3 Eylül 2009 Perşembe

Sleep Dealer - 2008 Türkçe Altyazılı

Sleep Dealer,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD, Meksika
Tür:Bilim Kurgu
Yönetmen:Alex Rivera
Senaryo:David Riker, Alex Rivera
Müzik:Tomandandy
Süre:1 saat 30 dk
Konu:Her yıl birbirinden iddialı bağımsız filmlerin yarıştığı Sundance Film Festivali’nin bu yılki galibi olan “Sleep Dealer” dağıtım şirketlerinin de ilgisi çekmeye başladı.
Yönetmenliğini Alex Rivera’nin yaptığı bilimkurgu filmi, Amerika’daki uzaktan kumandayla kontrol edilen robot işçilerle beraber, Tijuana’dan taşeron verilen Meksikalı göçmenlerin bulunduğu kurgusal bir yerde geçiyor.
Filmle ilgili bir açıklama yapan yönetmen Rivera, “Bilimkurgu her zaman 1. Dünya ülkelerinin öyküsünü anlatır. Oysa tüm dünyanın bir geleceği var ve ben dünyanın geri kalanının geleceğine bakmak istedim.” diyor.





Gölgeler Ormanı - Backwoods - 2006 Türkçe Dublaj

Gölgeler Ormanı,Backwoods,online izle,afiş
Yapım:2006 ~ Arjantin
Tür:Aksiyon, Gerilim, Dram
Yönetmen:Koldo Serra
Senaryo:Jon Sagalá, Koldo Serra
Müzik:Leonard Cohen
Süre:2 saat 33 dk
Konu:Fransız bir çift 70’lerin sonuna doğru İspanya’nın Bask bölgesinde yaşayan bir arkadaşlarını ziyaret etmeye giderler. Gerilim, onları ormanda beklemektedir. Ormanda buldukları genç bir kızı kurtarmak isterken, genç kızın kaçmasını istemeyen yerel köylülerle giriştikleri gerilim dolu saatler onlara unutulmaz dakikalar yaşatacaktır..





Dehşet Treni - Terror Train - 2008 Türkçe Altyazılı

Terror Train,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ Amerika
Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen: Gideon Raff
Senaryo: Gideon Raff
Müzik:Michael Wandmacher
Süre:94 dakika
Oyuncular(ilk 5):Thora Birch, Gideon Emery, Kavan Reece,Derek Magyar, Gloria Votsis





Bernard and Doris - 2007 Türkçe Altyazılı

Bernard and Doris,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Komedi
Yönetmen:Bob Balaban
Senaryo:Hugh Costello
Müzik:Alex Wurman
Süre:1 saat 45 dk
Konu:Tütün milyarderi Doris Duke ve onun tüm mirasını bıraktğı gay hizmetçisiyle olan ilişkisini konu alan hoş bir film..






Baskın 9 - District 9 - 2009 Türkçe Altyazılı

Baskın 9,District 9,online izle,afiş
Yapım:2009, Yeni Zelanda
Tür:Bilim Kurgu
Yönetmen:Neill Blomkamp
Senaryo:Neill Blomkamp , Terri Tatchell
Müzik:Clinton Shorter
Süre:112 dk.
Oyuncular:Sharlto Copley (Wikus Van De Merwe) , Jason Cope ( Grey Bradnam - UKNR Chief Correspondent) , Nathalie Boltt (Sarah Livingstone - Sociologist) , Sylvaine Strike (Dr Katrina McKenzie) , Elizabeth Mkandawie (Interviewee) , John Summer (Les Feldman - MIL Engineer)
Konu:30 yıl önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar. İnsanlar onlardan ya bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat hiçbiri olmaz. Aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelirler. Tüm dünya devletleri onlarla ne yapacaklarını tartışırken, yaratıklar Güney Afrika’da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler.
Artık, uzaylıların dünyada bulunmasıyla ilgili sabırlar tükenmiştir. Uzaylılar üzerindeki kontrol, Multi-National United (MNU)’a verilmiştir. Bu özel şirket eğer uzaylıların silahlarından yapabilirlerse muazzam paralar kazanma peşindedir. Fakat şirket başarısız olmuştur, çünkü silahların aktivasyonu için gereken şey uzaylı DNA’sıdır.
Bir MNU çalışanı olan Wikus van der Merwe, DNA’sını değiştiren gizemli bir virüsü kapınca, insanlar ve uzaylılar arasındaki tansiyon had safhaya gelir. Aynı zamanda Wikus en fazla peşinden koşulan ve en değerli adamı olmuştur. O, uzaylıların teknolojisini çözecek anahtardır. Şimdi Wikus’un bulunduğu düşmanca ortamda saklanacak sadece bir yeri vardır: District 9/Baskın 9







Parti Tırtılları - Disco Ormene 2009 -Türkçe Dublaj

Parti Tırtılları,Disco Ormene,online izle,afiş
Tür:Animasyon, Aile
Yönetmen:Thomas Borch Nielsen
Senaryo:Morten Dragsted
Oyuncular:David Bateson, David Bateson, Heather Carino, Helle Dolleris, Trine Dyrholm
Konu:Solucan Barry nin sıkıcı bir hayatı vardır, ta ki bir gün babası ona eski bir plâk hediye edene dek. Mükemmel dans eden Barry, senede bir düzenlenen şarkı yarışmasına katılmak için bir grup kurmaya karar verir. Ancak hayat, tempo tutmak kadar kolay değildir. Barry ve arkadaşları bir gün, yem niyetine topraktaki yuvalarından koparılıp alınıverirler.






Gifted Hands: The Ben Carson Story - 2009 Türkçe Altyazılı

Gifted Hands: The Ben Carson Story,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Thomas Carter
Senaryo:John Pielmeier
Müzik:Marty Davich
Konu:Bir başyapıt adayı film.Filmde bir çocuğun hayatını kurtarmaya çalışan bir cerrahın başarı ve kayıp yönündeki düşünceleri seriliyor.Umudun hala var olduğu ancak ölmediği tek yerden bahsediliyor.Kalp..





Yaprak Dökümü - 119.Bölüm 02/09/2009

Yaprak Dökümü,119.Bölüm,online izle,fragman,özeti,afiş
Tür:Dizi
Konu:Ferhunde’nin Mithat Kara ile evlenip, evin yeni sahibi olduğunu öğrenen Ali Rıza Bey ve ailesi büyük yıkıma uğrar. Bu beklenmedik darbeyle sarsılan aile şaşkınlık yaşarken Ferhunde zaferinin tadını çıkarmaktadır. Şevket’in bu duruma sessiz kalması mümkün değildir. Mithat Kara onlara karşı mahcup olsa da, eşi olarak Ferhunde’yi sahiplenmek ve savunmak durumundadır. Onun da Şevket’e karşılık vermesiyle işler çığırından çıkar ve evde büyük olay yaşanır.
Bir anda kendilerini sokakta bulan Tekin Ailesi, Necla’nın evine sığınmak zorunda kalır. Durumu kabullenmek hepsi için çok zordur, ama doğup büyüdüğü evi Ferhunde’ye bırakmak en çok Ali Rıza Bey’in ağrına gitmektedir.
Oğuz’un tutuklanmasıyla bir anda yapayalnız kalan Leyla da durumu öğrenince, ailesi için harekete geçer ve Mithat’ın karşısına çıkar.
Ferhunde’nin yeni bir yüzünü gören Mithat’ın kafası karışınca Ferhunde yine kendince tedbirini almakta gecikmez. Fikret ve Ferhunde’nin yüzleşmesi de yine beklenmedik olaylara sahne olurken, Şevket baba evini geri almak için yemin eder.