23 Nisan 2009 Perşembe

Serenıty / 2005 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.binarymoon.co.uk/files/images/serenity.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera
Yönetmen:Joss Whedon
Senaryo:Joss Whedon
Müzik:David Newman
Oyuncular:Nathan Fillion (Yüzbaşı Malcolm Reynolds) , Gina Torres (Zoë Warren) , Alan Tudyk (Hoban 'Wash' Washburne) , Morena Baccarin (Inara Serra) , Adam Baldwin (Jayne Cobb) , Jewel Staite (Kaylee Frye) , Sean Maher (Dr. Simon Tam) , Summer Glau (River Tam) , Ron Glass (Shepherd Meria Book)
Konu:Galaksiler arasında çıkan savaşın kaybeden tarafında yer alan Yüzbaşı Malcolm Reynolds, görevinden ayrıldıktan sonra sahibi olduğu Serenity adlı uzay gemisiyle taşımacılık yapmaya başlamıştır. Kendisine çok sadık bir ekiple çalışır. Ekip üyeleri arasında kavga ve anlaşmazlıklar hiç bitmese de hepsinin ortak özelliği Malcolm Reynolds’a son derece sadık olmalarıdır.
Günün birinde Serenity adlı gemisine iki yeni yolcu alır. Bunlar genç bir doktor ile telepatik güçleri olan kız kardeşidir. Pazarlık yaptıkları fiyattan fazlasını ödemişlerdir. Her ikisi de kainata hükmeden koalisyon güçlerinin elinden kaçmayı başaran kaçaklardır. Koalisyon güçlerinin özellikle genç kızı ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur.
Serenity’nin mürettebatı galaksinin en ücra köşelerinde göze çarpmadan yolculuk yapmaya alışkındır. Ancak bu kez durum çok farklıdır. Kelimenin tam anlamıyla iki ateş arasında kalmışlardır. Bir tarafta Evrensel İttifak’ın durdurulması mümkün olmayan askeri güçleri, diğer tarafta Yağmacılar olarak bilinen güçlerin müthiş öfkesi vardır. Farklı düşmanların tehdidi altında kalan Serenity mürettebatının, en büyük tehlikenin aslında geminin içinde olduğunu keşfetmesi uzun sürmeyecektir.

Cd1
http://video.yahoo.com/watch/2167983/6861230
Cd2
http://video.yahoo.com/watch/2167986/6861268

Musallat / 2007 / DvD / İndirmeden İzle

http://img2.blogcu.com/images/s/u/p/suppersinema/musallta.jpg
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Alper Mestçi
Senaryo:Alper Mestçi, Güray Ölgü
Müzik:Reşit Özdamla
Süre:90 Dk ..
Oyuncular:Burak Özçivit, Biğkem Karavus, Kurtuluş Şakirağaoğlu, İbrahim Can, Sedat Kalkavan, Selma Kutluğ, Meral Koro, Ecem Cansu Aktay
Konu:Suat ve Nurcan aynı köyde büyümüş ve birbirlerini çok sevmiş iki gençtir. Güzelliği ile hemen fark edilen Nurcan, yakışıklı Suat’la beraber herkesin her zaman gıpta ettiği bir çift olmuştur. Bulundukları köyde büyük bir mutluluk ve huzur içinde yaşayan Suat ve Nurcan evililik kararı aldığında ise bu aşka başka bir alemden bir varlık musallat olur. Kendilerini ve çevrelerini etkileyen olaylar hiçbir açıklaması olmayacak şekilde gelişir ..

Cd1
http://www.megavideo.com/?v=DEAHUO92
Cd2
http://www.megavideo.com/?v=KDE592IE

Semum / +18(Korku) / 2007 / DvD / Bedava İzle

http://i38.tinypic.com/2vn3z3k.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Gizem /Psikolojik
Yönetmen:Hasan Karacadağ
Senaryo:Hasan Karacadağ
Müzik:Justin R. Durban
Süre:116 Dk ..
Oyuncular:Ayça İnci, Burak Hakkı, Nazlı Ceren Argon, Cem Kurtoğlu, Sefa Zengin
Konu:27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca yeni aldıkları büyük bir eve taşınırlar. Her şey çok iyi giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığa, kendisine hükmetmeye başlayan bir yaratığa dönüşmeye başlar. SEMUM kendisine hedef olarak neden Canan’ı seçmiştir ve ona ne yapacaktır? Sıradan bir insan için cehennemin kapısı nasıl açılır?

Semum nedir?
İslam inancına göre insanlar kuru bir çamurdan yaratıldı ve insanoğlu yaratılmadan önce dünya üzerinde yaşayan bir takım yaratıklar vardı. Bu yaratıklar kızgın ateşin dumansız alevinden yaratılmış ve daha sonra korkunç bir zehirle birleştirilerek SEMUM halini almışlardır. İnsanlar dünya üzerine geldikten sonra başta şeytan olmak üzere bazı SEMUM’lar insanları kıskanıp onlara türlü kötülükler yapmaya başlamış. Kısacası SEMUM, insanın tüm gözeneklerine kadar girip onları zehirleyen çok tehlikeli bir yaratıktır. Her an herkese saldırabilecek, çok hızlı hareket eden, zehirleyici SEMUM’lar bazı durumlarda asla geri dönmez, içine girdiği insana cehennem gibi bir hayat yaşatır ..
Admin Yorum;
Ben filmi sinemada izlemiştim ve gerçekten çok ilginç bir film sonu çok ilginç bitiyor pür dikkat izlemiştim filmi aslında korku o kadar yok ama anlatılanlar çok ilginç grafikler felan çok güzel hazırlanmış izlemenizi tavsiye ederim..

Cd1
http://www.megavideo.com/?v=2TDEFX7B
Cd2
http://www.megavideo.com/?v=7ARXZGFE

Kırmızı Kuşak - Red Belt / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img17.imageshack.us/img17/9306/jrwneq.jpg
Tür:Aksiyon / Dram
Yönetmen:David Mamet
Süre: 99 dakika
Oyuncular:Chiwetel Ejiofor, Alice Braga, Tim Allen, Emily Mortimer, Rodrigo Santoro, Rebecca Pidgeon, Randy Couture
Konu:Konu Redbelt, bir jiu-jitsu ustası olan mike terry’nin (chiwetel ejiofor), dövüş ödülünden vazgeçerek, kendine ait bir stüdyoda samuray belgesi ile savunma dersleri vererek onurlu bir yaşam sürmesini konu almaktadır. yağmurlu ve karanlık bir gecede, terry’nin stüdyosunda, eski bir memur ve bir avukat (emily mortimer) arasında meydana gelen kazada, terry’nin hayatı dramatik olarak değişir. artık hilekarların (ricky jay, joe mantegna) ve bir film yıldızının da (tim allen) içinde bulunduğu dünyaya adım atmıştır. borçlerını ödemek ve onurunu geri kazanmak için bununla yüzleşmek ve bunun için ilk kez ringlere adım atmak zorundadır.








Süper Ajan K9 / 2008 / DvD / Online İzle

http://img2.blogcu.com/images/f/i/l/filmblogum/super_ajan_k9_turk_komedi_filmi.jpg
Tür:Komedi / Fantastik / Aile
Yönetmen:Bülent İşbilen
Senaryo:Duygu Gelbal
Müzik:Hakan Yeşilkaya, Yakup İçöz
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Didem Erol, Züleyha Karyağdı, Erdal Tosun, Atilla Arcan, Haldun Boysan, Atilla Sarıhan, Salih Kalyon, Osman Gidişoğlu
Konu:Eski Sümerbank ayakkabı fabrikasında çekilen filmde olaylar şöyle gelişiyor: Amerika'da bulunan bir virüs ele geçirilir. Türkiye'de yapılacak NATO Zirvesi, bu virüsün yayılması için en ideal yerdir. Virüs NATO toplantısından bir gece önce yapılan gizli operasyonla su şişelerinin içine enjekte edilir ..










Bir Aptalın Anıları - Flashbacks of a Fool / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/1037218.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Baillie Walsh
Senaryo:Baillie Walsh
Müzik:Richard Hartley
Süre: 110 dakika










Taşıyıcı 3 - Transporter 3 / 2009 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBoxdy0FcANdwa4Ppl2YE2UezOK0VkUyFYulHZJ-GRZuWmXH8AGx_n1dTvDhCIO_sVZSadkkTF-pbSUhUaEFrFmYxNA585lEUj-YnEsRZKbj5YSFlCMNppxdJ4wuHgpmiMH8pWRi2JrMY/s400/ta%C5%9F%C4%B1y%C4%B1c%C4%B13.jpg
Tür:Aksiyon / Macera
Yönetmen:Oliver Megaton
Senaryo:Luc Besson,Robert Mark Kamen
Müzik:Alexsandre Azaria
Süre:1 saat 40 dk..
Konu:Frank, Marsilya’daki Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid’in kaçırılan kızı Valentina’yı Karadeniz kıyısındaki Odessa’ya götürmekle yükümlüdür. Frank, yolculuk sırasında bir yandan bu işi alması için baskı yapan insanlarla uğraşırken bir yandan da Vasilev tarafından gönderilen ajanlarla başa çıkmak zorundadır. Yolculuk sırasında Frank ile Valentina birbirlerine aşık olurlar.










Perkins'in 14 Kurbanı - Perkins 14 / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img230.imageshack.us/img230/5076/perkins14poster.jpg
Tür:Gerilim / Korku / Gizem
Yönetmen:Craig Singer
Senaryo:Lane Shadgett
Müzik:Konstantinos Christides
Süre:1 saat, 35 dk.
Oyuncular:Patrick O'Kane , Shayla Beesley , Mihaela Mihut , Michale Graves , Gregory O'Connor , Katherine Pawlak , Richard Brake , Josh Davidson , Jeremy Donaldson, Trey Farley
Konu:Ronald Perkins 6 yaşında iken anne ve babasının gözleri önünde öldürülmesiyle psikolojik olarak travma geçirir.Anne ve babasının intikamını almak için mutlu huzurlu ailelerin çocuklarını kaçırarak onları hapseder ve değişik işkence ve eziyetlerle onlara kimyevi ilaçlar zerkeder.Çocukları kaçırılan son aile ise Polis Memuru Dwaynedir ve oğlunu 10 yıldır aramaktadır.Ronald Perkins'in kendisini bilerek yakalatmasıyla artık oyun ve ölümler başlamıştır...








Incendiary / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://www.lovefilm.com/lovefilm/images/products/0/115260-large.jpg
Tür:Dram / Romantik
Yönetmen:Sharon Maguire
Senaryo:Sharon Maguire,Chris Cleave(Kitap)
Müzik:Shigeru Umebayashi, Barrington Pheloung
Süre:1 saat 36 dk
Konu:Düzenli bir yaşam sakin ve durgun
birgün aniden bombaların patlamasıyle değisen hayatlar ve etrafta cesetler sürükleyici bir konusuyla film büyük ilgi toplamış iyi seyirler..








Bay Evet - Yes Man / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i41.tinypic.com/snh4lj.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Peyton Reed
Senaryo:Danny Wallace (Kitap), David Iserson, Andrew Mogel, Jarrad Paul
Müzik:Lyle Workman, Mark Oliver Everett
Süre:110 Dk ..
Oyuncular:Jim Carrey, Zooey Deschanel, Terence Stamp, Molly Sims, Sasha Alexander, Bradley Cooper, Danny Masterson, Rocky Carroll, John Cothran Jr., John Michael Higgins, Brent Briscoe, Rhys Darby, Karen Bankhead
Konu:Filmde Jim Carrey, kendi kendine yardım programına yazılan Carl Allen adlı bir adamı canlandırıyor. Söz konusu program tek ve basit bir ilkeye dayanmaktadır: Her şeye “evet” demek. İlk başta, evet gücünü açığa çıkarmak Carl’ın hayatını inanılmaz ve beklenmedik biçimlerde değiştirir, ama çok geçmeden anlar ki hayatını sonsuz olasılıklara açmanın bazı olumsuzlukları da olabilmektedir ..












Aşkın Müzigi - Cadillac Records / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://www.bollyposter.com/posters/hollym/2008/cadillac.records.jpg
Tür: Dram / Müzikal
Yönetmen:Darnell Martin
Senaryo:Darnell Martin
Oyuncular:Adrien Brody (Leonard Chess) , Jeffrey Wright (Muddy Waters) , Beyoncé Knowles (Etta James)
Chess Records'un yükselişinin ve şarkıcılarının hikayesi.
Konu:Seks, şiddet, ırkçılık ve rock 'n roll'la dolu 1950 Chicago'sunda; Muddy Waters, Leonard Chess, Little Walter, Howlin' Wolf, Etta James ve Chuck Berry gibi Amerika'nın müzik efsanelerinin hayatları Cadillac Records ile beyazperdede.









Gelin Benim Olacak - Made of Honor / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.ekolay.net/sinema/images/film/afis/gelin_benim_olacak.jpg
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Paul Weiland
Senaryo:Deborah Kaplan, Adam Sztykiel
Müzik:Rupert Gregson-williams
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Michelle Monaghan, Patrick Dempsey, Kelly Carlson, Kathleen Quinlan, Sydney Pollack, Kevin Mckidd, Chris Messina, Kevin Sussman, Beau Garrett, Busy Philipps, Whitney Cummings, Sarah Wright, Elisabeth Hasselbeck, Jaime Ray Newman, Mary Birdsong, Emily Nelson, Jennifer De Minco, Forbes Kb
Konu:Karizmatik, yakışıklı ve çapkın bir adam olan Tom (Patrick Dempsey), hayatının ayrılmaz bir parçası ve en iyi arkadaşı olan tatlı Hannah’ya (Michelle Monaghan) her zaman güvenebileceğini bilmektedir. Hannah bir iş gezisi için altı haftalığına İskoçya’ya gidinceye kadar her şey mükemmeldir. İşte tam bu noktada Tom, onun yokluğunda hayatının ne kadar boş olduğunu anlar ve kararını verir; Hannah’ya evlenme teklifi edecektir ..

Ne var ki, Hannah geri döndüğünde, yakışıklı ve zengin bir İskoçla nişanlandığını ve oraya yerleşmeyi planladığını öğrenir ve şaşkına döner. Hannah, kendisinden baş nedimesi olmasını isteyince, istemeye istemeye bu rolü üstlenmeyi kabul eder… Artık tek şansı nedime olarak İskoçya’ya gitmek, Hannah’ya aşkını açıklamak ve çok geç olmadan İskoçyalı’yı saf dışı ederek bu düğünü iptal ettirmektir ..










Vinyan / 2008 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://img.blogcu.com/uploads/1filmizle_dabbe-film.jpg
Tür:Korku / Gerilim / Dram
Yönetmen:Fabrice Du Welz
Oyuncular: Emmanuelle Béart, Rufus Sewell, Julie Dreyfus, Petch Osathanugrah, Amporn Pankratok
Konu:Tsunami'de kaybolan çocuklarını arayan çift kendilerinibir anda tehlikeli Thai-Burmese sularında bulur. Daha sonra ormandabilinmeyen korkutucu tehlikelerle karşı karşıya gelirler.
65'inci Venedik film festivalinde yarışçak olan film gerilim severleri için ilgi çekici olacak.








Spiker / 2007 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i44.tinypic.com/5koac7.jpg
Tür:Korku / Gerilim








Öldür.com - Untraceable / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle



http://img6.imageshack.us/img6/5192/53634773.gif
Tür:Korku / Gerilim / Suç / Dram
Yönetmen:Gregory Hoblit
Senaryo:Mark Brinker, Robert Fyvolent
Müzik:Christopher Young
Süre:1 saat 40 dk
Oyuncular:Diane Lane (Jennifer Marsh) , Billy Burke (Dedektif Eric Box) , Colin Hanks (Griffin Dowd)
Konu:FBI Özel Ajanı Jennifer Marsh (Diane Lane), bekar anne olarak özel hayatıyla işi arasındaki dengeyi sağlamak için çok sıkı çalışmaktadır. Çok farklı ve ilginç bir görevi vardır. Her gece çalışma arkadaşı Griffin Dowd (Colin Hanks) ile birlikte FBI’ın Portland’daki bürosundan internete girerek kredi kartı dolandırıcılarının, manyakların, pedofillerin ve diğer cinsel sapıkların izini sürer. Suç işlemek amacıyla faaliyete başlayan yeni bir web sitesiyle ilgili ilk duyumu alan iki ortak, killwithme.com adresindeki sitenin nereden yayın yaptığını ve yayını yapan kişi ya da kişileri belirlemek için siteyi izleme altına alırlar.


Sitenin ziyaretçileri üzerinde şok etkisi bırakan bir havası vardır. Sitenin yaratıcısı yapışkan bir fare tuzağına küçük bir kedi yavrusu bağlamıştır. Siteyi hazırlayan ya da hazırlayanlar, sitenin ziyaretçilerinden o kedi yavrusunun kamera önünde yavaş yavaş ölümünü seyretmekle kalmayıp bunu herkese duyurmaya çağırmaktadır. FBI’ın internette yaptığı yoğun araştırma sonucunda karmaşık birtakım server ve host ağları sayesinde bu web sitesinin nereden yayın yaptığının asla belirlenemediği ortaya çıkar. Portland’daki ajanların bulduğu ufak ama işe yaramayan ipuçlarıyla katil ya da katiller adeta alay etmektedir...

Gregory Hoblit’in yönettiği ve Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks ile Mary Beth Hurt’in oynadığı Öldür.com, gerilim sevenlere hitap ediyor.








Tatil Kitabi / DvD / 2008 / Yerli / Bedava İzle

http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/tatile3fe4.jpg
Tür:Aile / Dram
Yönetmen:Seyfi Teoman
Senaryo:Seyfi Teoman
Süre:1 saat 32 dk
Konu:
Tatil Kitabı, Silifkeli bir ailenin bir yaz boyunca başından geçenleri, daha çok ailenin küçük oğlu Ali’nin bakış açısını ön plana çıkararak anlatıyor. Filmin olay örgüsü, Ali’nin sert mizaçlı babası Mustafa ile ailenin diğer üyeleri arasındaki gerilimler üzerine kurulu. İstanbul’da askeri lisede okuyan büyük oğlu Veysel’in askeri okulu yarıda bırakarak üniversite sınavına girme isteğine şiddetle karşı çıkan Mustafa, çekingen ve içine kapalı bir çocuk olan Ali’yi de yaz tatilinde çalışıp kendisi gibi ticaret öğrenmeye zorlar. Kendisini aldattığından şüphelenen eşi Güler ve geçmişte şehirde şansını denemiş, ama tutunamayıp Silifke’ye dönerek baba mesleğini sürdürmek zorunda kalmış kardeşi Hasan’la Mustafa arasında da sürekli bir gerilim vardır. Tüm bu gerginlikler, limon tüccarı olan Mustafa’nın, iş için gittiği Ürgüp’ten dönüşte beyin kanaması geçirip komaya girmesiyle geri plana itilir. Başta, aileyi bir arada tutmak için Mustafa’nın yerini almak zorunda kalan Hasan olmak üzere, filmdeki karakterler belirgin bir şekilde değişir.
Linkler Yenilendi ..








Hulk 2 - The Incredible Hulk / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/the_incredible_hulk_2_movie_poster2.jpg
Tür:Bilim Kurgu / Aksiyon /Fantastik / Macera
Yönetmen:Louis Leterrier
Senaryo:Edward Norton, Stan Lee (Kitap), Zak Penn, Jack Kirby (Kitap)
Müzik:Craig Armstrong
Süre:120 Dk ..
Oyuncular:Edward Norton | Tim Blake Nelson| Robert Downey Jr. | Liv Tyler | William Hurt | Tim Roth | Peter Mensah | Greg Bryk | Dylan Taylor | Ty Burrell | Chris Owens | Lou Ferrigno |
Konu:Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk. Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır. Hulk'un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination ..













Fırtına Hücresi - Storm Cell / DivX / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://tamindir.org/tamindir/uploads/2009/04/stormcell.jpg
Tür:Aksiyon / Gerilim / Dram
Yönetmen:Steven R. Monroe
Senaryo:Michael Konyves
Müzik:Corey A. Jackson
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Mimi Rogers, Robert Moloney, Andrew Airlie, Ryan Kennedy, Elyse Levesque, Michael Ironside, Kristy Dinsmore, Ryan Grantham, Matt Anderson, Tracy Trueman
Konu:Anne ve babalarını çocukken acımasız bir hortuma kurban veren April ve Sean Saunders bunu ilk elden deneyimlemiş kişilerdir. Yaşadıkları bu trajedi yıllarca birbirlerinden kopmalarına ve başka yollara gitmelerine neden olmuştur. Sean, Seattle’da güvenli ve sessiz bir hayat yaşamayı tercih ederken, April fırtınaların peşinde koşturan bir bilim kadını olmuştur. April hayatını, anne ve babasını öldüren fırtınalar konusunda insanları eğitmeye adamıştır. Sonunda yıllarca ayrı kalan kardeşler barışmaya ve aileyi tekrar birleştirme kararı alırlar. Ailedeki başka bir problem de, annesi April işiyle fazlaca meşgul olduğundan, ondan beklediği ilgiyi göremeyen Dana’dır. Seattle’a kardeşinin yanına gitme kararı alan April onu da yanında gelmesi için ikna eder. Bu arada, April’ın bilgisi dışında fırtınaların hiç oluşmadığı Seattle’da değişik ve garip bir fırtına sistemi gelişmektedir. April bu durumda, fırtına konusunda insanları uyarmak ile ailesiyle olan ilişkilerini düzeltmek arasında ikilemde kalacaktır. Zamana karşı yarışırken geçmişin şeytanlarıyla savaşan ve başarısız olduğu ilişkilerini onarmaya çalışan April, hem yakınlarını hem de fırtınanın geldiğinden habersiz olan kamuoyunu yaklaşmakta olan fırtına hücresinden korumak zorundadır ..

İzlemek İçin aşağıdaki linke tıklayın.
http://www.mystream.to/file-17518-439d4e80-hucre.avi

Feast 3 The Happy Finish / +18(Korku) / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://watch-movies.ro/imagini/Feast%203.jpg
Tür:Korku






Red Sands - Kirmizi Kumlar / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1UQCxxVSESiS6hEHVRnnYiPxML-0FGu5SYk3ysDG546_GXSDXKb3nLMe5f6EonqAINX-5xIy4il9ZHy0ekWCaplHNOWHURA-6ppFzRszAeT0QGszk5Ana1mDO9YaQUC8xg8T4D3srbuU/s320/K%C4%B1z%C4%B1l+Kumlar.jpg
Tür:Aksiyon / Korku
Oyuncular:Shane WestLeonard,Roberts Aldis,HodgeTheo Rossi,Noel Gugliemi,Callum Blue,Brendan Miller,Mercedes Masöhn,Sarkis Albert,Ashourina Benjamin








Son Oyun - The Code / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i39.tinypic.com/smxg7a.jpg
Tür:Suç
Yönetmen:Mimi Leder
Süre:104 dakika
Konu:Keith Ripley (Morgan Freeman) hırsızların kurallarına uygun olarak yaşayan usta bir soyguncudur: İşini yap, ortağının arkasını kolla, asla teslim olma, polisle işbirliği yapma. Ripley'in önceki ortağı bu kurallara uymamış ve bunu hayatı ile ödemiştir.

Jack Gabriel (Antonio Banderas) ise, New York sokaklarında hırsızlığı ustalıkla yapan yakışıklı bir adamdır. Ripley; kendisinin de peşinde olduğu bir mücevher satıcısının; Jack tarafından soyuluşuna tanık olur.

Ripley planladığı asıl büyük soygun için aradığı ortağı bulmuştur. Silahlı korumalar, kilitli kasalar ve parmak izi ile açılan kapılar ardında korunan bu servet ile Ripley, hem eski ortağının Rus mafyasına borçlarını ödeyecek hem de vaftiz kızı Alex'in hayatını kurtaracaktır. Bu arada Alex ile Jack arasında Ripley'nin tüm karşı çıkışlarına karşın bir yakınlaşma doğacaktır.

Büyük soygun günü geldiğinde ise iki hırsız ustalıkla kale gibi korunan binaya girmeyi başarır. Ancak bir sorun vardır. Birisi hırsızların kuralını bozmuştur.








Avanak Kuzenler / 2008 / DvD / İndirmeden İzle

http://www.sineport.com/poster/2008/avanak_kuzenler.jpg
Tür:Komedi
Yönetmen:Oğuzhan Tercan
Senaryo:Kerem Arıca, Batuhan Varuş, İrfan Saruhan
Müzik:Oğuz Kaplangı
Süre:95 Dk ..
Oyuncular:Alp Kırşan, Yağmur Atacan, Paşhan Yılmazel, Özlem Savaş, Hakan Bilgin, Burak Öncü, Tuluğ Çizgen, Fatma Toptaş, Erdal Tosun, Cihat Tamer, Görkem Gürsoy
Konu:Kendisini dünün Tarık Akan'ı bugünün Kenan İmirzalıoğlu'su sanan Tankut. Kendisini insanların kaderlerini değiştirecek mucit sanan Serkan. Kendisini kadınların peşinde koştuğu Valantino sanan Neco. En belirgin ortak özellikleri avanaklıkta yarışmaları.
Üç avanağın kurtarıcısı güzel ve asi Melike. Peki bu üç kuzen bir araya gelip ortak iş çevirmeye kalkarlarsa ne olur? Neler olmaz neler? Ortalık gırgır şamatadan yıkılır..











Macera Adası - Nim's Island / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

Macera Adası,Nim's Island,online izle,afiş
Tür:Komedi / Macera / Aile
Yönetmen:Jennifer Flackett, Mark Levin
Senaryo:Joseph Kwong, Paula Mazur, Wendy Orr (Kitap)
Müzik:Patrick Doyle
Süre:96 Dk ..
Oyuncular:Abigail Breslin | Jodie Foster | Gerard Butler | Michael Carman | Mark Brady | Anthony Simcoe | Christopher Baker | Peter Callan | Rhonda Doyle | Russell Butler | Colin Gibson | Bryan Probets | Andrew Nason
Konu:Nim'in adasında her an herşey olabilir. Burası hayal gücünün coştuğu, maceraların hüküm sürdüğü egzotik bir adadır. Burada Nim adlı özgür ruhlu ve enerjik bir genç kız yaşar. Çevresi egzotik hayvan dostlarıyla doludur. İlhamını efsanelerden ve kitaplarından alır. Favori edebiyat kahramanı, dünyanın en büyük maceraperesti olan Alex Rover'dır. Yaşadığı tropik ada tehdit altına girince yardım etmesi için kahramanına başvurur.
Ancak Nim'in bilmediği bir gerçek vardır. Çok sevdiği Rover kitapları serisinin ünlü yazarı Alex(andra) Rover aslında bir kadındır. Üstelik büyük kentteki apartman dairesinde doğadan çok uzakta tek başına, kapalı ve çekingen bir hayat sürmektedir ..



Üçüncü Gün - Tres Dias / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://img.blogdecine.com/2008/03/CARTEL_3_D+%C3%ACAS_red.jpg_rgb.jpg
Tür:Suç / Dram / Fantastik / Bilim-Kurgu / Gerilim
Yönetmen:F. Javier Gutierrez
Senaryo: F. Javier Gutiérrez, Juan Velarde
Müzik:Antonio Meliveo
Oyuncular:Daniel Casadellà (Emilio), Víctor Clavijo (Alejandro), Mariana Cordero (Rosa), Ana de las Cuevas (Raquel), Elvira de Armiñán (Clara), Antonio Dechent (Urbano), Eduard Fernández (Lucio)
Konu:72 saat içinde kıyametin kopacağını bilseydiniz ne yapardınız?

Dev bir meteor Dünya’ya çarpmak üzere… Gezegene umutsuzluk ve kaos hakim… Ve küçük bir kasaba olan Laguna’nın sakinleri, dehşet içinde haberleri takip etmekte…

Kahramanımız Ale yeryüzünde kalan bu son günlerini, içerek ve müzik dinleyerek geçirmeye karar verir. Ama aniden beliren Lucio adlı garip, rahatsız edici bir yabancı, tüm planlarını alt üst eder. Çünkü yeğenlerini bu şüpheli adamdan korumak zorundadır…

İspanya Malaga Film Festivali’nde en iyi senaryo dahil 4 ödül kazanan bu kült film sizi, gerilimin ve maceranın merkezine götürüyor…










Kanun Benim - Appaloosa / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img143.imageshack.us/img143/3918/appaloosabd5.jpg
Tür:Western / Macera / Suç
Yönetmen:Ed Harris
Senaryo:Ed Harris, Robert Knott, Robert B. Parker (Kitap)
Müzik: Jeff Beal
Süre:1 saat, 55 dk.
Oyuncular(İlk 5):Jeremy Irons, Ariadna Gil, Renée Zellweger, Tom Bower, Ed Harris
Konu:Bir hukuk adamı olan Virgil Cole ve yakın arkadaşı Everett Hitch, 1880'lerde kural işlemeyen bir kasabasına, tehlikeli bir kovboydan korumak için giderler.

Fakat çabaları ve dostlukları, çekici bir dulun kasabaya gelmesiyle etkilenir ve sınanır.

2008 Toronto Uluslararası Film Festivali'nde prömiyeri yapılan film, suç yazarı Robert B. Parker'ın 2005 yılı baskılı Appaloosa adlı romanından bir uyarlamadır.








Kasabanın Yenisi - New in Town / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i41.tinypic.com/2ex7z9u.jpg
Tür:Komedi / Roımantik
Yönetmen:Jonas Elmer
Senaryo:Ken Rance, C. Jay Cox
Müzik:John Swihart
Süre:1 saat 37 dk
Oyuncular:Renée Zellweger
Harry Connick Jr.,Siobhan Fallon,J.K. Simmons,Mike O'Brien,Frances Conroy,Ferron,Guerreiro,James Durham,Robert Small,Wayne Nicklas,Lucy Hill,Ted Mitchell ,Blanche Gunderson (Siobhan Fallon Hogan)








Madagaskar 2 - Madagascar: Escape 2 Africa / 2008 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/flickr/63/34/002608466334.jpg
Tür:Komedi / Aksiyon / Animasyon
Yönetmen:Eric Darnell , Tom McGrath
Senaryo:Etan Cohen , Eric Darnell , Tom McGrath
Seslendirenler:BernieMac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria), Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)
Konu:2005’inolay yaratan animasyonu “Madagascar”ın merakla beklenendevamında Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenlerve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerineçıkmış bulurlar.

New York’lu kahramanlarımızbu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleribir plan geliştirmişlerdir. Yere çakılmış eski bir uçağıele alan penguenler, bu uçağı adeta askeri bir doğrulukta tamirederler. Uçağa bindiklerinde Afrika’nın uçsuzbucaksız düzlüklerini dolaşıp her yeri görecek kadaruzun süre havada kalmayı başaramazlar. New York’takihayvanat bahçesinde doğup büyümüşkahramanlarımız, Afrika macerasında hayatlarında ilk kez kendicinslerinden hayvanlarla karşılaşacaktır.

Afrikaçok geniş ve büyük bir yer gibigözükmektedir. Peki ama Central Park’taki kendiyuvalarından daha iyi ve daha güvenli midir?

İlk filmi sevenler, bunu da çok sevecek!