11 Temmuz 2009 Cumartesi

Adamım Tommy - Tommy Boy (1995 - Türkçe Dublaj)

http://i41.tinypic.com/34iqv78.jpg
Yapım:1995 ~ USA
Tür:Komedi / Dram / Macera
Yönetmen:Peter Segal
Senaryo:Bonnie Turner,Terry Turner
Müzik: David Newman, Michael Muhlfriedel
Süre:97 Dk..
Oyuncular:Dan Aykroyd,Brian Dennehy,David Spade,Chris Farley,Bo Derek
Konu:Parti canavarı Tommy Callahan (Chris Farley), yedi yılın sonunda diplomasını almış ve Callahan Araba Parçaları nda işe başlamıştır. Üstelik iyi haberler bununla da kalmaz: babası (Brian Dennehy) muhteşem bir kadınla ( Bo Derek) evlenmek üzeredir ve Tommy sonunda hep istediği üvey kardeşe (Rob Lowe) kavuşacaktır.










Taşıyıcı 3 - Transporter 3 (2008 - Türkçe Dublaj)

http://i33.tinypic.com/aeuvkh.jpg
Yapım:2009 / ABD, Fransa
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Olivier Megaton
Senaryo:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Müzik:Alexandre Azaria
Süre:100 Dk ..
Oyuncular:Jason Statham, Natalya Rudakova, Robert Knepper, François Berléand, Eriq Ebouaney, Silvio Simac, David Atrakchi, David Kammenos, Farid Elouardi, Gregory Loffredo, Justin Rodgers Hall, Katia Tchenko, Mike Powers, Sebastien Vandenberghe, Semmy Schilt, Venugopal Balakrishnan
Konu:Frank, Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid’in kaçırılan kızı Valentina’yı Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlüdür. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar ..













Taşıyıcı 2 - The Transporter (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/28mkapw.jpg
Yapım:2005 / ABD, Fransa
Tür:Aksiyon / Macera / Gerilim
Yönetmen:Louis Leterrier
Senaryo:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Müzik:Alexandre Azaria
Süre:87 Dk ..
Oyuncular:Amber Valletta, Jason Statham, Kate Nauta, Annalynne Mccord, François Berléand, Matthew Modine, Alessandro Gassman, Jason Flemyng, Gregg Weiner, Gregg Davis, Hunter Clary, Jeff Chase, Raymond Tong, Shannon Briggs
Konu:Frank Martin heyecanlı ve bol aksiyonlu hayatına biraz ara vermeye karar verir. Kendine Miami’nin sahillerinde oyalanacak daha sakin işler bulur. Ama geçmişindeki kariyerinin izleri bugüne de yansır. Yeni görevi onu beklemektedir.
Özel iş kuralları ve üstün performansıyla Taşıyıcı ikinci kez görev başındadır. Üstelik bu kez daha tehlikeli bir görevle!











Taşıyıcı - The Transporter (2002 - Türkçe Dublaj)

http://i35.tinypic.com/2vuedxy.jpg
Yapım:2002 / ABD, Fransa
Tür:Aksiyon / Macera / Gerilim
Yönetmen:Corey Yuen
Senaryo:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Müzik:Stanley Clarke
Süre:92 Dk ..
Oyuncular:Jason Statham, Shu Qi, François Berléand, Matt Schulze, Ric Young, Didier Saint Melin, Tonio Descanvelle, Laurent Desponds, Matthieu Albertini, Vincent Nemeth, Jean-Yves Bilien, Jean-Marie Paris, Adrian Dearnell, Alfred Lot
Konu:Frank (Jason Statham) yaptığı işin en iyisidir, tehlikeli ve yasadışı maddeleri hiçbir soru sormadan bir noktadan diğerine taşır. Ancak en son sevkiyatında, uluslararası esir tüccarlarının kaçırdığı güzel bir kadın, onun taşıma planlarında ölümcül problemler çıkmasına neden olur. Artık Frank değerli kargosunu ve kendi hayatını kurtarmak için durmak bilmeyen, hareket dolu bir savaşa girmelidir ..











Sevgililer Günü Katliamı - My Bloody Valentine (2009 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/o7re6w.jpg
Tür:Gerilim / Korku / 3D
Yönetmen:Patrick Lussier
Senaryo:Todd Farmer , Zane Smith , John Beaird , Stephen Miller (Kitap)
Süre:101 dk.
Oyuncular:Jensen Ackles ( Tom Hanniger) , Jaime King (Sarah Palmer) , Kerr Smith (Axel Palmer) , Betsy Rue (Irene) , Edi Gathegi (Deputy Martin) , Tom Atkins ( Burke)
Konu:Tom yıllar sonra kasabasına geri döner. Kasabada yaşanan felaketin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. 10 yıl önceki sevgililer gününde, bir manyak onlarca kişiyi öldürmüştür.

Tom'un dönüşü hiç beklemediği olaylara gebe olur. Onun olayı gerçekleştiren katil olduğuna inanan insanlar bulunmaktadır. Tom'un masumiyetini ispatlaması gerekmektedir...