21 Eylül 2009 Pazartesi

Kavak Yelleri 86.Bölüm (19/09/2009) Yeni sezon

Kavak Yelleri 86.Bölüm afiş,Kavak Yelleri 86.Bölüm izle,Kavak Yelleri 86.Bölüm online izle,Kavak Yelleri 86.Bölüm bedava izle,Kavak Yelleri 86.Bölüm indirmeden izle,Kavak Yelleri 86.Bölüm full izle,Kavak Yelleri 86.Bölüm trailer
Tür:Dizi
Konu:Aslı’ya sürpriz teklif
Aslı’nın bahçesine düşen Güven’in aklından yine türlü şeytanlıklar geçer. Güven bir oyun çevirerek Aslı’nın evinde kalmaya başlar. Bu esnada bizimkilerin hayatlarına dair birtakım sırlar öğrenir. Bunun üzerine Güven’in yeni hedefi Deniz olur.
Öte yandan Mine ile gezerken Osman’a yakalanan Deniz, sadece arkadaş olduklarını söyler. Osman buna inanmayarak Deniz’in peşine takılır. Deniz’in Osman’ı alt etmek için bir planı vardır. Deniz’in bu sır dolu planı Mine’de ilişkileriyle ilgili başka beklentilere yol açar.
Aslı, okulda Semih Hoca’nın gözüne girer. Kıskanç sınıf arkadaşları ise Aslı ile Semih hakkında bir dedikodu başlatırlar. Aslı’nın bu dedikoduya tepkisi sert olur.
Atakan çalıştığı yemek şirketinden ayrılır. Deniz ve Halil’in desteğiyle yeni bir işe girişir. Fakat Su’dan gizli kalkıştığı bu işte Atakan’ı zor anlar bekler.
Aslı, Oğuz’u restoranda arkadaşlarıyla görür. Bunun üzerine Oğuz’a sıkı bir ders vermeye kalkar. Ancak Aslı’nın bu fikri ters teper. Oğuz eşinden boşanma kararı alarak Aslı’ya evlenme teklif eder. Aslı’nın bu teklife verdiği cevap okul hayatını etkileyecek sürpriz bir gelişmeye sebep olur. Hem Aslı’ya hem de Deniz’e çeşitli numaralar hazırlayan Güven’in planı tehlikeye girer. Acaba Güven düştüğü zor durumdan paçayı kurtarabilecek midir?













0 yorum:

Yorum Gönder