktadır. Bebeginin dogumuyla birlikte aralarına giren bebek bakıcısı tüm bu olaylara daha da tuz biber ekecektir artık Laura kimseye güvenemeyen bir kişilik haline gelmiştir.





Yıldız Tozu - Stardust - 2007 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Yıldız Tozu,Stardust,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Romantik
Yönetmen:Matthew Vaughn
Senaryo:Matthew Vaughn, Jane Goldmann ,Neil Gaiman, Charles Vess
Müzik:Ilan Eshkeri
Süre:2 saat 10 dk
Konu:Stardustta sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için Yvaine adlı yıldızı sönmek üzere olan bir oyuncuya yeniden hayat vermeye söz veren Tristianın öyküsü anlatılır. Tristian ile Yvaine beraber çıktıkları macerada Kaptan Shakespeare adlı bir korsan ve şeytani ruhlu bir cadıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacaklardır.


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Düş İçinde Düş - Slipstream - 2007 Türkçe Dublaj

Düş İçinde Düş,Slipstream,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Fantastik, Komedi
Yönetmen:Anthony Hopkins
Senaryo:Anthony Hopkins
Müzik:Anthony Hopkins
Süre:1 saat 36 dk
Konu:Anthony Hopkins senaryosunu yazdığı Slipstream adlı bağımsız yapımınyönetmenliğini de üstlendi ve film müziklerinibesteledi.
Hopkins’in Tanrı inancı ve yaşam-ölümikilemiyle ilgili kendi fikirlerini yansıtacağı senaryonun enilginç yanı, filmdeki her oyuncunun iki ya da üçkarakteri canlandıracak olması.
Felix Bonhoeffer adlı bir senaristiki dünyada yaşamaktadır. Biri varolduğu gerçek dünya,diğeri ise kendi kafasında yarattığı dünya. Kendisinden bircinayet hikayesi yazması istendiğinde, yarattığı karakterlergerçek hayatta karşısına çıkmaya başlar








Ölümcül Deney Dejenerasyon - Resident Evil:Degeneration - 2008 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

Ölümcül Deney Dejenerasyon,Resident Evil:Degeneration,online izle,afiş
Yapım:2008 / Japonya / ABD
Tür:Animasyon / 3D / Korku / Suc
Yönetmen:Makoto Kamiya
Senaryo:Shotaro Suga
Müzik:Tetsuya Takahaski
Süre:1 Saat, 37 Dk.
Konu:
Dur durak bilmeyen bir aksiyon, çılgın anlar,
Degeneration klasik bir Ölümcül Deney şovu.
Bir zombi saldırıcı Harvardville Havaalanı’na kaosu getirir. 7 yıl önce Raccoon Şehri trajedisi sırasında karanlık işler yapmasıyla ünlü Umbrella Şirketi’ne karşı savaşmış olan Leon S. Kennedy ve Claire
Redfield şimdi geri döndü.Yüksek oktanlı Ölümcül Deney stiliyle şimdi, Raccoon Şehrinde ailesi öldürülen ve bunun için intikam arayan zorlu bir savaşçıya karşı savaşmak için hazırlar. Ölümcül G Virüsü serbest bırakılmıştır ve mutasyona uğramış yeni canavar kana susamış haldedir.



















DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN