9 Mayıs 2009 Cumartesi

Terminator 4 Kurtuluş - The Terminators Four Salvation / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i42.tinypic.com/j98xet.jpg
Tür:Aksiyon / Bilim Kurgu / Fantastik / Gerilim / Macera / Savaş
Yönetmen: Xavier S. Puslowski
Senaryo:James Cameron, Paul Haggis, Jonathan Nolan, Michael Ferris, John Brancato, David C. Wilson, Gale Anne Hurd
Müzik:Danny Elfman, Brad Fiedel
Süre:2 saat 10 dk
Oyuncular:Christian Bale,Helena Bonham Carter,Arnold Schwarzenegger,Bryce Dallas Howard,Josh Brolin
Konu:Yıl 2018.
Mahşer Günü gelip, modern uygarlığı yıkarak geçti. Bir Terminatör ordusu kıyamet sonrası dünyada kol geziyor, terk edilmiş şehirlerde ve çöllerde saklanan insanları öldürüyor ya da yakalıyor. Ama hayatta kalan insanlardan oluşan küçük grupların organize olarak kurduğu Direniş hareketi, yeraltı sığınaklarında saklanıyor ve fırsat bulduğunda kendilerinden sayıca çok üstün düşman kuvvetlerine vuruyor.
Terminatörleri kontrol eden Skynet, 14 yıl önce bilinç kazanmış ve bir anda yaratıcılarına baş kaldırıp habersiz dünyaya nükleer kıyımı getirmiş bir yapay zekâ.
Mahşer Günü’nün geldiğini gören yalnızca bir kişi var. Kaderi, insanlığın kaderiyle bağlantılı olan tek kişi: John Connor (Christian Bale).
Dünya şimdi Connor’un hayatı boyunca uyarıldığı geleceğin eşiğinde. Ama yepyeni bir şey, insanlığın bu savaşta bir şansı olduğuna dair inancını sarstı: bu garip, yeni dünyada uyanmadan önce son hatırladığı, idam sırasını beklemek olan Marcus Wright’ın (Sam Worthington) ortaya çıkışı.
Connor, Marcus’un güvenilir biri olup olmadığına karar vermek zorundadır. Ancak Connor ve Marcus, Direniş’i tamamen bitirmek için yeni stratejiler geliştiren Skynet’in bitmek bilmeyen saldırılarına karşı koyabilmek için ortak bir zeminde durmalı, Skynet’e sızıp düşmanla yüz yüze gelmelidirler.
Not:Filmin Altyazı Linkleri Yenilenmiştir.İyi seyirler











Çıplak Korku - Naked Fear / 2007 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i43.tinypic.com/16gl56b.jpg
Tür:Korku / Suç
Yönetmen:Thom Eberhardt
Senaryo:Christine Vasquez
Müzik:Jeremy Scott Reinbolt
Süre:104 Dk..
Oyuncular:Danielle De Luca(Diana Kelper),Evan Adrian(Dave),Kalila Ceccarelli(Bobbie),Lisa Bonanno(Hemşire),Ronald Dunas(Bob),Kevin R. Elder(VW Van Guy),Dennis E. Garber(Yürütücü),Ruben Garcia(Milletvekili),J.D. Garfield(Colin MANDEL),Lourdez Gonzales(Dükkâncı),Bruce Hammond(Bir başka Yardımcısı),Lisa Hill(Rita)..









Ejder'in Öpücüğü - Kiss of The Dragon / 2001 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i32.tinypic.com/33bn57l.jpg
Tür: Aksiyon
Yönetmen:Chris Nahon
Süre:98 dk.
Oyuncular:Jet Li (Liu Jian) , Bridget Fonda (Jessica),Tcheky Karyo (Müfettiş Richard) , Ric Young (Mister Big),Burt Kwouk (Tai Amca) , Laurence Ashley (Aja)
Konu:Çin gizli servisinin bir mensubu, özel görevle Paris'e gönderilir. Burada, cinayeti de içeren bir dizi karmaşık olayla karşılaşır. Kahramandan ziyade anti-kahramana yakın bir portre çizen adamımız, bir sır yumağını çözmek yolunda Paris'in altını üstüne getirecektir. Filmde, çocuğunu arayan Nebraskalı bir kadın rolünde karşımıza çıkan Bridget Fonda'dan tutun da, Paris'i bir fon olarak kullanmaktan öte amaç gütmeyen sahnelerine kadar herşey, ayağı yere basan bir senaryonun gerektirdiklerine alabildiğine uzak. Diyebiliriz ki senarist ve yapımcı kimliğiyle filme damgasını vuran Luc Besson, Jet Li'li güzel dövüş koreografileri dışında pek bir şeye aldırmadan, kung-fu motiflerinin olabildiğince çoğunu içeren bir film çekmiş... Çok aksiyon, çok Paris, çok abartı...
Admin Yorum;
Gerçekten güzel bir film.Bu filmi TV 'de izlemiştim sürükleyici bir aksiyon.Herşey ejderin fuhuş yapan bir kadını tanıması ve kadının çocugunun kaçırılması ile başlıyor..










Tetikçi - The Contractor / 2007 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i22.tinypic.com/5npxjo.jpg
Tür:Macera / Aksiyon / Polisiye
Yönetmen:Josef Rusnak
Senaryo:Joshua Michael Stern, Robert Foster
Müzik:Nicholas Pike
Süre:1 saat 45 dk
Oyuncular:Wesley Snipes, Charles Dance, Ralph Brown
Konu:Montana’da çiftliğinde yaşayan eski CIA ajanı (Snipes), daha önceki görevlerinde öldüremediği dünyanın en azılı teröristlerinden biri olan Jahar için geri döner. Jahar’ı öldürmeyi başarmasına rağmen oyuna getirilerek yüksek kademeli bir polisi öldürmekle suçlanır.
Masum olduğunu kanıtlayabilecek mi?











Satilik Cocuklar - Trade / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i17.tinypic.com/835b8jm.jpg
Tür:Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen:Marco Kreuzpaintner
Senaryo:Jose Rivera , Peter Landesman
Müzik:Jacobo Lieberman , Leonardo Heiblum
Süre:120 dk.
Oyuncular:Kevin Kline (Ray Sheridan) , Cesar Ramos (Jorge) , Alicja Bachleda-Curus (Veronika) , Paulina Gaitan (Adriana) , Marco Pérez (Manuelo) , Linda Emond (Patty Sheridan)
Konu:13 yaşındaki bakire Adriana, Mexico City'den sex tüccarları tarafından kaçırılır. Adriana'nın tek umudu ise onu çok seven serseri 17 yaşındaki ağabeysi Jorge'dir. Bu geniş çaplı sex tüccarları kızları Meksika'dan New Jersey'e nakletmeye çalışırlar. Ama sex tüccarları peşlerinden gelenlerin farkında değildir.
Çok zor yollardan geçen Jorge, başta kardeşini bulmak adına yalnız çıktığı yola sınırı geçtiğinde aynı kaderi paylaşan bir polisle karşılaşır. Başta Jorge'ye inanmayan polis daha sonra ona yardım etmeye karar verir ve birlikte sex tüccarlarının peşine düşerler.
Uzun ve sıkıntılı bir takibi konu alan bu film, hayat kadınların ne gibi yollardan geçtiğini ele alıyor.









Formül 51 - The 51st State / 2001 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/88/Fifty_first_state_ver2.jpg/220px-Fifty_first_state_ver2.jpg
Tür:Aksiyon / Komedi / Suç
Yönetmen:Ronny Yu
Süre:92 dk
Oyuncular:Samuel L. Jackson, Nigel Whitmey, Robert Jezek, Emily Mortimer
Konu:Hong Kong lu yönetmen Ronny Yu nun 2001 yapımı filmi..
Amerikalı bir kimyager olan Elmo McElroy (Samuel L. Jackson) tüm zamanların en iyi uyuşturucusunu yarattığını söyler ve hayatının anlaşmasını yapmak için 30 yıldır adına çalıştığı Lizard ı (Meat Loaf) devreden çıkartmaya çalışır.. Planları sonucunda uçurduğu laboratuvarında hayatta kalan Lizard, McElroy ve onun formulünü pazarlayacağı Durant ı öldürmek için Dakota Parker (Emily Mortimer) ile anlaşır..
Hikayenin Amerika dan İngiltere ye gelmesiyle birlikte olaya dahil olan, Durant ın yardımcısı Felix DeSouza (Robert Carlyl) ile Dakota eski sevgililerdir.. Olay İngiltere ye geldiğine göre doğal olarak senaryo karmaşık ve hızlı bir yol izleyip sonuna doğru büyük bir vurgun yapılarak çözülmelidir.. Olaya dahil olan birçok insanla birlikte hikaye ana karakterlerimizin istediği ve bizim de beklediğimiz şekilde sonuçlanır..
Filme yakışan müziklerin yanı sıra tempoyu iyi ayarlayan bir yönetmen ve özellikle Liverpool a geçtiğimizdeki oyuncuların aksanı filmin seyir zevkini arttırıyor.. Lock, Stock and Two Smoking Barrels ya da Snatch. gibi olmasa da bu topraklardaki her türlü mafyavari haraketlilik güzel oluyor.. Dakota Parker karakterini canlandıran Emily Mortimer ve üzerinden hiç çıkarmadığı Liverpool formasıyla Felix DeSouza yı canlandıran Robert Carlyl süper bir ikili olmuşlar..









Waz / 2008 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i29.tinypic.com/2hyuq0l.jpg
Tür: Korku / Gerilim / Suç
Yönetmen: Tom Shankland
Senaryo:Clive Bradley
Müzik:David Julyan
Süre:104 dk.
Oyuncular:Stellan Skarsgård (Eddie Argo) , Melissa George (Helen Westcott) , Ashley Walters (Daniel Leone) , Tom Hardy (Pierre Jackson) , Paul Kaye (Gelb)
Konu:Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler. Dedektif Argo ve iş arkadaşı, bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederlerki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al!
Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır.









YesiL Sokak Holiganları - Green Street Hooligans / 2005 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i40.tinypic.com/2060948.jpg
Tür:Dram / Suç
Yönetmen:Lexi Alexander
Senaryo:Lexi Alexander, Dougie Brimson
Müzik:Christopher Franke
Süre:1 saat 48 dk
Oyuncular:Elijah Wood,Claire Forlani,Charlie Hunnam,Marc Warren,Leo Gregory
Konu:''Sarhoş olmak ve dövüşmek. Hayatta başka yapacak ne varki '' Ufak bir yanlış anlaşılma sonucu Amerikan'ın en iyi üniversitesinden atılan Matt İngilteredeki ablasının yanına gider tanışacaağı yeni arkadaşları onun gazetecilik okuduğunu bilmemektedir . Arkadaşlarının futbol tutkusunun diğer sırrı ise holiganlık ve İngiltere çapında ün salmaktır. Çok geçmeden Matt de aynı tutkuları paylaşır ve geçmişin acıları Matt'in holiganlık zamanlarında tekrar ortaya çıkacaktır.







Cellat - The Last Hangman - Pierrepoint / 2005 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i44.tinypic.com/9ljsjn.jpg
Tür:Dram
Yönetmen:Adrian Shergold
Senaryo:Jeff Pope, Bob Mills
Müzik:Martin Phipps
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular:Timothy Spall,Eddie Marsan,Juliet Stevenson,James Corden,Ann Bell
Konu:İngiltere’de 1933′te başlayan Cellat lık kariyerini kapsayan 22 yıl boyunca tam 608 kişiyi idam eden Albert Pierrepoint’in bu dönemini anlatan Pierrepoint, TV yönetmeni Adrian Shergold’un çektiği, bir dram. Bu tüyler ürperten mesleği tam bir disiplin içerisinde soğukkanlılıkla yerine getiren Pierrepoint, aşk cinayetleri işleyenlerden, Yahudi katliamında fiilen görev almış nazilere kadar yüzlerce insanın hayatına son vermiş bir memur. Hiçbir şekilde idam mahkümlarını kafasında sorgulamıyor/sorgulatmıyor. Ne bu mahkümlar, ne de mesleği hakkında hiçkimse ile konuşmuyor/konuşturmuyor. Ancak öldürdüğü insanların, ölüp kabahatlerinin bedellerini ödemiş olduklarından dolayı artık masum olduklarını savunarak onlara saygı duyuyor. Bu yüzden, ne kadar suçlu olursa olsunlar o ölü bedenleri kimseye ezdirmiyor. Yeri geldiğinde eğleniyor, şarkı söylüyor, içiyor, gülüyor. Ülkenin bir numaralı infazcısı olduktan sonra ünlenmeye başlayınca, uzunca bir süre sadece “iş” olarak gördüğü Cellat lık üzerine daha derinlemesine düşünme fırsatı buluyor. Bazı sivil toplumların idam cezasının kaldırılması yönündeki protestolarının hedefi haline gelmesinin ve gerçekleştirmek zorunda kalacağı çok trajik bir idamın ardından iyice ipleri koparıyor. İlk ve belki de en yetkili ağızdan idamın tarifini de yapıyor.







Cehennemde - In Hell / Van Damme / 2003 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://img91.imageshack.us/img91/3149/inhellha9.jpg
Tür:Aksiyon / Dram / Gerilim / Macera
Yönetmen:Ringo Lam
Senaryo:Jorge Alvarez, Eric James Virgets
Müzik:Alexander Bubenheim
Süre:1 saat 36 dk
Oyuncular:Jean-Claude Van Damme,Juan Fernandez,Michael Bailey Smith,Billy Rieck,Carlos Gomez
Konu:Amerikalı bir mühendis olan Kyle Lord ve eşi mutlu bir hayat sürmektedirler. Ancak mutlulukları karısının tecavüze uğrayıp öldürülmesiyle birlikte son erer. Polisin ihmali ve delil yetersizliği nedeniyle karısının katili serbest bırakılır. Kyle, katili öldürür ve ömür boyu hapse mahkum edilir. Cezasını çekeceği hapishane her türlü pisliğin yer aldığı korkunç bir yerdir. Hapishane müdürü, mahkumları 'Sparka' denilen bir dövüşe zorlamaktadır. Bu, general ve arkadaşlarının sırf kendi eğlenceleri için düzenledikleri bir tür bahis oyunudur. Kyle da zamanla bu dövüşlere katılmaya başlar.









Tanrinin Vadisinde - In The Valley of Elah / 2007 / Türkçe Dublaj / İndirmeden İzle

http://i36.tinypic.com/2e1f67a.jpg
Tür:Gerilim / Dram / Gizem / Suç
Yönetmen: Paul Haggis
Senaryo: Mark Boal , Paul Haggis
Müzik:Mark Isham
Süre:121 dk.
Oyuncular:Tommy Lee Jones (Hank Deerfield) , Charlize Theron (Emily Sanders) , Jason Patric (Lt. Kirklander) , Susan Sarandon (Joan Deerfield) , James Franco (Dan Carnelli) , Barry Corbin (Arnold Bickman)
Konu:Mike Deerfield adlı asker, Irak'ta esrarengiz bir şekilde kaybolur. Eski bir savaş gazisi olan Mike'ın babası Hank oğlundan haber alamayınca özel dedektif Emily Sanders ile anlaşır. Oğlunun kayboluşundaki gizemi aydınlatmak için soruşturmaya anne Joan'da katılacaktır.
Not:Film Linkleri Yenilenmiştir.İyi Seyirler












T.A.C.T.I.C.A.L. / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i43.tinypic.com/e86fir.jpg
Tür:Suç
Yönetmen:Sidney "Mansa" Winters
Süre:110 dakika
Oyuncular:Eric Lane, Craig Niecestro Simeon Henderson Tommie Phipps