22 Nisan 2009 Çarşamba

Duygusuz - Numb / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i36.tinypic.com/ilyvl0.jpg
Tür: Dram / Komedi
Yönetmen:Harris Goldberg
Senaryo:Harris Goldberg, Harris Goldberg (Kitap)
Müzik:Ryan Shore
Oyuncular:Lynn Collins, Bob Gunton, Matthew Perry, William B. Davis, Brian George, Mark Acheson, Barry W. Levy, Julia Anderson, Ben Ayres, Angela Besharah, Beverley Breuer, Noah Danby, Holly Eglington, Monique Ganderton, Brad Ganes, Patricia Harras, Caroline Heisler, Jovanna Huguet






Vali / Orjinal / Yerli / 2008 / Online İzle

http://www.phpturk.de/inc/up/video/vali-filmi.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen: M. Çagatay Tosun
Senaryo:Çağatay Tosun, Batur Emin Akyel
Müzik:Nail Yurtsever
Oyuncular:Erdal Beşikçioğlu, Şebnem Dönmez, Türkü Hazer, İsmail Hacıoğlu, Uğur Polat, Özgür Çevik, Ayşegül Ünsal, Gökhan Soylu, Hakan Boyav, Şemsi İnkaya,










Vahşi Doğa - Strange Wilderness / DivX Online / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img11.imageshack.us/img11/9302/gffddf.gif
Tür:Komedi
Yönetmen:Fred Wolf
Senaryo:Peter Gaulke, Fred Wolf
Müzik:Waddy Wachtel
Süre:1 saat 27 dk
Oyuncular:Steve Zahn, Allen Covert, Jonah Hill, Kevin Heffernan
Konu:Ratingleridüşmekte olan, 'vahşilik' temalı bir televizyon programını ayağakaldırmak için harekete geçen iki hayvansever yolaçıkarlar... Bir tv kanalında yayınlanan doğal yaşam belgeselinin iptal edilmesini önlemek için kuşbeyinli petergaulke (Steve Zahn) ve onun gibi yarım akıllı ekip arkadaşları ratingleri tersine döndürmek için son şanslarını kullanmaya karar verirler. Büyük bir umutsuzluk içinde Peter, yeryüzündeki en ender bulunan yaratıklardan bir Olanbigfoot' u bulmak için bir plan yapar. Tehlikeli pigmeler, komik sınır görevlileri ve çapkın hindilerin tehdidi altında ekip çok geçmeden doğanın kötü bir anne olduğunu keşfedeceklerdir.

Cd1
http://www.mystream.to/file-21061-9960ba3f-Vahsi.Doga._1__chunk_1.avi
Cd2
http://www.mystream.to/file-21097-bf72590f-Vahsi.Doga._1__chunk_2.avi

Kara Şimsek - Knight Rider / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://img4.imageshack.us/img4/1326/knightrider.jpg
Tür: Aksiyon
Yönetmen:Steve Shill
Senaryo:Glen A. Larson, David Andron
Oyuncular:David Hasselhoff, Justin Bruening, Sydney Tamiia Poitier
Konu:Eskilerin unutulmaz efsane dizisi Knight Rider artık 2008 modeliyle yine karşımızda.. İlk Kara şimşek Siyah akıllı kurşun geçirmez ve daha saymakla bitmeyecek özellikleriyle bir TRANS AMM di.. 2008 yılında yeniden gösterime giren filme bu sefer bu rolu yine özellikleri saymakla bitmeyen ve çok daha gelişmiş teknoloji olan NANOTEKNOLOJİ'sine sahip bir FORD MUSTANG üstlenmiş.. ve sürücüsüde yakından tanıdığımız Mıchael Knight 'ın oğlu olarak gelmiş..








Otopsi - Autopsy / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://www.red-carpet.org/wp-content/uploads/2008/06/hr_autopsy_cannes_poster.jpg
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Adam Gierasch
Senaryo:Adam Gierasch & Jace Anderson
Konu:Bir grup genç eğlendikten sonra arkadaşlarını bırakmak için yola çıkarlar. Alkolünde etkisiyle bir kaza geçirirler. Ne olduğuna bakmak için araçtan indiklerinde aracın altında yaralı bir adam görürler. Ambulansla tuhaf bir hastaneye giderler. Burada tedbir için muayene olmayı beklerken tek tek herkes garip bir şekilde ortadan kaybolmaya başlar. Aslında bu hastanenin yıllar önce kapanmış bir yer olduğunu öğrenirler. Garipliklerin hepsi bu kadarla da kalmayacaktır.








Girdap / 2008 / DvD / Yerli / Online İzle

http://img27.imageshack.us/img27/4953/girdapafi.jpg
Tür: Dram / Gerilim / Politik
Yönetmen:Talip Karamahmutoğlu
Senaryo:Talip Karamahmutoğlu,Onur Aydın
Müzik:Rahman Altın
Oyuncular:Ozan Bilen, Ali Sürmeli, Selçuk Yöntem, Teoman Kumbaracıbaşı, Fuat Saka, Eda Özerkan, Emre Canpolat, İbrahim İris
Konu:İstanbul Üniversitesi’ni kazanan Umut, Antalya’dan gelip okul kaydını yaptırdıktan sonra; kantindeki ilanlar yoluyla kiralık bir ev ve iki ev arkadaşı bulur.
İki arkadaşıyla birlikte paylaştığı öğrenci evinde yaşadığı bazı mistik, doğa üstü olaylar; Umut’un bilgilenme kaynaklarını çeşitlendirdiği gibi, bu donanım farklılığı onun arkadaş çevresini ve yaşam tarzını da değiştirir.
Karşılaştığı metafizik olaylarla başa çıkmanın bir yolu olarak; ibadetlerle ve ritüellerle örülü daha dini bir hayat tarzını seçen Umut için başlangıçta her şey iyi gitmektedir.
Fakat, bilgilenme kaynaklarının onu götürdüğü yer “Siyasal Ümmetçi” bir çevre olunca; Umut’un da dini yaşantısı, yalnızca ibadetlerle sınırlı kalmayıp “siyasallaşır” ve o artık bir “fundamentalist” olur.
Bu başkalaşım kahramanımızı; başlangıçtaki arkadaş çevresinden, kız arkadaşından ve son olarak da (seçimi sebebiyle çatıştığı) ailesinden koparır, uzaklaştırır.
Başlangıçta ve camiye gittiği günlerde sevgi ve hayat dolu olan Umut; siyasallaştıktan sonra, kin ve nefretin donattığı saldırgan bir kişiliğe bürünmüştür.








Ajan Cody Banks 2 - Hedef Londra / 2004 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://mdvdm.net/media/Agent%20Cody%20Banks%202%20Destination%20London.jpg
Tür:Komedi / Macera
Yönetmen:Kevin Allen
Senaryo:Harald Zwart, Dylan Sellers, Don Rhymer
Müzik:Mark Thomas
Süre:1 saat 40 dk
Oyuncular:Kevin Allen, Don Rhymer, Dylan Sellers, Harald Zwart, David Glasser, David Nicksay, Guy Oseary, Bob Yari, Andrew Mac Ritchie, Mark Thomas, Denis Crossan, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Frankie Muniz, Cynthia Stevenson, Daniel Roebuck, Anna Chancellor
Konu:Kaçak bir CIA ajanı, çok gizli bir beyin kontrol silahını çalar. Genç ajanımız Cody Banks'in görevi, gizlice Londra'ya giderek silahı bulmak ve geri getirmektir. Seçkin kaykaycılar yetiştiren özel bir okulun öğrencisi olarak ülkeye giren Cody, hem okuldaki gizli kimliği farkedilmesin diye dersleri takip etmeye çalışırken, hem de kaçak ajanı ve gizli silahı bulmak ve ülkesine geri götürmek zorundadır.

Küçük kahramanımız, bu yeni macerasında yine en son teknoloji aletler kullanacak, yerde ve havada heyecan verici takipler yaşayacak ve şeytani ellere geçmeden önce Derek'i etkisiz hale getirip çaldığı silahı geri alacaktır.

Cd1
http://www.megavideo.com/?v=IAY4CMVW
Cd2
http://www.megavideo.com/?v=6TFY1002


Ajan Cody Banks - Agent Cody Banks / 2003 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://j.hasbitv.com/hasbitv/cover/part14/agent.cody.banks.jpg
Tür:Komedi / Macera
Yönetmen:Harald Zwart
Senaryo:Zack Stentz, Jeffrey Charles Jurgensen, Scott Alexander, Larry Karaszewski
Müzik:John Powell
Süre:1 saat 50 dk
Oyuncular:Frankie Muniz (Cody Banks) , Hilary Duff (Natalie Connors) , Angie Harmon (Ronica Miles) , Keith David (CIA Müdürü) , Daniel Roebuck (Richard Banks) , Cynthia Stevenson (Mrs. Banks) , Arnold Vosloo (Molay) , Ian McShane (Brinkman)
Konu:Cody Banks küçük bir çocuk. O da arkadaşları gibi okula gidiyor, derslere gidiyor ve derslerden kalıyor. En büyük hobisi ise kızlar, onları etkilemek için stratejiler geliştiriyor. Fakat yaşıtlarından farklı bir özelliği var. O gündüzleri öğrenci, okul olmadığı zamanlarda da ise bir ajan. James Bond'un küçülmüş de büyümüş hali diyebilirz onun için.

Şimdi onu yeni bir görev beklemektedir. Yetişkin ajanların yapabildiği herşeyi yapabilen ufak ajanımız, işi için zorlu bir alana adım atacaktır ve bunun içinde en başta utangaçlığını yenmesi gerekiyordur.









Ölüp Gitmiş - Dead and Gone / +18(Korku) / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i31.tinypic.com/2nriihc.jpg
Tür:Korku,+18
Konu:İzleyeceğiniz Filmin İçeriğinden Dolayı,Haram/Günah/vs.
Dünyevi ve Uhrevi Tüm Sorumluluk,Faydalanmak isteyene Ayittir.








Zor Görev - Push / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://www.ucandaire.org/imaj/mnc/push.jpg
Tür:BilimKurgu / Aksiyon / Fantastik
Yönetmen: Paul McGuigan
Senaryo:David Bourla
Müzik:Neil Davidge
Süre:1 saat, 50 dk.
Oyuncular:Dakota Fanning , Camilla Belle , Chris Evans , Djimon Hounsou , Cliff Curtis , Maggie Siff , Colin Ford , Joel Gretsch , Neil Jackson , Nate Mooney
Konu:Telekinetik ve durugörü yeteneği olan ve Çin’de yaşayan bir grup Amerikalı, Beijing’deki hükümet görevlilerinden saklanmaktadır. Artık rahat bırakılmaları için farklı yeteneklerini bir arada kullanacakları son bir görevi yerine getirmeleri gerekmektedir.








Yalanlar Üstüne - Body Of Lies / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

 http://i43.tinypic.com/29cq4iv.jpg
Tür:Aksiyon , Macera , Suç
Yönetmen:Ridley Scott
Senaryo:William Monahan, David Ignatius
Müzik:Marc Streitenfeld
Süre:2 saat, 08 dk.
Oyuncular:Leonardo DiCaprio , Russell Crowe , Mark Strong , Golshifteh Farahani , Carice van Houten , Oscar Isaac , Simon McBurney , Vince Colosimo , Michael Gaston , Alon Abutbul
Konu:O, ABD istihbaratının yeryüzündeki en iyi adamı, yakınındaki kimsenin hayatta kalamadığı, tehlikeli bölgelerde görev yapan bir ajandır. Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) son gizli görevinde ifşa olan sahte kimliğinden başka kimliği olmayan, hayatını güvenli telefon hattının diğer ucundaki duygudan yoksun sese emanet etmiş biridir.

CIA’in kıdemli elemanı Ed Hoffman (Russell Crowe) lüks bir semtteki evinin oturma odasındaki dizüstü bilgisayarından, başının üzerinden geçen mermilerden korunmak için siper aldığı sırada dahi Ferris’in hareketlerini dikte ederek savaş yönetmektedir. Ortaya yeni çıkmış bir terörist lider, dünyanın en iyi istihbarat örgütlerini atlatarak dünya çapında bir bombalama kampanyası başlatmıştır. Onu kandırabilmek için, Ferris’in yeraltı finans örgütleri ve umutsuz şehitler arasına sızması, bunu yaparken de Ürdün Özel Operasyonlar Birliği’yle eğreti bir işbirliğine girmesi gerekecektir. Görevi onu Irak, Ürdün, Washington ve Dubai arasında getirip götürecektir. Ama Ferris, hedefine yaklaştıkça, kendini aynalarla dolu bir koridorda gibi hissedecektir çünkü müttefikler ancak son aldatmacalarında olduğu kadar iyidirler, ve güven, tüm taktiklerin en tehlikelisidir.










Dark Reel / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i43.tinypic.com/289h668.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Josh Eisenstadt
Senaryo:Aaron Pope
Süre: 1 saat, 48 dk.
Oyuncular:Edward Furlong, Alexandra Holden, Lance Henriksen, Tracey Walter,Tiffany Shepis, Tony Todd, Mercedes Mcnab, Matt Bushell, Kate Orsini,Rena Riffel, Kevin Ryder, Rick Baker, Jeffrey Vincent Parise, EmmanuelXuereb, Jake Grace









Morg - The Morgue / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://watch-movies.ro/imagini/TheMorgue.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Suç
Yönetmen:Halder Gomes, Gerson Sanginitto
Senaryo:Najla Ann Al-doori, Andrew Pletcher
Müzik:Perry La Marca
Süre: 1 saat, 24 dk.
Oyuncular:Bill Cobbs, Heather Donahue, Googy Gress, Lisa Crilley, Chris Devlin, Taylor Lipman, Fred Ochs, Brandon Quinn, Sammy Sheik, Chris Torres
Konu:Morg da geçen esrarengiz olayları anlatan Suç ve gerilim dolu dakikalar...








AROG / 2008 / DvD Kalitesinde / Online İzle

http://i39.tinypic.com/e7jspi.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Cem Yılmaz , Ali Taner Baltacı
Senaryo:Cem Yılmaz
Oyuncular:Cem Yılmaz (Arif) , Özge Özberk (Ceku) , Zafer Algöz , Ozan Güven , Nil Karaibrahimgil , Metin Keçeci
Konu:Ali Taner Baltacı ile Cem Yılmaz’ın yönettiği A.R.O.G: Bir Yontmataş Filmi, Fida Film – CMYLMZ Fikirsanat tarafından vizyona çıkarılıyor. A.R.O.G.’un “ilk 3 dakika”sının çekimleri İstanbul Film Stüdyolarında hazırlanan özel dekorlarda gerçekleşti.

Filmde kullanılan “yaratık” için Anima stüdyolarında pek çok sayıda maket çalışması yapıldı. Uzaktan kumanda ile hareketli hazırlanan yaratığın modellemesi ve üretimi toplam iki ay sürdü.

Filmde, G.O.R.A gezegeninde tutsak olan Arif'e büyük kin besleyen Komutan Logar, onu zaman makinesiyle bir milyon yıl öncesine gönderir. Taş Devri insanları, dinozorlar ve prehistorik kuşların yer aldığı komedide Arif'in yeni maceralarını izleyeceksiniz.












Dr. Dolittle 5 / 2009 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img22.imageshack.us/img22/5834/dafi.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Alex Zamm
Süre:85 Dk
Oyuncular:Kyla Pratt , Tegan Moss
Konu:Lucky Hollywood’a gidiyor!
Sahibi Maya Dolittle (Kyla Pratt) kendini Hollywood’un sıcak ortamına kaptırıp, veterinerlik hayallerini bir kenara bırakınca, sahibini kurtarmak akıllı köpek Lucky’ye düşmüştür. Maya’nın hayvanlarla iletişim kurabilme yeteneği onu Los Angeles’da ünlü bir yıldız olan Tiffany Monaco (Tegan Moss) tarafından sunulan bir eğlence programında sunucu olmaya kadar götürür.








Far Cry / 2008 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i44.tinypic.com/wl3vpd.jpg
Tür:Aksiyon, Dram, Macera
Yönetmen:Uwe Boll
Senaryo:Masaji Takei, Michael Roesch
Müzik:Jessica De Rooij
Konu:Roket Büyük bir hızla ve gürültüyle Jack Carver’in teknesine çarpar. Jack tekne patlayıp paramparça olmadan önce kaçmayı zar zor başarır.

Genç gazeteci Valerie Constantine onu bu seyahat için tuttuğunda, Carver’ın hayalindeki seyahat bu değildir. Kaptanın görevi onu bir muhbirle buluşması için ücra bir adaya götürmekti, ama hiç bir şey yolunda gitmez. Adanın sırrı her neyse, onun koruyucuları bunun bilinmesini engellemeye hazırdırlar Jack ve Valerie paçalarını zor kurtararak ormanın içine kaçarlar. Adanın diğer tarafındaki limandaki gemiye ulaşmaya çalışırken acımasız askerler tarafından yakalanırlar.

Her şeye rağmen limana varışlarının ardından adanın sırrını çözerler: Dr. Krieger’ın mükemmel ölüm makinesini yaratma girişimi ve tehlikeli deneyler.








Taking Chance / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://www.filmhatti.com/wp-content/uploads/2009/03/taking-chance-hdtv-2009-savas-dram-turkce-altyazi.jpg
Tür:Dram / Savaş
Yönetmen:Ross Katz
Senaryo:Ross Katz, Michael Strobl
Oyuncular : Kevin Bacon , Tom Aldredge , Nicholas Art , Blanche Baker , Guy Boyd , James Castanien , Gordon Clapp, Mike Colter , Henry Coy, Joel de la Fuente
Müzik:Marcelo Zarvos
Süre:1 saat, 18 dk.
Konu:Üst Kademede Görevli Albay Michael Strobl' , Irak'ta çatışmada öldürülen Birinci Sınıf Asker Er Phelps'in Cenazesini Ailesine Teslim etmek İçin Gönüllü Eskort Olur.Dramatik Anların yaşandığı film gerçek hikayeye dayalıdır...







Katliam - Slaughter / 2009 / Türkçe Altyazı / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/ic0ciq.jpg
Tür:Korku
Yönetmen:Stewart Hopewell
Senaryo:Stewart Hopewell
Konu:Fatih takıntılı erkek arkadaşından kaçar ve yeni bir başlangıç
için büyük bir şehre taşınır. Taşındığı günün akşamı kız arkadaşıyla
birlikte bir kulüpte eğlenirler. Burada bir çiftlik sahibinin
kızıyla tanışır. Erkek arkadaşının bu şehirde de kendisini bulması üzerine
ondan tekrar kaçmak için tanıştığı kızın çiftliğine taşınır. Burada her şeyden
uzaklaştığını sanırken kendini çok daha tuhaf bir olayın içinde bulur.







Gelecek Program - The.Burning.Plain / 2008 / Türkçe Altyazı / İndirmeden İzle

http://img12.imageshack.us/img12/1042/theburningplain1.jpg
Konu:Hayatındaki her şeyi değiştiren kırılma noktasının peşinde, geçmişine doğru yoğun ve duygusal bir yolculuğa çıkan bir kadın hakkındaki bu gizemli film, tüyler ürpertici bir sahneyle açılıyor: Çöl-vari bir arsada yükselen alevler arasında beliren eski bir karavan. Bu sahneden sonra ünlü yazar Guillermo Arriaga bir adım geri atıp farklı karakterler arasındaki ilişkilerin ağını örmeye başlıyor. Oscar ödüllü oyuncu Charlize Theron, içindeki ateşi profesyonelliğin verdiği soğukkanlılıkla gizleyebilen bir restoran işletmecisini oynuyor. Maria, Meksika’da babası ve en yakın arkadaşıyla mutlu mesut bir hayat sürüyor, ta ki trajik bir kaza her şeyi değiştirene dek. New Mexico sınırındaki ebeveynlerinin ani ölümünden sonra, Mariana ve Santiago beklenmedik bir şekilde aşık oluyorlar. Terk edilmiş bir karavanda yaşayan Gina ise, Sylvia ve diğer karakterleri yasak aşkın fırtınasında sürükleyecek tutkulu bir ilişkiye atılıyor. Arriaga, tıpkı Paramparça Aşklar Köpekler ve 21 Gram gibi filmlere yazdığı senaryolarda olduğu gibi, bu ilk yönetmenlik deneyiminde de hikaye anlatımında cesur ve yenilikçi; duygusal açıdan ise seyirciyi tam kalbinden vuruyor.




Ölülerin Günlüğü - Diary of the Dead / 2007 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.sinematiyatro.net/sinema_tiyatro_resimleri/olulerin-gunlugu-diary-of-the-dead.jpg
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:George A. Romero
Senaryo:George A. Romero
Müzik:Norman Orenstein
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Martin Roach | Joshua Close | Shawn Roberts | Joe Dinicol | Megan Park | Alan Van Sprang | Boyd Banks | Nick Alachiotis | Matt Birman | George Buza | Michelle Morgan | Amy Ciupak Lalonde | Todd Schroeder | Daniel Kash | Donna Croce | James Binkley | James Binkley | R.d. Reid | Laura Decarteret | Scott Wentworth | Shelley Cook | Ron Payne | Trish Adams | Jak Birman | Janet Lo | Kyle Glencross | Jamie Bloch | Scott Gibson | Gregory Nicotero | Tino Monte | Tatiana Maslany | Chris Violette | Philip Riccio |
Konu:Bir grup film öğrencisi, ormanlık bir alanda korku filmi çekerlerken gerçek zombilerle karşı karşıya kalırlar. Bu durum karşısında kameralarını kurgudan gerçekliğe döndüren öğrenciler aynı zamanda olayların kaydını tutarak tarihte yer almasını isterler. Zombileri tek tek kaydetmeye çalışan gençler için bu kayıtlar artık hayatlarından bile önemli hale gelir. Olayların kısa süre içerisinde medya tarafından duyulması sonucu, çektikleri film bir yandan da medyanın çarpıtarak yansıttığı haberlere de rakip olacaktır ..