25 Mayıs 2009 Pazartesi

Koralin ve Gizli Dünya / Coraline / 2008 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://i44.tinypic.com/nnaa69.jpg
Tür:Aile / Animasyon / Dram / Fantastik / Macera
Yönetmen:Henry Selick
Senaryo:Henry Selick, Neil Gaiman (Kitap)
Müzik:They Might Be Giants, Bruno Coulais
Süre:100 Dk ..
Oyuncular:Dakota Fanning, Teri Hatcher, Ian McShane, Keith David, Jennifer Saunders
Konu:Yeni evindeki gizemli bir kapıyı açarak paralel gerçekliğin serüvenine giriş yapan genç bir kızın hikayesi. Kendi hayatına benzese de çok daha fantastik olan bu diğer dünyada Caroline, buranın sakinleri olan egzantrik Miss Forcible ve Miss Spink ile karşılaşacaktır ..









Ayakta Kal / DvD / Yerli / 2009 / Bedava İzle

http://img195.imageshack.us/img195/8094/ayaktakalsinemadayizcom.png
Tür:Dram / Gençlik / Spor
Yönetmen:Adnan Güler
Senaryo:Selim Çiprut, İrfan Saruhan
Müzik:Oğuz Kaplangı
Süre:102 Dk ..
Oyuncular:Sinem Kobal, Irmak Ünal, Mehmet Aslan, Ozan Aydemir, Okan Karacan, Fırat Çöloğlu, Oğuzhan Yıldız, Alp Çoker, Burak Tamdoğan, Ümit Acar, Songül Doğdaş, Derya Yıldırım, Emre Tetikel, Ercü Turan, Eriş Akman, Gökçe Suyabatmaz, Gül Kütevin, Gülnihal Karanazmioğulları, Sercan Aydınoğlu, Mine Manavoğlu, Tuğçe Koçak
Konu:Fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan ile zengin kolej öğrencisini canlandıran Sinem Kobal’ın aşkı, çatışmayı körükleyen nedenlerin başında geliyor. Tarafların karşılıklı güç gösterisi, devlet okuluna atanan bir matematik hocasının öğrencilere aşıladığı umut sayesinde yürekli olanın kazanacağı bir oyuna dönüşüyor ..











Barda / +18 / Yerli / 2007 / İndirmeden İzle

http://i17.tinypic.com/4fy7f5f.jpg
Tür:Dram / Suç
Yönetmen:Serdar AKAR
Senaryo:Serdar Akar
Müzik:Selim Demirdelen
Süre:1 saat 30 dk
Oyuncular:Nejat İşler,Çağan Irmak,Melis Birkan,Erdal Beşikçioğlu,Burak Altay
Konu:Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkence ve tecavüze maruz kalırlar. Kendilerini alıkoyan grubun görünürde hiçbir amacı yoktur. Yaşları 20 ile 45 arasında değişen bu grup, hayatlarında eksik kalan her şeyin hesabını hiç tanımadıkları bu gençlerden çıkartırlar.
Warning:Bu filmde 18 yaş sınırı vardır



Tam Ekran izlemek İçin Aşağıdaki Link'e Tıklayınız.

Salgın Kasaba / Plague Town / 2009 / Türkçe Altyazılı / Online İzle

http://img160.imageshack.us/img160/5745/phpthumbro0.jpg
Tür:Gerilim / Korku
Yönetmen:David Gregory
Senaryo:David Gregory, John Cregan
Müzik:Mark Raskin
Süre:1 Saat 25 Dk
Oyuncular:Josslyn DeCrosta , Erica Rhodes , David Lombard , Lindsay Goranson, James Warke , Catherine McMorrow, Elizabeth Bove , Michael Donaldson , Hope Alexander , Kate Aspinwall
Konu:İrlanda’da küçük izole bir kasabada salgın bir hastalık ortaya çıkar. Kana susamış bir grup mutant çocuk ve bir grup amerikalı gencleri kıskaca alırlar ve olaylar gelişir.







Ucuz Roman - Pulp Fiction / 1994 / Türkçe Dublaj / Bedava İzle

http://i36.tinypic.com/35hnzat.jpg
Tür:Aksiyon / Suç / Dram / Komedi / Macera
Yönetmen:Quentin Tarantino
Senaryo:Quentin Tarantino, Roger Avary, Roger Avary (Kitap)
Müzik:Chuck Berry, Ricky Nelson, The Lively Ones
Süre:154 Dk ..
Oyuncular:Bruce Willis, Uma Thurman, John Travolta, Samuel L. Jackson, Quentin Tarantino, Ving Rhames, Christopher Walken, Rosanna Arquette, Amanda Plummer, Tim Roth, Harvey Keitel, Steve Buscemi, Maria de Medeiros, Frank Whaley, Kathy Griffin, Julia Sweeney, Alexis Arquette, Peter Greene, Eric Stoltz, Dick Miller, Joseph Pilato, Jeff Clarke, Lawrence Bender, Bronagh Gallagher, Linda Kaye, Phil Lamarr, Michael Gilden, Paul Calderon
Konu:Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirlerine aşık bir çift soyguncudur. Bu arada iki işi iyi bilen gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak,patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahtekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun genç ve güzel karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı redderek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri mutheşem bir raslantı sonucu bir araya getirecektir ..













Adım Adım Komplo - Echelon Conspiracy / 2009 / Türkçe Altyazılı / İndirmeden İzle

http://i42.tinypic.com/1zwyr2v.jpg
Tür:Aksiyon / Gerilim / Gizem
Yönetmen:Greg Marcks
Senaryo:Michael Nitsberg, Kevin Elders
Müzik:Bobby Tahouri
Süre:1 saat 45 dk
Oyuncular:Ving Rhames,Shane West,Edward Burns,Martin Sheen,Tamara Feldman
Konu:Greg Marcks'ın yönetmenliğinde Aksiyon,gerilim ve gizemin bir arada bulunduğu bir film.İyi seyirler









Göz - The Eye / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i44.tinypic.com/2dh8pdt.jpg
Tür:Dram / Gerilim / Gizem / Korku
Yönetmen:Xavier Palud, David Moreau
Senaryo:Sebastian Gutierrez, Jo Jo Yuet-chun Hu, Ryne Douglas Pearson
Müzik:David Falzone
Süre:1 saat 37 dk
Oyuncular:Jessica Alba,Parker Posey,Alessandro Nivola,Chloe Moretz,Tamlyn Tomita
Konu:Sydney Wells, Los Angeles'lı bir viyolonselisttir. Ancak çocukluğunda geçirdiği bir olayla gözleri kör olmuştur. Hayatı boyunca kornea nakli yapılmasını bekleyen Sydney'in beklediği an gelmiştir. Doktorunun kendisine uygun bir korneanın bulunduğunu haber vermesi üzerine Sydney hemen ameliyat kararı alır. Operasyonun ardından Sydney, Doktor Paul Faulkner'ın yardımlarıyla yeniden görmeye başlar.
Ancak bir süre sonra Sydney, tuhaf gölgeler ve hayallerin arasında sıkışıp kalacaktır. Gördüğü hayaller onu arkadaşları ve ailesinden giderek uzaklaştırır. Nakil edilen gözler yalnızca bu dünyayı değil, doğaüstü olayların kapılarını açmıştır.

Cd1
Cd2
Cd3
Cd4

Rambo 4 - John Rambo / 2008 / Türkçe Dublaj / Online İzle

http://i29.tinypic.com/14d0b4o.jpg
Tür:Aksiyon / Dram / Gerilim / Macera
Yönetmen:Sylvester Stallone
Senaryo:Sylvester Stallone
Müzik:Brian Tyler
Süre:1 saat 33 dk
Oyuncular:Sylvester Stallone,Julie Benz,Matthew Marsden,Graham McTavish,Cameron Pearson
Konu:Serinin son filminin üzerinden 20 yıl geçmiştir ve artık kuzey Tayland’a yerleşmiş olan JOHN RAMBO (SYLVESTER STALLONE) Salween Nehri üzerinde çalışan bir bot işletmektedir. Tayland-Burma sınırında (Myanmar) devam eden dünyanın en uzun sürmüş sivil savaşlarından biri, Burma-Karen mücadelesi 60. yılına girmiştir. Ancak, artık dağlarda ve ormanlarda balık tutarak, avladığı zehirli yılanları satarak geçinen, yalnız ve basit bir hayat süren Rambo savaşmayı, asilerin ya da barış gönüllülerinin peşinden gitmeyi çoktan bırakmıştır.
Tüm bunlar, bir grup insan hakları misyoneri gelip de Amerikalı bir nehir rehperi John Rambo’yu aramaya başladığında değişir. Sarah (JULIE BENZ) ve Michael Bennett (PAUL SCHULZE) Rambo’ya ulaştıklarında, geçen yıldan beri Burma ordusunun mülteci kamplarına bağlanan yollar üzerine mayın döşediğini ve bu yüzden karayolu ile yolculuk yapmanın artık çok tehlikeli bir hal aldığını anlatırlar. Rambo’dan istedikleri, kendilerine Salween nehri boyunca rehperlik yapması, misyonerlerle beraber tıbbi yardım malzemelerini ve gıda desteğini sağ salim Karen kamplarına ulaştırmasıdır. Her ne kadar Burma’yı baştan başa geçmeyi zorunlu kılacak bu teklifi en başta reddetse de Rambo sonunda Sarah, Michael ve ekibiyle beraber yola koyulur.
Aradan iki hafta bile geçmeden rahip Arthur Marsh (KEN HOWARD) Rambo’yu bulur ve kendisine, yardım ekibinden hiçbir haber alınamadığını, elçiliğin ekibin yerini bile tespit edemediğini anlatır. Amerikan Ordusu onu Vietnam’da bir süper silah olarak eğitmiştir. Her ne kadar aradan on yıllar geçmiş olsa da bu yalnız savaşçının ne yapması gerektiği oldukça açıktır.
Not:1-Filmde +18 Yaş sınırlaması vardır.
2-Film Linkleri Yenilenmiştir.İyi seyirler










Uluslararası - The International / 2009 / Türkçe Altyazılı / Bedava İzle

http://i44.tinypic.com/anbggg.jpg
Tür:Aksion / Gerilim / Dram
Yönetmen:Tom Tykwer
Senaryo: Eric Singer
Müzik: Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Süre:118 dk.
Oyuncular:Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık)
Konu:Takıntılı bir interpol ajanı olan Louis Salinger ve Manhattan Bölgesi avukatı Eleanor Whitman, dünyanın en güçlü bankalarından birine adaleti
getirmeyi amaçlamaktadır. Kara para aklama, silah ticareti dahil birçok yasal olmayan işlemleri su yüzüne çıkarırlar.
Salinger ve Whitman'ın araştırmaları, onları Berlin'den Milano'ya oradan New York'a ve son olarak İstanbul'a götürür. Kendilerini uzun
soluklu global bir kovalamanın içinde bulurlar. Salinger ve Whitman'in terörü finanse etmeye devam eden bankanın amansızca peşini
bırakmamaları, hayatlarını riske sokacaktır.
Koş Lola Koş ile kalbimizde taht kuran Tom Tykwer, son filmi The International ile bizleri gerilimin doruklarına çıkaracağa benziyor.
Çekimleri birçok ülkede yapılan film, güçlü oyuncu kadrosuna sahip.