6 Haziran 2009 Cumartesi

Frankenhood / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i40.tinypic.com/2ngv1qa.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Blaxwell Smart
Senaryo:Dan Filie
Müzik:Jesfon Maxwell
Oyuncular:DeRay Davis,Jasper Redd,Charles Q. Murphy,Bob Sapp,J.B. Smoove,Drew Sidora,Angell Conwell,Hassan Johnson,Sandy Brown,Rio Ahn
Konu:Morg servisinde çalışan 2 genç street ball turnuvasındaki sanşlarını arttırmak için bir adam cesetini yeniden canlandırmaya çalışırlar ve daha sonra gelişen olaylarla birlikte kahkaha tufanı sizlerle…



Boston Canavarı - The Boston Strangler / +18 / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava Seyret

http://i33.tinypic.com/2gww8d0.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Keith Walley
Senaryo:Aaron Pope
Müzik:Jay Bolan
Süre:1 saat 26 dk
Oyuncular:Marion Kerr,Aaron Pope,Amelia Burke,Bryan O'dell,Camille Lannan
Konu:Boston canavarı gerçekten yaşamış albert de salvo hakkında olağan üstü, yugun, çarpıcı ve heyecanlı bir suç makinasının hikayesidir. Albert'in hapisanedeki hücre arkadaşı tarafından bu inanılmaz cinayetler ortaya çıkıyor.





Ölüm Tuzağı - Steel Trap / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i30.tinypic.com/b63vw8.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Luis Cámara
Senaryo:Gabrielle Galanter, Luis Cámara
Müzik:Florian Moser
Süre:1 saat 29 dk
Konu:Yedi maceracı kendilerini gizemli bir partide sadist bir ölümoyununda bulur. Yeni yıl arifesinde terkedilmiş gökdelenin çatısındabeş konuk çekici mesaj alır. Mesajı gönderen gökdelenin 27. katınaherkesi davet eder. Bir cani psikopat bu ölümcül oyunu tasarlamışistediği şekilde oynuyordu.





Ikigami / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden Seyret

http://i40.tinypic.com/6rngn6.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Tomoyuki Takimoto
Süre:133 dk
Oyuncular(İlk 5):Akira Emoto, Jun Fubuki, Hitori Gekidan, Haruka Igawa, Yuta Kanai
Konu:İngilizce:Inan attempt to spur citizens into taking more productive roles insociety, the Japanese government issues death messages, or “ikigami”,informing them that they have only 24 hours left to live. The filmfollows a young man tasked with delivering these messages, as well asthe victims.







Terabithia Köprüsü - Bridge To Terabithia / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i44.tinypic.com/t9wd42.jpg
Tür:Fantastik / Macera
Yönetmen:Gabor Csupo
Senaryo:Jeff Stockwell , David Paterson , Katherine Paterson (Kitap)
Müzik:Aaron Zigman
Süre: 95 dk.
Oyuncular:Tyler Atfield (8th Grade Boy) , Josh Hutcherson (Jesse Aaron) , Annasophia Robb (Leslie Burke) , Katrina Cerio (Mary Aarons) , Lauren Clinton (Janice Avery) , Zooey Deschanel (Miss Edmunds) , Latham Gaines (Bill Burke) , Bailee Madison (Maybelle Aarons)
Konu:Çocukların hayal gücünün sınırı yoktur. Bunun en güzel kanıtı olarak iki çocuğun, hayatın tüm gerçeklerinden uzak, kendi aralarında oluşturdukları yeni bir dünyanın öyküsü Terabithia Köprüsü.
Jesse, hayal dünyası oldukça kuvvetli ve gerçek üstü hikayelere de çok meraklı bir çocuktur. Sınıflarına yeni gelen Leslie’nin de kendisiyle benzer bir dünyayı paylaştığını anlaması ile ikili arasında keyifli bir arkadaşlık başlar. Oturduklara yere çok yakın olan bir ormanın içinde sadece kendilerinin bildiği ve görebildiği, içinde devler, troller ve daha bir dolu gizemin bulunduğu, Terabithia isminde bir dünya yaratırlar. Üstelik bu dünyada önemli bir konumları da vardır. Artık kral ve kraliçe olmuşlardır.
Katherine Paterson’ın romanından uyarlanan film, yönetmen Gabor Csupo’nun ilk uzun metrajlı filmi.