22 Mayıs 2009 Cuma

Franklyn / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i41.tinypic.com/8ww03o.jpg
Tür: Aksiyon / Fantastik / Gerilim / Romantik
Yönetmen:Gerald Mcmorrow
Senaryo:Gerald Mcmorrow
Müzik:Joby Talbot
Süre:1 saat 38 dk
Oyuncular:Eva Green,Ryan Phillippe,Bernard Hill,Sam Riley,Art Malik
Konu:Son dönemin en çok konuşulan fantastik filmlerinden biri olan Franklyn iki paralel dünya arasında geziniyor: Günümüz Londra’sı ile hayali gelecekteki, inanç ve dini fanatizmin hüküm sürdüğü tekdüze bir metropol olan Meanwhile City. Körfez Savaşı gazisi, dini bütün Esser, Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo, gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır. Çekici ve yaralı güzel sanatlar öğrencisi Emilia, hayat ve ölümü ayıran ince çizgide gidip gelen intihar konulu sanat projeleri üretmektedir. Şehrin tek ateisti, başına buyruk maskeli detektif Preest sokaklarda intikam peşindedir. Tek bir kurşun, bu dört kayıp ruhun kaderini beklenmedik bir şekilde belirleyecektir. Terry Gilliam dünyasının hissiyatına yakın duran film, gerçek ile hayal arasında ustalıkla gidip gelirken, karmaşık bir senaryo örüyor. Hayat, aşk ve kaybetme duygusuna yönelik bakış açılarımızı sorgulamaya niyetlenen Gerald McMorrow, bu ilk filmiyle şimdiden yeteneğini kanıtlıyor.










Genç Kız ve Kurtlar - The Maiden and the Wolves / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i42.tinypic.com/14bm9fk.jpg
Tür: Aile / Dram
Yönetmen:Gilles Legrand
Senaryo: Jean Cosmos, Gilles Legrand, Philippe Vuaillat
Müzik:Armand Amar
Süre:1 Saat 50 Dk.
Oyuncular:Laetitia Casta , Jean-Paul Rouve , Stefano Accorsi , Michel Galabru , Patrick Chesnais , Miglen Mirtchev , Lorànt Deutsch , Didier Bénureau , Urbain Cancelier , Laurent Gamelon
Konu:Angele 20 yaşında ve ilk bayan veteriner olmak isteyen biridir... Ancak bulunduğu toplum onun bu isteğini gereksiz bulmaktadır... Birinci Dünya savaşı dönemini anlatan filmde,genç maceracı Angele kurtlara olan ilgisinden dolayı, kısa bir seyahata çıkmak isterken dağda rehin kalır.
Kurtların içinde büyüyen ve akıllıların deli olarak adlandırdığı bir adam onu kurtarır. Ve ona aşık olur. Bir yanda insanların nasıl egemenlik ve doğa yaşam alanları mahvettiklerini izlerken diğer yandan da içi insandan cok hayvan sevgisiyle dolu olan bir kadın ile bir adamın yaşam mücadelesini, güçlünün güçsüzü yediği bu vahşi ortama şahit olacaksınız.


Cd1
http://www.zshare.net/video/6034613384153f8c/
Cd2
http://www.zshare.net/video/60348548ad24c09a/





Kutlar Vadisi Pusu / 60.Bölüm / 21 Mayıs 2009 / Online İzle

http://i40.tinypic.com/wjtbmx.jpg
Tür:Dizi
Konu:Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta yine nefes kesecek bir bölümle ekranlara geliyor.
Memati ve Kazım, içine düştükleri yangından kurtulabilecek mi?
Cavit’in kardeşi Cevat, abisinin intikamını almak için nasıl bir vahşete imza atacak? Cevat’ın Ebru için hazırladığı kötü sürpriz ne olacak?
Hoca ve Kumandan’la ilişkileri gergin olan İskender Büyük, Funda’nın kendi kızı olduğunu öğrenince ne yapacak? İskender Büyük’ün babası olduğunu öğrenen Funda’nın tepkisi ne olacak?
Yıldırım’ın ölümünün ardından Muro ve Çeto yola nasıl devam edecek?
Davut Tataroğlu’nun sağ kolu Bulut’la ilgili öğrendiği şok edici gerçek ne olacak? Bulut ölecek mi?
Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası, 21 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu’nun 60. bölümünde olacak…