19 Ağustos 2009 Çarşamba

Kan Gölü İzle







Kan Gölü

Terra'yı Kurtarmak



Bulutların üzerindeki yerçekimsiz kentte mükemmel bir uyum içerisinde yaşayan Terra gezegeninin sakinleri, savaş denilen kavrama tamamen yabancıdırlar. İç savaştan ve çevresel felaketten kaçan insanlar tarafından gezegenleri işgal edilince Terra’lılar, işgalcileri Tanrı gibi karşılarlar. Sadece cesur ruhlu bir kız olan Mala mücadelesini sürdürmektedir. Babasının kaçırılmasından sonra işgalci uzay gemilerinden birinin düştüğünü görür ve pilotunu kurtarır. Kurtardığı dünyalı pilotun adı Jim Stanton’dur. Jim hayatını kurtarmasına karşılık Mala’ya babasını bulması için yardımcı olacağı sözünü verir. İkisi birlikte insanların ana uzay gemisi Ark’a doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar. Mala ile Jim yolculuk sırasında halkların aslında birbirinden çok da farklı olmadığını öğrenirler. Ancak dünyalıların ordusunun Terra’yı işgal etmesi ve Terra’lılar için yaşanamaz hale getirmesi üzerine Mala ile Jim, iki ırkın birlikte var olmasının bir çaresini bulmak zorundadırlar.
Terra'yı Kurtarmak
Terra'yı Kurtarmak

Observe and Report - 2009 Türkçe Altyazılı

Observe and Report,online izle,afiş
Yapım:2009 / ABD
Tür:Komedi / Aksiyon / Polisiye
Yönetmen:Jody Hill
Senaryo:Jody Hill
Müzik:Joseph Stephens
Süre:106 Dk ..
Oyuncular:Anna Faris, Seth Rogen, Michael Pena, Celia Weston, Ray Liotta, Aziz Ansari, Cody Midthunder, Collette Wolfe, Dan Bakkedahl, Deborah Brown, Jesse Plemons, John Yuan, Matt Yuan, Patton Oswalt, Rany Gambill
Konu:Manyak bir güvenlik görevlisi,alışveriş merkezinde işini aşırı ciddiye alınca ortaya komedi ve aksiyon dolu bir film çıkıyor ..











Cesaretin var mı Aşka? - Jeux D'enfants - 2003 Türkçe Dublaj

Cesaretin var mı Aşka?,Jeux Denfants,online izle,afiş
Yapım:2003 / Belçika, Fransa
Tür:Dram / Romantik / Komedi
Yönetmen:Yann Samuell
Senaryo:Yann Samuell, Jacky Cukier
Müzik:Philippe Rombi
Süre:93 Dk ..
Oyuncular:Marion Cotillard, Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Joséphine Lebas-joly, Thibault Verhaeghe
Konu:Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir. Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır ..














Zor Ölüm 4 - Die Hard 4 - 2007 Türkçe Dublaj

Zor Ölüm 4,Die Hard 4,online izle,afiş
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen:Len Wiseman
Senaryo:Doug Richardson, Mark Bomback
Müzik:Marco Beltrami
Süre:2 saat 10 dk
Konu:Geçen yıllarda artık yaşlanmaya başlayan polis memuru John McClane (Bruce Willis), karısından boşanmış ve alkol tedavisi görmektedir. Artık polis departmanında çalışmayan McClane, devlete bağlı bir güvenlik biriminde tehlikeli bilgisayar korsanlarını takip etmektedir. Matt Foster (Lustin Long)isimli genç bir korsanı tutuklamak için yolda olduğu bir sırada, trafiğin içinde sıkışmış durumda iken, terörist saldırıların modern bir versiyonunu ilk elden yaşar. Greg Pope (Timothy Olyphant) tarafından yönetilen bir bilgisayar korsanları çetesi, Amerika’nın bilgisayar altyapı unsurlarına saldırıp, işe trafik ışıklarından başlayarak sistemleri teker teker kapatmaktadırlar. Bankalar arası bilgisayar ağlarına ve borsaya da müdahale ettikten sonra, Amerika’nın ekonomisi çökmeye başlamıştır. Her zamanki gibi McClane, bütün bu olayların ortasında kalıvermiştir. Görünüşe göre yeni tutukladığı Matt, teröristlerin tam olarak ne yapmak istediklerini ve amaçlarına ulaşmak için hangi adımları atmaları gerektiğini anlayabilecek kadar parlak bir zekaya sahiptir. Sofistike suçlular, ülkeyi dizlerinin üzerine çöktürmek için neredeyse kusursuz bir plana sahiptirler; fakat eski moda bir polis ve zeki bir bilgisayar cambazının işleri çözmeye çalışacaklarını akıl edememişlerdir. Bütün ulus çöküp dağılmadan önce, McClane ve Foster ikilisinin teröristlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayıp, bir an önce onlara ulaşıp durdurmaları gerekmektedir.






Başka Yerde - Elsewhere - 2009 Türkçe Dublaj

Başka Yerde,Elsewhere,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ Amerika
Tür:Suç, Gerilim
Yönetmen: Nathan Hope
Senaryo: Nathan Hope
Süre:107 dakika
Oyuncular:Anna Kendrick, Jon Gries, Tania Raymonde, Olivia Dawn York, Paul Wesley, Chuck Carter,
Shannon Holt, Suzanne Lang, Eddie Martinez, Kinna McInroe, Jeffrey Daniel Phillips,
Joshua Swanson, Stephen Bailey
Konu:Sarah ve Jillian uzun zamandan beri küçük bir kasabada yaşayan çok iyi arkadaştırlar. Sarah öğrenci ve atlet olan bir yıldızdır. Jillian’ın erkek arkadaşının kasabaya geleceği gün Jillian gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Erkek arkadaşının olayı öğrenmesinin ardından Jillian’ı bulabilmek için mücadelenin içine girerler.





The Third Nail - 2008 Türkçe Altyazılı

The Third Nail,online izle,afiş
Yapım:2008 ~ ABD
Tür:Dram, Suç,Gerilim
Yönetmen:Kevin Lewis
Senaryo:Huntley Ritter, Kevin Lewis
Müzik:Penka Kouneva
Konu: Genç bir adamın işlemediği bir cinayet karşısında yargılanması. Yargılanma sebebi ise 2 çocuğu öldürdüğü iddiasıdır. DNA onu kurtarmaya yetecek mi?…





Başkalarının Hayatı - 2006 Türkçe Dublaj

Başkalarının Hayatı,online izle,afiş
Yapım:2006 ~ Almanya
Tür:Dram, Gerilim
Yönetmen:Florian Henckel von Donnersmarck
Senaryo:Florian Henckel von Donnersmarck
Müzik:Gabriel Yared, Stephane Moucha
Süre:2 saat 17 dk
Konu:GDR adıyla bilinen eski Demokratik Almanya Cumhuriyeti (Doğu Almanya) hükümeti, çöküşünden beş yıl önce iktidarını ancak son derece acımasız bir kontrol ve gözetleme sistemiyle sürdürebilecek noktaya gelmiştir. Stasi adlı gizli polis servisine bağlı binlerce muhbirin yaptığı ihbarlar sonucunda 17 milyon nüfuslu ülkede 200 bin kişi fişlenerek dosyası tutulmuştur. Hükümetin ve Stasi’nin hedefi, “başkalarının hayatları” hakkında her şeyi bilmektir.







Büyük Kaçış - Prison Break - Bölüm 18 ve 19 Türkçe Dublaj

Büyük Kaçış,Prison Break,bölüm 18,bölüm 19,online izle,afiş
Yapım: 2005 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Polisiye, Suç
Yönetmen: Bobby Roth, Brett Ratner, Kevin Hooks
Senaryo: Paul Scheuring, Matt Olmstead, Karyn Usher, Nick Santora, Zack Estrin
Müzik: Ramin Djawadi, Ferry Corsten
Süre:45 dk
Oyuncular:Wentworth Miller,Dominic Purcell,Robert Knepper,Sarah Wayne Callies,Amaury Nolasco






Lies and Illusions - 2009 Türkçe Altyazılı

Lies and Illusions,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon / Gerilim
Yönetmen:Tibor Takács
Oyuncular:Christian Slater, Cuba Gooding Jr., Sarah Ann Schultz, Christa Campbell, Robert Giardina
Konu:New York’lu bir editör vahşi bir romanın yazarına kafayı takmıştır. Ama çok yakında onun geçmişiyle ilgili sırlarını öğrenecektir.
English:A book editor from New York becomes obsessed with the author of a violent novel. She soon learns secrets about his past.









An American Affair - 2009 Türkçe Altyazılı

An American Affair,online izle,afiş
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:William Olsson
Senaryo:Alex Metcalf
Müzik:ılir Bakiu, Dustin O’halloran, Karyn Rachtman, Alesso Gentilini, Alberto Farolfi, Davide Burani, Anton Berovski
Konu:An American Affair Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler




affair3 @ Yahoo! Video