12 Temmuz 2009 Pazar

Prens Ve Ben 3 - Prince And Me 3 (2008 - Türkçe Atlyazılı)

http://i38.tinypic.com/2wpv22b.jpg
Yapım:2008 ~ USA
Tür:Romantik / Komedi
Yönetmen:Catherine Cyran
Senaryo:Blayne Weaver
Oyuncular:Kam Heskin ... Paige Morgan
Chris Geere...King Edvard
Adam Croasdell...Scott
Todd Jensen...John Polonius
Jonathan Firth... Soren
Konu:Prens Ve Ben 3 - Prince And Me 3 Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler














Irina Palm (2007 - Türkçe Altyazılı)

http://i40.tinypic.com/2mpfq0y.jpg
Yapım:2007 ~ Almanya, Belçika, Fransa, İngiltere, Lüksemburg
Tür:Dram
Yönetmen:Sam Garbarski
Senaryo:Sam Garbarski, Philippe Blasband, Martin Herron
Müzik:Ghinzu
Süre:1 saat 43 dk
Konu:Orta yaşlı Maggie torununun hayatını kurtaracak tedavi için gerekli olan parayı bulmak zorundadır. Bütün maddi kaynakları tükenen Maggie, tek oğlu Tom ve karısı Sarah ın azalan umutlarını ayakta tutmak için elinde geleni yapar.
Hostes aranıyor ilanı gözüne iliştiğinde ise kendini bir seks kulübünde bulur. İşin içeriği ise saygın, orta sınıf bir kadın için oldukça şaşırtıcıdır. Evini küçük Olly nin tedavi masraflarını karşılamak için çoktan satmış olan Maggie , en kısa yoldan para kazanmak için son şansı olan bu işi kabul eder.
Çekingen Maggie için seks dünyasındaki bu başlangıç oldukça zordur. Çokbilmiş iş arkadaşı Luisa, Maggiee yardımcı olur ve iki kadın arasında dokunaklı bir arkadaslık başlar. İşveren Miki işine bağlı Maggie yi arzulanan ve iyi kazanan Irina Palm a dönüştürür.
Maggie bundan böyle kendini yaşlı ve işe yaramaz olarak görmeyecektir.
Maggienin bu çifte hayatı dedikoducu komşularının gözünden kaçmaz. Dik başlı kadın inatla sessizliğini korur, paranın kaynağını kendi oğlundan bile saklar. Fakat ortaya çıkması kaçınılmazdır ve Maggie ikiyüzlülüğün çirkin yüzüyle ve kendi vicdanıyla yüzleşmek zorundadır. Başını dik tutmaya çalışan Maggie aile sevgisinden başka şeyler de bulacaktır














Ölüm Fısıltısı - Whisper (2007 - Türkçe Dublaj)

http://i39.tinypic.com/2vt4pzr.jpg
Yapım:2007, ABD
Tür:Gerilim / Dram
Yönetmen:Stewart Hendler
Süre:95 dk.
Oyuncular:Josh Holloway (Max Truemont) , Blake Woodruff (David)
Joel Edgerton (Vince Delayo) , Cory Monteith (Punk)
Sarah Wayne Callies (Roxanne) , Tara Wilson (Chloe)
Dulé Hill (Dedektif Miles) , Erika-Shaye Gair (Jenny)
Konu:10 yaşındaki David, zengin bir İngiliz ailenin tek çocuğudur. Ailesinden para koparabilmek için kendisini kaçıran Max Harper ve ortağının hedefi olan David, klasik bir kurban olma niyetinde değildir.
Max ve ortağı için fidye amaçlı klasik bir kaçırma olayından farkı olmayan bu durum, David'in sahip olduğu bir takım üstün güçler nedeni ile bir anda kabusa dönüşüverir. Artık iki ortak için de olanların hiç yaşanmamış olmasını dilemekten başka yapılacak bir şey kalmamıştır.
Stewart Hendler imzalı Whisper'ın kadrosunda, bütün dünyada büyük bir izleyici kitlesi ile takip edilen dizi Lost'un başrol oyuncularından Josh Holloway yer alıyor.













Ödeşme - Gomez Vs Tavarès (2007 - Türkçe Dublaj)

http://img387.imageshack.us/img387/1504/posterzz9.jpg
Ülke:Belçika / Fransa
Tür:Aksiyon / Komedi / Suç
Yönetmen:Gilles Paquet-Brenner,Cyril Sebas Cyril Sebas
Süre:96 Dk..
Konu:Marseille tepelerinde Gomez, Tavares's silahını doğrultarak ondan kendi mezarını kazmasını ister. Tavares umutsuzca kaçmaya çalışırken, Gomez hiç tereddüt etmeden silahıyla onu vurur. Peki iki eski partner nasıl olur da böylesine sıkı düşman olur? Aslında problemler, bundan birkaç gün önce Tavares'in amcasının ölümüyle başlar. Miras olarak kalan gizemli obje, dünyaca ünlü bir safir taş çıkar ve bu taşı öldüğünü zannettiği ama 30 senedir hapiste yatan babasının yardımıyla bulmak zorundadır. Etrafları hükümet adamlarıyla ve Brezilyalı bir afetle sarılı olan ikili bunun üstesinden nasıl gelecektir.













Pancho Villa (2003 - Türkçe Dublaj)

http://i30.tinypic.com/xmlb37.jpg
Yapım:2003, ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Bruce Beresford
Süre:152 dk.
Oyuncular:Antonio Banderas, Matt Day, Alan Arkin, Jim Broadbent,
Colm Feore, Michael McKean, Eion Bailey, Alexa Davalos,
Anthony Head, Cosme Alberto
Konu:Altın Küre® adayı Antanio Banderas (Bir zamanlar Meksika'da), Hollywood ekibine, savaş sırasında kendi hayatını film yapmalarına izin veren, filmin ve askeri tarihin akışını değiştiren, Meksika'lı devrimci Pancho Villa'yı canlandırdığı bu inanılmaz ama gerçek öyküde yıldızlaşıyor. Macera, eski film devi D.W Griffith (Colm Feore), Harry Aiken (Jim Broadbent) ve Frank Thayer'i (Eion Bailey), meteliksiz ve reklam düşkünü Villa'nın devriminin filmini çekmeleri için ikna etmek amacıyla Meksika'ya göndermesiyle başlıyor.
Thayer'ın ekibi çapraz ateşe girerek, kurgu ve gerçeğin karıştığı bu ortamda hayatlarını tehlikeye atıyor. Bir dizi tehlikeli serüven ve ihanetlerden sonra, Thayer, Villa filmini tamamlıyor ve "General Villa'nın Hayatı" alkışlarla Amerika'da gösterime giriyor.
Film, halkın Villa hakkındaki fikrini değiştiriyor ve "merceğin kılıçtan daha üstün" olduğunu kanıtlıyor.












Beyaz Şeytan - Blow (2001 - Türkçe Dublaj)

http://i29.tinypic.com/xgl9pw.jpg
Yapım:2001, ABD
Tür:Polisiye / Dram
Yönetmen:Ted Demme
Senaryo:David McKenna , Nick Cassavetes , Bruce Porter (Kitap)
Müzik:Graeme Revell
Süre:122 dk.
Oyuncular:Johnny Depp (George Jung) , Penélope Cruz (Mirtha) , Franka Potente (Barbara) , Rachel Griffiths (Ermine Jung) , Paul Reubens (Derek Foreal) , Jordi Mollà (Diego Delgado)
Konu:George Jung, küçük girişimci bir babanın oğludur. Ailesinin iki yakayı bir araya getirmekte ne denli zorlandığını görerek büyür ve bir yetişkin olarak asla maddi zorluklar yaşamamaya şartlar kendini. Kaliforniya'ya göç eder ve orada uyuşturucu işine bulaşır. Sonuçta, bir yandan maddi açıdan başarı, bir yandan da hapis gelir. Kodeste tanıştığı biri, yeni yeni yaygınlaşmakta olan kokain pazarında birlikte iş yapmayı teklif eder ona. Serbest bırakılır bırakılmaz, George Jung ABD'deki kokain piyasasında büyük oynamaya başlar ve kısa sürede pazarın %85'ini elde eder.
Uyuşturucu Jung'a maddi anlamda çok şey getirse de, asla onarılamayacak şekilde başka birçok şeyi de ondan sonsuza dek almaktadır...













Vampires: The Turning (2005 - Türkçe Dublaj)

http://img26.imageshack.us/img26/9921/sassa.jpg
Yapım:2005 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Korku
Yönetmen:Marty Weiss
Senaryo:D.b. Farmer, Andy Hurst
Müzik:Tim Jones
Süre:1 saat 25 dk
Konu:Vampires: The Turning Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler












Ölum Atisi - Shoot to Kill (1988 - Türkçe Dublaj)

http://img131.imageshack.us/img131/8649/ogoh4sd.jpg
Yapım:1988 ~ ABD
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Roger Spottiswoode
Senaryo:Harv Zimmel, Daniel Petrie Jr.
Müzik:John Scott
Süre:1 saat 49 dk
Konu:Sidney Poitier, filmlerin en ünlü ve beğenilen aktörlerinden biri, beyaz perdeye bu potlamaya hazır, aksiyon dolu gerilim filmi ile geri döner. Kurnaz bir katil dağın vahşi derinliklerinde kaybolduğunda, FBI ajanı Warren Stantin (Poitier) tanıdık şehir sokaklarını, bilinmez vahşi patikalara değişir. Stantin, uzman rehber Jonathan Knox'unu (Platoon'dan Tom Berenger) yardımını alması için zorlanır. Hayatta kalabilmek için çok sağlam ve güvenilir bir ilişki kurmak zorundadırlar. Ancak Knox'un kız arkadaşı Sarah (Kirstie Alley) katilin son rehinesi olduğunda içinde bulundukları durum gittikçe ümitsizleşir!













6. Gün - 6th Day (2000 - Türkçe Dublaj)

http://i25.tinypic.com/2nkqt7l.jpg
Yapım:2000, ABD
Tür:Aksiyon
Yönetmen:Roger Spottiswoode
Senaryo:Marianne Wibberley , Cormac Wibberley
Müzik:Trevor Rabin , Michael Wandmacher
Süre:123 dk.
Oyuncular:Arnold Schwarzenegger , Michael Rapaport , Tony Goldwyn , Michael Rooker , Sarah Wynter
Konu:Filmdeki olaylar, genetik yöntemlerle sebze ve meyvelerin kopyalandığı, ve bu "klonlama" işlemlerinin gündelik hayatın bir parçasına dönüştüğü yakın gelecekte geçiyor. Öyle ki, pazarda satılmak üzere balıklar kopyalanmakta, evcil hayvanı ölen birisi, "aynısından" sipariş edebilmektedir... Fakat insanların kopyalanması kanunen yasaktır.
Kayakçıları dağlara götürüp getiren bir hava nakliye şirketinde helikopter pilotu olarak çalışan Adam Gibson (Schwarzenegger) bu yasağa uymayanlar olduğunu şok edici biçimde öğrenir: Etkileri uzun süren bir kazanın ardından eve döndüğünde, kendi hayatının bir kopyası tarafından yaşanmakta olduğunu; bu kopyanın evde karısı ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini gören Adam Gibson, zor bir mücadelenin içine girecektir...
Çünkü sandığından çok daha büyük bir komploya yanlışlıkla karışmış durumdadır...













Kurdun Gizemi - Mystery of the Wolf (2006 - Türkçe Dubalj)

http://img7.imageshack.us/img7/1006/bykibi.jpg
Yapım:2006 ~ Fillandiya
Tür:Macera - Aile - Dram
Yönetmen:Raimo O. Niemi
Senaryo:Heikki Vuent
Süre:90 Dk..
Oyuncular:Tiia Talvisara ... Salla Köngäs
Janne Saksela... Matias Laiti
Vuokko Hovatta...Laila Morgam
Miia Nuutila... Kirsti Köngäs
Kari-Pekka Toivonen...Antti Köngäs
Konu:Kurdun Gizemi - Mystery of the Wolf Film'i ile ilgili bir yorum bulunmamakta.Ancak izleyen arkadaşlar yorum yazarlarsa izlemeyen arkadaşlara faydalı olur.İyi seyirler












Land of the Lost (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i40.tinypic.com/1zgqjxs.jpg
Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Komedi, Macera
Yönetmen:Brad Silberling
Senaryo:Dennis McNicholas, Chris Henchy ,Sid Krofft(Kitap), Marty Krofft (Kitap)
Müzik:Michael Giacchino
Süre:1 saat 53 dk
Konu:Dr. Rick Marshall son serüveninde, uzay- zaman kasırgasının içine araştırma asistanı Holly Cantrell ve dar kafalı Will Stanton ile birlikte çekilir.
Bu alternatif evrende, bu üçlü Chaka adında bir eski zaman insanıyla arkadaş olurlar. Chaka dinazor ve diğer fantastik yaratıkların bulunduğu bu dünyada onlara yol gösterecek tek kişidir.
Acaba bu üçlü bizim dünyamıza geri dönebilecek ve Dr. Rick Marshall bu keşfiyle sıfırdan bir kahramana dönüşebilecek midir?















Sihirli Dağ - Race To Witch Mountain DvD (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i43.tinypic.com/2dqoyev.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Bilim Kurgu, Gerilim, Komedi, Macera
Yönetmen:Andy Fickman
Senaryo:Alexander Key, Matt Lopez, Alexander Key (Kitap)
Müzik:Trevor Rabin
Süre:98 Dk ..
Oyuncular:Dwayne Johnson, Carla Gugino, Annasophia Robb, Tom Everett Scott, Robert Torti, Chris Marquette, Christine Lakin, Garry Marshall, Kim Richards, Bob Clendenin
Konu:Açıklanamayan doğaüstü olaylarla ünlü Nevada çölünün ortasında gizli bir yer olduğu söylentisi uzun yıllardan beri dilden dile dolaşır. Çöldeki esrarengiz olayların merkezinin Sihirli Dağ olduğu iddiaları bir şehir efsanesidir.
Las Vegas’lı taksi şoförü Jack Bruno (Dwayne “The Rock” Johnson) otomobiline doğaüstü güçleri olan iki genç insan alınca bir anda kendisini açıklayamadığı olaylar zincirinin tam göbeğinde bulur.Güç birliği yapan Jack ve genç yolcuları, dünyayı kurtarmanın tek yolunun Sihirli Dağ’ın gizemini çözmekten geçtiğinin farkına varınca heyecan dolu bir maceranın başlayacaktır ..











Diğer Taraf , Ölüm - On the Other Hand, Death (2008 - Türkçe Altyazılı)

http://i44.tinypic.com/2z5993n.jpg
Yapım:2008, ABD , Kanada
Tür:Polisiye , Suç , Gizem
Yönetmen:Ron Oliver
Senaryo: Ron McGee, Gillian Horvath
Müzik: Peter Allen
Süre:1 Saat 25 Dk.
Oyuncular:Chad Allen , Sebastian Spence , Margot Kidder , Gabrielle Rose , Nelson Wong , Daryl Shuttleworth , Damon Runyan , Lori Ann Triolo , William MacDonald , Barclay Hope
Konu:Özel Dedektif olan Don Starchey yeni bir davayı üstüne almıştır.Bu dava 30 yıldır aynı okulda rehberlik yapan öğretmenin çevredeki insan ve bilinmeyen şahısların yoğun tehtitleriyle karşı karşıyadır.Bu olayları çözmekte dedektif Don Starcheye kalmıştır.Film Eşcinsellik ve Lezbiyenlik ilişkilerinede bir açıdan değinmiş izleyecek olanlara bilgi olarak geçiyorum.









17 Yeniden - 17 Again (2009 - Türkçe Altyazılı)

http://i40.tinypic.com/1zdynbd.jpg
Yapım:2009 / ABD
Tür:Romantik / Komedi / Gençlik
Yönetmen:Burr Steers
Senaryo:Jason Filardi, Jason Filardi (Kitap)
Müzik:Rolfe Kent
Süre:102 Dk ..
Oyuncular:Zac Efron, Michelle Trachtenberg, Leslie Mann, Melissa Ordway, Melora Hardin, Hunter Parrish, Matthew Perry, Thomas Lennon, Allison Miller, Ed Ackerman, Larry Poindexter, Mario Cassem, Randy Gordon, Tyler Steelman
Konu:Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?
1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.
Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir ..