15 Ağustos 2009 Cumartesi

Tıkanma - Choke - 2008 Türkçe Altyazılı

Tıkanma,Choke,online izle,afiş
Yapım:2008, ABD
Tür:Komedi / Dram
Yönetmen:Clark Gregg
Senaryo:Clark Gregg, Chuck Palahniuk, Chuck Palahniuk (Kitap)
Müzik:Nathan Larson
Süre:89 Dk ..
Oyuncular:Paz De La Huerta, Sam Rockwell, Kelly Macdonald, Gillian Jacobs, Brad William Henke, Clark Gregg, Anjelica Huston, David Wolos-fonteno, Heather Burns, Jen Jones, Joel Grey, Jonah Bobo, Jordan Lage, Kate Blumberg, Kathryn Alexander, Matt Gerald, Michelle Hurst, Teodorina Bello
Konu:Fight Club / Dövüş Kulübü'nün yazarı Chuk Palahniuk'un aynı adlı romanından uyarlanan Tıkanma, modern aileyi ve bencil toplum düzenini yerden yere vuran, çarpık bir mizah anlayışıyla örülü, gayet sivri bir komedi-dram. Bu bağımsız yapımın anti-kahramanı Victor, bir seks bağımlısı. Üstüne üstlük, annesi Ida, Alzheimer hastası. Victor, annesinin hastane masraflarını karşılamak için pahalı lokantalara gidip sonradan para sızdırmak için boğazına yemek kaçmış numarası yapıyor. Victor'un hayatı, annesi için yeni bir tedavi yöntemi öneren doktor Paige'le tanıştığında değişiyor ..














1 yorum:

PULSE dedi ki...

Chuck Palahniuk'ın daha önce bir çok kitabını okumuştum.'görünmez canavarlar','dövüş kulübü' gibi(Filmini izlediklerimden)'Choke'de Palahniuk'ın tarzıyla süslü filmlerden biri. Clark Gregg'in bu izlediğim üçüncü ('11:14' ve 'Yapay Zeka')filmi.. senaryo ve Yönetmenliğini başarıyla katordığını söylemeden geçemeyeceğim. İzlenmesi oldukça zor ama bir o kadar da etkileyici oluşu benim favorilerimden. ... Aklı karıştıran filmlerden hoşalanıyorsanız bir göz atın derim ... İyi seyirler.

Yorum Gönder