5 Ağustos 2009 Çarşamba

Histeri - The Children - 2009 Türkçe Altyazılı (Vizyon)

http://i32.tinypic.com/10o0bjk.jpg
Yapım:2008 / İngiltere
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:Tom Shankland
Senaryo:Paul Andrew Williams, Tom Shankland
Müzik:Stephen Hilton
Süre:84 Dk ..
Oyuncular:Rachel Shelley, Stephen Campbell Moore, Eva Birthistle, Eva Sayer, Hannah Tointon, Jake Hathaway, Jeremy Sheffield, Raffiella Brooks, William Howes
Konu:“Bu dünyaya onları siz getirdiniz, ama onlar sizi göndermeye kararlı.” cümlesiyle özetlenebiliyor.Sakin bir Noel tatili geçirmek ve Noel’i beraber geçirmek üzere bir araya gelen iki ailenin tatili, çocukların birer birer hastalanıp, ailelerine karşı dehşet saçmaya başlamalarıyla korkunç bir hal alır ..











Davincinin Şifresi - The Da Vinci Code - 2006 Türkçe Dublaj

http://i7.tinypic.com/43f7yg3.jpg
Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Polisiye
Yönetmen:Ron Howard
Senaryo:Akiva Goldsman,Dan Brown(Kitap)
Müzik:James Horner
Süre:2 saat 29 dk
Oyuncular:Tom Hanks,Jean Reno,Audrey Tautou,Ian McKellen,Alfred Molina
Konu:Bir gece, Louvre müzesi müdürü öldürülmüş olarak bulunur. Bu olay üzerine ünlü simgebilim Profesörü Robert Langdon (Tom Hanks) Louvre müzesine çağırılır. Müze müdürü ardında esrarengiz bir simge dizimi ve ipuçları bırakmıştır. Kendisi de tehlikede olan Langdon, polis kriptoloji uzmanı Sophie Neveu'nün (Audrey Tautou) yardımıyla, Leonardo Da Vinci'nin çalışmalarında bir dizi akıl almaz sırrı çözer. Tüm bu sırlar onları, hayatlarını 2000 yıldır gizli kalan eski bir gizemi korumaya adamış gizli bir topluluğa götürür.









Vatansever - The Patriot - 2000 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i12.tinypic.com/40b0ifo.jpg
Tür:Aksiyon,Macera
Yönetmen:Roland Emmerich
Oyuncular:Mel Gibson,Heath Ledger,Chris Cooper,Jason Isaacs,Joely Richardson
Konu:Benjamin Martin daha önce birçok savaşta yer almış iyi savaşan bir eski askerdir. Yerlilerle Fransızlar arasındaki savaşın bir kahramanı olan Martin, bundan sonra savaşmamaya ve ailesini barış içinde yaşatmaya karar vermiştir. Ancak İngilizler Martin'in Güney Carolina'daki evine geldiğinde en çok değer verdiği şeyler tehdit altında kalınca, Martin oğlu Gabriel'l birlikte İngilizlere karşı savaşa girişir. Savaşa girdikten sonra, ailesini barış içinde yaşatabilmenin tek yolunun genç bir ülkenin bağımsızlığı için savaşmak olduğunu anlar.

Divx Kalitesinde Izlemek icin TIKLAYIN

İskelet Ordu - Skeleton Crew - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i27.tinypic.com/1o3eky.jpg
Yapım:2009 ~ Finlandiya
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Tero Molin, Tommi Lepola
Senaryo:Tero Molin, Teemu Molin
Müzik:Tuomas Kantelinen
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular:Anna Alkiomaa,David Yoken,Eija Koskimaa,Jani Lahti,John J. Lenick
Konu:Skeleton Crew Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler











Hannah Montana: The Movie - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i44.tinypic.com/2ql4ufs.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Komedi / Gençlik / Müzikal / Dram
Yönetmen:Peter Chelsom
Senaryo:Daniel Berendsen
Müzik:Alan Silvestri
Süre:102 Dk ..
Oyuncular:Heather Locklear, Taylor Swift, Miley Cyrus, Dolly Parton, Emily Osment, Lucas Till, Billy Ray Cyrus, Vanessa Williams, Melora Hardin, Jason Earles, Mitchel Musso, Adam Gregory, Moises Arias, Arry Bostwick, Barry Bostwick, Beau Billingslea, Joedon Rooney
Konu:Miley Stewart, gizli pop-star kimliği ile okulu ve arkadaşları arasında denge kurma mücadelesi vermektedir. Ancak hızla artan şöhreti ve popülerliği özel hayatına egemen olunca herşeyi oluruna bırakır. Bunun üzerine babası, gerçeklerle yüz yüze gelmesi için onu Tennesse’deki Crowley Corners’taki evine çağırır. O andan itibaren Hannah Montana’nın bile hayal edemeyeceği çapta eğlence, kahkaha ve romantizm dolu bir macera başlayacaktır ..














Eve Hoşgeldin - Welcome Home - 2008 Türkçe Dublaj

http://i36.tinypic.com/2mfj1fs.jpg
Yapım: 2008, ABD
Tür: Komedi
Yönetmen:Malcolm D. Lee
Senaryo:Malcolm D. Lee
Müzik: David Newman
Süre:114 dk.
Oyuncular:Martin Lawrence (Roscoe Jenkins) , James Earl Jones (Papa Jenkins) , Margaret Avery (Mamma Jenkins) , Joy Bryant (Bianca Kittles)
Konu:Los Angeles' ta herkes tarafından tanınan ve sevilen başarılı bir talk show sunucusu olan Roscoe, ailesiyle yeniden kaynaşmak için güneye gider fakat işler istediği gibi gelişmez.
Büyük şehrin getirdiği alışkanlıklar taşranın kendine özgü değerleriyle çakışır.
Çılgın bir olayın diğer çılgınlıkları takip ettiği, büyük şehirde yaşayanların tavırlarıyla, taşralıların tavırlarının birbiriyle çatıştığı müthiş bir komedi.











Maskeli Beşler: Kıbrıs - 2008 Yerli

http://i42.tinypic.com/3448bqd.jpg
Yapım:2008, Türkiye
Tür:Komedi
Yönetmen:Murat Aslan
Senaryo:Murat Aslan
Müzik:Cem Erman
Süre:92 Dk ..
Oyuncular:Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Ceyhun Yılmaz, Deniz Akkaya, Atilla Sarıhan, Necmi Yapıcı, Erdal Tosun, Seray Sever, Hamit Haskabal, Hakan Ural, Sinan Bengier, Deniz Oral, Burak Öncü
Konu:Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Ceyhun Yılmaz, Deniz Akkaya, Atilla Sarıhan, Necmi Yapıcı, Erdal Tosun, Seray Sever, Hamit Haskabal, Hakan Ural, Sinan Bengier, Deniz Oral, Burak Öncü



Seksi ve Çılgın - The Hottie And The Nottie - 2008 Türkçe Dublaj

http://i30.tinypic.com/4v4f42.jpg
Yapım:2008, ABD
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Tom Putnam
Senaryo:Heidi Ferrer
Müzik:David E. Russo
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Paris Hilton | Joel Moore | Christine Lakin | Johann Urb | Adam Kulbersh | The Greg Wilson | Marianne Muellerleile | Kathryn Fiore | Scott Prendergast | Morgan Rusler | Ryan Alvarez | Erin Cardillo | Samantha Bailey | Jeremy Scott Johnson | Gino Anthony Pesi |
Konu:İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir ..






Uçakta Şenlik Var / Soul Plane 2004 Türkçe Dublaj

http://i35.tinypic.com/t014ch.jpg
Konu:Bir havayolu şirketinden $100 milyon tazminat kazanan Dakwon,hayalindeki havayolu şirketini hayata geçirmeye karar verir. Her türlü konforun düşünüldüğü,seksi hosteslerden, jakuzilere kadar kusursuz bir havayolu şirketi kurar ve seferleri başlatır.
İlk uçak Los Angeles'tan kalkar ve komik olaylarla dolu bir uçuş yaşanır ..

BÖLÜM -I-














BÖLÜM -II-















BÖLÜM -III-















BÖLÜM -IV-















BÖLÜM -V-




Hayalet Sevgililerim / Ghosts of Girlfriends Past 2009 Türkçe Altyazılı

http://www.traileraddict.com/content/new-line-cinema/ghosts_of_girlfriends_past.jpg
Konu:Ünlülerin fotoğrafçısı Connor, eğlenceyi ve kadınları seven biridir. Connor, evlenmek üzere olan abisinin büyük bir hata yaptığını düşündüğünden onu vazgeçirmek ister. Düğünden bir gece önce Connor’ı ziyaret eden üç hayalet, geçmişine ve geleceğine doğru yolculuğa çıkarır, ne zaman kadın avcısına dönüştüğünü bulmaya çalışırlar. Belki Connor’ın hayatının aşkını bulabilmek için hâlâ şansı vardır ..

BÖLÜM -I-















BÖLÜM -II-
















BÖLÜM -III-

















BÖLÜM -IV-

















BÖLÜM -V-




Gremlinler 2 / Gremlins 2:The New Batch 1990 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://www.sinematurk.com/images/film/25250_1.jpg


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Gremlinler 2 - Gremlins 2:The New Batch - 1990 Türkçe Dublaj (DivX Kalitesinde)

http://i27.tinypic.com/neevk1.jpg
Yapım:1990, ABD
Tür:Bilim Kurgu / Fantastik / Komedi / Korku
Yönetmen:Joe Dante
Senaryo:Chris Columbus, Charles S. Haas
Müzik:Jerry Goldsmith
Süre:1 saat, 46 dk.
Oyuncular:Jerry Goldsmith, Zach Galligan, Phoebe Cates, Robert Prosky, John Glover, Christopher Lee, Robert Picardo
Konu:Gremlinler 2 - Gremlins 2:The New Batch Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler


DivX Kalitesinde İzlemek İçin TIKLAYIN

Uçakta Şenlik Var - Soul Plane - 2004 Türkçe Dublaj

http://i35.tinypic.com/t014ch.jpg
Yapım:2004 / ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Jessy Terrero
Senaryo:Chuck Wilson, Bo Zenga
Müzik:Christopher Lennertz
Süre:92 Dk ..
Oyuncular:Arielle Kebbel, K.D. Aubert, Snoop Dogg, Kevin Hart, Method Man, Tom Arnold, Brian Hooks, Godfrey
Konu:Bir havayolu şirketinden $100 milyon tazminat kazanan Dakwon,hayalindeki havayolu şirketini hayata geçirmeye karar verir. Her türlü konforun düşünüldüğü,seksi hosteslerden, jakuzilere kadar kusursuz bir havayolu şirketi kurar ve seferleri başlatır.
İlk uçak Los Angeles'tan kalkar ve komik olaylarla dolu bir uçuş yaşanır ..

















Hayalet Sevgililerim - Ghosts of Girlfriends Past - 2009 Türkçe Altyazılı

http://i29.tinypic.com/103zxjr.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Mark Waters
Senaryo:Scott Moore, Jon Lucas
Müzik:Rolfe Kent
Süre:110 Dk ..
Oyuncular:Jennifer Garner, Matthew McConaughey, Michael Douglas, Breckin Meyer, Robert Forster, Noureen Dewulf, Camille Guaty, Erin Wyatt, Amanda Walsh, Rachel Boston, Christa B. Allen, Lacey Chabert, Catherine Haena Kim, Emily Foxler, Noa Tishby, Samantha Goober, Rachelle Wood, Allyssa Maurice, Emma Stone, Kasey Russell, Daniel Sunjata, Cindy Lentol
Konu:Ünlülerin fotoğrafçısı Connor, eğlenceyi ve kadınları seven biridir. Connor, evlenmek üzere olan abisinin büyük bir hata yaptığını düşündüğünden onu vazgeçirmek ister. Düğünden bir gece önce Connor’ı ziyaret eden üç hayalet, geçmişine ve geleceğine doğru yolculuğa çıkarır, ne zaman kadın avcısına dönüştüğünü bulmaya çalışırlar. Belki Connor’ın hayatının aşkını bulabilmek için hâlâ şansı vardır ..


















DivX Kalitesinde İzlemek İçin;
Cd1
Cd2