7 Temmuz 2009 Salı

Sahtekarlar - Duplicity DvD (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i42.tinypic.com/zxa4bs.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Suç / Gerilim
Yönetmen:Tony Gilroy
Senaryo:Tony Gilroy
Müzik:James Newton Howard
Süre:118 Dk ..
Oyuncular:Julia Roberts, Clive Owen, Paul Giamatti, Wayne Duvall, Tom Wilkinson, Carrie Preston, Christopher Mann, Christopher Denham, Dan Daily, David Shumbris, Denis O'Hare, Fabrizio Brienza, Khan Baykal, Lisa Roberts Gillan, Lucia Grillo
Konu:CIA ajanı Claire Stenwick (Julia Roberts) ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval (Clive Owen), soğuk savaştan para kazanan çokuluslu iki rakip şirket arasındaki rekabetten kazanç sağlamak için devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir.
Patronları olan endüstri devi Howard Tully (Tom Wilkinson) ile korsan ruhlu şirket CEO’su Dick Garsik (Paul Giamatti) için yapmayacakları iş yoktur. Ancak tehlikeler çoğaldıkça, gizem perdesi kalınlaştıkça ve taktikler çirkinleştikçe Claire ile Ray arasındaki en büyük sır, birbirlerine karşı giderek artan ilgileri olur. İkisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir ..













Hayaletler - Ryeong - The Ghost (2004 - Türkçe Dublaj)

http://i44.tinypic.com/4t0ep4.jpg
Yapım:2004 / GüneyKore
Tür:Korku / Gerilim
Yönetmen:Tae-kyeong Kim
Senaryo:Tae-kyeong Kim
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Ha-Neul Kim, Sang-mi Nam, Yi Shin, Hie-ju Jeon, Yun-ji Lee, Ran Choi, Ju-bong Gi, Hae-suk Kim, Grina Park, Jin Ryu
Konu:Paranoya ve korku dolu dakikalar sizleri bekliyor.
Ji-won hafızasını kaybetmiş genç bir öğrencidir. Önceki hayatına, arkadaşlarına ya da ailesine dair hiçbir şey hatırlamayan Ji-won yeni bir hayata başlamak için kendini okula ve derslere adamıştır. Ancak kısa süre sonra geçmişinden bazı kötü olayları hatırlamaya başlar.
Üç eski arkadaşı ölü bulununca, Ji-won bu ölümler geçmişi arasında bir bağlantı olduğunu düşünmeye başlar. Parçaları biraraya getirdiğinde ise hayatta kalmak için geçmişini derinlere gömmesi gerektiğini anlar ..











The Island - Ada (2005 - Türkçe Dublaj)

http://i40.tinypic.com/5d4hvr.jpg
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen: Michael Bay
Senaryo:Roberto Orci, Alex Kurtzman, Caspian Tradwell-Owen
Süre: 2 Saat 16 dk
Konu:Lincoln Six Eco (Ewan McGregor) ve Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson) görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar.Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da 'Ada' ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.Bilmedikleri bir ortamda, bir zamanlar yuvaları olan kurumun sinsi güçleri tarafından amansızca takip edilen Lincoln ve Jordan, Ada hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve geride kalanları kurtarmak için hayatlarını riske atarlar.













Zamana Güzellik Kat - Cashback (2007 - Türkçe Dublaj)

http://i23.tinypic.com/8y7502.jpg
Yapım: 2007, Belçika
Tür:Dram / Komedi / Romantik
Yönetmen: Sean Ellis
Senaryo: Sean Ellis
Süre: 1 saat, 37 dk.
Oyuncular: Sean Biggerstaff, Emilia Fox, Shaun Evans, Michelle Ryan, Stuart Goodwin Goodwin
Konu:Hep bir ressam olmayı isteyen Ben Willis, acı veren bir ayrılığın sonrasında uykusuzluk çekmeye başlar. Aklını başka şeylerle meşgul etmek ve boş zamanını değerlendirmek için bir süpermarketin gece vardiyasında çalışmaya karar verir. Sekiz saatlik sıkıcı mesai ile baş etmek için, iş arkadaşlarının her biri “zaman takası” adlı sanatta kendilerini geliştirmiştir. Bu markette en büyük düşman insanın saatidir ve ona ne kadar çok bakılırsa zaman o kadar yavaş akar. Saatlerin çabuk geçmesini sağlamak için Ben'in izlediği yol, zamanı durdurmaktır. Bu yolla çevresindeki birçok güzelliğin farkına varan Ben'in ilgisini, özellikle kasiyer Sharon çekecektir. Aşk, kalp kırıklığı, kadın-erkek ilişkileri ve zaman üzerine eğlenceli ve genç bir komedi









Buz Devri III - Ice Age 3 :Dawn Of The Dinosaurs (2009 - Orjinal Dil)

http://img132.imageshack.us/img132/6784/buzdevri3.jpg
Yapım:2009, ABD
Tür:Komedi / Animasyon
Yönetmen:Carlos Saldanha
Seslendirenler: John Leguizamo (Sid) , Denis Leary (Diego) , Queen Latifah (Ellie) , Ray Romano (Manny) , Chris Wedge (Scrat)
Konu:Dinazorlar iniyor! Ice Age'in yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, buzun erimesiyle ortaya çıktıklarını öne sürüyor.
Filmin maskotu olan fare Scrat cevzinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kıracağa benziyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego'ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.
Film Sinema Çekimi Ve Altyazısızdır..


Altarnatif 01

Altarnatif 02

Altarnatif 03