10 Haziran 2009 Çarşamba

Küçük Kahraman - Everyone’s Hero / 2006 / Türkçe Dublaj / İndirmeden Seyret

http://i44.tinypic.com/2ef8epx.jpg
Tür:Komedi / Aksiyon / Animasyon
Yönetmen:Christopher Reeve,Colin Brady,Dan St. Pierre
Senaryo:Robert Kurtzman , Jeff Hand , Howard Jonas
Müzik:John Debney
Süre:90 dk.
Seslendirenler:Ritchie Allen (Officer Bryant) , Jake T. Austin (Yankee Irving) , Cherise Boothe (Rosetta Brewster) , Ralph Coppola (Sandlot Kid) , Brian Dennehy (Babe Ruth) , Whoopi Goldberg (Darlin) , Ed Helms (Hobo Louie) , Gideon Jacobs (Bully Kid Tubby)
Konu:1920′lerin efsane beysbol oyuncularından Babe Ruth, takımı New York Yankees ile Dünya Şampiyonası’nda en iyi dereceyi elde etmek için mücadele etmektedir. Fakat başlarına gelen aksilikler, bu mücadeleyi tek başlarına kazanabilmelerini imkansız kılar.
Tam bir Babe Ruth ve New York Yankees fanatiği olan küçük kahramanımız, şampiyonluk kupasını kucaklamalarını en az onlar kadar istemektedir. Ama artık istemenin ötesinde, başarıda pay sahibi olabilme imkanı da elde etmiştir.
Komedi-macera türünde sevimli bir animasyon olan Küçük Kahraman, Christopher Reeve’in ölmeden önceki son yönetmenlik çalışması olma özelliğini de taşıyor.



Kaza Kurşunu - Knocked Up / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i26.tinypic.com/208d4qw.jpg
Tür:Romantik / Dram / Komedi
Yönetmen:Judd Apatow
Senaryo:Judd Apatow
Müzik:Joe Henry , Loudon Wainwright III
Süre:129 dk.
Oyuncular:Seth Rogen (Ben Stone) , Katherine Heigl (Alison Scott) , Paul Rudd (Pete) , Leslie Mann (Debbie) , Jason Segel (Jason) , Jay Baruchel (Jay) , Jonah Hill (Jonah) , Martin Starr (Martin) , Charlyne Yi (Jodi)
Konu:Yaşam tarzları olarak birbirleri ile hiç alakaları olmayan Alison ve Ben, bir gece eğlenmek için gittikleri bir barda tanışırlar ve içkinin de etkisi ile o gece birlikte olurlar. Ertesi sabah birbirlerini bir daha görmeyeceklerinden emin bir şekilde ayrılsalar da, hayatın süprizlerle dolu olduğunu kısa sürede anlayacaklardır. Çünkü Alison hamiledir.
Çocuğunu babasız büyütmekle, hiç ortak noktası olmadığı babası ile büyütmek arasında bir seçim yapmak durumunda kalan Alison, zor da olsa Ben’e bir şans vermeye karar verir. Fakat son derece sorumsuz bir genç olan Ben’le işlerin yürümesi hiç de kolay olmayacaktır.
Kırk Yıllık Bekar filminin yönetmen ve senaristliğini yapan Judd Apatow, Kaza Kurşunu’nunda da yine benzer mizah anlayışını sürdürüyor


<

Melekler ve Şeytanlar - Angels and Demons / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava Seyret

http://i42.tinypic.com/t7h8vd.jpg
Tür:Gerilim / Dram / Gizem / Suç
Yönetmen:Ron Howard
Senaryo:Akiva Goldsman , David Koepp , Dan Brown (Kitap)
Müzik:Hans Zimmer
Süre:140 dk.
Oyuncular:TomHanks (Robert Langdon) , Ayelet Zurer (Vittoria Vetra) , Ewan McGregor(Carlo Ventresca) , Stellan Skarsgård (Richter) , David Pasquesi(Vincenzi) , Cosimo Fusco (Peder Simeon) , Allen Dula (Vatikan Polisi)
Konu:Dinuzmanı Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı organizasyonu olanİlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin tekrar dirildiğiniöğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden KatolikKlisesi’nin ölüm tehtidi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır.
Robert,İlluminati’nin Vatikan üzerine kurduğu planları gerçekleştirmek içinharekete geçtiğini öğrendiğindeyse Roma’ya, güzel olduğu kadar gizemliolan İtalyan bilimci Vittoria Vetra ile güçlere katılmak için uçar.Durduraksız süren bir aksiyonla Robert ve Vittoria, 400 yılık antiksembollerin izini sürerler. Bu Vatikan’ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.
Not:Film Linkleri yenilenmiştir.














Shangri Bulmak - Finding Shangri La / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i41.tinypic.com/11jyhzn.jpg
Tür:Dram / Aksiyon
Süre:1 saat 46 dk
Konu:Ji Ling eşiyle beraber Taibei, Taiwan’da yaşamaktadır. Çocuğunun ölümüne neden olan bir araba kazasından sonra, Ji Ling yasa boğulur. Diğer arabadaki çifti unutamaz ve kocasının duygusuzluğu da onu hüsrana uğratır, Shangri-la’ya kaçar.
Seyahati sırasında, ona tur rehberi olarak eşlik etmekte ısrar eden Alex adında bir adamla karşılaşır. Birlikte seyahat ederken yakınlaşırlar ama, Ji Ling, bu genç adamın sırrını keşfederken, kendi duygularını ele verir.
Kutsal Meili Karlı Dağı yolunda felaketlerle karşılaşır. Shangri-la’daki bu uzun yolculuk boyunca, Ji Ling çocuğunun ölümüyle yüzleşmek için kendi yolunu da bulur.